Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku! - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-12, 18:48   #4021
agaczilla21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!

Lola ja w poprzednich ciazach miałam pobranie na czczo i po 2 godz...a teraz mam na skierowaniu zaznaczone na czczo, po godzinie i po 2...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 18:51   #4022
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Ja oglądam rodzinkę, o mnie się nie martw i dziewczyny ze lwowa, ojciec mateusz z doskoku tylko. Wałęsę oglądałam już kiedyś na canal+ albo hbo, nie pamiętam na którym dokładnie, a na canal+ filmy z kin dość szybko sie pojawiają.

Ja drożdżowego długo nie robiłam, bo za trudne dla mnie było i nie chciałam sie bawić, ale jak głód przycisnął albo ochota naszła, to zakasałam rękawy . Ale do mojej mamy jeszcze duuuużo mi brakuje,a podobno moja babcia robiła rewelacyjne drożdżowe
Ja robię drożdżowe w maszynie do chleba i jest pyszne bo miałam faze na chałkę z masłem cały czas i zamiast jeść tą chemiczną sklepową puchową sama zaczęłam robić w maszynie ale smakuje jak ciasto drożdżowe ale zdrowsze i tak

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Lola ja w poprzednich ciazach miałam pobranie na czczo i po 2 godz...a teraz mam na skierowaniu zaznaczone na czczo, po godzinie i po 2...
Dzięki Ale widziałam że niektóre dziewczyny po 2h miały dobry wynik a po h zły więc to mnie martwi a mam obciążenie bo cała rodzina od strony taty to cukrzyki Dlatego dostałam tu skierowanie bo normalnie nie robią ...
Stary 2015-11-12, 19:00   #4023
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
A to przy cukrzycy nie wolno laktozy
No niestety, laktoza to cukier mleczny, może powodować znaczne wzrosty cukru, do tego dość gwałtowne.Diabetolog mówił, że nie u każdego, ale u mnie niestety po szklance mleka była masakra, a zwłaszcza na pierwszy posiłek rano, czego nie wolno.Ale po nabiale sfermentowanym jest lepiej, czyli jakiś kefir, maślanka, jogurt naturalny itd a po nabiale bez laktozy jest całkiem ok.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Dzięki Ale widziałam że niektóre dziewczyny po 2h miały dobry wynik a po h zły więc to mnie martwi a mam obciążenie bo cała rodzina od strony taty to cukrzyki Dlatego dostałam tu skierowanie bo normalnie nie robią ...
Ja jestem takim przypadkiem. Dostałam krzywą również po 1h właśnie z racji obciażenia rodzinnego (tata cukrzyk, dwie babcie i dziadek cukrzyki). I u mnie wynik po 2 godz jest dobry. Jakby nie pobór po godzinie, to bym nie wiedziała i nieświadomie łaziła z tą cukrzycą. W sumie dopiero potem zaczęłam mierzyć glukometrem, no i się potwierdziło
Stary 2015-11-12, 19:02   #4024
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Ja zawsze gotuję ze swoich ogóreczków, robionych w sezonie- wprawdzie przez mamę, ale swoje . Ostatnio córka jadła obiad u przyjaciółki i potem nam powiedziała, że do obiadu były ogórki kiszone- ale "mamusiu, takie niedobre, nie to, co nasze", powiedziała niestety tym ludziom, że są dziwne .
Heheh no cóż zrobić skoro mamy ogórki są najlepsze nie będzie ludzi oklamywac

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:02   #4025
Lola2828
Zadomowienie

kurde to mnie zestresowałaś... tak mi się wydawało że któraś z was pisała o tym a masz jakieś objawy a raczej miałaś bo chyba teraz dietka to pewnie lepiej
Stary 2015-11-12, 19:04   #4026
Lucy31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
kurde to mnie zestresowałaś... tak mi się wydawało że któraś z was pisała o tym a masz jakieś objawy a raczej miałaś bo chyba teraz dietka to pewnie lepiej
Oj nie chciałam stresować. To wcale nie musi oznaczać, że masz tak samo, wiadomo Nie miałam żądnych objawów Znaczy no piłam łapczywie, czasem miałam takie napady pragnienia. Ale zupełnie tego bym nie skojarzyła. A tak to nic.

Słyszałam, że lekarze wyznają dwie szkoły Jeden daje po godzinie i po dwóch, drugi daje tylko po dwóch. No nie wiem od czego to tam zależy. Ale koleżanki co chodziły w ciąży, to każda dostawała zlecenie inaczej

Edytowane przez Lucy31
Czas edycji: 2015-11-12 o 19:06
Lucy31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:14   #4027
butterfly20
Zakorzenienie

elena przypomnij mi pi weekendzie to ci wrzuce przepis

Amb na zime fajne jest maslo shea

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Lolcia cukrzyca ciazowa Ci wyszla?

A ja lubie czasrm drozdzowe,ale musi byc z owocami. Te buchty akurat sa latwe,ale zawsze najgorsze to czekanie az ciasto wyrosnie...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 19:15   #4028
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że wszystko dobrze
( kurczę, to ja miałam jakieś dziwaczne- na czczo- 75, po 1 godz.- 96, po 2 godz.- 86 to nie za mało?)
ja się na tym w ogóle nie znam, tzn. sprawdziłam że moje w normach, ale na tym koniec moich umiejętności

Cytat:
Ja zawsze gotuję ze swoich ogóreczków, robionych w sezonie- wprawdzie przez mamę, ale swoje . Ostatnio córka jadła obiad u przyjaciółki i potem nam powiedziała, że do obiadu były ogórki kiszone- ale "mamusiu, takie niedobre, nie to, co nasze", powiedziała niestety tym ludziom, że są dziwne .
no jakby to powiedzieć - dzieci

Cytat:
Od razu wyniki miałaś
Chociaż takie pocieszenie, po tych mega kolejkach.
pojechałam po lab jeszcze zobaczyć wózek i na szybkie zakupy w Rossmanie (w końcu -49% ), a jak weszłam do domu to już miałam na necie wyniki

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Aga juz pewnie odliczasz godziny
Figa super wyniki
Ja jutro swoje odbieram. Niestety po chorobie chyba znow infekcja sie odzywa.. Piecze.. Eh
brr... bez sensu z tymi infekcjami i że się to zawsze przywlecze jak organizm osłabiony....

Cytat:
To ja aż tak dobrze nie mam...
ja też zazdroszę

Cytat:
Dzieci śpią �� jutro czeka nas sklep. Na obiad jeszcze nie wydumałam co bedzie...może rosół...albo żurek albo nie wiem...pierogi bym zjadła ale to bym nie umiała zrobić tak mało...
Ja tam zawsze robie dużo i mrożę. Przecież to może leżeć w zamrażarce dłużej niż 2-3 tygodnie, to byś miała na zaś po wyjeżdzie tż, a w między czasie jak będziesz robić tż to jeszcze sobie dorobisz ;-)
Teraz w ciąży mniej takich rzeczy robię do mrożenia, ale jak chodziłam do pracy to to był standard w sb, żeby zawsze potem coś w tygodniu było na szybko do ugotowania.

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tylko wpadnę się "pochwalić" wyprawką kosmetyczną inspirowaną Sroką, czyli tanio, mało i z dobrym składem: kupiłam płyn do mycia dzidzi i włosków, krem przeciw odparzeniom i taki "ogólny". Tyle. I na tym (oby!) kończę Wydałam chyba niecałe 30 zł.

Aha-nie mam kremu na zimę, coś wymyślę
Ja własnie się zastanawiam czy nie spróbować zrobić tego srokowego robionego A jak nie to i tak będę musiała za niedługo coś kupić, żeby mieć dla młodej na akcje "sanki"

Aninis ja mam jeszcze zamrożoną porzeczką i agrest na kompoty, ale kończy się i zostanie mi kupowanie mrożonych truskawek.

Oglądałam dziś wózki Camarelo. Powiem tak, one wszystkie są fajne Mi się podobają i w wersji gondoli i spacerówki, chociaż przy spacerówce dostęp do torby beznadziejny. Jak do stycznie nie upoluje jakiejś używki to kupie sobie któryś

Ładne te wyprawki pokazujecie

Edytowane przez figa84
Czas edycji: 2015-11-12 o 19:19 Powód: edit lodówce -> zamrażarce
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:17   #4029
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:

Cześć dziewczyny

U mnie tak samo na skierowaniu - dziś dostałam. Na czczo, godzine i dwie po.

Co do moczu mam powtorzyc badanie bo dzis odebrałam posiew i... czysto Jutro przychodzi do nas naroznik nowy wiec zrobie badania w sobote, najdalej w poniedziałek

Hania znowu nie pokazała buzi... Całą twarzą "wklejona" jest w łożysko, pani doktor powiedziała, że chyba lubi się przytulać
Na następnej wizycie zrobi dokładniejsze USG dodatkowo płatne, jeszcze nie to genetyczne, ale tak o zaproponowała, że to już coraz bliżej, akurat będzie 28 tydzień skończony i leciał 29 to by można dokładniej małą pooglądać.
Nie mogę się doczekać

No i lecę znowu za obowiązkami. Ale wiecie co? Mam najcudowniejszego TŻa na świecie

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:44   #4030
Karinek1973
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
No św. Rodzina dla mnie też odpada zupełnie. Waham się pomiędzy Polną a Raszeją. Lekarza mam z Polnej, ale też mnie zaczyna przerażać, że tam taka" masówka jest i robią z rodzącą różne dziwne rzeczy, żeby tylko zwolnić salę porodową jak najszybciej. Ciężka decyzja...

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Jeśli będziesz rodziła sn to Raszei jest ok Ładne dobrze wyposażone sale porodowe - możesz wcześniej pozwiedzać. Pobyt po porodzie to ok 48 godz. Odwiedziny codziennie od 14 chyba do 18. Szpital zapewnia wszystkie środki higieniczne dla Ciebie i dziecka Nie potrzebujesz też ubranek dla dziecka. Gdybym miała wybierać Raszei a Polna - wybrała bym ten pierwszy
Karinek1973 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:44   #4031
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Co do moczu mam powtorzyc badanie bo dzis odebrałam posiew i... czysto Jutro przychodzi do nas naroznik nowy wiec zrobie badania w sobote, najdalej w poniedziałek

Hania znowu nie pokazała buzi... Całą twarzą "wklejona" jest w łożysko, pani doktor powiedziała, że chyba lubi się przytulać
Na następnej wizycie zrobi dokładniejsze USG dodatkowo płatne, jeszcze nie to genetyczne, ale tak o zaproponowała, że to już coraz bliżej, akurat będzie 28 tydzień skończony i leciał 29 to by można dokładniej małą pooglądać.
Nie mogę się doczekać

No i lecę znowu za obowiązkami. Ale wiecie co? Mam najcudowniejszego TŻa na świecie
Mała wstydziocha grunt że cała i zdrowa fajnie że z tż wszystko ok nie potrzebne nerwy Motylku nie wiem czy mam cukrzyce oby nie choć mam duże obciążenie genetyczne ale mieszkam w chorym kraju i od tygodnia nie mogę się doprosić o wyniki choć mają je w komputerze bo nie analizował ich lekarz czytaj nie sprawdził w google nie doszukuje się symptomów ale często mam tak że robi mi się słabo nogi jak z waty muszę się położyć i pocę się jak mysz... dużo piję ale chyba to normalne oby to nie to

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 19:55   #4032
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Czy są tu jakieś dziewczyny, które będą rodzić w Poznaniu? Ja byłam od początku ciąży zdecydowana, w którym będę rodzić szpitalu ale teraz już sama nie wiem, waham się pomiędzy dwoma i to tak poważnie:/

Cytat:
Napisane przez Karinek1973 Pokaż wiadomość
Ja "muszę" rodzić w Poznaniu ale nie mam gdzie ....Mam lekarza z św Rodziny ale tam nie ma odwiedzin, tata nie kanguruje, późno po cesarce dostaje się dziecko.. Syna rodziłam w Raszeii ale tam z kolei trzeba po cesarce pozostać w szpitalu przez 6 dni no i dziecko do 14 lat na oddział nie wejdzie... Polna odpada - masówka ... I nie wiem gdzie rodzić
ja będę rodzic raczej na polnej
Lekarza mam stamtąd chociaż pewnie to nie ma finalnie żadnego znaczenia

Chociaż jak w zeszłym tygodniu byliśmy na IP to TZ się wściekł, że tyle czekania

Cytat:
No św. Rodzina dla mnie też odpada zupełnie. Waham się pomiędzy Polną a Raszeją. Lekarza mam z Polnej, ale też mnie zaczyna przerażać, że tam taka" masówka jest i robią z rodzącą różne dziwne rzeczy, żeby tylko zwolnić salę porodową jak najszybciej. Ciężka decyzja...[
Jakie dziwne rzeczy
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 19:58   #4033
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Nie mogę się doczekać

najwazniejsze ze wszystko ok

ja wypiłam goraca czekolade i normalnie brzuch mi deba stanal

juz jej nie tkne do konca ciazy

no i napisal do mnie gostek z aukcji ktora olałam bo mnie przebili ze on nie uzyskal ceny minimalnej i zejdzie o 100zł i czy kupie zestaw ubranek tz mówi brac

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:02   #4034
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

no i napisal do mnie gostek z aukcji ktora olałam bo mnie przebili ze on nie uzyskal ceny minimalnej i zejdzie o 100zł i czy kupie zestaw ubranek tz mówi brac
Jak już tz mówi to brać !! a wyprawki starczy chyba na trojaczki
Stary 2015-11-12, 20:03   #4035
Dzaasti
Rozeznanie

Cytat:
Heja a ja tylko na chwilkę, bo wybierany się na spacer z tż.
Później Was poczytam.
Ale chciałam Wam napisać, że śniło mi się dzisiaj, że jestem krabem i płynę do krainy krabów na swój chrzest
Skąd się to bierze hahaha
hahahaha ... po prostu po przeczytaniu tego postu PADŁAM.. dosłownie śmieję się z tego cały dzień
Nawet mojemu Tż opowiedziałam Twój sen
Mi w sumie nic się nie śni... a szkoda heeh

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 20:07   #4036
figa84
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle to nie szaleć mi na tym allegro, bo mi sporo sprzed nosa ucieka Wczoraj dopadłam te pajace, a dziś nic, chociaż może to i dobrze

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

A wogóle to patrze na te aukcje allegro i widać co chłopy wystawiają Pajace w dziale body z opisem śpioszki kładłam się ze śmiechu w nocy
Stary 2015-11-12, 20:17   #4037
butterfly20
Zakorzenienie

Elena ja mialam glukoze 82-101-77 i takie wyniki sa normalne,nie za niskie

Esorku to masz uparciuszke jak ja ciesze sie,ze milosc malzenska kwitnie

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Paula szalencu jakie to rozmiary tak kupujesz? Bo ja tak szalalam od rozm.68

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Ej piszecie o Raszei w Poznaniu? Bo mi sie kojarzy z moja ukochana Jezycjada

Stary 2015-11-12, 20:18   #4038
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Elena ja mialam glukoze 82-101-77 i takie wyniki sa normalne,nie za niskie

Esorku to masz uparciuszke jak ja ciesze sie,ze milosc malzenska kwitnie

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Paula szalencu jakie to rozmiary tak kupujesz? Bo ja tak szalalam od rozm.68

dziewczyny ja juz przysiegam ze nie wejde na allegro ogladac ciuszki

ten zestaw co teraz wzielam to ubranka na 6-12 miesiacy - na jesien-zima za rok

pokaze Wam linka:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5759455753

no same pieknosci to jak nie brac

Mia i Tosia <3

Edytowane przez Czarnooka_Paula
Czas edycji: 2015-11-12 o 20:19
Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:25   #4039
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tylko wpadnę się "pochwalić" wyprawką kosmetyczną inspirowaną Sroką, czyli tanio, mało i z dobrym składem: kupiłam płyn do mycia dzidzi i włosków, krem przeciw odparzeniom i taki "ogólny". Tyle. I na tym (oby!) kończę Wydałam chyba niecałe 30 zł.

Aha-nie mam kremu na zimę, coś wymyślę
Bardzo tani - bo coś koło 5 zł za 75 ml jest krem z Rosmanna Babydream, Baby Wind und Wettercreme (Krem chroniący przed zimnem i wiatrem) polecany przez srokę

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
No niestety, laktoza to cukier mleczny, może powodować znaczne wzrosty cukru, do tego dość gwałtowne.Diabetolog mówił, że nie u każdego, ale u mnie niestety po szklance mleka była masakra, a zwłaszcza na pierwszy posiłek rano, czego nie wolno.Ale po nabiale sfermentowanym jest lepiej, czyli jakiś kefir, maślanka, jogurt naturalny itd a po nabiale bez laktozy jest całkiem ok.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Ja jestem takim przypadkiem. Dostałam krzywą również po 1h właśnie z racji obciażenia rodzinnego (tata cukrzyk, dwie babcie i dziadek cukrzyki). I u mnie wynik po 2 godz jest dobry. Jakby nie pobór po godzinie, to bym nie wiedziała i nieświadomie łaziła z tą cukrzycą. W sumie dopiero potem zaczęłam mierzyć glukometrem, no i się potwierdziło
o kurczę nie wiedziałam, widzisz człowiek całe życie się uczy
A ja nigdy nie przepadałam za mlekiem... na zapach gotowanego chce mi się . Jogurtów nigdy nie lubiłam i nie jadam. Jedynie kefirek/zsiadłe mleko lubię
A tak się zastanawiałam po prostu jaką dietę mają ciążówki z cukrzycą, że wszystkie piszecie o tym, że przynajmniej nie przytyjecie.
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 20:25   #4040
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Nie mogę się doczekać

To dobrze ze wyszly ok moze juz bedzie ok a co tam Tz zrobil??

Lola dzieki juz lepiej tylko zaladek boli.
Przyszla jedna paczka z tego co zamawialam tydzien temu. Jutro pokaze jutro stolarz robi tez szafe ❤
Stary 2015-11-12, 20:28   #4041
Mordsith
Wtajemniczenie

Aninis ja z czystym sumieniem stwierdzam, że moja córa ma zdecydowanie więcej rzeczy ode mnie! :P

Widzę, że piszecie o glukozie - ja miałam robioną na czczo i po wypiciu 75g po dwóch godzinach. Po godzinie nie, więc nie wiem jakby mi to w sumie wyszło
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:30   #4042
figa84
Zakorzenienie

Paula widzę, że mi aukcji nie podbierasz, bo ja szukam zupełnie innych ciuszków Ja szukam typowo dzieciowych praktycznych, bo jak znam życie to sukieneczki itp znowu dostanę A na około rok czyli 80 to będę szukała później, narazie kompletuje 56-68.
Mam zagwózdkę czy w czym dzieć mi będzie w lato chodził, bo ostatnio łobuz szybko mi wskoczył na 97 centyl, do tego pieluchy wielo, więc leciały mi migiem te rozmiary :/ 2 dzieci po łobuzie nosiła jej bodziaki na 9-12 miesięcy w wieku 18m - 2l
Stary 2015-11-12, 20:31   #4043
Mordsith
Wtajemniczenie

Czarnooka_Paula sliczne ubranka wylicytowałaś
Stary 2015-11-12, 20:32   #4044
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:

zaraziłaś męża nałogiem... pójdziecie z torbami
Stary 2015-11-12, 20:36   #4045
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Aninis ja z czystym sumieniem stwierdzam, że moja córa ma zdecydowanie więcej rzeczy ode mnie! :P

Widzę, że piszecie o glukozie - ja miałam robioną na czczo i po wypiciu 75g po dwóch godzinach. Po godzinie nie, więc nie wiem jakby mi to w sumie wyszło
mam to samo ale umówmy się, że dzieci jednak więcej trochę potrzebują. Tu w kałużę wpadną, tam zjadą na trawie, a to się farbkami doprawi i zupa kapneła O ile biega po swoim podwórku / domu to jeszcze luz, do wieczora wytrzyma, ale jak trzeba gdzieś iść to pozostaje przebranie I tak w kółko, więc siłą rzeczy wiecej tych ciuchów potrzeba.
Ja mam zawsze 2kpl kombinezonów zimowych. I wiele razy się cieszyłam, że mam 2... ale moje dziecko to takie co będzie na worku z sianem z górki zjeżdżać już na roztopach Raz jak mi przyszła to ją w kombinezonie wstawiłam do wanny
Stary 2015-11-12, 20:36   #4046
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ja juz przysiegam ze nie wejde na allegro ogladac ciuszki

ten zestaw co teraz wzielam to ubranka na 6-12 miesiacy - na jesien-zima za rok

pokaze Wam linka:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5759455753

no same pieknosci to jak nie brac
Ubranka śliczne... ale ta lalka na zdjęciach jakoś mi się skojarzyła z lalką Chucky z horroru
Stary 2015-11-12, 20:38   #4047
Basieku1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Mam wyniki 75g
na czczo 73 (co ciekawe glukometr im pokazal 98 :/ )
po 1h 133
po 2h 120
więc uf
Cytat:
Dobrze, że wszystko dobrze
( kurczę, to ja miałam jakieś dziwaczne- na czczo- 75, po 1 godz.- 96, po 2 godz.- 86 to nie za mało?)
dzisiaj odebrałam wyniki swojej glukozy i wychodzi całkiem inaczej niż u Was tzn. rośnie
na czczo 73, po 1 godz. 89, a po 2 godz. 109 - czy to dobrze ?
w morfologi też mam parę wskaźników poniżej normy

Ale szalejecie z wyprawkami, wszystko jest cudne
Basieku1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 20:39   #4048
butterfly20
Zakorzenienie

Aninis serio sroka go poleca? Bo jak go przypadkiem moj malz kupil to pamietam,ze w skladzie mial alkohol. I dodatkowo bardzo wysuszal.

Paula ja w linka nie wejde,ale pochwal sie jak bedziesz wszystko miala. W kazdym razie musisz miec duzo miejsca na to wszystko.

A ogladacieKuchenne Rewolucje? Bosh ta corka wlasciciela ma 33 lata?? A wyglada na 15 wiecej

Stary 2015-11-12, 20:42   #4049
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
mam to samo ale umówmy się, że dzieci jednak więcej trochę potrzebują. Tu w kałużę wpadną, tam zjadą na trawie, a to się farbkami doprawi i zupa kapneła O ile biega po swoim podwórku / domu to jeszcze luz, do wieczora wytrzyma, ale jak trzeba gdzieś iść to pozostaje przebranie I tak w kółko, więc siłą rzeczy wiecej tych ciuchów potrzeba.
Ja mam zawsze 2kpl kombinezonów zimowych. I wiele razy się cieszyłam, że mam 2... ale moje dziecko to takie co będzie na worku z sianem z górki zjeżdżać już na roztopach Raz jak mi przyszła to ją w kombinezonie wstawiłam do wanny
No dokładnie też jestem takiego zdania - wolę mieć więcej niż mniej
A z tego wstawienia do wanny dziecka w kombinezonie to się uśmiałam

Cytat:
Napisane przez Basieku1 Pokaż wiadomość
dzisiaj odebrałam wyniki swojej glukozy i wychodzi całkiem inaczej niż u Was tzn. rośnie
na czczo 73, po 1 godz. 89, a po 2 godz. 109 - czy to dobrze ?
w morfologi też mam parę wskaźników poniżej normy

Ale szalejecie z wyprawkami, wszystko jest cudne
Myślę, że w porządku, bo normy nie są przekroczone w żadnym momencie
Stary 2015-11-12, 20:44   #4050
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzaasti Pokaż wiadomość
hahahaha ... po prostu po przeczytaniu tego postu PADŁAM.. dosłownie śmieję się z tego cały dzień
Nawet mojemu Tż opowiedziałam Twój sen
Mi w sumie nic się nie śni... a szkoda heeh
Mi często się coś śni... praktycznie codziennie mam po kilka snów. I często śni mi się coś głupiego. Ostatnio nawet jakiś erotyk i jak zaczęłam opowiadać mężowi o tym, to ten mi gada oooo zapowiada się ciekawie mów, mów głupol jeden hahaha
Dzisiaj jak wstałam rano, to mówię mężowi, ale mi się głupoty śniły. On mi mówi, że jemu też i opowiada mi swój sen. A ja mu mówię swój noo cóż moim krabem go przebiłam zresztą samą siebie zaskoczyłam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości