Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-12, 20:32   #4321
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
KANA ja swoja chyba przerobie na jakas kiecke/ kiecki dla malej

NIEZAWSZE zakupoholiku niezla akcja ja nie mam kredytowki .. ile mam tyle wydaje

MADZIX a w necie nie ma tej kaszki?

Maz pojechal na nocke.
Jest chyba na gemini

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
czulam sie jak w dniu swira, absurd normalnie jakis, jakbym normalnie placac w sklepie ja aktywowala to by nie bylo akcji

hehehehe

ja nie mam nic, a wydawac lubie

boszzzzzz.......... jeszcze mandat musze zaplacic.... dobrze chociaz, ze -35zl mi weszlo znizki w nexcie
Uff że rabacik wszedl
Duzy mandat? Bo nie pamiętam
Stary 2015-11-12, 20:33   #4322
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Możecie obydwoje - maz zobaczy jak to jest mieć mocno absorbujace dziecko a my wszamamy tartę i popijemy Mogenem; -)

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Madzixx - warzywa to takie jak lubisz - ja podsmazylam na cebulce - dużo cebuli - marchewke ziemniaka brokula cukinie dodalam kukurydzę przyprawilam... te Warzywka wyłożyłam na podpieczone ciasto - porozrzucalam kawałki fety i zalałam sosem. Sos to śmietaną 18% starty ser żółty i dwa jajka. I pieklam aż do sciecia - czyli tak ok 40 minut. Ciasto na tartę wg standardowego przepisu- mąka masło troszkę soli troszkę cukru i dwie łyżki wody - na pół godziny do lodówki w formie kulki no i juz
piękny plan super by było
dziękuuje za przepis, zapisuję

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Mnie ta wymianka swiateczna kusi, tylko czasu na szukanie fajnego prezentu brak. Z tego też względu nie wzielam udziału w tej wśród PMek. Hmmmm jakby co mi też się wydaje fajna opcja prezent dla dzieci.
też jestem za prezentem dla dzieci

Cytat:
- to może jakieś spotkanko
Po nazwie nie kojarzę a gdzie on jest? Moja tez szyli pod wymiar na Dlugiej.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

He he on nie jest tyle długi co masywny - taki kawał spiwora z niego :-D

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Madzixx - ja się patrze do mojego barku a tam calutki Mogen nie wiem skąd - chyba dostaliśmy he he - od razu pomyślałam o Tobie ;-)
ooo to co-moje zdrówko musisz wypić

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Tak to niestety jest z tymi kolkami. Można delikatnie pomoc, ale to niestety samo musi przejść... U nas to trwało prawie 6 miesięcy... A tyle co kolki sie skończą to zacznie się zabkowanie. Jak ja przeżyje ten pierwszy rok, to upije się do nieprzytomności 😜

Pozostaje jedynie nadzieja w równowagę w przyrodzie i ze przy drugim dziecku to wszystko będzie mi oszczędzone. Hehe nadzieja matka głupich 😉
a opiłaś skończone pół roczku?

Cytat:
O.o.o! Dzięki! 😉

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Jeśli kp to probiotyki nic nie dadzą. Nie jeden pediatra mi to mówił. Zresztą sama sprawdziłam. Faktycznie na początku dawałam dicoflor, bo jak leżałam w szpitalu dostałam dużą dawkę antybiotyków, przez co Mała tez i przez 3 tyg miałam jej to dawać, ale później podobno to już nie działa przy kp, bo więcej dobra jest w mleczku mamy 😉 Przy mm faktycznie zalecają, ale ponoć przy kp działa to jak placebo dla mamy (cyt.moją lekarke)

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

To co, jakiś grudniowy grzaniec na Rynku? 😜

Nie, nie słyszałam. Ja mam suknie ślubną do opchniecia, kurde, co przyjeżdża jakaś przymierzyć to się dopiąć nie może.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Ma się rozumieć, tego mojego Gagatka kocham najbardziej na świecie. Ale po roczku i tak się opije 😜
ojej a co Ci było, że dawali Ci tyle antybiotyków ??

ja sprzedałam suknię ślubną rok po ślubie-w maju przyjechała dziewczyna idealnie mojej dawnej postury, waga, wzrost, identyko wszystko i zapięła się jakby na nią była szyta(a miałam wtedy 58cm w talii) pięknie wyglądała, mam nadzieję, że przyniosła jej szczęście w tym Dniu. Miała ślub w sierpniu łezka w oku mi się kręciła jak sprzedawałam

Cytat:
Haha, racja, racja. Te matki i dzieci to już mi się mylą. Zabawki mojej corki sieke z mózgu mi już robią. Nic tylko cały dzień... Długie uszy masz... Krawiec złapał mysz... Pewnego dnia pajączek... I tak mi się to w beret wrylo, że cały dzień na przemian nuce 😜 ja to przynajmniej w domu, więc siary nie ma, a mąż w robocie podspiewuje. 😜
heheh poczekaj na piosenki nocnikowe

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
MADZIXX no to mamy ta samą wagę teraz. Z tym ze ja wyższa jestem troszkę.

FLIGHT niestety nie ma info o ciuchach ze smyka. Ciesze się ze jesteś zadowolona

DOMIMA ale pycha tarta mniammmm! Jedziem do Krakowa, mam nadzieję że kawałek zostawilas dla mnie?
i dlatego szczuplej wyglądasz
u mnie każdy kg widać
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:33   #4323
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko nakarm dobrze Filipka
Mój brat od tego tygodnia pracuje za Pyrzowicami i codziennie dojeżdża- mogłabyś się z nim zabrać na Kraków kiedyś ;-)
Patrz to jest myśl ale do lotniska trochę mam drogi od siebie, już szybciej zajade do Katowic a stamtąd są busy co 15 min do Krk nie raz korzystałam to wiem
A Filipka musiałabym pod pache brać bo bez cycusia ani rusz

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:37   #4324
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Patrz to jest myśl ale do lotniska trochę mam drogi od siebie, już szybciej zajade do Katowic a stamtąd są busy co 15 min do Krk nie raz korzystałam to wiem
A Filipka musiałabym pod pache brać bo bez cycusia ani rusz
Ano tak... bez cycusia to nie życie... eh.. ale może kiedyś się uda - mam taką nadzieję a napewno bym bardzo chciała
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:38   #4325
madzixx88
Zakorzenienie

Niezawsze-ale akcja z kartą!
a jakie Ty dializy w tej kaszce znalazłaś? zhydrolizowane białko ma

Gosiak-są w necie ale drogo wychodzą jakoś:/ a to 200g tylko
Stary 2015-11-12, 20:38   #4326
Hanka20
Zakorzenienie

W ogóle mam pytanko do dziewczyn które kupowały teraz tusz z maybelline lash sensational. W jakiej cenie regularnej jest u Was? Zwrócilyscie uwagę? Dziwna sprawa bo siostra mi kupowała w innym mieście i zapłaciła za niego niecałe 15 zł czyli cena regularna 29.99 a u mnie w rossku on jest po niecałe 36 zł...

Stary 2015-11-12, 20:39   #4327
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
chcesz w tym stylu co kiedys wrzucalas? Pokaz

juz pisze
matko 6m wspolczuje! My 3 m z Maja i na 5 lat dzieci mi sie odechcialo, mam caly czzas jej twarzyczke wygieta z bolu masakra

jakis czas temu zgubilam karte kredytowa i chcialam nowa do zakupow przez neta, to mi powiedzieli 40zl, to stwierdzilam, ze dziekuje i chcialam nastepnego zrezygnowac i w jakims innym banku sobie za darmo wziac. Zadzwonilam, powiedzialam, ze rezygnuje, pan spytal o powod, to powiedzialam mu, ze 40zl to dla mnie za duzo za nowa karte i placic nie bede, Pan zaproponowal mi nowa karte kredytowa za darmo- duplikat. Super pomyslalam tak trzeba zawsze postepowac, wiem o tym jak sie konczy umowa na tel, tv, net itp. zawsze ich strasze rezygnacja i dostaje to czego chce czyli najnizsze widelki jakie moga dac. Dzis przyszla karta(wczesiej pin itp.) aktywowac karte moglam robiac nia zakupy lub przez tel. nie chcialo mi sie z domu wychodzic, wiec zawdzwonilam. Pani mi szybciutko aktywowala karte, ja sie ucieszylam, bo koszyk z nexta z ubrankami dla Mai i Macka byl pelen nic tylko placic PAni na koniec rozmowy sie spytala czy moze mi przedstawic oferty finansowe, powiedzialam, ze nie, ona dalej nalegala to na odczepnego powiedzialam jej, ze dziekuje, ze jestem bezrobotna, to ona do mnie, ze mi konto blokuje!!!!!!! Ja do niej, ze chyba sobie zartuje, ona, ze nie, bo jestem bezrobotna, to jej mowie, ze powiedzialam jej tak, zeby mnie nie nagabywala zadnymi ofertami handlowymi, a ona w zaparte, ze jestem bezrobotna i moge odblokowac konto i karte przesylajac swoja historie z ostatnich 3 miesiecy! Tak sie wkurzylam, mowie do niej, ze jest jakas nienormalna, ze jakbym jej powiedziala, ze kosmici pzylecieli to czy by wybiegla z pracy na ulice by ich zobaczyc! Ona dalej, ze moje konto zablokowane itp. to jej mowie, ze rezygnuje z tego zablokowanego konta i nic nie bede przesylac jej by udowodnic, ze mam wplywy srodkow! i laska czyta mi formulke, a wniej czy ja sie zgadzam na zablokowanie karty i konta, to jej mowie, ze co sie mam zgadzac lub nie skoro mi zablokowala... na koniec powiedzalam jej, z gratuluje jej i pwinna zostac pracownikiem roku
Tak sie wkurzylam i zalozylam konto na paypalu i zrobilam w koncu zakupy... sork za dluzyzny, ale i tak skrotowo pisalam...

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

rura z infolinii

ja dzisiaj ta kaszke ha widzialam za 5,5 w carrefourze, ale odlozyla, bo ona ma dializy mleka czy jakos tak i sie balam, ze Macka uczuli i odlozylam
Niedowiary.... co za laska... masakra :-(
Stary 2015-11-12, 20:40   #4328
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Tak opalic sie mozna w paski 😉
Z tym moim bebzonem to sie nie rozbiore teraz 😉

Gdybym miala isc do domu mieszkac to malutka dzialeczka.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

I gazowe ogrzewanie

Ja tam czasem koszę w samym staniku bez ramiączek
Jaki tam bebzol nie przesadzaj
A z gazowym to różnie mówią że oplaty wielkie itd
Stary 2015-11-12, 20:40   #4329
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha ha ha ha ... a misiowa jak może.... tra la la la... ;-)
u nas na tapecie
My jestemy krasnoludki hop sa sa, hop sa sa.... 😄

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:41   #4330
gosiak0512
Zakorzenienie

NIEZAWSZE wydawac i ja lubie ale z glowa

HANKA wlasny dom to akurat dobra inwestycja moim zdaniem to nie ciuch ze go wyrzucisz jak moda minie, jak ja bym miala za wynajem placic to bym wolala kredyt placic na swoje a im szybciej sie zacznie tym szybciej sie go splaci

MADZIX piosenek nocnikowych nie znam ale mam ksiazke o kupie

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:41   #4331
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
u nas na tapecie
...pod grzybkami nasze butki... hop sa sa hop sa sa... :-D ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 20:41   #4332
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

Zhydrolizowane? Kurde to ja bym mogła podać mojemu. Musze szukać jej w takim razie!
A co do wagi ja akurat nie lubię być taka szczupła. Tyłka brak, cyca brak ( teraz jest bo karmię). Lepiej się czuje jak mam troszkę więcej niż mniej

Stary 2015-11-12, 20:42   #4333
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Zhydrolizowane? Kurde to ja bym mogła podać mojemu. Musze szukać jej w takim razie!
A co do wagi ja akurat nie lubię być taka szczupła. Tyłka brak, cyca brak ( teraz jest bo karmię). Lepiej się czuje jak mam troszkę więcej niż mniej
Ja Ci z chęcią oddam co nieco ;-)
Stary 2015-11-12, 20:42   #4334
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:

To daj jej bobovite zwykla i tez zje

Stary 2015-11-12, 20:43   #4335
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
wszystko ma swoje plusy i minusy, ja liczę na to, że jak teraz robimy wszystko od podstaw to przez jakiś czas będzie spokój z remontami itd
racja-koszenie trawy, zbieranie liści, my tam mamy kilka wielkich drzew i tych lisci jest od ch...są też sosny to już lepiej
ja się najbardziej boję dużych opłat, zakładamy ogrzewanie podłogowe ale mąż mnie zapewnia, że będzie rozsądnie to rozwiązane

163
Zenka taak hiciory moje

My mamy ogrzewanie podłogowe tylko w łazienkach i wtedy nie trzeba kaloryfera włączać bo tak ciepło
Zróbcie sobie rozprowadzenie z kominka na inne pomieszczenia żeby ciepło szło i wtedy gaz tylko delikatnie wystarczy podkręcić
Stary 2015-11-12, 20:45   #4336
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

HANKA wlasny dom to akurat dobra inwestycja moim zdaniem to nie ciuch ze go wyrzucisz jak moda minie, jak ja bym miala za wynajem placic to bym wolala kredyt placic na swoje a im szybciej sie zacznie tym szybciej sie go splaci

Tak tyle ze my akurat za wynajem płacimy grosze. To jest poważna decyzja i nie tak łatwo ją podjąć.

Cytat:
...pod grzybkami nasze butki... hop sa sa hop sa sa... :-D ...
A na głowach krasne czapki to nasz znak to nasz znak

Stary 2015-11-12, 20:46   #4337
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
No to wsiadam w busa i jestem u Ciebie za niecałe dwie godzinki

NIEZAWSZE no to Ci rura z tej baby...
A co ma kaszka HA? Dializy?
0j jakied hydrolizy bialka mleka krowiego ;
p

Cytat:
Ja to tak jak Gosiak wydaje to co mam. Nie lubię strasznie żyć na kredyt. Dlatego do tej pory nie podjęliśmy decyzji żeby kupić mieszkanie
taka karta kredytowa przy kredycie na mieszkanie to pikus ;P ja dlatego nie wzielam z tz mieszkania na kredyt, bo mażę by splacic juz swoje m i byc wolna hhehehe dzis sie karty pozbylam, wiec jeszcze tylko hipoteka ;P
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Jest chyba na gemini

Uff że rabacik wszedl
Duzy mandat? Bo nie pamiętam
100zl stargowalam ;P

Kana Twoja mala nie chciala sloikow jesc, tak? Czyjes dziecko jeszcxze nie chetnie je sloiki?
Ja dzis Mackowi ugotowalam jednego ziemniaczka, kawalek cukinii, pol marchewki, kalafiora kwiatek duzy dosc, kawalek dyni wielkosci ziemniaka i kawalek pietruszki, zupy wyszlo na dwie miski. Maciek az wychylal glowe do lyzki, nie plul, nie prykal, nie plakal, nie zaciskal jałopki szok! ba malo tego zjald dwie michy! nie wiem gdzie to zmiescil, alez sie cieszylam jak tak pieknie jadl i w koncu on sie cieszyl, a nie krzywil z obrzydzeniem ;P

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:46   #4338
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Ci z chęcią oddam co nieco ;-)
Daj wezmę ze 3 kg chętnie

Stary 2015-11-12, 20:47   #4339
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tyle ze my akurat za wynajem płacimy grosze. To jest poważna decyzja i nie tak łatwo ją podjąć.

Ha ha ha ha ha

Ja tylko nie kupuje hasła: jak ktoś senny to uspimy lu lu lu lu lu lu... - he he Nie dają rady z moim synem :-P

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Daj wezmę ze 3 kg chętnie
Oddam nawet z 10 ;-)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 20:48   #4340
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:

Taka mi piekna wyszła
O jaka piękna ! na pewno smaczna
Stary 2015-11-12, 20:48   #4341
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:

tyle ze nie jestes na swoim niestety i kazdy wynajem kiedys sie skonczy :/ co z tego ze grosze jak nic z tego nie masz :/ wiem ze to trudna decyzja bo sama przed nia stalam

Stary 2015-11-12, 20:49   #4342
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
0j jakied hydrolizy bialka mleka krowiego ;
p

taka karta kredytowa przy kredycie na mieszkanie to pikus ;P ja dlatego nie wzielam z tz mieszkania na kredyt, bo mażę by splacic juz swoje m i byc wolna hhehehe dzis sie karty pozbylam, wiec jeszcze tylko hipoteka ;P

100zl stargowalam ;P

Kana Twoja mala nie chciala sloikow jesc, tak? Czyjes dziecko jeszcxze nie chetnie je sloiki?
Ja dzis Mackowi ugotowalam jednego ziemniaczka, kawalek cukinii, pol marchewki, kalafiora kwiatek duzy dosc, kawalek dyni wielkosci ziemniaka i kawalek pietruszki, zupy wyszlo na dwie miski. Maciek az wychylal glowe do lyzki, nie plul, nie prykal, nie plakal, nie zaciskal jałopki szok! ba malo tego zjald dwie michy! nie wiem gdzie to zmiescil, alez sie cieszylam jak tak pieknie jadl i w koncu on sie cieszyl, a nie krzywil z obrzydzeniem ;P
No jak hydrolizat to właśnie dobrze bo te białko jest podzielone i łatwiej przyswajalne dla skazowcow właśnie

Ja też ugotowalam wczoraj swoją ale z mieskiem i nie chciał jeść. Spróbuję zrobić jeszcze warzywna samą.

Stary 2015-11-12, 20:49   #4343
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
piękny plan super by było
dziękuuje za przepis, zapisuję

też jestem za prezentem dla dzieci

ooo to co-moje zdrówko musisz wypić

a opiłaś skończone pół roczku?

ojej a co Ci było, że dawali Ci tyle antybiotyków ??

ja sprzedałam suknię ślubną rok po ślubie-w maju przyjechała dziewczyna idealnie mojej dawnej postury, waga, wzrost, identyko wszystko i zapięła się jakby na nią była szyta(a miałam wtedy 58cm w talii) pięknie wyglądała, mam nadzieję, że przyniosła jej szczęście w tym Dniu. Miała ślub w sierpniu łezka w oku mi się kręciła jak sprzedawałam

heheh poczekaj na piosenki nocnikowe

i dlatego szczuplej wyglądasz
u mnie każdy kg widać
Nie, nie opilam. Jakoś się teraz do alko przekonać nie mogę. Od 5m nie kp, a w lecie chyba tylko jedno piwo wypiłam i to radlera, więc bardziej lemoniade niż piwo. Ale na roczek to się napije, w barku czeka wino kupione w winnicach w Egerze, zanim jeszcze w ciążę zaszłam. Mąż też pijący tylko od święta, a urodzenia Małej nawet i na święta nie pije, wiec barek wyposażeny czeka na lepsze czasy.

Nocnik do dziadków na Mikołaja będzie... Wtedy się zacznie... Oj zgrozo! 😀
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:49   #4344
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

to prawda z tym kredytem

też mam książkę o kupie dostałam :p

Cytat:
Ty masz koło 170cm prawda? to inaczej się kg rozkładają

Cytat:
To daj jej bobovite zwykla i tez zje
no właśnie nie ma zwykłej! ;/ tylko kasza manna a my glutenu nie mamy wprowadzonego. Tak to są smakowe wszystkie..

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
My mamy ogrzewanie podłogowe tylko w łazienkach i wtedy nie trzeba kaloryfera włączać bo tak ciepło
Zróbcie sobie rozprowadzenie z kominka na inne pomieszczenia żeby ciepło szło i wtedy gaz tylko delikatnie wystarczy podkręcić
tak zrobimy
Stary 2015-11-12, 20:50   #4345
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
O jaka piękna ! na pewno smaczna
:-* - powiem nieskromnie -smaczna wyszła faktycznie jak wygląda tak smakuje He he - pewnie jak będę chciała powtórzyć to nie wyjdzie :-/
Stary 2015-11-12, 20:51   #4346
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
chcesz w tym stylu co kiedys wrzucalas? Pokaz

juz pisze
matko 6m wspolczuje! My 3 m z Maja i na 5 lat dzieci mi sie odechcialo, mam caly czzas jej twarzyczke wygieta z bolu masakra

jakis czas temu zgubilam karte kredytowa i chcialam nowa do zakupow przez neta, to mi powiedzieli 40zl, to stwierdzilam, ze dziekuje i chcialam nastepnego zrezygnowac i w jakims innym banku sobie za darmo wziac. Zadzwonilam, powiedzialam, ze rezygnuje, pan spytal o powod, to powiedzialam mu, ze 40zl to dla mnie za duzo za nowa karte i placic nie bede, Pan zaproponowal mi nowa karte kredytowa za darmo- duplikat. Super pomyslalam tak trzeba zawsze postepowac, wiem o tym jak sie konczy umowa na tel, tv, net itp. zawsze ich strasze rezygnacja i dostaje to czego chce czyli najnizsze widelki jakie moga dac. Dzis przyszla karta(wczesiej pin itp.) aktywowac karte moglam robiac nia zakupy lub przez tel. nie chcialo mi sie z domu wychodzic, wiec zawdzwonilam. Pani mi szybciutko aktywowala karte, ja sie ucieszylam, bo koszyk z nexta z ubrankami dla Mai i Macka byl pelen nic tylko placic PAni na koniec rozmowy sie spytala czy moze mi przedstawic oferty finansowe, powiedzialam, ze nie, ona dalej nalegala to na odczepnego powiedzialam jej, ze dziekuje, ze jestem bezrobotna, to ona do mnie, ze mi konto blokuje!!!!!!! Ja do niej, ze chyba sobie zartuje, ona, ze nie, bo jestem bezrobotna, to jej mowie, ze powiedzialam jej tak, zeby mnie nie nagabywala zadnymi ofertami handlowymi, a ona w zaparte, ze jestem bezrobotna i moge odblokowac konto i karte przesylajac swoja historie z ostatnich 3 miesiecy! Tak sie wkurzylam, mowie do niej, ze jest jakas nienormalna, ze jakbym jej powiedziala, ze kosmici pzylecieli to czy by wybiegla z pracy na ulice by ich zobaczyc! Ona dalej, ze moje konto zablokowane itp. to jej mowie, ze rezygnuje z tego zablokowanego konta i nic nie bede przesylac jej by udowodnic, ze mam wplywy srodkow! i laska czyta mi formulke, a wniej czy ja sie zgadzam na zablokowanie karty i konta, to jej mowie, ze co sie mam zgadzac lub nie skoro mi zablokowala... na koniec powiedzalam jej, z gratuluje jej i pwinna zostac pracownikiem roku
Tak sie wkurzylam i zalozylam konto na paypalu i zrobilam w koncu zakupy... sork za dluzyzny, ale i tak skrotowo pisalam...

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

rura z infolinii

ja dzisiaj ta kaszke ha widzialam za 5,5 w carrefourze, ale odlozyla, bo ona ma dializy mleka czy jakos tak i sie balam, ze Macka uczuli i odlozylam
Haha padlam! Nie do wiary ta historia

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:52   #4347
gosiak0512
Zakorzenienie

MADZIX a co zlego w smakowej? U nas waniliowa bananowa malinowa idzie az sie uszy trzesa

Stary 2015-11-12, 20:53   #4348
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

hehe no przecez mowie, ze hydrolizowane bialko ;P
Cytat:
Ano tak... bez cycusia to nie życie... eh.. ale może kiedyś się uda - mam taką nadzieję a napewno bym bardzo chciała
tez bym chciala...
Cytat:
to takie moga pic nasze dzieci? Ja specjalnie nie kupilam
Cytat:
ja podjelam bedac sama, majac 23 lata po 2 miesiacach pracy z umowa na 2 lata ;P tylko ja z tych co "kochaj i szalej, nie pytaj co dalej" bylam...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:53   #4349
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Krakuski ja będę w grudniu w Krakowie po suknię ślubną �� znalazłam odpowiednią a kobiety szyja za 1200 suknię od podstaw salon Maja slyszalyscie o takim?
A jak się nazywa ta pracownia w której szyją te kobiety? Bo ja znam jedną w której byłam i mocno mogę Ci ją odradzić

Już doczytałam....no więc ja odradzam...oczywiście zrobisz jak zechcesz

A tak apropo dziewczyny, gdzie sprzedałyście swoje suknie ślubne?szczególnie właśnie pytanie do dziewczyn z Krakowa czy znacie jakiś komis który by kupił?
Miałam swojej nie sprzedawać ale miejsca już na nią nie mam i chętnie bym to zrobiła

Edytowane przez AgnieszkAA100
Czas edycji: 2015-11-12 o 20:56
AgnieszkAA100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 20:55   #4350
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle mam pytanko do dziewczyn które kupowały teraz tusz z maybelline lash sensational. W jakiej cenie regularnej jest u Was? Zwrócilyscie uwagę? Dziwna sprawa bo siostra mi kupowała w innym mieście i zapłaciła za niego niecałe 15 zł czyli cena regularna 29.99 a u mnie w rossku on jest po niecałe 36 zł...
Ja kupowalam w sp -50%
za cos ok 17zl

Cytat:
u nas na tapecie

To Wy takie przedszkolne piosenki śpiewacie

Cytat:
to prawda z tym kredytem

też mam książkę o kupie dostałam :p

Ty masz koło 170cm prawda? to inaczej się kg rozkładają

no właśnie nie ma zwykłej! ;/ tylko kasza manna a my glutenu nie mamy wprowadzonego. Tak to są smakowe wszystkie..

tak zrobimy
Jest mleczna kukurydz.-ryżowa bez cukru z tych nowych bobovita

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości