Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-12, 21:53   #4411
DomimaZet
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 9

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Super że pospal i ladnie zjadł. Julo tez juz jadł ten deserek. Starszy też go lubił

a napiszesz mi Twoje proporcje?
Zosia umie pojeść

No i super. Jednak nie musisz dawac glutenu codziennie. Możesz oczywiście ale nie tak ze trzeba
A to w sumie nie wiedziałam... :-/ - daje co mam pod ręką i się jakoś nie zastanawiam hmm... :-/
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 21:59   #4412
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Kolorowych.... :-*

Kolorowe sny kiedy ja...
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 21:59   #4413
cashmere
Zakorzenienie

Też zmykam do łóżka. Na paluszkach, by nie obudzić mojej czujki Dobranoc!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 22:00   #4414
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Kolorowe sny kiedy ja...
... dotykam Ciebie... zwariowany świat kiedy w nas.... ha ha ha - Jezu ile lat ma ta piosenka
Stary 2015-11-12, 22:03   #4415
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA no mialam pare momentow strachu :/ raz nawet w regal z napojami "wpadlam".. mlody ladnie pojadl i pospal

CASH nic takiego wpada klientka nie mila i ewidentnie chce sie na tym biednym czlowieku zza kasy wyzyc .. kufa.. trafia na mnie i biedna ma pecha bo nie dosc ze z mora sie rzuca to jeszcze karta faceta placi.. chciala to ma pada wymiana zdan z mojej strony kulturalna z jej nie koniecznie.. klient niewyplacalny/ ucieczka paliwowa wiec wzywam policje a jest 23 i laska pedzi na petardy laska dostaje za swoje plus mandat a ja mam ubaw po pachy i kawe w milym i bezpiecznym towarzystwie o 24 za to o 5 spotyka mi sie na stacji trojkacik tj. Laska plus jej obecny i jej byly.. polki fruwaja a towar az przed sklep wylatuje ..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 22:06   #4416
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
... dotykam Ciebie... zwariowany świat kiedy w nas.... ha ha ha - Jezu ile lat ma ta piosenka

Tańczy pragnienie hej hoo dotykam Ciebie hej hoo tak wiruje cały świat
Stary 2015-11-12, 22:07   #4417
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Tańczy pragnienie hej hoo dotykam Ciebie hej hoo tak wiruje cały świat
))))))
Stary 2015-11-12, 22:26   #4418
madzixx88
Zakorzenienie

Dobranoc Babeczki, fajne jestescie mam nadzieje, ze kiedys uda nam sie pośpiewać na żywo ahh
Stary 2015-11-12, 22:27   #4419
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
chcesz w tym stylu co kiedys wrzucalas? Pokaz

juz pisze
matko 6m wspolczuje! My 3 m z Maja i na 5 lat dzieci mi sie odechcialo, mam caly czzas jej twarzyczke wygieta z bolu masakra

jakis czas temu zgubilam karte kredytowa i chcialam nowa do zakupow przez neta, to mi powiedzieli 40zl, to stwierdzilam, ze dziekuje i chcialam nastepnego zrezygnowac i w jakims innym banku sobie za darmo wziac. Zadzwonilam, powiedzialam, ze rezygnuje, pan spytal o powod, to powiedzialam mu, ze 40zl to dla mnie za duzo za nowa karte i placic nie bede, Pan zaproponowal mi nowa karte kredytowa za darmo- duplikat. Super pomyslalam tak trzeba zawsze postepowac, wiem o tym jak sie konczy umowa na tel, tv, net itp. zawsze ich strasze rezygnacja i dostaje to czego chce czyli najnizsze widelki jakie moga dac. Dzis przyszla karta(wczesiej pin itp.) aktywowac karte moglam robiac nia zakupy lub przez tel. nie chcialo mi sie z domu wychodzic, wiec zawdzwonilam. Pani mi szybciutko aktywowala karte, ja sie ucieszylam, bo koszyk z nexta z ubrankami dla Mai i Macka byl pelen nic tylko placic PAni na koniec rozmowy sie spytala czy moze mi przedstawic oferty finansowe, powiedzialam, ze nie, ona dalej nalegala to na odczepnego powiedzialam jej, ze dziekuje, ze jestem bezrobotna, to ona do mnie, ze mi konto blokuje!!!!!!! Ja do niej, ze chyba sobie zartuje, ona, ze nie, bo jestem bezrobotna, to jej mowie, ze powiedzialam jej tak, zeby mnie nie nagabywala zadnymi ofertami handlowymi, a ona w zaparte, ze jestem bezrobotna i moge odblokowac konto i karte przesylajac swoja historie z ostatnich 3 miesiecy! Tak sie wkurzylam, mowie do niej, ze jest jakas nienormalna, ze jakbym jej powiedziala, ze kosmici pzylecieli to czy by wybiegla z pracy na ulice by ich zobaczyc! Ona dalej, ze moje konto zablokowane itp. to jej mowie, ze rezygnuje z tego zablokowanego konta i nic nie bede przesylac jej by udowodnic, ze mam wplywy srodkow! i laska czyta mi formulke, a wniej czy ja sie zgadzam na zablokowanie karty i konta, to jej mowie, ze co sie mam zgadzac lub nie skoro mi zablokowala... na koniec powiedzalam jej, z gratuluje jej i pwinna zostac pracownikiem roku
Tak sie wkurzylam i zalozylam konto na paypalu i zrobilam w koncu zakupy... sork za dluzyzny, ale i tak skrotowo pisalam...

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

rura z infolinii

ja dzisiaj ta kaszke ha widzialam za 5,5 w carrefourze, ale odlozyla, bo ona ma dializy mleka czy jakos tak i sie balam, ze Macka uczuli i odlozylam
Usmialam sie. Ale masz buziulke niewyparzona he he. i bardzo dobrze 😊

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
A wiecie co ja śpiewam? A misiowa jak może klapie dziobem w obooorze! hahaha mnie to już całkiem zrylo przy tym dziecku
A ja spiewam 'jestesmy jagodki mamy czarne fiu.tki'
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 22:27   #4420
DomimaZet
Zakorzenienie

Madzixx - :-*

Ja tez juz padam... Miłych nocek 4 all :-*
Stary 2015-11-12, 22:28   #4421
Majka232
Zakorzenienie

Dobranoc siostrzyczki
Stary 2015-11-12, 22:38   #4422
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Tez nie kumam z ta "niezabudka"

Nie lubię tej piosenki, taka smutna jest dla mnie

Też jej nie lubię taka zmulasta jakaś mi hi

Cytat:
Ja juz się nie mogę tego doczekać bo ja z tych śpiewających jestem....

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Ej - VIOLKA - gdzieś Ty ?

Jestem jestem, nadrabiam Was rozśpiewana młodzieży
Gotowałam, potem tesciowka była, a potem u przyjaciółki byłam. Po 22 wróciłam, awaria lekka była, córa mamy chciała Ale nie było źle, myślałam ze gorszy wrzask Tata walczył 20 minut sam, no ale nie udało się.
Stary 2015-11-12, 22:39   #4423
gosiak0512
Zakorzenienie

Dobranoc
Ja kwater szukam na ferie w zakopcu... żem se godzinę odpowiednia znalazla..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 22:39   #4424
blackberry89
Zakorzenienie

Zescie sie rozpisaly o mamo! Nadrobilam i ide spac.
Dobranoc.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-12, 22:46   #4425
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Super że pospal i ladnie zjadł. Julo tez juz jadł ten deserek. Starszy też go lubił

a napiszesz mi Twoje proporcje?
Zosia umie pojeść

No i super. Jednak nie musisz dawac glutenu codziennie. Możesz oczywiście ale nie tak ze trzeba
Pewnie 😉

200ml wody,
4 czubate łyżeczki mąki ziemniaczanej
6 miarek mm
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 22:51   #4426
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Pewnie 😉

200ml wody,
4 czubate łyżeczki mąki ziemniaczanej
6 miarek mm
hehe rozumiem, ze moich postow nie czytasz

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 22:58   #4427
kana158
Zakorzenienie

Niezawsze, Mloda mi się rozdarla i się pogubilam 😜 wysłałam to co przed aferą napisałam... Hmmm a o co chodziło.... Dotarłam do posta pt. odpisałaś mi? 😜

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Cytat:
0j jakied hydrolizy bialka mleka krowiego ;
p

taka karta kredytowa przy kredycie na mieszkanie to pikus ;P ja dlatego nie wzielam z tz mieszkania na kredyt, bo mażę by splacic juz swoje m i byc wolna hhehehe dzis sie karty pozbylam, wiec jeszcze tylko hipoteka ;P

100zl stargowalam ;P

Kana Twoja mala nie chciala sloikow jesc, tak? Czyjes dziecko jeszcxze nie chetnie je sloiki?
Ja dzis Mackowi ugotowalam jednego ziemniaczka, kawalek cukinii, pol marchewki, kalafiora kwiatek duzy dosc, kawalek dyni wielkosci ziemniaka i kawalek pietruszki, zupy wyszlo na dwie miski. Maciek az wychylal glowe do lyzki, nie plul, nie prykal, nie plakal, nie zaciskal jałopki szok! ba malo tego zjald dwie michy! nie wiem gdzie to zmiescil, alez sie cieszylam jak tak pieknie jadl i w koncu on sie cieszyl, a nie krzywil z obrzydzeniem ;P
Haaa! Mam go! No wybacz, ale pomerdac mi się coś musiało w moim nadrabianiu na raty i nie doczytalam tego posta, już odp 😀

Zosia nie je słoików, na początku (marchew, dynia) było spoko, ale szybko jej się odwidzialy. Gotuję podobne zupki jak odpisałaś, dodaję jedynie kaszki manny i przecieram przez sitko, nie za dokładnie aby jakieś atrakcje w zupie plywaly. Mięsko blenduje. Mloda je ze smakiem (teraz gorzej jej idzie, ale to ze wszystkim, a winowajca chowa się jeszcze przed światłem dziennym).

Edytowane przez kana158
Czas edycji: 2015-11-12 o 23:04
Stary 2015-11-12, 23:09   #4428
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Niezawsze, Mloda mi się rozdarla i się pogubilam 😜 wysłałam to co przed aferą napisałam... Hmmm a o co chodziło.... Dotarłam do posta pt. odpisałaś mi? 😜

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Haaa! Mam go! No wybacz, ale pomerdac mi się coś musiało w moim nadrabianiu na raty i nie doczytalam tego posta, już odp 😀
hehe juz myslalam, ze mnie nie lubisz

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:

Zosia nie je słoików, na początku (marchew, dynia) było spoko, ale szybko jej się odwidzialy. Gotuję podobne zupki jak odpisałaś, dodaję jedynie kaszki manny i przecieram przez sitko, nie za dokładnie aby jakieś atrakcje w zupie plywaly. Mięsko blenduje. Mloda je ze smakiem (teraz gorzej jej idzie, ale to ze wszystkim, a winowajca chowa się jeszcze przed światłem dziennym).
ha mannej tez dodalam troszke, ale plywac nic nie moze, jezorkiem wypychal wszystko, a cebule, czosnek dajesz?

Maciuś
Stary 2015-11-12, 23:09   #4429
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Dobranoc
Ja kwater szukam na ferie w zakopcu... żem se godzinę odpowiednia znalazla..
Moj ostatnio wyskoczył żebyśmy wyskoczyli na weekend gdzieś teraz w grudniu. A święta i Sylwester w domu będzie i na bank będzie dużo płaczu tak więc odskocznia się przyda 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 23:12   #4430
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
hehe juz myslalam, ze mnie nie lubisz

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

ha mannej tez dodalam troszke, ale plywac nic nie moze, jezorkiem wypychal wszystko, a cebule, czosnek dajesz?
Daję, brokul, dynia, cukinia, natka pietruszki, lubczyk (obecnie mi przemarzl i musze nowy zasadzic), pomidory. Robię tez pomidorówą z smażonych na maśle pomidorów, z ryżem albo kleikiem różowym.
Stary 2015-11-12, 23:15   #4431
gossip_girl21
Zakorzenienie

Brawo ja, zamiast tu to na fb napisałam....
U nas już pierwsze jedzenie było....
A potem się dziwi matka ze dziecko dyche waży 😑

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-11-12, 23:31   #4432
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Daję, brokul, dynia, cukinia, natka pietruszki, lubczyk (obecnie mi przemarzl i musze nowy zasadzic), pomidory. Robię tez pomidorówą z smażonych na maśle pomidorów, z ryżem albo kleikiem różowym.
aha a nie dawalas, bo boisz sie, ze brzus moze bolec?

Ja dalam ogorka dzis kiszonego to krzywil, ale cmoktal
miesko zawsze masz sprawdzone? Musze jakiegos krolika kupic

Maciuś
Stary 2015-11-13, 05:35   #4433
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
HANKA no mialam pare momentow strachu :/ raz nawet w regal z napojami "wpadlam".. mlody ladnie pojadl i pospal

CASH nic takiego wpada klientka nie mila i ewidentnie chce sie na tym biednym czlowieku zza kasy wyzyc .. kufa.. trafia na mnie i biedna ma pecha bo nie dosc ze z mora sie rzuca to jeszcze karta faceta placi.. chciala to ma pada wymiana zdan z mojej strony kulturalna z jej nie koniecznie.. klient niewyplacalny/ ucieczka paliwowa wiec wzywam policje a jest 23 i laska pedzi na petardy laska dostaje za swoje plus mandat a ja mam ubaw po pachy i kawe w milym i bezpiecznym towarzystwie o 24 za to o 5 spotyka mi sie na stacji trojkacik tj. Laska plus jej obecny i jej byly.. polki fruwaja a towar az przed sklep wylatuje ..
O matko! Nie zazdroszczę takich momentów w pracy.

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Usmialam sie. Ale masz buziulke niewyparzona he he. i bardzo dobrze 😊

A ja spiewam 'jestesmy jagodki mamy czarne fiu.tki'
Haha to Ty lepsza jesteś niż ja!

Witam się wczesna porą

Mimo iż moje dziecko usnelo wczoraj po 21 to postanowiło nocny sen zakończyć o 5.20. Nie powiem ze nie nie walczyłam. Suszarka była grana, lulanko na rączkach tez, nawet smoka użyłam ale niestety żadne sposoby nie podzialaly i w tej oto sposób od pół godz siedzę w kuchni z moim skowroneczkiem i popijam kawkę.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-13, 06:10   #4434
Majka232
Zakorzenienie

Dzień dobry

Hania - u moich dzieci późniejsze zaśnięcie tez nie oznacza dłuższego spania.

Julo dzis znow nie jadl w nocy. Dwa razy przewrócił się na brzuch to go przełożyłam, teraz zjadł.
Ja za to w nocy siedziałam w wc z bólem brzucha. Teraz też mnie kręci :/
Stary 2015-11-13, 06:42   #4435
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha ha... u mnie jada jada misie tralalalala ... ;-)
Haha tez to spieaam u nas ciagle dzircieca muza leci, a matka spiewa wraz z nia

Cytat:
A wiecie co ja śpiewam? A misiowa jak może klapie dziobem w obooorze! hahaha mnie to już całkiem zrylo przy tym dziecku

Haha

Cytat:
Ja to tak jak Gosiak wydaje to co mam. Nie lubię strasznie żyć na kredyt. Dlatego do tej pory nie podjęliśmy decyzji żeby kupić mieszkanie
Oj gdybyśmy nie wzięli kredytu to byśmy się bujali od wynajmu do wynajmu. A tak to taniej bas wychodzi czynsz + rata niż czynsz + odstępne

Cytat:
A o co chodzi z tym ze jak ktoś skrzywdzi krasnoludka to zaplacze nie za budka? Bo pojąć tego nie mogę i wciąż mnie to nurtuje, mam problemy nie?

10 nie biorę troszkę za dużo

Wiem o tym dlatego myślimy o tym by wziąć jakieś mieszkanie do remontu u nas spółdzielnie wystawiają lokale do remontu generalnego i dostaje się przydział na te lokum. Ale trzeba pisać wniosek itd na razie nic nie ma fajnego wciąż obserwujemy oferty i wtedy gdy coś się uda to kredyt tak czy tak nas czeka.
U nas też była taką opcja, ale nie spelnialismy wymogów, a szkoła, bo potem moglibyśmy wykupić to mieszkanie z miasta.

Cytat:
Jestesmy jagodki czarne jagodki
Oo to też lubimy

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, Szymek mówi "baba"

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

7 zbóż chyba ma gluten.

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Brawo ja, zamiast tu to na fb napisałam....
U nas już pierwsze jedzenie było....
A potem się dziwi matka ze dziecko dyche waży 😑

Nie wiem czy czytalas co Ci ost napisałam - probowalas jej rozciencza bardziej mlrko? Mamy z moich PMek stopniowo rozcienczaly aż doszły do wody.

Cytat:
Dzień dobry

Julo dzis znow nie jadl w nocy. Dwa razy przewrócił się na brzuch to go przełożyłam, teraz zjadł.
Oj bidulo.. Mnie wczoraj wieczorem też krecilo..
A czemu Julowi nie rozwalasz na brzuszku spać?

Witam z rana idę piec ciasto póki mąż śpi, a potem go budze śniadaniem i prezentem
Co do upominków - dla dzieci byłoby ok, ale chyba i tak mało chetnych jest

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 06:43   #4436
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Oj współczuję :/ ale ta jelitowka krąży ostatnio po Polsce :/
My się karmimy,zaraz pierwsza drzemka. Nieźle, o tej porze to bym chciała dopiero wstawać.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 06:56   #4437
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Haha tez to spieaam u nas ciagle dzircieca muza leci, a matka spiewa wraz z nia

Haha

Oj gdybyśmy nie wzięli kredytu to byśmy się bujali od wynajmu do wynajmu. A tak to taniej bas wychodzi czynsz + rata niż czynsz + odstępne

U nas też była taką opcja, ale nie spelnialismy wymogów, a szkoła, bo potem moglibyśmy wykupić to mieszkanie z miasta.

Oo to też lubimy

Nie wiem czy czytalas co Ci ost napisałam - probowalas jej rozciencza bardziej mlrko? Mamy z moich PMek stopniowo rozcienczaly aż doszły do wody.

Oj bidulo.. Mnie wczoraj wieczorem też krecilo..
A czemu Julowi nie rozwalasz na brzuszku spać?

Witam z rana idę piec ciasto póki mąż śpi, a potem go budze śniadaniem i prezentem
Co do upominków - dla dzieci byłoby ok, ale chyba i tak mało chetnych jest
On sie przewraca na brzuch i steka. Inaczej bym pewnie nie słyszała i tak by spał. Rano sobie leży az nóżke tak włoży miedzy szczebelki że trzeba pomoc.

Cytat:
Oj współczuję :/ ale ta jelitowka krąży ostatnio po Polsce :/
My się karmimy,zaraz pierwsza drzemka. Nieźle, o tej porze to bym chciała dopiero wstawać.
Oby gorzej nie było. Od tyg.tak mjie kręci :/
Stary 2015-11-13, 07:05   #4438
gossip_girl21
Zakorzenienie

Jasna dupa o 12 pobudka, potem o 4 dałam jej wody, rozbudzila się totalnie, usypialam na swoim brzuchu, usnela, odkładam jęki, to od nowa aż do skutku, w końcu położyłam ja między nas jak usnela coś koło 5, teraz już od pół godz mi tu miałczy... To nasza 4 noc jak tak zarywamy nocki, mam dość, płacz na końcu nosa ze zmęczenia i wku.rwi.ona przy tym jestem a okres wcale mi nie pomaga...
Ja nie wiem co się dzieje... A tak ładnie mi zaczęła spać to się poje.balo....

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

A mąż? Mówię by młotek mi przyniosł, albo pistolet, tak pół żartem to wyskoczyl jeszcze na mnie żebym dała spokój bo on tez jest zmęczony.... Słowa otuchy by się przydały Ale po co, lepiej dobić... Dzień będzie piekny

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-11-13, 07:12   #4439
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
O matko! Nie zazdroszczę takich momentów w pracy.

Haha to Ty lepsza jesteś niż ja!

Witam się wczesna porą

Mimo iż moje dziecko usnelo wczoraj po 21 to postanowiło nocny sen zakończyć o 5.20. Nie powiem ze nie nie walczyłam. Suszarka była grana, lulanko na rączkach tez, nawet smoka użyłam ale niestety żadne sposoby nie podzialaly i w tej oto sposób od pół godz siedzę w kuchni z moim skowroneczkiem i popijam kawkę.
Moj po kilku dniach kladzenia sie o 21 dopiero zaczyna pozniej wstawac. Jednorazowe akcje nic nie daja.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-11-13, 07:16   #4440
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
aha a nie dawalas, bo boisz sie, ze brzus moze bolec?

Ja dalam ogorka dzis kiszonego to krzywil, ale cmoktal
miesko zawsze masz sprawdzone? Musze jakiegos krolika kupic
Tzn. chodziło mi o to, że daję cebule i czosnek 😉 a napisałam tak jakoś dziwnie... 😝

Mięso z indyka mam z miejscowej masarni, cielęcine mama załatwia, a królika teściowa 😉

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Noc u.jowa. A mnie przeziębienie bierze.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości