Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-13, 08:48   #1891
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Gosiaczek oby sie szybciutko wykurował

Ja o 4 wstalam oddać mocz na badanie i rano kolo 7:50 wygrzebalam się z łóżka, nastawilam herbatkę, wstawiłam jajka do wody i zadowolona czekam.

I nagle mnie uderzyło

Ze po to oddalam ten mocz by go zanieść i oddać krew na morfologię bo w Sr mam wizytę u mojej gin hehe no i dopiero teraz jem moje pyszne jajeczka mrrrr 😘

PS: Kurczę ale mi to ewoluuje, najpierw po alergi swedzialo mnie ciągle gardło i katar, teraz katar cos znikl ale siadlo gardło i przy każdym kichaniu tak jakby kaszle :P ale chwala panie za to Tatum verde bo moge cala noc przespać jak psikne 😊

I chciałam sie pochwalić ze z moich 12-15 wstawan na siusiu zeszlam do 3 <skacze z radosci>

No to smacznego!!
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 09:00   #1892
Sunmade
Raczkowanie

Ja się witam jeszcze z łóżka :p

Jestem totalnie niewyspana, mam totalna bezsenność od pewnego czasu a jeszcze mały w nocy wariowal, a cały dzień była praktycznie cisza w ruchach. Jestem z tych co nie lubią spać przytuleni, jest mi wtedy niewygodnie i się nie wysypiam. Ale jak dziś nie mogłam zasnąć to przytuliłam się do TZta tak z tyłu, że dotykałam brzuchem jego pleców. I przebudził się podekscytowany, że czuje małego na plecach :p a ten odstawiał istne szaleństwo w mamy brzuchu. I tak gadaliśmy do 4, TZ o 5 wstaje do pracy i chciałam się wyspać ale sąsiedzi się remontują wiec od 7 wiertary... Ale nie zmienia to faktu, że ruchy z dnia na dzień odczuwam coraz bardziej intensywnie, mały rośnie ja aż tak nie wiec może ma ciasno :p

---Piersi---

Mnie piersi nie bolą wcale. Bolały trochę na samym początku. Teraz tylko sutki delikatnie.

---Klucie---

Dziewczyny od dwóch dni czuje takie dziwne klucie w pochwie. Czasem jest tak silne, że aż podskakuje. Tez tak macie?

Witam się w 21 tygodniu <3

Edytowane przez Sunmade
Czas edycji: 2015-11-13 o 09:17
Sunmade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 09:03   #1893
Polinezyjka
Zakorzenienie

Sunmade ekstra! Tzn ekstra jak to byla taks jednorazowa noc hehehe bo jak będzie tak szalal co noc tono kurczę heheh moze czas wprowadzić jakas muzykę

Tez mam takie klucia, czasem aż mnie prostuje z szoku:P czasem od strony odbytu ale częściej z pochwy
21 tc córeczka
Stary 2015-11-13, 09:21   #1894
MiniMonix
Zakorzenienie

Kolejna nie przespana noc Nie umiem i nigdy się nie nauczę spać na boku czy plecach. Ja chcę na brzuch

Już niebawem moja wizyta u ginka. Wczoraj zrobiłam badania, a w poniedziałek będzie długie usg. Trzymajcie kciuki, żebym w końcu poznała płeć.

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 09:34   #1895
annihilate
Rozeznanie

😲 ja też dzisiaj 21 tydzień! Jak to leci 😁

Generalnie mnie bolą cały czas sutki, a jak dotknę to masakra, i chyba muszę już wkładki laktacyjne kupić bo się zdarzają przecieki 😜 a wczoraj mnie ta prawa pierś bolała tak jakby w środku i czytałam, że mógł się kanalik mleczny jakiś zapchać i dlatego mnie boli ten węzeł chłonny Jak mi nie przejdzie to do lekarza się wybiorę po weekendzie 😜

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 09:40   #1896
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

MiniMonix kciuki za plec

Sunmade ja bym chciala taka nieprzespana noc...

Ja dzis tez sie witam z lozka, dopiero sie obudzilam i tak jak Polinezyjka mowisz- mam cos takiego jak skurcze ktore ida od dolu brzucha do yyy..odbytu mam nadzieje ze to nic groznego!

gosiaczek zdrowka dla synusia

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 09:45   #1897
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Kolejna nie przespana noc Nie umiem i nigdy się nie nauczę spać na boku czy plecach. Ja chcę na brzuch

Już niebawem moja wizyta u ginka. Wczoraj zrobiłam badania, a w poniedziałek będzie długie usg. Trzymajcie kciuki, żebym w końcu poznała płeć.
Ja to samo. Az żebra mnie bolą od spania na boku, a na plecach nie ma szans.

Tez mam w poniedziałek wizytę i juz nie mogę się doczekać.

Cytat:
Napisane przez Sunmade Pokaż wiadomość

Jestem totalnie niewyspana, mam totalna bezsenność od pewnego czasu a jeszcze mały w nocy wariowal, a cały dzień była praktycznie cisza w ruchach. Jestem z tych co nie lubią spać przytuleni, jest mi wtedy niewygodnie i się nie wysypiam. Ale jak dziś nie mogłam zasnąć to przytuliłam się do TZta tak z tyłu, że dotykałam brzuchem jego pleców. I przebudził się podekscytowany, że czuje małego na plecach :p a ten odstawiał istne szaleństwo w mamy brzuchu. I tak gadaliśmy do 4, TZ o 5 wstaje do pracy i chciałam się wyspać ale sąsiedzi się remontują wiec od 7 wiertary... Ale nie zmienia to faktu, że ruchy z dnia na dzień odczuwam coraz bardziej intensywnie, mały rośnie ja aż tak nie wiec może ma ciasno :p

---Piersi---

Mnie piersi nie bolą wcale. Bolały trochę na samym początku. Teraz tylko sutki delikatnie.

---Klucie---

Dziewczyny od dwóch dni czuje takie dziwne klucie w pochwie. Czasem jest tak silne, że aż podskakuje. Tez tak macie?

Zazdroszczę ze juz możecie aż tak poczuć ruchy. Ja nadal czekam.

Piersi tez juz mnie nie bolą. Z kluciem mam podobnie. Czasem nagle silnie zakluje i przechodzi. Zdarza się raz na kilka dni.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 09:49   #1898
akinomka03
Rozeznanie

Witam Was mamuśki ja po kilku dniach jak zwykle

Cytat:
Napisane przez Sunmade Pokaż wiadomość

---Piersi---

---Klucie---

też czuje takie kłucie w pochwie czasem w okolicach odbytu ale to chwilowe i przechodzi.
zazdroszcze odczuwania ruchów, ja od kilku dni czuję kilka razy dziennie ale takie delikatne, jakby pukanie, ostatnio mąż przyłożył rękę i ja w środku czułam że dzidzia się rusza a on tego nie czuł.

Spanie
Coraz gorzej mi się śpi, na plecach bardzo lubiłam a teraz już nie mogę bo tak mi dziwnie ten brzuch jakby uciskał, na boku też jakoś tak dziwnie i plecy zaraz mnie bolą i biodro.
Coraz bardziej zastanawiam się nad poduszka do spania ale czy naprawde to tak polepsza spanie?? Ostanio zwinełam sobie koc i tak miedzy nogami go miałam ale jakiejs większej poprawy w spanianiu nie czułam. no i mam wyrzuty sumienia bo najlepiej mi sie spi na środku łóżka (bo mamy taki dołek na środku) i wtedy jestem niżej i lepiej mi brzuch się układa i mąż poszedł spać do drugiego pokoju ale kurde źle mi z tym że nie śpi ze mna ale on mówi że ważne żeby mi było wygodnie i się wyspała...

Wyprawka
Kurczę macie już tyle rzeczy, ja mam dosłowie 4 czekam na usg (25.11) i mam nadzieję że poznam płeć i wtedy planuję zakupy ciuszków, wózek gdzieś tak w nowym roku planujemy kupić ale jeszcze nie mam upatrzonego.

Dołączam moje skromne zakupy i brzuszek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0042.jpg (99,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0049.jpg (113,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0065..jpg (60,7 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez akinomka03
Czas edycji: 2015-11-13 o 09:51
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 10:11   #1899
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Lucy111 witaj w klubie bo ja tez nic nie czuje miedzy nami 2 dni roznicy

Mikołaj <3
Stary 2015-11-13, 10:13   #1900
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość

Też się nie mogę wyspać i budzę się w nocy. Najlepiej spało mi się na brzuchu Na boku zaraz biodra mnie bolą
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 10:15   #1901
Polinezyjka
Zakorzenienie

Minimonix super! Trzymam kciuki byś wiedziała kto tam mieszka w Twoim brzuszku :-*

Akinomka ja bym spróbowała z ta poduszka :P jak nie pomoże w czasie snu to i tak przyda się do karmienia

Ja dopiero za równe dwa tygodnie mam polowkowe sie doczekać nie moge :P

Ostatnio nic nie czuje, sama nie wiem czy tamto to byly ruchy czy nie hehe ale to chyba kazda z nas ma podobne wątpliwości na poczatku
21 tc córeczka
Stary 2015-11-13, 10:16   #1902
Kalpana
Zakorzenienie

Witam się w piątek 13. Oczywiście nie obyło się bez pecha- rano synek schodząc z łóżka potknął się i uderzył buzią o podłogę. Rozwalił sobie wargę i krew mu szła z nosa

Z rzeczy miłych i przyjemnych w końcu jestem pewna, że czuję ruchy!!! Wczoraj wieczorem poczułam 1 raz, a w nocy się obudziłam, nie mogłam spać i sobie głaskałam brzuszek i zaczęło się ruszać. Więc delikatnie pukałam do niego i kładłam rękę na brzuchu i zaraz dostawałam odpowiedź No i muszę powiedzieć, że długo czekałam (jutro zaczynam 20tc), ale od razu czuję wyraźne ruchy, a nie takie smyrania

Wczoraj dowiedziałam się, że znajoma urodziła swoje pierwsze dziecko i podobno zamiast dziecka najpierw urodziła łożysko i chyba jej zrobili potem cesarkę. Dziecko odwieźli do Prokocimia Wie któraś o co mogło chodzić z tym łożyskiem i co się mogło stać?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 10:22   #1903
justyna_fli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Mnie też bolą, bywa, że aż mnie przytyka jak nagle sutek się "uaktywnia"...

Co do lekarzy i laboratoriów to chciałam podziekować justynie, która wczoraj pisała, że coś zepsuła w labie, bo dzięki temu przypomniałam sobie, że inteligentnie od poniedziałku miałam się zapisać na oddawanie krwi
Haha do uslug Dzis pewnie tez cos schrzanie wiec jak ktoras potrzebuje przypominania to polecam sie na przyszlosc Jeszcze wczoraj mezowi zepsulam okulary, bo on zawsze ciapnie gdzies i lezaly zawiniete w kocu a ja nie widzialam i sie reka oparlam... I jedno szkielko wylecialo Jakos tam wsadzil ale rusza sie i non stop musi poprawiac zeby nie wylecialo. Tu mu nigdzie nie naprawia, musi przeczekac do wyjazdu do Polski Ale ze znow mnie wczoraj wkurzyl, to ma za swoje
Dziewczyny, super zakupy i brzuszki
spanie
Ja spie calkiem dobrze na obu bokach, nieraz sie budze na siku ale to raz w nocy jedynie. Niestety po spaniu bola mnie plecy Zawsze mi sie wydawalo ze jak bola plecy to trzeba lezec wlasnie a tu zonk
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 10:31   #1904
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Witam się w piątek 13. Oczywiście nie obyło się bez pecha- rano synek schodząc z łóżka potknął się i uderzył buzią o podłogę. Rozwalił sobie wargę i krew mu szła z nosa

Z rzeczy miłych i przyjemnych w końcu jestem pewna, że czuję ruchy!!! Wczoraj wieczorem poczułam 1 raz, a w nocy się obudziłam, nie mogłam spać i sobie głaskałam brzuszek i zaczęło się ruszać. Więc delikatnie pukałam do niego i kładłam rękę na brzuchu i zaraz dostawałam odpowiedź No i muszę powiedzieć, że długo czekałam (jutro zaczynam 20tc), ale od razu czuję wyraźne ruchy, a nie takie smyrania

Wczoraj dowiedziałam się, że znajoma urodziła swoje pierwsze dziecko i podobno zamiast dziecka najpierw urodziła łożysko i chyba jej zrobili potem cesarkę. Dziecko odwieźli do Prokocimia Wie któraś o co mogło chodzić z tym łożyskiem i co się mogło stać?

Jestem w tym troche zielona wiec mnie poprawicie jakby co, ale nie jest to czasem wtedy kiedy lozysko jest przodujace? Ale wtedy niby musi byc cesarka, nie ma mowych raczej o porodzie sn...

Super ze jestes pewna ruchow juz️ ahhh

poduszka
Ja mam cebuszke ale z nia nie spie, bo maz mi sluzy za pomoc w spaniu cebuszka baaardzo pomaga mi w dzien, bo mam mega bole kregoslupa..pewne do porodu konkret krzyzowych bedzie tak jak w okresie zawsze..

Poli 2 tygodnie do polowkowego..jak fajnie...ja mam za 3 tyg

sex
Pomocy... Totalnie nie mam ochoty a maz juz chyba nie wytrzymuje, co woeczor w lozku nie oglada tv tylko ociera sie i w ogole... Tak mi go szkoda, co zrobic zeby mi sie zachcialo jestem juz tym zmeczona...

Mikołaj <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2015-11-13 o 10:37
Stary 2015-11-13, 10:33   #1905
Agnessssa
Rozeznanie

Hej Witam się i w piątek 13 Zjadłam już śniadanko, zebrałam pranie, umyłam naczynia i teraz sobie leżę. Nie było mnie ze 3 dni, ale nic się u nas nie zmieniło. Kardiologa musiałam z wtorku przełożyć na 24 listopada, ale to już troche dłuższa historia

Tak się zastanawiam kiedy ja poczuje jakiekolwiek ruchy... tak bym już chciała a tu nie widu ni słychu
Stary 2015-11-13, 10:34   #1906
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Jestem w tym troche zielona wiec mnie poprawicie jakby co, ale nie jest to czasem wtedy kiedy lozysko jest przodujace? Ale wtedy niby musi byc cesarka, nie ma mowych raczej o porodzie sn...
Też tak mi się wydaje Błąd w sztuce lekarskiej jak nic.

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-11-13, 10:37   #1907
HappyGirl888
Raczkowanie

Ruchy
Ja zaczelam wlasnie 20 tydz i jakos od dwóch tyg. czuje już ruchy.. na początku nie bylam pewna czy to ruchy dziecka ale teraz jak wiezorami i nad ranem zaczyna się wiercić to mam już pewność

Od tego siedzenia w domu i podglądania waszych dzieł i ja zaczelam wymyślam nowe rzeczy nie mam maszyny do szycia więc pozostają mi robótki ręczne teraz zmajstrowalam pompony tiulowe i taką zawieszkę z filcu ozdobnego dla mojej dzidzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2506.jpg (180,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2510.jpg (156,3 KB, 46 załadowań)
HappyGirl888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 10:39   #1908
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

HappyGirl888 cuda zrobilas!!

Mikołaj <3
Stary 2015-11-13, 10:42   #1909
madzia2409
Raczkowanie

Troszkę mnie tu nie było
Pisze do Was bo... zjadłam mega pyszne śniadanie. I umieram z rozkoszy jedzeniowej. Pisalyscie o kebabie . Ogólnie fast foody są dla nas średnio dobre. A ja bym jadła tylko pizzę, pizzę, kebaby, hot dogi. I szwedajac się po.sklepie myślałam usilnie co tu zjeść na śniadanie. I i I... zrobiłam domowe hot dogi. Po prostu bomba.
Kupilam zwykła bagietke (można ciemną, ja mam odruch wymioty w ciąży na ciemne pieczywo...), bo jak zobaczylam cenę za bułki na hot doga (prawie 5 zł.) To stwierdziłam, że bagietka będzie ok. Wybrałam możliwie najlepsze parówki. W domu miałam rzodkiewki, resztę kapusty, ogórki, kukurydzę i pietruszkę. Z tego zrobiłam sałatkę do hot doga. Sos wybrałam jogurtowo- majonezowy, żeby było mniej kcal dałam więcej jogurtu, do tego czosnek, sól, pieprz. Drugi sos to musztarda. Buleczke przekroilam, tak żeby dało się ja otworzyć i do piekarnika na chwilę (ma być ciepla i chrupiąca) , parówki ugotowałam. I wszystko do bułki. I mamy takiego hot doga.... . Sos mi wyciekal, upackana byłam, ale myslalam ze zaraz jakiegoś orgazmu dostanę, takie to dobre było. Looooo. Dogodzilam sobie mega.

A na drugie śniadanie będą gofry..... tratata.

Pomysł z hot dogiem nie jest niczym wymyslnym, ale ja na to nigdy nie wpadłam jakoś. Teraz jak staram się jeść mądrze, przy czym lubię jeść, to nie chce sobie też odmawiać pyszności. Może któraś natchne na dpmowe fast foody.
madzia2409 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 11:02   #1910
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Minimonix super! Trzymam kciuki byś wiedziała kto tam mieszka w Twoim brzuszku :-*

Akinomka ja bym spróbowała z ta poduszka :P jak nie pomoże w czasie snu to i tak przyda się do karmienia

Ja dopiero za równe dwa tygodnie mam polowkowe sie doczekać nie moge :P

Ostatnio nic nie czuje, sama nie wiem czy tamto to byly ruchy czy nie hehe ale to chyba kazda z nas ma podobne wątpliwości na poczatku
Poduszka mi ratuje noce. Wstaję niestety tylko do mojej starszej latorośli... Ech.

Połówkowe mam 16.12 dopiero, ale wiem, że z dzieckiem jest wszystko ok.

Odebrałam dziś męża ze szpitala, pokazałam mu zdjęcia z USG i bardzo sie ucieszył. Rehabilitacja w domu i będzie jak nówka nieśmigana

MiniMonix- kciuki za poznanie płci
Stary 2015-11-13, 11:05   #1911
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość

Super ze jestes pewna ruchow juz️ ahhh

poduszka
Ja mam cebuszke ale z nia nie spie, bo maz mi sluzy za pomoc w spaniu cebuszka baaardzo pomaga mi w dzien, bo mam mega bole kregoslupa..pewne do porodu konkret krzyzowych bedzie tak jak w okresie zawsze..

sex
Pomocy... Totalnie nie mam ochoty a maz juz chyba nie wytrzymuje, co woeczor w lozku nie oglada tv tylko ociera sie i w ogole... Tak mi go szkoda, co zrobic zeby mi sie zachcialo jestem juz tym zmeczona...
Właśnie też myślałam o tym przodującym łożysku. Ciekawe co z maluszkiem W czwartek mam wizytę u gina to zapytam, bo była też jego pacjentką. Trochę mnie teraz strach obleciał, bo chodzę do tego samego gina i w tym samym szpitalu będę rodzić...
Mnie też Mąż służył za cebuszkę, jak jeszcze był w polsce. Oplatałam go nogami, a on się biedny nie mógł ruszyć
Co do seksu, to może jakiś romantyczny nastrój, świece, romantyczno-erotyczny film i Cię najdzie ochota?
Cytat:
Napisane przez HappyGirl888 Pokaż wiadomość
Od tego siedzenia w domu i podglądania waszych dzieł i ja zaczelam wymyślam nowe rzeczy nie mam maszyny do szycia więc pozostają mi robótki ręczne teraz zmajstrowalam pompony tiulowe i taką zawieszkę z filcu ozdobnego dla mojej dzidzi
Wow, boskie

MiniMonix myślisz że mogło dojść do niedotlenienia i dlatego odwieźli małego do innego szpitala?

Jaką będziecie kupować karuzelę do łóżeczka?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 11:08   #1912
Polinezyjka
Zakorzenienie

Kejka powspominaj wasze poczatki mnie to takie wspominki zawsze nakręcają milo :P a najlepiej jak powspominam z mężem heheh

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Madzia heheh zaszalalas ale lepsze to niż hot dog z budki:P

Kalpana Ty będziesz w Krk rodzic?
21 tc córeczka
Stary 2015-11-13, 11:18   #1913
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Właśnie też myślałam o tym przodującym łożysku. Ciekawe co z maluszkiem W czwartek mam wizytę u gina to zapytam, bo była też jego pacjentką. Trochę mnie teraz strach obleciał, bo chodzę do tego samego gina i w tym samym szpitalu będę rodzić...
Mnie też Mąż służył za cebuszkę, jak jeszcze był w polsce. Oplatałam go nogami, a on się biedny nie mógł ruszyć
Co do seksu, to może jakiś romantyczny nastrój, świece, romantyczno-erotyczny film i Cię najdzie ochota?

Wow, boskie

MiniMonix myślisz że mogło dojść do niedotlenienia i dlatego odwieźli małego do innego szpitala?

Jaką będziecie kupować karuzelę do łóżeczka?
Dużo zależy od czasu urodzenia łożyska, do wydobycia dziecka. Ciężko mi teraz określić, ale coś się zadziało niefajnego skoro przewieźli noworodka do innego szpitala A ona wiedziała wcześniej o przodującym łożysku czy okazało się podczas porodu?

Ja obkładam się małymi jaśkami na noc. Jeden między nogi, drugi pod piersi żebym się na brzuch nie przekręcała za bardzo, trzeci w kostki. No masakra po prostu. Teściowa mi podobno szyje coś a'la cebuszkę. Zobaczymy jak wyjdzie..

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-11-13, 11:29   #1914
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

madzia2409 u mnie domowe hot-dogi przed ciążą to było must have 2 razy w miesiącu pycha teraz mnie odrzucają fast foody...

Cytat:
Kejka powspominaj wasze poczatki mnie to takie wspominki zawsze nakręcają milo :P a najlepiej jak powspominam z mężem heheh
nie działa...

Kalpana oboje nie lubimy romentycznych filmów, a na myśl o zabarwieniu erotycznym...oj nie, -1000 pkt do libido...chociaż nie wiem, czy można mieć jeszcze mniejsze...

Karuzela nie planuję póki co, bo mało jest takich co spełniają moje kryteria czyli 3 kolory: czarny, biały i czerwony/ew. zielony. Poza tym dla noworodka to chyba zbędne, może jak mały będzie miał 2-3 miesiące i będzie potrzebował takiego bodźca to zakupię.

Z tym sexem to jest taki problem, że ja bym chciała...ale totalnie nie mogę się wkręcić. A jak się nie wkręce to zrobię to byle było...a tego nie chcę... Nie wiem, moze jak dziś wrócimy od rodziców z obiadu to zakaz tv, internetu i pozapalam swiece... zeby było nastrojowo...zeby pogadac. Może to coś da....
Ostatnio się kąpałam i mąż przyszedł do łazienki, wlazł mi do wanny i chciał byc romantyczny..masował mi plecy itp...i co...NIC co by mnie zadowoliło. Nie powiem, odwdzięczyłam mu się za masaż i to odprężenie...ale to nadal nie jest sex...

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

a jak już jesteśmy przy akcesoriach..
to czy któraś z Was miała "przybornik" taki co wisi przy łóżeczku?
spisuje to się, czy zbędna rzecz?

Mikołaj <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2015-11-13 o 11:26
Stary 2015-11-13, 11:33   #1915
Polinezyjka
Zakorzenienie

Kejka, ja nie miałam ale musze mieć i to najlepiej taki pooojemny nie mam obok żadnej szafki wiec mi sie bardzo przyda takze na sto pro bede taki kupować.

Ale znajomi nie mieli i nie potrzebują bo łóżeczko jest otoczone szafkami :P
21 tc córeczka
Stary 2015-11-13, 11:37   #1916
patryska0804
Zadomowienie

Kejka co do sexu u mnie to samo. . Juz z 1,5 msc nic... tz się pyta kiedy kiedy a ja co? Jakoś nie mam ochoty. . jeszcze teraz znowu jakiś stan zapalny mam na zewnątrz i tez lipa. .
Ruchy
Ja tez juz na sto procent czuje ze to dzieciak ostatnio mąż licytowal samochody i wyobraźcie sobie ze jak mi jeden pokazał to Domi zaczął tak kopać ze mowie dawaj rękę na brzuch tz położył i poczuł pierwszy raz małego oczywiście było pytanie "to ty tak robisz czy ja naprawdę czuje małego "

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 11:38   #1917
MiniMonix
Zakorzenienie

kejka90

U mnie będzie. Ja na początku mówiłam, że nie chcę, ale chłop mój jak zobaczył na allegro to powiedział że ma być i już. W sumie myślę, że dobrze to mieć, kiedy nie mamy komody. U mnie łóżeczko będzie w sypialni, gdzie nie mamy możliwości wstawienia kolejnego mebla a my mamy tylko dużą szafę.

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-11-13, 11:42   #1918
Polinezyjka
Zakorzenienie

Minimonix opisalas moja sypialnie hehe :-*

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Patryska hihi te ruchy to może dziecko chciało wybrac auto 🚗
21 tc córeczka
Stary 2015-11-13, 11:47   #1919
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Minimonix opisalas moja sypialnie hehe :-*

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Patryska hihi te ruchy to może dziecko chciało wybrac auto 🚗
Haha, nie no poza szafą mamy też inne, ale one nie nadają się na trzymanie w niej dzieciowych ubranek czy kosmetyków Potem będzie miało swój pokoik to będzie wypas :P

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-11-13, 11:49   #1920
patryska0804
Zadomowienie

Polinezyjka no też tak stwierdziliśmy i tz zalicytowal ale niestety nie udało się akurat tego wygrać. .

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości