Mamusie grudniowe 2015 cz. 9 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-12, 21:50   #1321
halwaya
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

A wiecie.. równo 3 lata temu lezalam na porodowce (i już kwiczalam

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 21:55   #1322
kalwinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Ja uprałam jedną partię i próbuję jakoś to sensownie poukładać w szafie ale nie mam koncepcji zastanawiam się nad przyklejeniem w szafie naklejek: body, pajace, itp no bo teraz to sobie wszystko ładnie podzielę w potem zapomnę co jest co, już nie mówiąc o tym jakby TŻ miał coś znaleźć.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

A jeśli mnie nie najdzie zapał to prasować pewnie będzie teściowa. Ciągle się żali, że nie chcę od niej pomocy
Ja planuję takie naklejki z rodzajem ubranek i rozmiarami, ale to bardziej dla męża. Jakiś czas temu zrobiłam takie w kuchni i bardzo dobrze się sprawdzają
Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Chce kupić termometr bezdotykowy dla.dziecka jakie macie i polecacie? Nie wydam 200 zł na.to.wiec raczej niższa półkę poproszę. Miałam przy Piotrku jakiś mały ale to była pomyłka.
Kupiłam taki http://www.ceneo.pl/24360946 ma niezłe opinie. W razie czego mam jeszcze zwykły termometr

Dzisiaj ogarniam ciuszki. Nie znoszę prasować na siedząco a od dłuższego stania boleśnie twardnieje mi brzuch więc na razie mam za sobą 3 podejścia. Ślubny pojechał na nockę, więc pewnie posiedzę do późna

Ostatnio kolega mi powiedział że bardzo zgrabnie wyglądam i nie widać żebym przytyła. Waga nie była taka życzliwa i pokazała dwucyfrowy przyrost masy,, ciekawa jestem ile zajmie mi powrót do formy
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 22:10   #1323
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Szczesciara ))
Liczę że i tym razem będzie mało boleśnie

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Ja musze zweryfikowac swoj bo cos nie wierze
A masz duże rozbieżności w wynikach? Mierzą ci cukier w szpitalu? U mnie robili pomiary dwa dni, a że wyniki były ok, to potem już mi dali spokój.

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 22:14   #1324
sylwoha
Zakorzenienie

Inny wybik na gluko szpitalnym inny na moim.
Rozbieznosc do 20
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 22:26   #1325
halwaya
Zakorzenienie

Cieniatru - jeśli drugi poród jest z założenia łatwiejszy to chyba w locie będą dziecko lapac

Stary 2015-11-12, 22:45   #1326
Koritsi_a
Zadomowienie

dzisiaj cały dzień nie miałam czasu na forum wejść i tyle do nadrabiania

laktator mam medeli mini electric i nie oddam chociaż koleżanka jak wypróbowała swinga tak swojego electrica wymieniła.

termometr mam taki: http://allegro.pl/show_item.php?item...=PLASmA-Beurer ma funkcje sprawdzania temperatury cieczy, super przy robieniu mm. Wiadomo uważać trzeba bo np jak córka spłakana jest to dodaje około 0,5 stopnia, ale ogólnie jestem zadowolona.

Dzisiaj zaliczyłam wizytę w diagnostyce, miałam swoje próbki oddać i dodatkowo córce na morfologię. Oczywiście wszyscy "młodzi gniewni" 60+ w kolejce oślepli jednocześnie gapiąc się to na nas to na naklejkę aby ustąpić miejsca w kolejce ciężarnej...

kurcze nie pamiętam co jeszcze miałam napisać... wrzucę Wam coś do klubu

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

aaa halwaya to dzisiaj masz co wspominać chociaż twój pierwszy poród trudny był
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 22:48   #1327
halwaya
Zakorzenienie

Koritsi.. Ano wspominam.. nie skupisk się na tym co było trudne.. na emocjach bardziej.. Pamiętam, że mniej więcej o tej godzinie patrzylam na zegar ścienny i zastanawiała się czy urodze przed północą

Urodziłam dopiero nad ranem

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2015-11-12 o 22:49

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-12, 22:52   #1328
Koritsi_a
Zadomowienie

Cytat:
Koritsi.. Ano wspominam.. nie skupisk się na tym co było trudne.. na emocjach bardziej.. Pamiętam, że mniej więcej o tej godzinie patrzylam na zegar ścienny i zastanawiała się czy urodze przed północą

Urodziłam dopiero nad ranem
ja chyba dzięki gazowi nie pamiętam aż tak bardzo bólu i tego co się działo na porodówce, ale za to emocje z sali operacyjnej jak wyjęli córkę to mocno we mnie siedzą
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-12, 23:01   #1329
rudaska
Zakorzenienie

SYLWOHA ja mam contour plus z bayerna

SYLWUSKA dobre wieści po lekarzu I fajny leżaczek

SWEET fajnie że już w domku jesteś

IJAA udanego zakupu wózka

Ale miałam udane popołudnie. Spotkałam się z dobrą przyjaciółką i nieźle dziś sobie pozwoliłam. Najpierw pizza, potem spacer, później lody - 3 gałki, ale były tak pyszne, robione na miejscu, że nie mogłam nie zjeść, nawet nie mierzyłam sobie po nich cukru (po pizzy był ok). I jeszcze poszłyśmy do kina na Bonda. Dopiero weszłam do domu, padam ale czuję się świetnie
Stary 2015-11-12, 23:04   #1330
acapella
Zadomowienie

Ja to niby bym chciała, żeby wody odeszły, bo to na 100% wiadomo, że już. Ale mogą wtedy odmówić porodu w wodzie, więc chyba skurcze mi wystarczą

Koritsi, dobrze, że tak mówisz, właśnie taki mam

Co do komplementów brzuchowych to nie wiem czy się do tego zalicza, ale dziś po wizycie u lekarza wybiegła za mną lekarka i mówi: "Pani nie jest w ciąży prawda, tu jest jakiś błąd w karcie?! " Ja patrzę na swój brzuch i mówię, że jestem a ona na to "O, nie zauważyłam " . No. W każdym razie rezonans będę robić po porodzie

Jakby któraś z was chciała jeszcze coś kupić np. szumisia, poduchę do karmienia czy coś, to w sobotę jak kupicie w sklepie mamaplus.pl, cały dochód jest przeznaczony na fundację pomagającą dzieciom z klątwą Ondyny. Nie wiem czy kojarzycie, w tym roku film dokumentalny polski o chłopcu z tą chorobą był nominowany do Oscara leoblog.pl i kochamylaure.pl, takie dwa blogi o tym traktują
To nie żadna reklama, (po prostu czytam te blogi) jakoś tanio w tym sklepie nie jest, ale można pomóc. Jako, że my myślimy nad szumisiem to wolę kupić tam i pieniądze się nie zmarnują na pewno
http://www.kochamylaure.pl/w-moim-se...dostepniajcie/

Sweet no ze względu na te leki lepszy szpital

Sylwuska fajnie, że tyle załatwiliście. I fajny leżaczek, ładny kolor i wygląda rzeczywiście jak nówka z daleka

Któraś z was pisała dzisiaj o nasiadówce z kwiatów siana? Bo nie pamiętam Gdzie można kupić to coś?

Edytowane przez acapella
Czas edycji: 2015-11-12 o 23:17
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 03:31   #1331
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

No i jak nie zwariować? Juz nie śpię bo czas na.... Siku i jabłko.

---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ----------

Cóż za cholerne magia z ta 3????

---------- Dopisano o 04:31 ---------- Poprzedni post napisano o 03:12 ----------

Próbowałam nie jeść jabłka. No i mam za.swoje juz 1,5 godziny walkuje się po łóżku i nie mogę zasnąć. Oczywiście ze wstałam po mój przydział i liczę ze w końcu uda mi się jeszcze zasnąć. O 6 przyjdzie moje dziecko do sypialni poinformować mnie ze.juz ranek. Zanim go zaprowadze do przedszkola później mam dentystę to nie ma.co liczyć na.drzemkę. A wszystko przez małe biedne jabłuszko. Hehee
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 03:52   #1332
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Któraś z was pisała dzisiaj o nasiadówce z kwiatów siana? Bo nie pamiętam Gdzie można kupić to coś?
Ja pisałam. Spróbuję dorwać te kwiaty w aptece, ale na 100% są w sklepach zielarskich.

Ja od pół godziny nie śpię... boli mnie nad posladkiem i w brzuchu czuję jakbym miała mieć biegunkę.. co za drama:/ jeszcze głodna do tego jestem..
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 04:29   #1333
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Ja nadal nie śpię..... Wrrr
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 04:31   #1334
dolinka881
Zadomowienie

Cytat:
Ja nadal nie śpię..... Wrrr
Łącze się w bólu...
Mam nadzieję, że to tylko pojedyncza noc, a nie, że do konca ciąży się nie wyspie...
dolinka881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 05:43   #1335
czubasek20
Zakorzenienie

Ja juz nie spie.
Maly mi walil glowka w zebra, chyba droga wyjscia mu sie myli

I moj tz mnie denerwuje. Co za baraaan. Skarzy sie mocno ba brzuch ale gdzie tam do lekarza...

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 06:18   #1336
ogolnie
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ostatnio mam sny o moim małym Takie realne bardzo.
No ale dziś wątek się przeplatal z innym, który niekoniecznie mi się podobał:/ pewnie cały dzień będę chodzić struta przez to...

Wojnian Ty to masz z tym jabłkiem
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 06:40   #1337
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Ja pobije rekord CZUBASKA bo urodziłam 5 minut po odejściu wód A że skurcze mam bezbolesne, to gdyby nie mąż i to że pojechaliśmy do szpitala jak tylko brzuch mi zaczął regularnie twardniec (ja chciałam czekać ) to bym urodziła w domu
Kurde 5 minut?? I to pierwsze dziecko? Nie no wygralas!
Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Kurczę, ja bym wolała jednak poczuć, że rodzę bo do szpitala mam jakieś 40 min jazdy
Ja tym bardziej, jak mam 2 godz ;/

Ale aż wierzyć się nie chce, ze już po 5 min urodziła...

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Jutro jedziemy oglądać wózek (kupujemy używkę). Trzymajcie kciuki by wszystko było ok i wrócił z nami do domu.
Trzymam kciuki
Cytat:
Cieniatru - jeśli drugi poród jest z założenia łatwiejszy to chyba w locie będą dziecko lapac
Też o tym słyszałam, ale np u mojej mamy było odwrotnie, mówiła, że siostrę, czyli pierwszy poród urodzila szybciej niż brata- drugi

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
SYLWOHA ja mam contour plus z bayerna

SYLWUSKA dobre wieści po lekarzu I fajny leżaczek

SWEET fajnie że już w domku jesteś

IJAA udanego zakupu wózka

Ale miałam udane popołudnie. Spotkałam się z dobrą przyjaciółką i nieźle dziś sobie pozwoliłam. Najpierw pizza, potem spacer, później lody - 3 gałki, ale były tak pyszne, robione na miejscu, że nie mogłam nie zjeść, nawet nie mierzyłam sobie po nich cukru (po pizzy był ok). I jeszcze poszłyśmy do kina na Bonda. Dopiero weszłam do domu, padam ale czuję się świetnie
Dzięki

Fajnie, ze tak milo spedzilas czas też bym zjadła takie lody

Cytat:
Ja to niby bym chciała, żeby wody odeszły, bo to na 100% wiadomo, że już. Ale mogą wtedy odmówić porodu w wodzie, więc chyba skurcze mi wystarczą

Koritsi, dobrze, że tak mówisz, właśnie taki mam

Co do komplementów brzuchowych to nie wiem czy się do tego zalicza, ale dziś po wizycie u lekarza wybiegła za mną lekarka i mówi: "Pani nie jest w ciąży prawda, tu jest jakiś błąd w karcie?! " Ja patrzę na swój brzuch i mówię, że jestem a ona na to "O, nie zauważyłam " . No. W każdym razie rezonans będę robić po porodzie

Jakby któraś z was chciała jeszcze coś kupić np. szumisia, poduchę do karmienia czy coś, to w sobotę jak kupicie w sklepie mamaplus.pl, cały dochód jest przeznaczony na fundację pomagającą dzieciom z klątwą Ondyny. Nie wiem czy kojarzycie, w tym roku film dokumentalny polski o chłopcu z tą chorobą był nominowany do Oscara leoblog.pl i kochamylaure.pl, takie dwa blogi o tym traktują
To nie żadna reklama, (po prostu czytam te blogi) jakoś tanio w tym sklepie nie jest, ale można pomóc. Jako, że my myślimy nad szumisiem to wolę kupić tam i pieniądze się nie zmarnują na pewno

Sweet no ze względu na te leki lepszy szpital

Sylwuska fajnie, że tyle załatwiliście. I fajny leżaczek, ładny kolor i wygląda rzeczywiście jak nówka z daleka

No leżaczek myślę, że w tej cenie jest ok. Na materiale nic nie widać żeby był używany, gorzej z metalowymi elementami, bo na plozach są przetarcia, ale musiałby być tylko na dywanie bujany, zeby żadnych rys nie było, poza tym są pod spodem, więc aż tak mi to nie przeszkadza, nowy nie jest i wszystko jasne

Czesc i czołem

Muszę Wam powiedzieć, ze wczoraj po całym dniu i po kiepskiej wczorajszej nocy dzisiaj udało mi się szybciej zasnąć ale już niestety nie śpię, mimo że jeszcze bym chciala, ale tak mnie w krzyżu kluje, że nie mogę już leżeć i musialam już wstać ;/

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-11-13 o 06:50
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 07:31   #1338
Lili 83
Zakorzenienie

halwaya Wszystkiego najlepszego dla córeczki z okazji urodzin

Ja za to mam wszystko poprane, poprasowane i poukładane.
Torba do szpitala spakowana.
Jeszcze tylko muszę dokupić pieluch tetrowych i chyba tyle.

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Też miałam kiepską noc. Młody już przed pierwszą do nas przyszedł i trochę ciasno była. Budziłam się co chwile.
Rano wstałam z bólem w biodrach i pośladkach.

A dzisiaj jedziemy na śląsk na weekend. Wracamy prawdopodobnie w poniedziałek zahaczając o Ikeę
Tylko w nocy mi się śniło, że na czołówkę z tirem pojechaliśmy na autostradzie, a dzisiaj 13 sty i mam jakieś głupie myśli.
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 07:31   #1339
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
halwaya Wszystkiego najlepszego dla córeczki z okazji urodzin

Ja za to mam wszystko poprane, poprasowane i poukładane.

Torba do szpitala spakowana.

Jeszcze tylko muszę dokupić pieluch tetrowych i chyba tyle.

Ja od poniedziałku ogarniam sprzątanie mieszkania i też wszystko będzie gotowe.

Ale bym jeszcze pospała... A tu trzeba wstawać. Dziś odwiedziny u babci na wsi nie widziałam jej od początku ciąży, ciekawe jaka będzie reakcja
Stary 2015-11-13, 07:35   #1340
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
No ale mięśnie grzbietu to mam silne, odpukać, nic mi plecy nie dokuczają

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Ja tez czekam na ten syndrom. Co prawda juz duza czesc mam poprana ale nie mam jakiejś weny aby sprzatac i układać. bardziej robię to z poczucia uciekających dni i obawy ze się nie wyrobie.

No ale jutro ostatni dzień w pracy wiec będę sobie ogarniała. Musze miec jakies zajecie bo inaczej zwariuje
Co do bólu pleców to nie wiem czy to zależy od silnych mięśni grzbietu czy od czegoś innego bo w 1 ciąży wcale mnie nie bolały a dużo więcej przytyłam a teraz boli
katarzynaxxx89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 07:42   #1341
Lili 83
Zakorzenienie

Jeszcze chciałam napisać, że NIC MI SIĘ DZISIAJ NIE CHCE
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 07:45   #1342
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość
Jeszcze chciałam napisać, że NIC MI SIĘ DZISIAJ NIE CHCE
Nie jesteś sama ;/

Stary 2015-11-13, 07:47   #1343
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cześć kochane witam się z rana, już po śniadaniu, zrobiłam sobie omlety i umarlam z rozkoszy takie były pyszne aż się boję mierzyć cukier po
RUDASKO super miałaś wczoraj wieczór, zazdroszczę po cichu hehe fajnie sie tak zrelaksowac
A co do mojego porodu, To nie myślcie że cały poród trwał 5 minut, bo kilka godzin spędziłam na porodowce, tyle że nie bolało. Ale faktem jest że gdybym zrobiła tak, jak radziła pierworodkom położna na sr żeby się nie spieszyć i że można jechać dopiero jak wody odejdą, to bym urodziła w domu

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 07:48   #1344
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Ja od pół godziny próbuję wyjść z łóżka, żeby połknąć euthyrox, bo potem kolejne pół godziny muszę czekać do śniadania. I jakoś nie działa to na mnie. No może jednak wyjdę teraz... I zaczęliśmy ostatni tydzień 8 miesiąca

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 07:53   #1345
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
Cześć kochane witam się z rana, już po śniadaniu, zrobiłam sobie omlety i umarlam z rozkoszy takie były pyszne aż się boję mierzyć cukier po
RUDASKO super miałaś wczoraj wieczór, zazdroszczę po cichu hehe fajnie sie tak zrelaksowac
A co do mojego porodu, To nie myślcie że cały poród trwał 5 minut, bo kilka godzin spędziłam na porodowce, tyle że nie bolało. Ale faktem jest że gdybym zrobiła tak, jak radziła pierworodkom położna na sr żeby się nie spieszyć i że można jechać dopiero jak wody odejdą, to bym urodziła w domu
Aaa czyli Ci po prostu 5 min przed wody odeszły, ale wcześniej miałaś regularne skurcze, tak? Ale bezbolesne były? Bo ja myślałam, że wszystko było w 5 min
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53441252]Ja od pół godziny próbuję wyjść z łóżka, żeby połknąć euthyrox, bo potem kolejne pół godziny muszę czekać do śniadania. I jakoś nie działa to na mnie. No może jednak wyjdę teraz... I zaczęliśmy ostatni tydzień 8 miesiąca

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Dobrze, ze Ty tego pilnujesz, bo ja nawet bym nie zauważyła, czyli to juz?? Za tydzień 9 miesiąc??
Dziś 34t0d jeszcze 3 tyg i ciąża donoszona

Stary 2015-11-13, 08:05   #1346
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Chce kupić termometr bezdotykowy dla.dziecka jakie macie i polecacie? Nie wydam 200 zł na.to.wiec raczej niższa półkę poproszę. Miałam przy Piotrku jakiś mały ale to była pomyłka.
Ja mam taki sam jak Sylwuska oprócz tego mam Geratherm 'rtęciowy' i jakiś inny 'rtęciowy' i elektroniczny

Cytat:
A wiecie.. równo 3 lata temu lezalam na porodowce (i już kwiczalam
Halwaya wszystkiego najlepszego dla Evy!

Cytat:
My już kupiliśmy Szumisia, ale gdybym nie miała to kupiłabym na tej stronie. Też lubię wspierać takie akcje tym bardziej jeśli i tak muszę coś kupić

Dzień dobry Ja dziś pospałam do 8 W nocy wstawałam tylko 2 razy
Ale ciężko mi wstać z łóżka :/ Spojenie mnie tak boli, że muszę nogi złączone przerzucać, bo osobno to jest masakra jakaś

A w ogóle witam się w 9 miesiącu!
Stary 2015-11-13, 08:12   #1347
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Sylwuska no tak by wychodziło, u mnie też 34t0d, więc za tydzień 9 miesiąc a za 3 ciąża donoszona

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-13, 08:16   #1348
czubasek20
Zakorzenienie

Jejku u mnie tez 9 miesiac bo dokladnie 35t1d

W ogole zauwazylam ze u nas na forum.zaczal sie nerwowy czas.
A od piatku bedzie pewnie wysyp

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 08:19   #1349
Ani_qa
Zakorzenienie

Jeszcze trochę i będziemy poznawać nasze dzieciaczki
Stary 2015-11-13, 08:19   #1350
rudaska
Zakorzenienie

Dziewczyny każdy mój krok to kłujący ból. Od rana do nocy. Gadałam z kumpelą która ma dwójkę dzieci - wróży mi szybszy poród ! Wiecie że ja w ciągu dnia nawet się nie kładę bo jak pomyślę o wstawaniu to mi się odechciewa, tak mi się ciężko podnosić.

ANIQA już 9 miesiąc U mnie za trzy dni. Jeżu jak to już blisko! Reklamy coca coli mnie straszą!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości