|
|
#811 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, skasowalo mi posta
i wasze cytaty ![]() Niepozorna, nie mam porownania do Loveli, nie wiem jak pachnie, to tez dosc delikatnie, ale np. dzidzius mi pachnial zawsze mydlem, a to tak nie wiem..czystym dzieckiem i jak wlozylam szuflade i otworzylam to jest taki przyjemny zapach, nie gryzie w nos, wiec za mocny nie jest, ale tez nie jest slaby, ze w ogole mam nadzieje, ze moj Kuba sie z nim polubi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#816 |
|
Rozeznanie
|
My nadal nie mozemy sie zdecydować ostatecznie na imię. Ostatnio czytaliśmy ksiege imion i mojemy mezowi spodobalo sie Pulcheria - zdrobniale Pulcia i tak teraz mowi do brzucha. A nasza rodzina zyje w strachu ze na prawdę tak damy na imie
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My przeglądnęliśmy wszystkie na wikipedii i ciężko
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka muszę odnaleźć tego linka co wrzuciłaś co to za płyn, żeby dokładnie sprawdzić, ale powiem szczerze że nie przypominam sobie żebym go u nas gdzieś widziała, ale zrobię zdjęcie i przejdę po sklepach. Jak mi się kiedyś biały jelen z Polski skończy, a znajdę ten Twój to muszę kupić.
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
Ja przeglądam co kilka dni te imiona i są ładne, ale nie pasują do mojego małego dzidziusia.
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Pulcia
My wcześniej jak się ktoś za dużo dopytywał to mówiliśmy, że damy Dżesika albo Brajan
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka znalazłam linka i tam piszą, że on angielski jest. A Ty nie mówiłaś, że w sklepie z niemiecką chemią go kupiłaś?
|
|
|
|
#821 |
|
Zadomowienie
|
PIĘKNE!
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
My byliśmy tydzień temu u tej psychicznej siostry męża i ona się pyta jakie imię wybraliśmy. Ja mówię że Kolin. A ona powiedziała że jej sie nie podoba.Oni dali uniwersalne imię, Ola będzie w Polsce a za granincą jak wyjedzie na studia to Aleksandra. Ja mówie spoko, nie musi się podobać jakie imię wybraliśmy, nie oczekuję tego to nasza decyzja.
A jak już wychodziliśmy to powiedziała: No pogódzcie się z mamą, zobaczysz sama zostaniesz w 4 ścianach jak się urodzi ten Kolin, Srolin czy jak Wy go tam nazwiecie |
|
|
|
#823 |
|
Rozeznanie
|
My tez dopiero w księdze imion je znaleźliśmy
![]() Ale denerwują mnie juz te pytania o imie wiec jest Pulcia - choć to tez juz nie zdaje egzaminu i wszyscy pytaja czy chcemy aż tak dziecko skrzywdzić
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
magda liczą się chęci
jak chce być przy porodzie to niech się sprawdza ![]() malwi strasznie mi przykro nie dziwię się, że masz zjazd nastroju... wytrwajcie jak najdłużej!hariett ja Cię doskonale rozumiem, bo jako kobiety ogólnie mamy mocny ten syndrom wicia gniazda, czego faceci nie czują. Też bym chciała żeby TŻ już wziął się za remont pokoju Mlodego, ale już życie mi nieraz pokazało żeby na niego nie naciskać za mocno bo jak coś zaplanuje i obieca to zawsze robi, dlatego zostawiam sprawy w jego rękach :P Ewusia mój tez ciągle ma ułożenie pośladkowe... Tylko, że ja dopiero 29tc więc jestem dobrej myśli ![]() Casaa szerokiej drogi! Nas w przyszlym tygodniu też czeka taka trasa - jedziemy do teściów. TheFall super, że wyniki krzywej wyszły dobre ![]() Magdusiaaa wczoraj na SR babeczka nam mówiła, że nie ma opcji przedawkować magnezu organizm i tak przyswoi ile w danej chwili potrzebuje, a resztę wydali.zuken Leon fajnie, choć mi się też baardzo podoba Filip
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-11-13 o 15:20 Powód: Wysłało dwa razy :( |
|
|
|
#826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje dziecko i moja sprawa jak będzie mialo na imię, ludzie. Moze jej sie nie podobać ale moglaby to zatrzymać dla siebie. |
|
|
|
|
#827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z reszta każdy dobrze wie, że jedyne o czym marzą wszystkie synowe to ciągły kontakt z mamusią ![]()
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Ooojaaacieee, ale Ty masz duzo wlosow i slicznie Ci w takich
Loool tesciowa przyjechala do mnie dzisiaj, zaszla do domu i mowi do mnie, jak Ty wytrzymujesz z moim synem? Ja Cie podziwiam, ja go musze na nowo poukladac, bo Ty se nie dasz z nim rady! Szok w trampkach, az sie boje co to bedzie jak przyjdzie do mnie. Oprocz tego zrobila obiad, poprala wszystko co bylo w koszu i pralce, jutro ma robic pranie Wojtusia rzeczy, zebym juz sie niczym nie martwila. Kochana
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#829 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja biorę 4 tabletki w ciągu doby Magne B6, gdzie w jednej tabl jest ok 50mg magnezu. Więc to nie jest nawet przekroczone. |
|||
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, jak facet mówi, że coś zrobi - to to zrobi, i nie ma potrzeby mu o tym przypominać co pół roku.
|
#832 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak ostatnio rozwodziłyście się nad pomidorową, że cały wielki gar ugotowałam ![]() Cytat:
![]() kogielmogiel Pulcia... Oryginalnie
|
||
|
|
|
#833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo ma swoje czasami akcje, ale nie moge na nia narzekac. Jak cos potrzebuje, to zawsze pomoze Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#835 |
|
Zadomowienie
|
Chociaż na początku do brzucha mówiłam Milan, Milanek ale mężowi sie nie podoba to imię bo jest przecież klub AC Milan
![]() Teraz mówię Kolinek Chociaż Milan mi się podoba
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi super się zachowała
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Dobrze, że się wyjaśniło z tym materacem i że nie robią problemów.
Pulcia Lune nie no masakra, co za nienormalna baba! Współczuję takiej szwagierki... Malwi kochana ta Twoja teściowa Pozazdrościć
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Co do imion to nie ogarniam zachowania siostry tz LUNE, no masakra. Co za babsztyl. Wiecej do niej bym nie poszla. Tak samo mozna powiedziec Ola Srola czy jak jej tam leci.
LUNE dziwie sie, ze tak to znosisz, bo ja bym nie wytrzymala i odpowiedziala tak, zeby jej z piet do doopy poszlo i wiecej sie nie odezwala do mnie.
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No wlasnie kupilam w sklepie z chemia niemiecka, a moze wiesz, Niemcy kupili w UK, a my od Niemcow nie wiadomo gdzie te sklepy sie zaopatruja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

i wasze cytaty
i jak wlozylam szuflade i otworzylam to jest taki przyjemny zapach, nie gryzie w nos, wiec za mocny nie jest, ale tez nie jest slaby, ze w ogole