|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Ja to poza automat pewnie nie wyjdę, ale mąż już tak. To jego pierwsza cyfrowa lustrzanka, tak to ma starego wielkiego analoga Canona z obiektywem co najmniej klasę wyżej, ale ja tego już nie tykam. Ciężkie, trudne i w ogóle zdjęcia są najwcześniej wywołane za pół roku
![]() RUSSIAN, witaj!
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
moje mieszkanie, tak żeby pocieszyć te z was które nie czują się gotowe na poród
![]() ja szczepić będę tym co tutaj szczepią i wszystko co tylko można. powinnam się też przed 36 tygodniem zaszczepić DiTePe ale nie wiem co robić bo mi się padaczka po tej szczepionce aktywowała lata temu. mam jeszcze 6 tygodni żeby to przemyśleć.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#936 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
ale zobacz, moze na stronie internetowej bedzie to pieluszka bambusowa ![]() Cytat:
Hej Cytat:
Ja tez nie wychodze poza automat w mojej lustrzance ale moze sie w to jakos bardziej zaglebie kiedys ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak trzyma to najwazniejsze Cytat:
Dziewczyny kuuurcze moze spojrzycie na to z innej strony. Leze w szpitalu, nastepne badanie pewnie bede miec w przyszly pt i teraz taaak. Szyja mi sie skraca, wiecie, ze nie chce rodzic w tym szpitalu, w ktorym aktualnie przebywam, tylko u mamy 160 km od mojego obecnego pobytu. Jesli zacznie sie akcja wczesniej (dzisiejsze ktg wyszlo kiepsko, skurcze co 18 minut), caly czas sa bole i tak mysle, ze jesli dotrwam do pn to chcialam z oddzialowa pogadac (ona tu wszystkim rzadzi, poza tym to kolezanka mojej mamy) co ze mna bedzie. Czy zalatwiac sobie miejsce u mamy w szpitalu i wypisywac sie na wlasne zyczenie i predziutko jechac do mamy na oddzial. Moj obecny szpital nie jest w ogole przygotowany na porody wczesniakow, nie chce, zeby nam zrobili krzywde, bo podejda do tego ambicjonalnie. Ech nie wiem robic cos czy czekac. Tz mowi, ze bedzie spokojniejszy jak bede u mamy, ja tez bede spokojniejsza. W koncu to sa lekarze, ktorych moja mama zna, jej ufam. Doradzcie cos. Ja juz zielona jestem :-( chce jak najlepiej, ale boje sie, zeby nie przedobrzyc.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2015-11-13 o 20:39 |
||
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
MALWI, jeśli byłaby możliwość przejścia do szpitala mamy, byłoby super
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malwi - ja bym pogadała z tą babką i jechała do mamy |
|
|
|
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
Malwi ja również myślę że jeżeli byłaby taka możliwość żeby położyli Cię w szpitalu u mamy było by najlepiej. W każdym razie ja bym się raczej długo nie zastanawiala... Bylabys dużo spokojniejsza przede wszystkim wszystko wiedziała co i jak no i miałabym pod ręką zaufana osobę
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-13 o 20:45 |
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro bede z mama o tym gadac, jak ona to widzi, bo wiem, ze musi tez tam mi zalatwic miejsce.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#942 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi ja też bym próbowała jechać tam gdzie chcesz rodzic. Jak tylko mama powie, że jest miejsce to pakuj się i jedz ostrożnie.
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mam szyjke 1.5 cm wiec jakis tam zapas jest, bo jak bedzie 0.5 cm to moze byc za malo, przede wszystkim za pozno na takie podroze.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
żeby się udało, na pewno będa mieli inne podejście do Ciebie w szpitalu w którym Twoja mama pracuje
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Russiandoll witaj
![]() Napisz coś więcej o sobie ![]() Jerzyczka muszę poszukać tej pieluszki. Jest urocza Malwi ja bym spróbowała się przenieść do mamy |
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
malwi jeśli by była taka możliwość, to w takiej sytuacji ja bym się chciała przenieść
|
|
|
|
#948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za ciepłe przyjęcie
Malwi ja także (oczywiście po konsultacji) radziłabym pojechać do szpitala z III. Wiadomo, sprzęt, specjaliści ale tez Twoje poczucie bezpieczeństwa . |
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaś paczka czeka w paczkomacie, przypuszczam, że od milutkiej
jutro odbierzemy, już sie nie mogę doczekać
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, dobrze, żeby jakiś lekarz wypowiedział się co do ryzyka związanego z podróżą. Pewnie że lepiej w lepszym szpitalu, 160 km też niby nie tak dużo, ale żeby sobie tą podróżą nie przyspieszyć tego porodu :-(
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro pogadam z mama, bo to ze ja tak z Tz wymyslilismy jeszcze nie oznacza, ze ona sie na to zgodzi. Baa najwazniejsze musi mi tam miejsce zalatwic.
|
|
|
#953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znów prasowanie...nie kupie już ciuszków dla młodego!!! przynajmniej do porodu^^ |
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
MALWI będą kciuki
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdzie nie ma kolorowo...
|
|
|
|
|
#956 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uu kolejne dostawy ![]() Ja jutro do tego Wroclawia na zakupy, ciekawe ile $ strace az sie boje bo tam w jednym sklepie sa ubranka niemowlece z firmy Mayoral, a oni maja takie piekne te rzeczy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma reguły wszędzie możemy trafić lepiej i gorzej. Niemiecką służbę zdrowia i szpitale tak zachwalaja, a znam ludzi którzy uważają, że jest strasznie, że higieny nie przestrzegają itp.
|
|
|
|
#958 |
|
Raczkowanie
|
Niepozorna Mam 27 lat i to moja druga ciąża, pierwsze maleństwo straciłam na początku tego roku. Od tygodnia jestem juz na zwolnieniu wiec powoli ogarniam kartony w ktorych poupychane są rzeczy naszego Skarba. I tak jakoś im dalej w las tym wiecej we mnie spokoju
![]() Czarnulax super, że jest paczka paczka = zdjecia
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka 33t2d
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
russiandoll współczuję straty pierwszego maleństwa wiadomo jaki powód ? Popiszesz z nami to i szybko zakupy dalsze zrobisz. Jedna coś kupi, druga coś pokaże to i samemu chce się coś kupić. Wózek już macie ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

leżenie tam samej musi być szalenie trudne, ale bądź silna 

fajnie, zamiast się zająć np. tym żeby znieczulenie na żądanie do porodu było powszechnie dostępne to zajmują się problemem który nie istnieje- bo przecież oficjalnie nie ma możliwości cc "na żądanie"
no tekst bardzo na poziomie - poziomie szkoły podstawowej
żeby się udało, na pewno będa mieli inne podejście do Ciebie w szpitalu w którym Twoja mama pracuje
21.06.2014r.