Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-13, 17:35   #1951
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

OWOCE
Mrrrr właśnie pieke w piekarniku jabłka a w środku miód, cynamon i żurawina suszona oszalejemy (w sensie ja i dziecko) ze szczęścia bo zjem je z lodami ha ha i tyle z planów braku słodyczy
Ale!
Nie jem czekolady tylko jabłka z miodem a lody no bo trzeba skończyć pudełko hehehe

SEX
u mnie to pod tym kątem jest BOSKO.
Ha mogłabym figlarnie powiedzieć "Wróciłam... :P "
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 17:36   #1952
Kalpana
Zakorzenienie

A miała któraś karuzelę z Tiny Love? Zastanawiam się pomiędzy nią a FP. Używki wychodzą nawet w miarę, więc chyba się skuszę. Przynajmniej nie będę co minutę latać i nakręcać
Jadłam przed chwilą kolację i dzidzia się zaczęła ruszać Chyba lubi brokuły

A co do seksu to ja mam zamiar Męża przez tydzień z łóżka nie wypuszczać jak wróci w grudniu Ale to że go nie widzę chyba tak na mnie działa

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 17:37   #1953
kropcia007
Wtajemniczenie

Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Karuzela

Akurat ja nie kupuje żadnej elektronicznej tylko taka papierowo wełniana ImageUploadedByWizaz Forum1447432467.611363.jpg
Kupiłam w Uk Slumber buddies misia z projektorem gwiazdek i on ma w sobie melodyjki wiec go ulokuje koło łóżeczka

Kącik Dziecia bedzie w naszej sypialni. Planuje zakup dwóch półek komody i łóżeczka. Na komodzie bedzie drewniana skrzynka z kosmetykami a reszta gadżetów w szufladach komody. Przewijak chce zwykły zakładany na łóżeczko.

Seks
Chętnie bym sie bzyknęła ale tz wraca w niedziele wiec wtedy go dopadnę

Kilka dni temu dowiedziałam sie ze moja przyjaciółka z Irlandii z która kumulujemy sie od zerówki ma termin na 31 marca a ja 1 kwietnia ostatnio die Nue kontaktowaliśmy i proszę jakie newsy a ze ani ja ani ona Nie afiszujemy sie Ba fejsbukach to miałyśmy podwójna niespodziankę poroniła 4 razy ale w końcu sie udało!

Dziś 20t0d !!! Połowa za mną. Za tydz w piątek połówkowe i w końcu poznam płeć hurrraaaa

Kwietniowa Mamusia - Maja

Edytowane przez kropcia007
Czas edycji: 2015-11-13 o 17:40
kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 17:38   #1954
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
yo!
Dzięki za zyczenia zdrowka dla Kuby. Nie wiem w sumie co z nim lekarka powiedizlaa,, ze osluchowo jst ok... ale on kaszle jak szalony. Dalam mu syropy, ogladal bajke ale chyba spi bo cicho jest, zaraz zajrze. Lipa troche, bo dzis sama jestem i musze jezszcze po Hanie na basen jechac... a tzk go budzic, bez sensu. Napilke nie poszedl, stwierdxil ze "jest wycerpany"
Hmm może SmoG(K) z Krakowa do was zawiał ?
A na poważnie, może suche powietrze macie tak jak ja na mieszkaniu i od razu mnie drapie w gardziołku i szybko przekraczam bariery chroniące mnie przed alergią
21 tc córeczka
Stary 2015-11-13, 17:55   #1955
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akinomka03 Pokaż wiadomość
Poduszka
Co myslicie o tej: http://www.pippin.pl/pl_PL/p/MOTHERH...-Classics/4736 znajoma miała taka i była zadowolona.
ja takiej nie mialam, ale mnie sie to nie podoba... bo jak chce miec to wzdluz ciala ale nie pod glowa, to jak to poodginac? te typowe cebuszki mala takie kuleczki w srodku i jak to uloze, tak lezy - jak taki facet co sie nie wierci. i ja sie moge wtedy tez powspierac jak trzeba i odciazam biodra, brzuch, ramie, a glowe sobie na mojej ulubionej poduszce normalnie ukladam.
Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
a to w szoku jeste, juz ktoras z was pisala o przeciekach z cycow... a NIC! kompletnie... jedynie mnie bolą, ale to cale cycki.

PRZYBORNIK
ja bede miec komode i ten sloik do przewijania z polkami i szufladami, co kiedys link z ikei wkeljałam. Jeszcze do przedwcoraj chcialam szyc taki przybrnik, ale doszlam do wniosku, ze to kurzołap i bez sensu. Fajne są takie plastikowe pudelka z Ikei, ktore sie zawiesza koło łożeczka na przykłąd/ Jak ktos nie ma miejsca albo szafki w pokoju, to mozna zrobić tak: Na łożeczo dac przewijak (one maja takie blokady, zeby z lozeczka nie spadly) i z lewej strony powiedzmy dac te pojemniki (wkleje link) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30199283/

POKOIK
u nas bedzie maluch miał swój. Ewentualnie na te pierwsze tygodnie bedzie w koszu mojżesza pozyczonym. ale potem out do siebie
PRZECIEKI Z CYCA
ja tez nie mam, ale mnie to nawet cycki nie bola. sa ciezsze, pelniejsze, ale to by bylo na tyle. w pierwszej ciazy tez nic im nie bylo, a karmilam... stety/niestety - te wycieki przedwczesne nie maja sie nijak do tego, ile pokarmu bedzie potem. wiec nie nalezy sie sugerowac
a tak a propos karmienia piersia, a w sumie bardziej mleka matki: dla zainteresowanych, byc moze niezdecydowanych, taki wpis: http://www.hafija.pl/2015/06/nie-tyl...skladniki.html

PRZYBORNIK
nie potrzebuje: ja mam przewijak na takiej pojemnej komodzie, 140cm szeroka jest i ma na srodku wlasnie przewijak, a po bokach jest jeszcze miejsce na jakies tam rzeczy, ktore sobie moga lezec na wierzchu (pudelko z chusteczkami, swego czasu po jednej stronie stala tez waga niemowleca...), potem 3 szuflady latwo-otwierajace-sie (biodrem czy reka je nacisne to sie otwieraja) - to na duperele, pieluchy, krem, termometr i takie tam, a potem sa 3 dluuugie szuflady z podzialkami w srodku i tam mam ciuchy dla malego i jakies tam reczniki, zapas pieluch, co tam jeszcze potrzeba... bardzo pojemna ta komoda i jak przyjdzie juz luty/marzec, to przeniose rzeczy mlodego do jego pokoju, a tam umieszcze rzeczy malej siostry mlodego
jak bym miala malo miejsca, to bym tez pomyslala o takich pojemnikach, polce na scianie. i uzupelnialabym tam co trzeba miec pod reka - mozna trzymac zapasy np. w szufladzie pod lozeczkiem i wyciagac na biezaco do tych kubelkow/na polke to, co najwazniejsze.

POKOIK
my mamy duzo miejsca, kazdy moze miec swoj pokoj. sypialnia nasza spora i w razie wu mozna ja jeszcze podzielic na dwa pokoje. mlody powoli przyzwyczaja sie do swojego pokoju i w dzien tam spi, ale w nocy woli spac w duzym lozku przy mamusi mam nadzieje, ze niedlugo mu przejdzie samo...
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 18:09   #1956
akinomka03
Rozeznanie

Naczytałam sie internetowych opini i dalej nie wiem która poduszka czy cebuszka http://www.cebuszka.pl/about/ czy motherhood kojec co wstawiałm link przed chwila, http://motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2 pomożecie??
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 18:09   #1957
kropcia007
Wtajemniczenie

Cloche moja poducha nie ma kulek w środku jest jak poduszka wypchana czymś tam. I podkładam pod głowę i jest bardzo wygodnie

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 18:14   #1958
Polinezyjka
Zakorzenienie

Zjadłam te jabłka (2) z miodem cynamonem żurawiną i lodami i płaczę ze szczęścia ! : roza:

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez akinomka03 Pokaż wiadomość
Naczytałam sie internetowych opini i dalej nie wiem która poduszka czy cebuszka http://www.cebuszka.pl/about/ czy motherhood kojec co wstawiałm link przed chwila, http://motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2 pomożecie??
Ja kupie cebuszke
21 tc córeczka
Stary 2015-11-13, 18:17   #1959
HappyGirl888
Raczkowanie

gosiaczek071

co do pomponów to bardzo szybko i łatwo się je robi!
wklejam linka z instrukcją a tiul zamawiałam na allegro i na większe pompony brałam 2 rolki a na mniejsze 1 rolkę

http://naszebiale-m.blogspot.com/201...kurs-nr-1.html
HappyGirl888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 19:03   #1960
GGI
Zakorzenienie

Hit dnia mój mąż mówi do mnie że kupił mi dwa płyny do prania jeden do kolorów a drugi uniwersalny więc mówie że ok. ale szkoda że nie do białego na to Tż odpowiada uniwersalny jest do wszystkich kolorów a biały to też kolor tylko biały. : hahaha: prawie posikałam się ze śmiechu.

Edytowane przez GGI
Czas edycji: 2015-11-13 o 19:05
GGI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 20:10   #1961
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
Hit dnia mój mąż mówi do mnie że kupił mi dwa płyny do prania jeden do kolorów a drugi uniwersalny więc mówie że ok. ale szkoda że nie do białego na to Tż odpowiada uniwersalny jest do wszystkich kolorów a biały to też kolor tylko biały. : hahaha: prawie posikałam się ze śmiechu.
Geniusz uwielbiam takie akcje hihihi
21 tc córeczka
Stary 2015-11-13, 20:14   #1962
margueri
Zadomowienie

Mini nauczysz się spać na boku czy na plecach, ja też nie umiałam a teraz mogę zasnąć tylko na lewym boku...kciuki za poznanie małego mieszkańca

HappyGirl super zawieszka dla Maleństwa

Kalpana od kilku dni wybieram karuzelę i nie wiem na co się zdecydować

Kejka przybornik przy łóżeczku chcę sama uszyć, koleżanka ma i fajnie się sprawdza

Dziewczyny super zakupy!

Kącik dla maluszka
Musimy wygospodarować miejsce na łóżeczko i szafę szer. 160 cm tylko nie wiem jak to zrobić, chyba zamieszkamy na balkonie

U mnie dziś równiutko połowa ciąży, czyli zaczynam 21 tc

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 21:46   #1963
gocha_cz
Raczkowanie

witam się tylko na chwilę bo padam po wizycie, mój malutki zdrowy, gin się nagimnastykował żeby wszystko pomierzyć bo tak się wiercił i na koniec stwierdził, że coś im ta współpraca nie idzie ale w końcu się udało, a i waży już 387g, jest podobno na jeden palec pod pępkiem A mi się szyjka trochę skróciła i mam obserwować jak powtórzy się twardnienie brzucha mam jechać do niego na wizytę albo na ip znowu jestem przestraszona i spać nie będę mogła i hemoglobina mi znowu spadła i do tego jakaś infekcja mi się wlecze ehhh

nadrabiałam Was tak na szybko i pewnie coś przeoczyłam

Kabriela tak mi Cię szkoda bidulko, współczuje, trzymaj się
seks u mnie też nie ciekawie, przez twardnienie brzucha mam wrażenie że mąż bał się że zrobi krzywdę dziecku, a teraz to już w ogóle i ja się boję Myślę że brak ochoty był u mnie spowodowany też tym, że gdzieś tam podświadomie od początku też bałam się o dzidzię.

acha i super zakupy ja też się pochwalę, mam już trochę rzeczy z lumpka ale dziś wykorzystałam 30 % w reserved i zakupiłam nówki sztuki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20151113_213758.jpg (159,4 KB, 24 załadowań)
gocha_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 21:50   #1964
GGI
Zakorzenienie

forum umarło

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez gocha_cz Pokaż wiadomość
witam się tylko na chwilę bo padam po wizycie, mój malutki zdrowy, gin się nagimnastykował żeby wszystko pomierzyć bo tak się wiercił i na koniec stwierdził, że coś im ta współpraca nie idzie ale w końcu się udało, a i waży już 387g, jest podobno na jeden palec pod pępkiem A mi się szyjka trochę skróciła i mam obserwować jak powtórzy się twardnienie brzucha mam jechać do niego na wizytę albo na ip znowu jestem przestraszona i spać nie będę mogła i hemoglobina mi znowu spadła i do tego jakaś infekcja mi się wlecze ehhh

seks u mnie też nie ciekawie, przez twardnienie brzucha mam wrażenie że mąż bał się że zrobi krzywdę dziecku, a teraz to już w ogóle i ja się boję Myślę że brak ochoty był u mnie spowodowany też tym, że gdzieś tam podświadomie od początku też bałam się o dzidzię.

acha i super zakupy ja też się pochwalę, mam już trochę rzeczy z lumpka ale dziś wykorzystałam 30 % w reserved i zakupiłam nówki sztuki
Kurcze no nie fajnie zamiast sie cieszyć ciążą to wieczne truchlenie żeby było ok ale głowa do góry pozytywne nastawienie to podstawa bo maleństwo czuje.. A maleństwo sobie już ważyc Gratki łowów śliczne
Stary 2015-11-13, 22:17   #1965
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

gocha_cz trzymam kciuki, zeby szyjka sie juz nie skracala ani brzuch nie twardnial

Ale dzieciaczek juz duzy, maaatko...jak ten czas zasuwa

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 23:17   #1966
velika
Winter is coming

gocha to odpoczywaj i obserwuj organizm, oby już się twardnienie nie powtórzyło.
GGI jak czytam twoją historię z mężem to jakbym o swoim czytała, też jest taki nieogarnięty No i tak kolory dla facetów są trzy: fajny, ch%&* i pedalski, więc kto by się płynami do prania przejmował
Faktycznie cisza dzisiaj na wątku, wszystkie balują czy co? ja nadrabiałam top model, a teraz spadam spać, dobranoc

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-13, 23:43   #1967
justyna_fli
Zadomowienie

gocha uwazaj na siebie a ciuszki ekstra
Ja dopiero usiadlam po pracy na zakupy, bo jedzenia nie bylo, potem odebrac tescia z centrum bo przyjechal na weekend a potem nad garami stalam, bo przeciez obiad trzeba i ciasto a jutro znow do roboty i nawet nie mam kiedy posprzatac niech juz beda swieta, to sobie odpoczne u mamy
No pieknie, w Paryzu strzelanina i 40 osob zabitych... A my niby mamy jechac w czwartek
Dawidek 31.10.2018

Edytowane przez justyna_fli
Czas edycji: 2015-11-14 o 00:16
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 05:23   #1968
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
gocha uwazaj na siebie a ciuszki ekstra
Ja dopiero usiadlam po pracy na zakupy, bo jedzenia nie bylo, potem odebrac tescia z centrum bo przyjechal na weekend a potem nad garami stalam, bo przeciez obiad trzeba i ciasto a jutro znow do roboty i nawet nie mam kiedy posprzatac niech juz beda swieta, to sobie odpoczne u mamy
No pieknie, w Paryzu strzelanina i 40 osob zabitych... A my niby mamy jechac w czwartek
Masakra,dopiero teraz czytam o co kaman,bo wczoraj po pracy ani nic nie oglądalam,ani nie sluchalam radia.Co sie do ch...na tym świecie dzieje?
Happy-cudowne ozdoby,już wiem co będę dłubać na tym zwolnieniu. Jestem od dzisiaj i jak widać nadal się budzę w środku nocy i do tego mnie taki smutek ogarnął jak po pracy pakowalam swoje bambetle do bagażnika i odjeżdżałam.Co ja będę robic tyle czasu?Czuję się mało użytecznaSpoko ,spoko,znajdę sobie zajęcie
WIZYTA: Córa pozostała córą,jupii!,nogi ma długie jak modelka co nie przeszkadza jej ich prostować i wpychac mamie w brzuch,a co!Mam odpoczywać dużo,brać dodatkowo żelazo i kw.foliowy na ta anemie i tak ogólnie to spoko.A,mała waży ok 235 g
SEKS:szał mnie nie rozsadza,ale tak raz .dwa razy w tyg. jest jakies małe co nieco. Przyjemnie jest,nic nie boli,ale kurczę za szybko mam orgazm,mąż by jeszcze pobrykał,wiec musze sie wspomagac żelem nawilżającym bo w ciazy mam jakis mniejszy poślizg,hmm.Co nie zmienia faktu,że oboje jesteśmy zadowoleni.Tyle,że sama z siebie nie mam ochoty i nie wychodze z inicjatywą.Trzeba mnie trochę pozaczepiac A mój mąż ciągle zaczepia bo jest zachwycony jak to mówi krągłym tyłeczkiem i marzy,zeby mi taki został po ciąży.A dla mnie to baleron i marzę aby go zgubic. I jak tu pogodzić te dwa marzenia?
KARUZELKA: mamy jakaś do łóżeczka turystycznego,chyba to tiny love czy jakos tak,ale zdecydowalam,że to ł.turystyczne wyląduje w salonie na dole,zebym miala dziecia na oku jak bede w kuchni,albo bedzie wyjeżdzac na taras jak bedzie ciepło,bo ma kółka. Bedzie pełnic funkcje podrecznego kojca. A do córki pokoju kupimy drewniane i mam plan wykonac sama taka karuzelkę z filcu,zobaczymy jak to wyjdzie.
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 06:27   #1969
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gocha_cz Pokaż wiadomość

Uważaj na siebie...
Ciuszki boskie. Tez chciałam ta bluzę, zrobiłam zakupy online, ale jak miałam płacić to mi sie nie wyświetlił formularz do zapłaty. Pisałam do nich maila i nikt mi nie odpisał i teraz nie wiem co, a była darmowa dostawa... Jak sie próbuje do nich dodzwonić to przełącza mnie do sklepu i jest głucho w słuchawce.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
gocha to odpoczywaj i obserwuj organizm, oby już się twardnienie nie powtórzyło.
GGI jak czytam twoją historię z mężem to jakbym o swoim czytała, też jest taki nieogarnięty No i tak kolory dla facetów są trzy: fajny, ch%&* i pedalski, więc kto by się płynami do prania przejmował
Faktycznie cisza dzisiaj na wątku, wszystkie balują czy co? ja nadrabiałam top model, a teraz spadam spać, dobranoc
Haha tez wczoraj zauważyłam
Ja coś kiepsko spałam dzisiaj... Od 4 gdzieś w takim półśnie. Przed 6 przyszedł synu z mega kaszlem i juz nie śpimy

Boli mnie od tego wyrwanego zęba ucho... Maź mowi, ze juz nic nie powinno mnie bolec. A mnie boli gardło z tej prawej strony i ucho. Dziwne.
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 08:43   #1970
Ecia25
Rozeznanie

witam z łóżeczka Bardzo ładne zakupy ja dziś wybieram się coś kupić ale jak widze ten wiatr za oknem to mi się nie chce wstać . od niedzieli poczuliśmy z mężem naszą córcię jak się rusza tak wyczuliśmy pod ręką a rozmawiałam akurat z koleżanką i się pyta czy jem pomarańcze , mandarynki a ja od 2 tygodni to tylko te owoce jem a podobno po nich dzieci sa bardzo ruchliwe . Muszę kupić sobie stanik dziś bo masakra nie mam w czym chodzić i te przecieki z cyca wkładki laktacyjne już używam .
Stary 2015-11-14, 09:03   #1971
gocha_cz
Raczkowanie

Dziękuję za miłe słowa, ja też miałam ciężką noc a właściwie pół nocy, a wstałam rano i w DTVN słyszę co się stało w Paryżu straszne.

gosiaczek może lepiej przedzwonić albo pójść do lekarza i zapytać czy to normalne że ucho boli, nie wiem nie znam się ale żeby Ci się jakiś stan zapalny nie robił.
gocha_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 09:15   #1972
gosiulka22
Wtajemniczenie

U mnie też dziś bardzo ciężka noc budziłam się co chwilę niby zasypialam a

odrazu ale wiercilam się no masakra. Nie chciałam co chwile wstawać żeby córki nie budzić i tak się przemeczylam do 6

Maz pojechał do lekarza i jak wróci zabiera nas na zakupy juz mi mówił żebym popatrzyla w necie sobie na kurtki ale cos czuję że będzie problem z kupnem gdzie na taki brzuchol znaleźć ładna kurtkę coby była na cała zimę :/
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 09:34   #1973
Kabriela
Zadomowienie

Cloche bardzo dziękuję za tę wskazówkę, widzisz lekarz mi tego nie powiedział, żaden ani ten w szpitalu, ani moja prowadząca ginka.
Dzisiaj nocka do d....bo spałam z moim dwuletnim szkrabem, który budził się co 1,5 godziny i jęczał...a to pić....a to siku....a to brzusio boli. No szlag by trafił, wiec jak wstałam o 5:30 to natychmiast zaczęło mnie szarpać.
Stwierdziłam chrzanię biorę tabletkę...i szarpie ale na razie staram się nie wymiotować. Nie jest łatwo do cholery.

Co tu taki spokój i cisza? Ja dzisiaj mam Teściów i siostrę męża więc będzie się działo.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 09:40   #1974
velika
Winter is coming

mnie też przywitało info o zamachach w Paryżu. Szczerze mówiąc wcale mnie to nie zdziwiło...
Ja podjadę dzisiaj do tesco, może jakieś ubranko kupię dla dziecia a poza tym zamierzam się obijać

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 09:45   #1975
beth007
Zadomowienie

Hej hej. Ja chcę do domu! jak tu nudno... :-(:-(

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 09:56   #1976
Agnessssa
Rozeznanie

Witam i ja sie z rana. Pogoda o dziwo ładna u nas tylko wiatr wiejde jak szalony

Ja dzisiaj miałam okropne sny i nie chce tego powtarzać, normalnie jak sobie pomyślę to aż płakać mi się chce
Stary 2015-11-14, 09:59   #1977
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Witam się i ja dziś

Ta która nienawidzi sobót!
Pod spodem wklejam Wam fotkę, moje dziecię chciało się z ciociami przywitać! Pierwszy ruch i masz Ci los, od razu do sfotografowania! Przepraszam za stylówkę ale wiecie, jeszcze leżałam w łózku i takie niespodzianki. Normalnie wyglądałam jakbym obcego w sobie nosiła Teraz już wiem, że to "napinanie" w dole brzucha to nie macica, tylko dzieciątko Ale jestem szczęśliwa! Nawet wyjazd do teściów na weekend nie jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi:lov e:

Co do Paryża to było niestety do przewidzenia...nie spałam z mężem do 1 w nocy, bo co chwilę jakieś doniesienia były... strach wyjść na ulice...i te ich niby zamykanie granic? Teraz to na nic przecież. Oni mają u siebie tak multikulturowo, że wg mnie ataki jeszcze będą..to na pewno nie koniec....

beth007 jak samopoczucie? zdrowie? wiem coś na temat leżenia w szpitalu w weekend. Padaka

gosiulka22 ja obstawiam, że moja zimowa z poprzedniego roku da radę max do połowy stycznia...choć mama mówi, że mogę sobie pomarzyć, bo rośnie mi tylko brzuch...

Agnessssa to szybko zapomnij o koszmarach!

U mnie dziś też strasznie wieje, zaraz miałam wychodzić, ale wyłączyli mi prąd i nie mogę wysuszyć głowy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2353.jpg (112,4 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2355.jpg (90,2 KB, 41 załadowań)

Mikołaj <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2015-11-14 o 10:21
Stary 2015-11-14, 10:06   #1978
beth007
Zadomowienie

Ja czuję się dobrze. Nic nie boli. Dzieciom nic nie jest. Ale na obserwacji do poniedziałku mam być. Tylko jak tu wytrzymać :-P
Jedyny plus tego to fakt ze lekarz stwierdził że druga dzidzia to całkiem możliwe ze dziewczynka! Chował się więc nie wiadomo na 100 % ale nadzieja jest . Czekam tylko na potwierdzenie.

I musze mojego gin zmienić koniecznie... teraz tylko szukać na kogo.
Jest tu ktoś z okolic Katowic / sosnowca i może kogoś polecić? ??

Stary 2015-11-14, 10:09   #1979
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Ja czuję się dobrze. Nic nie boli. Dzieciom nic nie jest. Ale na obserwacji do poniedziałku mam być. Tylko jak tu wytrzymać :-P
Jedyny plus tego to fakt ze lekarz stwierdził że druga dzidzia to całkiem możliwe ze dziewczynka! Chował się więc nie wiadomo na 100 % ale nadzieja jest . Czekam tylko na potwierdzenie.

I musze mojego gin zmienić koniecznie... teraz tylko szukać na kogo.
Jest tu ktoś z okolic Katowic / sosnowca i może kogoś polecić? ??
No to super, że wszystko z Wami dobrze i trzymam kciukasy za dziewczynkę Dasz radę do poniedziałku, jakoś zleci. Książki czytaj Ja przez 4 dni przeczytałam 5 książek

A dlaczego chcesz zmienić gina?

Mikołaj <3
Stary 2015-11-14, 10:17   #1980
beth007
Zadomowienie

5 książek? Dobra jesteś :-P ja tu ani jednej książki nie mam... jakoś przeżyje.

A zmienić musze . Znaczy nie musze tylko chce . Bo ona przyjmuje tylko w soboty co jest utrudnieniem dla mnie bo teraz ze szpitala dostane l4 ale potem trzeba kombinować bo za tydzień jej nie ma. A l4 i tak dostane do polowy tygodnia i wtedy ciaglosci nie mam. i ciągle w nerwach

Chce zmienić na kogoś dostępnego prze cały tydzień. Wcześniej mi nie przeszkadzało to ale teraz wydaje mi się ze im bliżej końca ciąży tym będę bardziej jej potrzebować a nie chce się ograniczać. Moze głupio myślę , nie wiem.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości