|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 5
Cytat:
Poza tym za jakieś 2-3 tyg planuje rozszerzać dietę i wolę, żeby już był przyzwyczajony do tego mm. Zresztą ja juz sama nie wiem co robić. Wręcz uwielbiam karmić piersią, a Szymek też lubi jeść cyca. Jest wtedy tak słodko wtulony Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Siacha decyzja nalezy do ciebie
ale jesli sie meczysz to juz czas na zastanowienie sie powaznie nad tym ty tez musisz byc zadowolona nie tylko Szymek
|
|
|
|
#3213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj patrzyłam na polary i kurtki do noszenia. Tz chce mi kupic na gwiazdkę. Hmmm ale nie wiem czy mi az tak potrzebny. Jak narazie to mogę ja nosić tylko jak nie wieje, ona nie umie oddychać przy wietrze, przytyka ja i robi sie czerwona. A ze w Anglii zawsze ☠☠☠☠zi wiec narazie na takie krótkie wypady do sklepu używam chusty czy nosidła |
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Aika no nie mow czemu w ogole nie mozesz byc pomalowana.?
|
|
|
|
#3215 | |
|
celebriti
|
Raczej nie protestuje, poprostu jak muszę wyjsć dwa razy w tyg to tylko tak. Ogłada sobie
|
|
|
#3216 |
|
Wtajemniczenie
|
Takie zasady. Tej akurat nie rozumie. Jak np sie skaleczysz to plaster możesz sobie nakleić ale tylko niebieski. Przynajmniej mogę dłużej pospać rano, zaoszczędzam czas na robienie makijażu. Chociaż ja i tak trochę przemycam, czasem nałożę trochę sypkiego pudru, taka cienka warstwę, trochę różu i tak ledwo co tuszu do rzęs.
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- To może tak jak Marei mówi, kurtka lub polar do noszenia |
|
|
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się psuje apka ostatnio :/
|
#3219 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po tej diecie i mm widzisz poprawę w kupkach? |
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak trzymam dietę to są ładne żółte, a dzięki mm bardziej zbite. Jest poprawa. Na razie w dzień chce mm a na noc kp. W ogóle Tz w tym wszystkim mi nie pomaga. Jego teksty : rób jak uważasz, tylko później nie becz, itp. Inni też sypią takie teksty, że przecież ja nic nie jem przez tą dietę, wiec Szymek też mało co dostaje. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Mnie też Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
siacha no to rzeczywiście ci nie pomaga psychiczne. A z tym pokarmem wcale nie prawda. Dziecko to taki "pasozyt" ono wyssie z cyca co trzeba.to nasze organizmy cierpią.
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
a ja też mam ochotę przejść na mm. tz mnie w☠☠☠☠ia jak co najmniej on by pare razy w nocy wstawał. chciałam kp do wiosny żeby przejść okres chorobowy na kp, ale chyba powoli wymiękam.
|
|
#3224 | |
|
celebriti
|
Oj siacha przykro mi. Z powodu nastawienia ludzi wokół oczywiście , nie z powodu decyzji, najważniejsze żebyście czuli sie komfortowo. Mi tez było żal , ale ja sobie wytłumaczyłam ze przecież 100 lat jej karmić nie będę
|
|
|
#3225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chuj, że będę w nim blada jak ściana, bo chyba za jasny wzięłam. Bylebym nie była blada w krosty ![]() Cytat:
Ale i tak nie masz żadnej gwarancji, że na mm kupy będą ok. Cytat:
Zamówiłam jeszcze online rozświetlacz z wibo i korektor astora ![]() Chciałam jeszcze tusz eveline ten czarno różowy, bo ponoć fajnie pogrubia rzęsy, ale pokazało mi, że produkt niedostępny. Trudno kupię już za 100% ceny. Niech stracę te niecałe 14 złotych
|
|
#3226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zimą już tego nie widzę i nie wiem co zrobię. kurtki dla 2 są strasznie drogie i nie biorę takiego wydatku pod uwagę.Cytat:
ja wiem, że Twoja decyzja, że oboje musicie być zadowoleni, itd. ale nie mogę takich tekstów od 5 mcy nie jem nabiału, jajek. żyję, Dominika też. Jakub mimo mm (ha) przy rozszerzaniu diety nadal nie wszystko mógł, jajka zaczął jeść ok 1,5 roku, mleko nadal odrzuca. teraz wiem więcej i D. chcę karmić. jak ma dostać pepti to wolę sama być na diecie. ale nie powiem, że nie rozumiem, bo odetchnęłam jak skończyłam karmić Jakuba, nie musiałam już analizować każdego kęsa i myśleć czy mu szkodzę czy płacze bo jest dzieckiem i ma prawo. ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- idę dziecko budzić... karmi działa.. |
||
|
|
|
#3227 | |
|
celebriti
|
Ty moni to jesteś nieziemska, cały czas Ci D na cycu wisi a jak nie wisi to ja budzisz
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, to chyba odpowiedź na posta Siachy tak podzialala, myślałam o karmieniu D. i mleko zaczęło samo lecieć. Karmi pije często ale już aż tak nie działa, nie te czasy. |
|
|
|
|
#3230 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamachy we Francji, ja pikole co się dzieje na tym świecie
tyle niewinnych ludzi ginie.Zamiast iść spać to oglądam tvn24 :/ już po pierwszym karmieniu |
|
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
I ja oglądam.. ☠☠☠☠a... Masakra
---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- A ile worków.... |
|
|
|
#3232 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
O ja... musi być Ci już ciężko, ale też musisz myśleć o swoim dobrze. Napewno nie zrobisz źle przechodząc na mm, Szymkowi nic nie będzie. Także przemysl to na spokojnie i podejmij decyzję najlepszą dla Ciebie Masakra co nie Cytat:
Make up no make up ostatnio taki modny Mi też :/ ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Wykapalam małą, nakarmiłam i tz miał ją uspac, ja czmychnelam do rosska, myślę sobie 20 godzina już pewnie nikogo nie będzie. ☠☠☠☠a ile ludzi o tej godzinie było! Nie szło do półki się dostać, dobrze że dobralam sobie już podkład dawno i go nie zmieniam. W międzyczasie SMS od tz że mam wracać bo ona spać nie chce płacze i w ogóle :/ zerknelam na rozświetlacze ale tych z loveli czy jak to tam nie było no a na inne już nie miałam czasu patrzeć. wracam do domu lecę jak głupia a się okazuje ze Adelka jednak zasnela... Boszzzz taki panikacz z mojego tż ze
|
||||
|
|
|
#3233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytałam Was i stwierdziłam, że przecież nie ja jedna na takiej diecie i dam radę conajmniej do końca roku. Akurat będzie miał skończone pół roku. Będę mu dawała 1-2 razy dziennie mm. Poza tym pokarmu ma w ch.., wiec jeszcze bardziej mi szkoda. Jak dobrze jest mieć Was U nas po mm, które dostał o 20 teraz pierwsze karmienie. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 03:47 ---------- Poprzedni post napisano o 03:45 ---------- Cytat:
Może jeszcze jutro uda Ci wyskoczyć ![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3234 |
|
Konto usunięte
|
Ooo łaski nie nadrabiam miałam tragiczna noc
A dzien mi sie o 6 zaczal ![]() Jeszcze sie popieprzyło z tz troche ale nie w sensie kłótni tylko taka smutna cisza Wyjeżdżam dzis do rodzicow i nie wiem kiedy sie odezwę bo tam cos mam z netem nie halo ostatnio Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- I głupi kot położył małemu ogon na twarz i mały sie w☠☠☠☠il Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie się dowiedziałam 😞 Mam sporo znajomych w Paryżu 😞 Szuu- miłego weekendu! U nas karmienie po północy i teraz. Leoś się zsikał do łóżka....😈
|
|
#3236 |
|
Zadomowienie
|
Cała nocka przespana od 20
mała właśnie się budzi, bez kaszy na noc |
|
|
|
#3237 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
często Cię nie ma w domu?! Cytat:
U nas z cztery karmienia albo i więcej Obudziła się koło siódmej ale jeszcze leczymy w łóżku
|
||
|
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
U nas dziś fajna nocka
Szybko zasnął, karminie o północy, o 3 i już o 7 wstaliśmy ![]() Kaczuszka, ale Ci zazdroszczę całej nocki przespanej! Ja 3 dni temu dostałam okres ![]() Ale masakra w Paryżu Szok
Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2015-11-14 o 07:30 |
|
|
|
#3239 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedyś odbieralam córkę ze szkoły i jakiś klient do mnie "czesc" a ja "dzień dobry" bo myślałam ze to jakiś tatuś a się okazało ze to kolega z pracy a ja bez czepka to nie poznałam Cytat:
Nie lubię Cię...U mnie 4 pobudki. Ostatnio wydaje mi się ze śnie na jawie bo ona cały czas się wieści, gada, doi cycka i tak wkoło.
|
|
|
#3240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i strasznie dziwne ma kolory max factor. Albo białe albo pomarańczowe.. Cytat:
U nas nocka spoko. Blanka miała jakieś koszmary i latalam do niej aż w,końcu zawinelam ją do siebie :p |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

ale jesli sie meczysz to juz czas na zastanowienie sie powaznie nad tym ty tez musisz byc zadowolona nie tylko Szymek

uśmiałam się na koniec

ja wiem, że Twoja decyzja, że oboje musicie być zadowoleni, itd. ale nie mogę takich tekstów