Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-14, 21:06   #2761
Milagr0s
Raczkowanie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Będę trzymać Fanta, bo tez mam przeczucia co do Ciebie

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2015-11-14, 21:11   #2762
silver89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Ja w październiku 2014

Dobra dziewczyny, idę poczytać książkę, może uda mi się szybciej usnąć i szybko mi zleci do porannego mierzenia

Oczywiście poproszę o kciuki

Dobranoc
Kciuki zapewnione nieśmiało poproszę też o trzymanie za mnie
silver89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 21:52   #2763
Milagr0s
Raczkowanie

Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Ja z kolei jestem w 31dc, ostatnio miałam cykl 29 dni, ale średnia z 4 miesięcy jest 32. Natomiast jeśli wierzyć testom owu to owu miałam dość późno - pozytyw był w 21 dc czyli do owu doszło w 22-23. Na razie wytrzymuje bez robienia testu :-D Ale wczoraj w świetle ostatnich ciąż baaaardzo mnie korciło... No nic, obiecywałam sobie ze spokojnie czekam na okres/brak okresu. Jeszcze mam czas. Żadnych symptomów brak. No może oprócz mdłości które raz mi sie przydarzyły dzisiaj choć normalnie nie miewam....
Generalnie bardzo żałuje ze wcześniej robiłam mało obserwacji i nie mam pojęcia ile dni/godzin przed okresem czułam brzuch i piersi :/ Teraz to najmniejsze spostrzeżenia wpisuje do aplikacji.
Mam wielka nadzieje ze do 3 razy sztuka i w tym cyklu sie uda!!!!

Edytowane przez Milagr0s
Czas edycji: 2015-11-14 o 21:55
Milagr0s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 21:57   #2764
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez silver89 Pokaż wiadomość
Kciuki zapewnione nieśmiało poproszę też o trzymanie za mnie
Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
Ja z kolei jestem w 31dc, ostatnio miałam cykl 29 dni, ale średnia z 4 miesięcy jest 32. Natomiast jeśli wierzyć testom owu to owu miałam dość późno - pozytyw był w 21 dc czyli do owu doszło w 22-23. Na razie wytrzymuje bez robienia testu :-D Ale wczoraj w świetle ostatnich ciąż baaaardzo mnie korciło... No nic, obiecywałam sobie ze spokojnie czekam na okres/brak okresu. Jeszcze mam czas. Żadnych symptomów brak. No może oprócz mdłości które raz mi sie przydarzyły dzisiaj choć normalnie nie miewam.... Mam wielka nadzieje!!!!

Również trzymam kciuki, jak za wszystkie testujące! Jak ja bym też już chciała testować do początku roku niby szybko zleci ale jak się na coś czeka to się dłuży
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 21:59   #2765
Milagr0s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Również trzymam kciuki, jak za wszystkie testujące! Jak ja bym też już chciała testować do początku roku niby szybko zleci ale jak się na coś czeka to się dłuży

Dziękuje! Faktycznie jeszcze troszkę i do nas dołączysz!

Stary 2015-11-14, 22:34   #2766
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
Dziękuje! Faktycznie jeszcze troszkę i do nas dołączysz!

Nie mogę się doczekać Ale z drugiej strony mam też obawy... We dwoje na super wygodnie, w wolne lubimy pospać, poleniuchować A potem będzie Dzidziuś... i tak po prostu trochę się boję
Stary 2015-11-14, 22:51   #2767
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja czasem lubię sobie poczytać książki z mocnym akcentem erotycznym i powiem, że na mnie mocno działa My kobiety również potrzebujemy pobudzenia wyobraźni A i jakiś film czasem obejrzeć
ja to nie mam problemu z ochotą ale jak czytałam greya to miałam ochotę non stop więc polecam:P

dostałam @ więc nie mam złudzeń tylko nie rozumiem już niczego, wyglada na to, że powinnam mieć owu w 15 dc a tak na prawdę śluz wydaje mi się, że miałam w 18dc

co do lekarzy to ja zapiszę się w następnym tyg do lekarza na NFZ u którego byłam kiedyś jak miałam problemy z miesiączką- a raczej jej brakiem, gościu był super a poszłam do niego tylko dlatego, że miał normalne terminy a nie jak moja gin zapis z półrocznym wyprzedzeniem. Nie mam nic do stracenia Poza tym mam zamiar trochę pokoloryzować, że staram się już pół roku i nic, może wykona mi jakieś badania hormonalne albo monitoring zaproponuje
od jutra będę pić ziółka:P

Fanta 3mam kciuki

Wróciłam z kina, nowy Bond super
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-14, 23:05   #2768
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam jakieś jasnoróżowe plamienie.

A właściwie śluz. Jak ktoś je niech nie czyta --> Na majtkach nic nie mam, tylko jak przykładam papier to zostaje na nim taki bardzo jasnoróżowy śluz jakby
Ja tak miałam kilka razy ale w ciąży i to minimalnie... Przy normalnym cyklu jakoś nie pamiętam. Ale to może takie przed okresem pp prostu...
Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Jesteś przed @?

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Tylko, że ja mam już prawie 30 lat i ani jednego dziecka. Martwi mnie zwyczajnie, że teraz to już nie będzie lekko.
A do tego mam takie zamartwiajace się usposobienie ;-)
Znam kobiety rodzące po 30 pierwsze dzieci, i w realu i na wizażu. Nie jesteś jedyna i ostatnia Moja mama ostatnie urodziła w wieku 43 lat...

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
byłam dziś w zielarskim kupiłam zioła na mieszankę wg ojca sroki, wydałam majątek bo jeszcze wzięłam inne suplementy i pytam się tego zielarza co pan poleca na płodność a on z taką powagą odpowiada"cierpliwość", potem opowiedział mi historię swojego życia, że on z żona starał się 12 lat! Mówił też, że w dzisiejszych czasach wszyscy by chcieli dzieci "już" a czasem po prostu trzeba uzbroić się w cierpliwość. Wyszłam ze sklepu, wsiadłam do auta i stwierdziłam, że za bardzo się przejmuję, kiedyś się na pewno uda jak nie teraz to za miesiąc
Co to za ojciec Sroka? Wiesz... Panu łatwo teraz mówić, ale co się pewnie nacierpieli z żoną to ich...

Cytat:
Napisane przez Panna_Hanna Pokaż wiadomość
Nie zamartwiaj sie na zapas. Ja tez zazdroscilam dziewczynom tych zlotych strzalow. My sie staralismy od lipca. Ale nawet wczesniej bardzo czesto sie nie zabezpieczalismy. I chyba dopiero w tym cyklu sie udalo

Przez ok 2 pierwsze tyg po zaplodnieniu nie zaszkodzisz dziecku lekami czy alkoholem.

Dziewczyny moja ginekolog mowila mi na ostatniej wizycie ze warto kupic testy owulacyjne, ale przede wszystkim nalezy regularnie wspolzyc tzn 3 razy w tyg niezaleznie czy to plodne czy bezplodne dni. Jest to dr nauk medycznych, rozchwytywana gin wiec chyba wie co mowi
Wczoraj kupilam 2 testy w rosmanie: jeden z dzieckiem na opakowaniu, a drugi takiej niemieckiej firmy. Czulosc obu taka sama >25. Na pierwszym tylko leciusienki cien, prawie nic nie widac, natomiast na tym niemieckim calkiem mocna krecha. Nie wiem jak to dziala
Bardzo dobrze mówiła, im więcej spontanicznego sexu tym lepiej
Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Dziewczyny bardzo mi przykro że żadna z Was nie zobaczyła dzisiaj dwóch kreseczek rzytul: Następny cykl musi być już Wasz i będzie to zarazem cudowny świąteczny prezent czego również i sobie życzę
Piszę z telefonu dlatego nie cytuję. Wieczorem nadrobie już tak po Bożemu
.
A powiedzcie mi proszę czy badania typu TSH, toxo, różyczka muszę robić na czczo czy mogę je zrobić o każdej porze? Będę wdzięczna za info
Ja robiłam na czczo ale zawsze robiłam z morfologią...

Cytat:
Witam wszystkie Kobietki

Również podczytuję Was od jakiegoś czasu i z chęcią do Was dołączę, mam nadzieję, że mnie przyjmiecie
Z wielką przyjemnością się Was czyta i bardzo się cieszę na widok zdjęć II kreseczek Gratulację! Od Was się dowiedziałam o oleju z wiesiołka

My planujemy rozpocząć starania od nowego roku. Najpierw dentysta, badania Folik też już biorę. W styczniu skończę 31 lat
Witaj

Cytat:
Napisane przez Megan1312 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!!!
Podczytuje was od jakiegos czasu i chciala bym do was dolaczyc
W tym cyklu pierwszy raz stosuje testy owulacyjne mam 23 dc a tam ciagle jedna kreska czy ktoras z was miala tak pozno owulacje?
Chociasz objawy owulacji mialam w 18dc ( male plamki krwi na wkladce) bo innych objawow nie mam co wy o tym myslicie?

Gratuluje wszystkim przyszlym mama!!!! a staraczkom zycze cierpliwosci i upragnionych dwuch kresek!!!
Hej!!

Cytat:
Teraz cos o mnie mam prawie 28 lat. Na pierwsza ciaze czekalam ponad poltora roku ale niestety poronilam w 9tyg. W druga ciaze niespodziewanie zaszlam 3 miesiace po zabiegu ale niestety poronilam w 11tyg. Teraz jest to moj 2 cykl staran.
Dodam ze moj lekarz na nfz nie dal mi zadnych skierowan na badania. Twierdzi ze skierowanie na badania daje sie dopiero po 3 poronieniu.
Od razu Cię powinien skierować, a po drugim to już bez żadnych dyskusji... Konował!!!

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
ja mam juz stwierdzone PCOS, bede miałą monitoring, mniej więcej w czasie kiedy ma być owu chodzić co 2 dni do lekarza ( przynajmniej u tego mojego tak jest ) i sprawdza jak rosną pęcherzyki ( musi byc odopowiednio duzy aby pęknąć ) jak jest za duzy lipa nie będzie owu, albo jak się nie zrobi jeden dominujący.

wiecie co ? ja juz nie wierze w testy owu mi wyszło pozytywne a lekarz mówił że tam żadnej owu w ogole nie bylo.

widze ze nie tylko ja w nocy katowałam tv z Paryżem w tle...

wy to chociaz mozecie sie tarac.. a ja teraz na luteinie.. dostane okres o ile dostane od 16dc do 25dc znow luteina, ciekawe czy przy luteinie moze byc owu
Ej ja nie mogę się starać
Cytat:
Napisane przez justyna1406 Pokaż wiadomość
A ja m taki problem . Ze nie mam popendu sexualnego i czesto to musze sie zmuszac do sexu . I co ja mam zrobic ;( jak trzeba sie kochac czesto zeby zajsc ; ( bardzo bym chciala zebym miala ochote , ale jakos to nie przychodzi ; ( dobrze ze maz jakos jeszcze ma ochote bo by byla masakra ; ( moze cos ze mna nie tak ; (
Dziwne to trochę... Nie gniewem się ale ja tak w dobrej wierze - wszystko ok między Tobą a tż? Jesteście oboje chętni na dzidziusia już teraz bez wątpliwości? Bo szczerze dziwne to trochę dla mnie, być razem, kochać się i nie mieć ochoty na sex. Albo szukałabym medycznych przyczyn, albo czegoś między Wami...
Cytat:
Ja miałam takie długie po odstawieniu tabletek Długie i nieregularne.

lekarka - masakra, nigdy nie pójdę do ginekologa - kobiety

Ale w ogóle ciężko znaleźć dobrego ginekologa - albo olewający, albo milczący, albo niedelikatny, albo niemiły, albo nie zleca badań, albo zbok
A ja mam ginekologa kobietę i jest super. Opinie też ma dobre. Miła, delikatna, jak coś zaboli to przeprasza, dokładna, zleca badania. I się interesuje. Dała mi swojego maila, żebym jej wysłała informację po badaniach na ten zespół. I już się umówiłyśny na prowadzenie ciąży. No i wiem jaka jest podczas porodu bo tak się właśnie poznałyśmy.
Cytat:
Nie mogę się doczekać Ale z drugiej strony mam też obawy... We dwoje na super wygodnie, w wolne lubimy pospać, poleniuchować : A potem będzie Dzidziuś... i tak po prostu trochę się boję :
Zobaczysz, nie będziesz tęsknić. Ja tęsknię do nie przesłanych nocy, małej marudy... A poleniuchować czasem też się da, zależy od dziecka, są też babcie...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 23:15   #2769
VelaLuca
Wtajemniczenie

Witam nowe dziewczyny

Cytat:
Dzięki właśnie dziś temperatura znowu wzrosła,wiec może jeszcze jest cień nadziei wszystko okaże się w najbliższych dniach
Może po prostu się zbyt pospieszyłaś Trzymam kciuki aby jutro wynik testu był inny

Cytat:
Trzymam kciuki! Póki nie ma @ jest nadzieja może ja tez zacznę mierzyć temp od kolejnego cyklu bo moje metody na czuja jak widać nie działają
Ja właśnie chciałabym tego uniknąć, temperatura, testy owu, kurczę, wiem, że od tego będę się bardziej nakręcać i stresować. Narazie mam plan cieszyć się z tych starań i nie robić nic na siłę. Ciekawe jak długo wytrzymam

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Spoko ja zanim zasnęłam to też trochę czasu minęło. Najgorzej, że wstać nie mogłam.
A aaa pewnie Cię nie pocieszę, ale im bardziej zaawansowana ciąża, tym problemów ze snem więcej Nie raz siedziałam z Wikusią i czekałyśmy na sen do 4

Nie oglądałam wiadomości, nawet nie wiem co w Paryżu się wydarzyło. Ale jak znam życie to pewnie imigranci coś zmajstrowali?
To zapewne dzisiaj już wiesz co się wydarzyło, bo wszędzie tylko o tym mówią
Ja usnęłam gdzieś przed 3 rano. Wiem, że w ciąży też lekko nie będzie, ale przynajmniej będę mieć jakąś motywację, aby wstać trochę wcześniej, a przy dziecko tu już w ogóle. Liczę na to, że maluch postawi mnie do pionu

Cytat:
Dziewczyny mam jakieś jasnoróżowe plamienie.

A właściwie śluz. Jak ktoś je niech nie czyta --> Na majtkach nic nie mam, tylko jak przykładam papier to zostaje na nim taki bardzo jasnoróżowy śluz jakby
Często tak mam przed okresem. Na dwa, trzy dni przed, mam plamki krwi w śluzie, albo staje się on lekko zabarwiony, ale pojawia się tylko i wyłącznie na papierze toaletowym, na majtkach nie . I raz się pojawia, a raz nie. Liczę na to, że u Ciebie to jednak objaw na coś innego

Cytat:
Napisane przez nusia00 Pokaż wiadomość
Do badania TSH na pewno nie trzeba byc na czczo co do Toksoplazmozy to nie mam pojęcia nigdy nie badałam
Cytat:
Napisane przez Nadia_2 Pokaż wiadomość
na czczo. . . ja też idę zrobić te badania i gin mi powiedziała że rano na czczo bo to z krwi
Cytat:
Napisane przez wiolka1988 Pokaż wiadomość
Mi też gin mówiła, że trzeba być na czczo...[COLOR="Silver"]
Cytat:
Witam

Co do badań to mi lekarz powiedział że nie trzeba być na czczo do badań na tokso czy TSH bo jedzenie nie ma wpływu na to
Dzięki dziewczyny za odpowiedź
Tylko, że ja już nie wiem w końcu czy trzeba czy nie trzeba Zadzwonię do diagnostyki i się dopytam

Cytat:
Ja czasem lubię sobie poczytać książki z mocnym akcentem erotycznym i powiem, że na mnie mocno działa My kobiety również potrzebujemy pobudzenia wyobraźni A i jakiś film czasem obejrzeć
O tak Jak Ewula napisała, ja po Greyu tak się śliniłam na widok mojego męża, że aż mnie miał dość - naprawdę A byliśmy wtedy akurat w trakcie podróży poślubnej, to możecie sobie wyobrazić co się działo
Drugą taką akcję miałam po filmie pierwszej części Greya, też byłam napalona jak fiks
Ogólnie to zbytniej ochoty na seks nie mam, przez antykoncepcję spadło mi libido strasznie, tylko podczas okresu mi rośnie Ale już anty odstawiłam więc się cieszę, że może mi się bardziej zachce

Cytat:

lekarka - masakra, nigdy nie pójdę do ginekologa - kobiety

Ale w ogóle ciężko znaleźć dobrego ginekologa - albo olewający, albo milczący, albo niedelikatny, albo niemiły, albo nie zleca badań, albo zbok
Ja też, tylko facet
Kciuki zapewnione

Edytowane przez VelaLuca
Czas edycji: 2015-11-14 o 23:22
VelaLuca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 23:16   #2770
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mogę się doczekać Ale z drugiej strony mam też obawy... We dwoje na super wygodnie, w wolne lubimy pospać, poleniuchować A potem będzie Dzidziuś... i tak po prostu trochę się boję
Powiem Ci ze mam podobnie.
Choc czasem jak jedziemy do brata ktory ma jedna core - juz prawie 3 letnia to zazdroszcze im tego harmidru... u nas chwilami az za spokojnie...

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 23:21   #2771
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
ja to nie mam problemu z ochotą ale jak czytałam greya to miałam ochotę non stop więc polecam:P

dostałam @ więc nie mam złudzeń tylko nie rozumiem już niczego, wyglada na to, że powinnam mieć owu w 15 dc a tak na prawdę śluz wydaje mi się, że miałam w 18dc

co do lekarzy to ja zapiszę się w następnym tyg do lekarza na NFZ u którego byłam kiedyś jak miałam problemy z miesiączką- a raczej jej brakiem, gościu był super a poszłam do niego tylko dlatego, że miał normalne terminy a nie jak moja gin zapis z półrocznym wyprzedzeniem. Nie mam nic do stracenia Poza tym mam zamiar trochę pokoloryzować, że staram się już pół roku i nic, może wykona mi jakieś badania hormonalne albo monitoring zaproponuje
od jutra będę pić ziółka:P

Fanta 3mam kciuki

Wróciłam z kina, nowy Bond super
Grey - miałam podobnie aż sobie urlop wzięłam aby ją doczytać

Co do lekarzy, najlepiej podkoloryzować, im więcej badań tym chyba lepiej
Stary 2015-11-14, 23:26   #2772
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Choc czasem jak jedziemy do brata ktory ma jedna core - juz prawie 3 letnia to zazdroszcze im tego harmidru... u nas chwilami az za spokojnie...
Polecam kupić psa - goldena, zatęsknicie za spokojem

Cytat:
Grey - miałam podobnie aż sobie urlop wzięłam aby ją doczytać

Co do lekarzy, najlepiej podkoloryzować, im więcej badań tym chyba lepiej
Stary 2015-11-14, 23:27   #2773
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie wmawiam, że to kwestia nastawienia np wyobrażam sobie jak TŻ wraca z pracy a ja trzymam w rękach uśmiechniętego bobaska i razem się cieszymy z przyjścia Tatusia
Stary 2015-11-14, 23:30   #2774
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:

Ej ja nie mogę się starać
Panna Izabela, AguŚ - już niedługo
Stary 2015-11-14, 23:31   #2775
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Polecam kupić psa - goldena, zatęsknicie za spokojem

O nie, psiara zdecydowanie nie jestem

Cytat:
Ja sobie wmawiam, że to kwestia nastawienia np wyobrażam sobie jak TŻ wraca z pracy a ja trzymam w rękach uśmiechniętego bobaska i razem się cieszymy z przyjścia Tatusia
I tu obawiam sie, ze bede sie wkurzac ze Tatuscia wciaz w domu nie bedzie pracowity ten moj Tz...

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-14, 23:32   #2776
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:

Zobaczysz, nie będziesz tęsknić. Ja tęsknię do nie przesłanych nocy, małej marudy... A poleniuchować czasem też się da, zależy od dziecka, są też babcie...
U nas Babcia będzie piętro niżej, więc cudownie
Stary 2015-11-14, 23:34   #2777
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cytat:
O nie, psiara zdecydowanie nie jestem
Ja za to straszna Mamy dwa, ale marzy mi się jeszcze trzeci Zawsze mówiłam, że najpierw odchowam psy, a potem dzieci. Jedna ma 3 lata, druga skończyła właśnie 8 miesięcy, więc najwyższy czas postarać się o nowego członka rodziny
Stary 2015-11-15, 07:02   #2778
nusia00
Raczkowanie

Ja chyba jestem w ciąży. zrobiłam 4 testy , 3 wyszły pozytywne(2peppino 10mlU/ml i 1 pre-test o czułosci 25 ) 1 negatywny(allegro czułość 10)
Kreski są bardzo blade ale to dopiero 10 dpo. Nie ciesze się na zapas jutro wybieram się na bete
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20151115_07_18_48_Pro.jpg (64,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20151115_07_16_40_Pro.jpg (63,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20151115_07_16_28_Pro.jpg (53,1 KB, 38 załadowań)
nusia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 07:09   #2779
Fantasmagori
Zakorzenienie

No 2 kreski są gratulacje

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-15, 07:39   #2780
Milagr0s
Raczkowanie

Cytat:
Ja chyba jestem w ciąży. zrobiłam 4 testy , 3 wyszły pozytywne(2peppino 10mlU/ml i 1 pre-test o czułosci 25 ) 1 negatywny(allegro czułość 10)
Kreski są bardzo blade ale to dopiero 10 dpo. Nie ciesze się na zapas jutro wybieram się na bete

Gratulacje kochana!! Jakie to uczucie?? :-D

Stary 2015-11-15, 07:52   #2781
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Nusia GRATULUJĘ

Dziewczyny zostawić was na chwilę a wy jedziecie z tymi postami tak, że nie nadążam. Melduje się po weselu. Wytrzymałam do 3 rano i nikt się nie zorientował - wszyscy uwierzyli w antybiotyk. Było kilka opadów koparki " no co ty, ty nie pijesz " acz ok. Mój drogi mąż pił za dwoje acz nawet dobrze bo przynajmniej parę razy zatańczył a potem mi pół drogi do hotelu bełkotał o swoich uczuciach do mnie

Witam wszyskie nowe dziewczyny. Testujące które zobaczyły 1 kreche - głową do góry. Los widocznie chce byście miały najpiękniejsze prezenty na święta
Stary 2015-11-15, 07:56   #2782
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Cześć dziewczyny.

Dawno tu nie zaglądałam, bo laptop mi nie działał przez ostatnie tygodnie.

Gratuluję wszystkim przyszłym mamom i strasznie Wam zazdroszczę.

My niby mamy w planach wstrzymać się ze staraniami do nowego roku, bo czekam na zmianę umowy na lepszą. Ostatnio jednak kusi mnie, żeby mimo wszystko spróbować teraz, bo raczej nie zajdę w ciążę na zawołanie.
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 08:01   #2783
silver89
Rozeznanie

Cytat:
Nusia świetne wieści gratulacje
Stary 2015-11-15, 08:12   #2784
Fantasmagori
Zakorzenienie

U mnie negatyw, ale temperatura nie spadła więc do wtorku czekam

Stary 2015-11-15, 08:14   #2785
silver89
Rozeznanie

Cytat:
U mnie temperatura nadal wysoko i test negatywny, no to czekamy razem
Stary 2015-11-15, 08:19   #2786
Megan1312
Raczkowanie

Smile Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Na mnie tez grey dziala teraz czekam na druga czesc filmu

Ja mam dlugie cykle ale i tez bardzo nieregularne najdluzszy to 51 dni. Wyregulowywuja mi sie tylko na 2-3 miesiace po odstawieniu plastrow albo tabletek anty a pozniej dalej sa nieregularne
Megan1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 08:26   #2787
agusia b-rd
Raczkowanie

Cytat:
No nic straconego Fanta mozesz mnie dopisac do listy pierwszej bo widze ze mnie nie ma. 27 lat starania od wrzesnia
agusia b-rd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 08:30   #2788
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Silver i Fanta kciuki za pozytywne testy!!

Edytowane przez chudziaszek11
Czas edycji: 2015-11-15 o 08:35
chudziaszek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 08:31   #2789
Fantasmagori
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie temperatura nadal wysoko i test negatywny, no to czekamy razem

Cytat:
Napisane przez agusia b-rd Pokaż wiadomość
No nic straconego Fanta mozesz mnie dopisac do listy pierwszej bo widze ze mnie nie ma. 27 lat starania od wrzesnia
Jasne Już dopisuję

Stary 2015-11-15, 09:16   #2790
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Super! Gratulacje

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Dawno tu nie zaglądałam, bo laptop mi nie działał przez ostatnie tygodnie.

Gratuluję wszystkim przyszłym mamom i strasznie Wam zazdroszczę.

My niby mamy w planach wstrzymać się ze staraniami do nowego roku, bo czekam na zmianę umowy na lepszą. Ostatnio jednak kusi mnie, żeby mimo wszystko spróbować teraz, bo raczej nie zajdę w ciążę na zawołanie.
My tez planujemy od nowego roku

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Na mnie tez grey dziala teraz czekam na druga czesc filmu

Ja mam dlugie cykle ale i tez bardzo nieregularne najdluzszy to 51 dni. Wyregulowywuja mi sie tylko na 2-3 miesiace po odstawieniu plastrow albo tabletek anty a pozniej dalej sa nieregularne
Po odstawieniu tez miałam takie cyrki, była luteina na wywołanie, potem za wysoka prolaktyna. Po jakimś czasie się uregulowało. Ale trwalo to jakiś czas. 2 lata temu miałam cyste na jajniku ale na szczęście wchłoneła sie szybko przy Duphastonie. ehh tyle lat bralam tabletki to wszystko pewnie przez to...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości