![]() |
#571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
u mnie 56,6 kg
![]() Madzia mamy bardzo podobne wymiary, tylko mi bardziej pokrywa się z tymi twoimi majowymi ![]()
#572 |
Zakorzenienie
|
hejka żarłoczki:P
madzia-ładnie ci zeszło ![]() ![]() ooo to dobry pomysł na słodkie ![]() ale ci @ niespodziewajke zrobiła ![]() beatka-ja też lubię porządki w ciuchach robić...żeby było miejsce na nowe ![]() zuza-ja jak mam @ to mnie nic nie powstrzyma ![]() robisz zupkę kapuścianą? kiedys próbowałam-sama zupka ok, ale po 2 dniu już mi sie jej nie chciało... @na-na czym byłaś? u nas w kinie nic nie leci ciekawego...a ja dalej czekam na bonda-chyba zabłądził do nas... sysa-jak tam twoje ciacho? ja dziś będę robić ciasteczka marchewkowe-narobiłaś mi chęci ![]() ![]() pada deszcz...a tak ładnie rano było...w lidlu będzie wyprzedaż spodni i kurtek narciarskich-ale kurde śnieg w tym roku to chyba nie spadnie... mój jest chory (bardziej sie pieści niż choruje-ale raz na jakiś czas mu wolno) leży w łóżku z komputerkiem...ja mam barszczyk z wczoraj więc dziś tylko zrobię te ciacha no i pieskowi ugotuje kaszę z kurczakiem bo coś ostatnio nie ma apetytu na puszki...miałam iść na kije ale pogoda do...się zrobiła...
#573 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja powinnam tez sie pomierzyc,bo mam zalozenie ze robie to co miesiac,ok 10.dnia miesiaca. Ale ten miesiac byl tak lipny ze odpuszczam i zrobie to dopiero w grudniu ![]() Cytat:
![]() Lipa z @. Ale wymyslcie jakas inna rozrywke dla dzieciakow i tyle ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() Chory facet to jak umierajacy ![]() Mnie moj wkurza. Mielismy jechac wybrac jakies plytki bo od pon wchodzi nam ekipa remontowa i na pon musza byc,a my nic nie mamy ![]() ![]() Nie wiem jak my ogarniemy ten remont ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Przyczajenie
|
ale sie rozpisujecie laski,ciezko nadazyc,ja wlazlam dzisiaj na wage i jest 900 gram mniej hahaha i hurrra po kilku dniach,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Brawo Madzia za progres!
![]() OB nie używasz ? Ja sobie zycie bez tamponów nie wyobrażasz, zwłaszcza przy aktywnym trybie życia. Ja sie tez nie waze bo u mnie waga stoi a cm lecą ![]() Jestem po rozciąganiu i biorę sie za końcowe porządki ! Fisia ubieraj sie ciepło i ruszaj maszerować. (No chyba ze pada...) ![]() Ania trzymaj motywacje i działaj dalej! |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
ania89-uwielbiam pizze z ananasem,oliwkami i sosem czosnkowym
![]() ![]() ooo to słabo z remontem...jak robole beda czekać to bedą marudzić...co robicie? ![]() beatka-właśnie pada...zimno mi nie przeszkadza bo ja gorąca kobita jestem ![]() ![]() a gdzie daga sie pytam???
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Ania, wystarczy umywalka i kuchenka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale trzeba sciany i podlogi porobic. A my w zasadzie nic wybranego nie mamy,a to jest potrzebne prawie ze na juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() skorzystałam z wolnej chwili i zaliczyłam 45 minut z chodakowską ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
ania 89- zazdroszczę...my mamy swoje ale bardzo małe-już odliczamy lata do wyprowadzenia się na większe
![]() ![]() myśmy remontowali i mieszkali w tym samym ![]() ![]() ![]() @na-u nas lecą listy ale chyba szkoda mi na to do kina iść (na necie oglądne ![]() ![]() ![]() własnie włączyłam panoramę-masakra co sie na świecie dzieje ![]() ![]() ![]()
#582 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro musimy ogarnąć część i chociaż te płytki do łazienki kupić, bo na poniedziałek muszą być. No a czasu nie ma zbyt dużo, bo TŻ jutro na 13;30 do pracy, więc od rana musimy to jakoś sprawnie załatwić ![]() No a w następnym tygodniu trzeba powybierać panele, resztę płytek, farby itd ![]() ![]() ale i tak główny problem jest taki, że mi się nic nie podoba. Bo już jeździliśmy nie raz i coś oglądaliśmy ale do mnie nic nie przemawia ![]() ![]() no ale jakoś to będzie-najwyżej będziemy kupować na chybił trafił ![]() ![]() u mnie dziś 30min na rowerku. Niewiele, ale lepsze to niż nic ![]() Cytat:
![]() nie no my duże kupiliśmy od razu, myśląc przyszłościowo już o dziecku itd ![]() ja sobie nie wyobrażam mieszkania i remontowania jednocześnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
ania89-zawsze można rodzicom zwalić się na jakiś czas
![]() my też mamy jeszcze nie swoje ![]() a jak kupimy większe to prawdopodobnie będziemy musieli zamieszkać z mamą moją-tzn zabrac ją do siebie...ale to już inna historia... ![]() ![]()
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no małe mieszkania są średnie, my teraz mieszkamy właśnie w kawalerce, co prawda takiej dosyć sporej, no ale zawsze kawalerka, no i faktycznie słabo z miejscem. No ale Wy i tak macie o tyle dobrze, że swoje. Bo swoje to swoje, zawsze inaczej, niż ładować komuś kasę w kieszeń za wynajem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Raczkowanie
|
Hej Hej
![]() Nadal wyczekuje @... Dziś z samego rana, z pustym pęcherzem i strachem w oczach stanęłam na wagę.... 54,3! ![]() Jeszcze tylko 2,3 jeszcze tylko 2,3!! ![]() Obecnie jestem w 2 fazie dukana. Co do diety w szpitalu... niestety u nas na oddziałach lodówek nie ma ![]() ![]() ![]() Ja dziś z ćwiczeniami dałam sobie spokój, miałam tyle roboty, że ledwo na oczy widzę ;/
#586 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Kurde, od wczoraj zwlekam z pomalowaniem paznokci, nie chce mi sie ![]() ![]() Aga, pieknie, zjadlas juz wszystkie? ![]() ![]() ![]() ![]() Ania89, masakra z tymi kredytami, czlowiek cale zycie pracuje i kredyt trzeba splacac, mam nadzieje, ze wszystko pojdzie bezproblemowo ![]() ![]() Wlasnie, gdzie Daga? Jadlam dzisiaj zupke z soczewica ![]()
#587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już naprawdę malutko Ci zostało do celu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no niestety, ani nie mamy bogatych rodziców którzy mogliby nam kupić mieszkanie, ani po nikim nie odziedziczymy, więc niestety kredyt to jedyna możliwość żeby posiadać swoje ![]() ![]() ![]() a wiesz co, bo on gra w takiej lidze piłkarskiej, amatorskiej oczywiście. No i właśnie zawsze z chłopakami z drużyny robią sobie takie zakończenia sezonu, no i akurat na wczoraj wypadło ![]() ale już mnie to trochę irytuje, bo ostatnio mu się pokumulowały te imprezy i w ciągu 2tygodni miał 3, z czego w tym tygodniu jedną we wtorek a drugą wczoraj ![]() ![]() smaczna? ja nigdy jeszcze takiej nie jadłam, ale się przymierzam ![]() ja miałam dzisiaj zrobić krem z cukinii, ale jakoś mi się nie chce, więc jutro zrobię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
ja miałam na kolację w końcu sałatkę grecka zrobic ale wyszły ciasteczka marchewkowe
![]() ania89-też jestem zdania że lepiej płacić kredyt i mieć swoje niż nabijać komuś kieszeń i nie być pewnym mieszkania ![]() mabora-przepraszam kochana ale chyba coś przegapiłam ![]() ![]() sysia-nieeee tylko 4 sztuki zjadłam-one są dosyć syte ![]() ![]() i wiesz co myślę o igrzyskach:P:P
#589 |
Raczkowanie
|
Ania89polecam odżywkę diamentową z Golden Rose
![]() http://goldenrose.pl/produkty/paznok...-rose-253.html Miałam identyczny problem jak Ty. Stosowałam tą odżywkę, jadłam witaminy (biotebal 5 mg). Paznokcie jak marzenie! ![]() Co do kształtu to również mam szerokie paznokcie i nigdy nie umiałam nadać im ładnego kształtu ![]() Wybrałam się do kosmetyczki aby odwaliła za mnie tę robotę, zrobiłam zdjęcie i teraz uważnie naśladuje ![]() Agafisia endokrynologia więc wiesz takie tam babskie problemy ![]() Sysa u mnie na szponach dziś zagości iskrzący beż ![]()
CHANGES!!! ![]() Chudniemy! 64,5 - 63,5 - 62- 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54 ![]() ![]() Edytowane przez _Malbora_ Czas edycji: 2015-11-15 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Malbora, iskrzacy bez brzmi ciekawie, nigdy nie widzialam chyba takiego koloru ![]() Ania89, no to faktycznie duzo tych imprez, nie dziwie sie, ze Cie to denerwuje, tez bylabym zla. Ale oby to juz byl koniec na ten sezon ![]() ![]() ![]() ![]() Agus, wczesnie sie wczoraj polozylam ![]() ![]()
#591 |
Zakorzenienie
|
Ania86 Gratuluje spadków
![]() Ja też bardzo długo miałam 56cm w udach, wkurzało mnie to bo wszędzie trochę chudłam a uda i łydki nie ![]() ![]() ![]() Aguś no mój synek nie lubi jak mi się kradnie buziaki ![]() ![]() Ania89 Ja też mierzyłam się kiedyś na początku lub w połowie miesiąca i tak co miesiąc, a teraz mi tak zeszło pare miesięcy, bo co chwile były grzeszki i przytyłam to przecież nie będę się mierzyć ![]() ![]() A remont jak was przyciśnie to szybko zrobicie ![]() ![]() DagaJusta gratuluje fajnie ci spadło ![]() Beatka haha ale wyskoczyłaś z tymi OB, oczywiście, że używam ale ja mam bardzo wredną @, w 2 i 3 dzień to muszę częściej niż co pół godziny wymieniać i to te największe ![]() @na gratki ca ćwiczenia ![]() Malbora oddać ci moją@? moja przyszła o 2 dni za wcześnie ![]() ![]() ![]() Byliśmy wczoraj na basenie, mimo mojej @, na szczęście to był pierwszy dzień także spokojnie było, nie wchodziłam cały czas do wody, połowę czasu na leżaku leniuchowałam, bo się bałam, ale najważniejsze że dzieciaki się wymęczyły. A dzisiaj to już masakra, @ mnie 3 razy w nocy obudziła i musiałam wymieniać... wrrrrr Niedziela a ja się wyspać nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- [Syska ooo wstała moja Syska ale nic siędo mnie nie odzywa, a to małpiszon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry niedzielnie. U nas nad morzem wietrznie i deszczowo. Jak tu chodzić na kije jak tak paskudnie od tygodnia?
![]()
#593 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry.
Jestem całkowicie nowa i nieopierzona. Niekoniecznie potrafię działać na takim forum, ale podejmuję próbę - ![]() Rok temu urodziłam synka i wszystko byłoby dobrze, gdybym tak bardzo nie przytyła. Po porodzie ważyłam 20 kg mniej niż teraz. Wiem, wiem - tragedia!!! Moim problemem jest fakt, że zajadam wszelkie frustracje i sytuacje stresujące. Dziecko upragnione przyszło na świat, ale jednocześnie zmieniło "nasz " świat. Przestało być tak spontanicznie i egoistycznie - ![]() Staram się ruszać. Szybkie marsze z wózkiem, bieganie i siłownia na powietrzu, ale to trochę mało, bo niesystematycznie. Myślę, że przede wszystkim powinnam zmienić nawyki żywieniowe. Dzisiejsze śniadanie to mała parówka z dziczyzny, kromka ciemnego pieczywa, pomidor i teraz kawka z mlekiem. Czekam na wskazówki - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Wiczurka Ja mam to samo, czego synek nie zje to mama zje, bo inaczej to się zmarnuje. Teraz jak czegoś nie doje a chce kolejną rzecz to nie dostanie dopóki tego nie zje, jeśli jest jeszcze głodny a jak coś to wstawiam do lodówki a potem mu odgrzewam. Nie będę ciągle pełno rzeczy po nim dojadać. Najważniejsze, że chcesz to zmienić
![]() Z ćwiczeń to mogęci polecić Ewkę Chodakowską Skalpel dla początkujących albo Killera czy Turbo dla tych co już mają kondycję, albo Mel B, ma fajne 10-minutowe filmiki, niektóre mają troszkę mniej lub więcej ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Przyczajenie
|
Przed ciążą ważyłam 70przy wzroście 166. Wiem, że może powinnam mniej, ale dobrze się czułam, lubiłam siebie i dobrze wyglądałam-
![]() Dziewczyny, dajcie proszę znać, czy trzeba jeść białe mięso, czy można dziczyznę? Przyznam, że nie jem mięsa ze sklepu, ponieważ mam dostęp do świeżej i zdrowej, bo bez konserwantów dziczyzny. Chciałabym przy tym zostać, tylko czy tak można? Ćwiczyć będę dzisiaj, mata już naszykowana - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
malbora-to życzę żeby wszystko było dobrze
![]() ![]() ![]() sysa-ale ciacha zdrowe-marchewkowe z własną konfiturką:P ja mam ciemny granat na paluchach ![]() ![]() madzia-a no skakałam trochę ale jakoś nie schudłam ![]() biedna-ale cię @ zaatakowała...ale lepiej jak jest niż jak nie ma ![]() zuza-ale ci zazdroszcze morza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dziś okrutnie leje i wieje od rana...paskudnie...mógłby jakiś śnieg już spaść... wiczurka-witamy ![]() ![]() ![]() porownując z majem-ważę tyle samo 65,2, ale mam wszędzie po 3 cm więcej ![]() ale mi sie nic nie chce przez tą pogodę ![]() ![]() robię dziś na obiad bataty pieczone, roladki z indyka z pomidorkiem suszonym i mozarellą pieczone i sałatkę ze szpinaku i pomidorków koktailowych ![]() ![]()
#597 |
Przyczajenie
|
agafisia to prawda, mój mąż jest myśliwym, ale polujemy, a raczej polowaliśmy razem. Brzmi pewnie tak, ze za chwilę spadnie na mnie lawina niechętnych komentarzy -
![]() ![]() Ale do rzeczy - ![]() Dzik jest smaczny, ale ja wolę jelenia lub sarnę. Dzisiaj na obiad mamy gulasz z jelenia. Ciekawa jestem ile to ma kalorii? Mięso leżało w marynacie, później podsmażyłam na smalcu, bo tylko taki tłuszcz najlepiej "zamyka" mięso i wrzuciłam do rondla z mnóstwem przypraw i kilkoma podgrzybkami. W połowie gotowania dorzuciłam warzywa w postaci marchewki, pietruszki, selera, papryki i pomidorów i jeszcze kilka podgrzybków. Podlałam to też czerwonym winem i gotowe, bez żadnego zaprawiania czy robienia sosów. Takie mięso to tak jak wołowina, ale nie wiem, czy ono nie jest zbyt kaloryczne? Do tego jest będzie kasza gryczana i buraczki ugotowane i starte bez doprawiania, ponieważ to także je nasz synek - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ![]() ![]() Ja ogólnie nie jadlam az tak duzo, ale wpadlo troche niezdrowych rzeczy, w piatek mc donalds, w sobote 2 kawalki pizzy... Do tego alko...Na szczescie bardzo duzo chodzilisny i nie ma zmian w wadze ![]() ![]() Aga sporo te centymetry poszly Ci w gore... Chyba serio trzeba sie wziac za cwiczonka , zeby pospalac ten tluszczyk.... Mnie tez dzis sie nic nie chce... Zimno mokro i ponuro. Najchetniej polezalabym w wyrku i poogladala seriale, ale musze sie uczyc - jutro i pojutrze mam kolosy ![]() Wiczurka to sporo pracy przed Toba! Ale nie martw sie, zmiana nawykow zywieniowych i damy rade ! Mysle, ze picie bialka to przy dosc intensywnym wysilku fizycznym - budowanie miesni ![]() ![]() Madzia Ty to z bieganiem jestes najwytrwalsza ![]() Ja za to lubie polaczenie slodko- slone i slodko - kwasne. Uwielbiam pizze hawajska lub kurczaka z zurawinka, ananasem lub... Nutelle zagryzc ogorem kiszonym ![]() U mnie dzis w planach: 1. Dwie cienkie kromki chleba penoziarnistego z salata, twarożkiem z ogorkiem i szynka konserwowa 2. Pol grejpfruta 3. Kotlet mielony z indyka, ziemniaki i buraczki ![]() ![]() 4. Kawa latte 5. Warzywa na patelnie z ryzem brazowym/ kasza ![]() Taki plan jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
Wiczurka Ja sięnie znam na dziczyźnie, poczytaj w necie, chyba nie jest za tłusta
![]() ![]() ![]() ![]() Aguś haha ale moja @ jest bardzo wredna, szkoda, że jest tylko jeden sposób na pozbycie się jej, z tego nie skorzystam ![]() Oj to faktycznie ci przybyło w cm, albo źle się wtedy czy teraz zmierzyłaś? Ja się mierzyć nie umiem, za każdym razem jak przyłożę centymetr to mi coś innego wychodzi ![]() Siedzę w domu, do kościoła nie pojechałam bo nie dam rady, potem jedziemy jedynie na chwilkę do restauracji zapytać czy mają miejsce, żeby tam w maju Komunię zrobić. Pogoda okropna, wieje i leje :mud: Dobrze, że ta @ wczoraj mnie oszczędziła bo prawie cały dzień byliśmy na basenie, ale dzisiaj w nocy to była już porażka. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Wiczurka Ja bym nie umiała tak zabić niewinnego zwierzątka, ale chętnie bym je zjadła ![]() ![]() ![]() Daguś Najważniejsze, że fajnie się bawiłaś ![]() ![]() Ja biegałam w mrozie i deszczu 2 lata temu, a w zeszłym roku to ani razu w ogóle nie biegałam, lenia miałam w tym roku przebiegłam ponad 550km a resztę na bieżni teraz biegam. Hmm nutelki ogórasem kiszonym jeszcze nie zagryzałam, muszę spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
Wilczurka na ilewazy powinna byc dziczyzna
![]() ![]() Madzia ale i tak ladnie biegasz , więc super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.