Mamusie styczniowe 2016, cz. VI - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-15, 12:13   #1201
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI

JERZYCZKA, zazdroszczę takiego podejścia przyszłych dziadków

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:13   #1202
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
U mnie znajoma miała na początku ciąży ketony w moczu, okazało się ze to dlatego ze ma za duże odstępy między posiłakmi więc to nie koniecznie musi być cukrzyca

No faktycznie spora cena jak za wózek, ależ młode będzie miało dobrych dziadków
Już powiedziałam do brzucha małemu, że będzie dziadkom kosił trawę do końca życia za darmo
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:15   #1203
russiandoll
Raczkowanie

Dziękuję za wszystkie rady kupie 2 cieple wdzianka misiowe wdzianko 56 i kurtkowe 62
ohoho jaka bryczka i jakie super zamowienie oj dzieje się dzieje w weekendy
russiandoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:17   #1204
Dotka90
Zakorzenienie

Aaa w ogóle to widziałam leżaczek Tiny Love wczoraj na żywo i jest BOSKI, na 100% będziemy go mieć
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:20   #1205
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość

Dokładnie 3499 zł Ale ja też bym nie miała aż tyle kasy na ten wózek, gdyby nie moi Rodzice, którzy mieli misję na super brykę dla wnuka Za fotelik dałam 450 zł, był w promocji akurat
faktycznie cena spora ale jak sponsorzy nie protestowali to można brać

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Moja mama też taka jest az sie boje co bedzie jak przyjedzie,bo Bedzie mi ciezko funkcjonowac przez te dwa tygodnie z nía na miejscu :-(
Wczoraj na przyklad przez pol godziny wysylala mi wiadomości co chwile ze jestem skrajnie nieodpowiedzialna ze uzywam lakieru do paznokci,że ona kiedys w tv slyszala ze nie mozna.
no aż tak moja mama nie przesadza tzn jest opiekuńcza bardzo, ale nie suszy mi głowy o takie rzeczy
Cytat:
U mnie znajoma miała na początku ciąży ketony w moczu, okazało się ze to dlatego ze ma za duże odstępy między posiłakmi więc to nie koniecznie musi być cukrzyca
no ale Casaa ma cukrzycę ciążową i jest na diecie więc u niej to raczej jest wina cukrzycy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:21   #1206
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Iola tak mysle, ze juz leze ponad tydzien jeszcze 2 tygodnie i kilka dni, wiec jak cos to moge wyjsc do domu na chwile, przepakowac sie i do mamy do szpitala. O ile moj syn nie uzna, ze jednak "mamusiu, tatusiu tak was kocham, ze chcialem was juz zobaczyc, wyprobowac wozek, lozeczko i w ogole wszystko co kupiliscie dla mnie"
:-D moze niech jednak poczeka

Ja nie wiem co zrobie jesli Olivia wyjdzie przed styczniem,bo nic nie mamy gotowe,wszystko w kartonach haha

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:29   #1207
pietrusiowata
Rozeznanie

Dzień dobry

Witamy się w 33 tc

Jerzyczka gratulacje fury

Ja dopiero się ogarnęłam i jedziemy do teściów na obiadek Niedawno wstaliśmy, bo o 5:30 oglądaliśmy walkę Jędrzejczyk na UFC :P Akurat wstałam na siku i leciała to obudziłam tż Ale teraz jestem niewyspana.
Stary 2015-11-15, 12:29   #1208
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Iola tak mysle, ze juz leze ponad tydzien jeszcze 2 tygodnie i kilka dni, wiec jak cos to moge wyjsc do domu na chwile, przepakowac sie i do mamy do szpitala. O ile moj syn nie uzna, ze jednak "mamusiu, tatusiu tak was kocham, ze chcialem was juz zobaczyc, wyprobowac wozek, lozeczko i w ogole wszystko co kupiliscie dla mnie"
Ty małemu nie podpowiadaj, bo jeszcze usłyszy i faktycznie będzie chciał już pooglądać.

Cytat:
:-D moze niech jednak poczeka

Ja nie wiem co zrobie jesli Olivia wyjdzie przed styczniem,bo nic nie mamy gotowe,wszystko w kartonach haha
Baby u Ciebie raczej małe szanse na grudzień, masz termin pod koniec stycznia, więc się wyrobicie.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:39   #1209
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
JERZYCZKA, zazdroszczę takiego podejścia przyszłych dziadków
Jest to podejście na razie z jednej strony, od moich rodziców. Męża rodzice w sumie podchodzą z wielką rezerwą i na wszelkie zakupione ubranka, rzeczy czy nawet wózek przez moich rodziców reagują złośliwościami, ale mąż ich ustawia do pionu Ja nie wymagam od nikogo zasypywania prezentami, ale skoro jedni to robią to inni powinni siedzieć cicho i nie komentować tego w żaden sposób. Dla teściów nasz Kubuś to będzie trzeci wnuk i dają to bardzo odczuć, że to nie ich ukochany pierwszy wnuczuś..Dla moich rodziców za to, to własnie będzie pierwszy wnuczek
Cytat:
Napisane przez russiandoll Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie rady kupie 2 cieple wdzianka misiowe wdzianko 56 i kurtkowe 62
ohoho jaka bryczka i jakie super zamowienie oj dzieje się dzieje w weekendy
Powiem Ci, że radość z zamówienia jest równa z radości kupienia wózka jeszcze dziś kliknę łóżeczko i z takich gabarytowych rzeczy będzie wszystko.
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Aaa w ogóle to widziałam leżaczek Tiny Love wczoraj na żywo i jest BOSKI, na 100% będziemy go mieć
Też wczoraj go widziałam
Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Witamy się w 33 tc

Jerzyczka gratulacje fury

Ja dopiero się ogarnęłam i jedziemy do teściów na obiadek Niedawno wstaliśmy, bo o 5:30 oglądaliśmy walkę Jędrzejczyk na UFC :P Akurat wstałam na siku i leciała to obudziłam tż Ale teraz jestem niewyspana.
Gratuluję tygodnia
To pospaliście, ale nic dziwnego jak tak wcześnie oglądaliście tv
Stary 2015-11-15, 12:42   #1210
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

JERZYCZKA przykre to strasznie, ale co zrobic. Dobrze, ze Twoj tz ich sprowadza na ziemie

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:46   #1211
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no ale Casaa ma cukrzycę ciążową i jest na diecie więc u niej to raczej jest wina cukrzycy
A not o moze tak ja tak nie do końca kojarzę która z dziewczyn się meczy z tą cukrzycą
Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Jest to podejście na razie z jednej strony, od moich rodziców. Męża rodzice w sumie podchodzą z wielką rezerwą i na wszelkie zakupione ubranka, rzeczy czy nawet wózek przez moich rodziców reagują złośliwościami, ale mąż ich ustawia do pionu Ja nie wymagam od nikogo zasypywania prezentami, ale skoro jedni to robią to inni powinni siedzieć cicho i nie komentować tego w żaden sposób. Dla teściów nasz Kubuś to będzie trzeci wnuk i dają to bardzo odczuć, że to nie ich ukochany pierwszy wnuczuś..Dla moich rodziców za to, to własnie będzie pierwszy wnuczek
Przykre jest takie wartościowanie, ze trzeci wnuk to już jakiś nie wiem, gorszy? Jak by mieli 3 dzieci to trzecie też by było gorsze? wiadomo ze może się wtedy już tak nie rozczula ale np.zasypywanie prezentami pierwszego a kolejnych już nie jest takie trochę słabe

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Dziewczyny swędzą Was brzuchy? kurde mnie ostatnio okropnie, piersi przestały to teraz brzuch, nie mogę z tym już, nic nie pomaga, skóra nie jest jakaś sucha tylko swędzi
Stary 2015-11-15, 12:47   #1212
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Viki rozciaga sie, musisz smarowac.

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2015-11-15, 12:48   #1213
russiandoll
Raczkowanie

Kurcze bo to tak juz jest każda mała rzecz dla naszych Maluchow cieszy niesamowicie pamietam jak kiedys kupilam mlodemu jedna pare skarpetek i radocha na caly dzień taka ze mnie matka wariatka
zmotywowalyscie mnie biore sie do roboty ide opróżnić szafki i powykladac zawartosc kartonów mam moc 3 majcie kciuki
russiandoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 12:49   #1214
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Russi

Stary 2015-11-15, 12:50   #1215
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Viki rozciaga sie, musisz smarowac.
Smaruje 2 x dziennie ale nadal tak mnie swędzi ze bluzka którą mam na sobie mnie drażni strasznie mnie ostatnio to denerwuje...
Stary 2015-11-15, 12:51   #1216
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
JERZYCZKA przykre to strasznie, ale co zrobic. Dobrze, ze Twoj tz ich sprowadza na ziemie
Cytat:
A not o moze tak ja tak nie do końca kojarzę która z dziewczyn się meczy z tą cukrzycą

Przykre jest takie wartościowanie, ze trzeci wnuk to już jakiś nie wiem, gorszy? Jak by mieli 3 dzieci to trzecie też by było gorsze? wiadomo ze może się wtedy już tak nie rozczula ale np.zasypywanie prezentami pierwszego a kolejnych już nie jest takie trochę słabe [COLOR="Silver"]
(
Właśnie powiem Wam, że oni zawsze gadają, że wszystkich traktują równo, nikogo nie wyróżniają, bla bla bla, ale to jest takie usprawiedliwiające się gadanie. Mój mąż jest właśnie ich najmłodszym, trzecim dzieckiem i uwierzcie mi, że widać, że swoją najstarszą pierworodną córkę, siostrę mojego TŻta, traktują zupełnie inaczej. W porównaniu z ich dwoma synami, córka jest traktowana jak księżniczka, wszystko dla niej i dla jej dzieci, w tym najbardziej dla najstarszego,5 letniego wnuka. To boli, bo ostatnio właśnie rodził się brat tego 5latka i ten maluch się spytał "Babciu, a będziesz T. kochała tak jak mnie mocno?", a ona do mnie "I co Mu miałam odpowiedzieć?" Chciałam jej powiedzieć, że gówno I że mogła powiedzieć, że tak, że tak samo, że wszystkie wnuki są ważne, ale ugryzłam się w język i poklnęłam w duchu na te niesprawiedliwości. Moi teściowie to dobrzy ludzie, nie mogę powiedzieć, że są źli czy straszni, ale muszę przyznać, że starzeją się okropnie. Z tżtem jestem od prawie 8 lat i przez te lata zmienili się strasznie. W sensie zrobili się złośliwi i własnie widać straszne dysproporcje w traktowaniu swoich dzieci, co zawsze mnie bolało, bo tż im bardzo pomaga, a oni w ogóle tego nie doceniają mam wrażenie.
Stary 2015-11-15, 12:52   #1217
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

To moze smaruj zawsze jak Cie zaczyna swedziec. Moze zwyczajnie skora potrzebuje wiecej nawilzania niz 2 razy dziennie

Stary 2015-11-15, 12:54   #1218
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze bo to tak juz jest każda mała rzecz dla naszych Maluchow cieszy niesamowicie pamietam jak kiedys kupilam mlodemu jedna pare skarpetek i radocha na caly dzień taka ze mnie matka wariatka
zmotywowalyscie mnie biore sie do roboty ide opróżnić szafki i powykladac zawartosc kartonów mam moc 3 majcie kciuki

ja też się cieszę, nawet z łapek niedrapek szalona jestem i naprawdę jaram się wszystkim
Cytat:
Smaruje 2 x dziennie ale nadal tak mnie swędzi ze bluzka którą mam na sobie mnie drażni strasznie mnie ostatnio to denerwuje...
mnie nie swędzi, ale rozstępy zaatakowały mój biust ja nie mam dużych cycków, nie zauważyłam, żeby urosły, a chyba każdy, nawet najmniejszy przyrost kończy się panem rozstępem
Stary 2015-11-15, 13:11   #1219
mojakaren
Zakorzenienie

baby ale fajnie, że USG jutro będziesz miała nowe zdjęcia córy

Jerzyczka gratki za zakupy

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 13:12   #1220
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Kurcze Dziewczyny tak myślałam ze skonczy sie na co najmniej 2 bo powiem szczerze ze planowalam kupic taki misiowy w rozmiarze 56 i kurtkowy w rozmiarze 62. Mam co prawda bardzo cieply spiwor do spaacerowki ale przecież taka kruszynka lezy wiec zimno bedzie myslalam tez o kurteczce na wiosne ale 62 ? Kurcze
Niepozorna w jakich rozmiarach masz te kombinezony ?
Ale w wózku dzidziuś będzie miał bardzo ciepło Wózek jest mega zabudowany, nie ma przeciągu, nie wieje z żadnej strony, ubierasz dzidziusia, wkładasz go do grubego śpiworka, otulasz jeszcze kocem i jeszcze wózek ma tą nakładkę na górę gondoli ... nie ma jak wiać i nie ma jak dzidziuś zmarznąć Zresztą nawet gdy się stresujesz to sprawdzasz karczek - jeśli ma ciepły to jest ok A jak czujesz że chłodniejszy to zawijasz do domu przecież
zresztą te pierwsze spacery to do pół godziny trwają - a poniżej 10 st jak będzie to nawet tobie się nie będzie chciało wyjść na dwór A -5 to nie jest takie mega zimno dzidziuś też musi się hartować.

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Russian ten do wózka jest 62 a do auta jeden 56 i drugi 62. Ale myślę, że jeden grubszy i drugi cieńszy Ci wystarczą Zawsze później można dokupić.
Albo opatulić dodatkowym kocem

Cytat:
Napisane przez niezdara Pokaż wiadomość
Hej Kobietki ja mam cukrzycę ciążową, więc na żelazo piję natkę pietruszki zmiksowaną z cytryną i dolewam do tego wody. Przy niskiej hemoglobinie duuuużo pić.
natki pietruszki w ciąży podobno nie wolno bo może powodować poronienia przynajmniej tak było na początku nie wiem jak teraz
W kazdym razie ja nie jem, bo miałam po niej akcje
Burak pod tym względem szybciej wchodzi

Cytat:
Wczoraj na przyklad przez pol godziny wysylala mi wiadomości co chwile ze jestem skrajnie nieodpowiedzialna ze uzywam lakieru do paznokci,że ona kiedys w tv slyszala ze nie mozna.
o mamo.. jakby wierzyć we wszystko co w tv mówią
Paznokcie maluję co 2-3 dni i używam zmywacza o zgrozo z acetonem

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Baby u Ciebie raczej małe szanse na grudzień, masz termin pod koniec stycznia, więc się wyrobicie.
ja też tak myślę Zwłaszcza, że nic się nam nie dzieje, skurczy nie ma itd to na pewno spokojnie wysiedzimy do połowy stycznia jak nie do połowy lutego
Mówiłam już kiedyś że nie będzie dzieci ze stycznia

Cytat:
Dziewczyny swędzą Was brzuchy? kurde mnie ostatnio okropnie, piersi przestały to teraz brzuch, nie mogę z tym już, nic nie pomaga, skóra nie jest jakaś sucha tylko swędzi
czytałam że się smarujesz ale najwyraźniej kosmetyki nie są wystarczające Ja tak miałam koło 5-6 msc że mega mnie swędziało mimo że się smarowałam codziennie. Teraz smaruję się rano kremem i w ciągu dnia często powtarzam aplikację a wieczorem robię już konkretny masaż z oliwką Możesz jeszcze dodać olej z migdałów albo zwykły rzepakowy
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 13:31   #1221
niepozorna
Zakorzenienie

Jerzyczka super, że już wszystko jest Jaki kolor fotelika macie?
Mint Sheep najlepsze

Dotka też poluję na ten leżaczek

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 13:35   #1222
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Niepozorna my mamy czarny fotelik

Stary 2015-11-15, 13:40   #1223
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
o mamo.. jakby wierzyć we wszystko co w tv mówią
Paznokcie maluję co 2-3 dni i używam zmywacza o zgrozo z acetonem
W lakierach to podobno szkodliwe są toluen i formaldehyd, a także uczulająca kamfora. Ale większość producentów tego już nie stosuje, chyba, że jakieś szemrane firmy. Można skład sprawdzić w razie wątpliwości.

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 13:48   #1224
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
A czemu dostał eksmisję?
Mam nadzieję, że na zimę będzie w domu? Bo amstaff zimą w ogrodzie to słaba opcja

Ja nie mam wcale Mam śpiworek do fotelika i śpiworek do wózka i myślę, że to wystarczy.

Jerzyczka, super wózek
Eksmisje dostał z powodu ciągłego syfu w domu:P ja tam pal sześć ale przy dziecku nie dałabym rady patrzeć na wszędzie walającą się sierść...

Jak mój go o 9 wziął do domu, tak do tej pory śpi na swoim miejscu i się nie rusza chyba niechce zostać zauważony;d;d

wiadomo jak będą mrozy przygarniemy go jak tylko będzie chciał, ale ma tak ocieploną budę i tak dużą że na pewno źle mu tam nie będzie...

Najgorsze że brakowało mi go przez tą cholerną jedną noc, od razu pomyślałam jak fatalnie będzie kiedy nasze dzieci będą się z domu wyprowadzać
coś strasznego
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 13:51   #1225
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Kasia mam ten sam problem, mamy Kajtka i kurde nie wyobrazam sobie, zeby spal na dworze, ale przeraza mnie ilosc siersci w domu.

Stary 2015-11-15, 13:54   #1226
kasia01987
Wtajemniczenie

Najgorsze że ona wszędzie się nawciska i nie idzie tego uprzątnąć...a jak młody zacznie raczkować to już dopiero będzie katastrofa. Musi mieć kontakt z małym od początku ...a 23 ary działki ma dość do wybiegania, lepsza ta wizja niż siedzenie-wiosna lato jesień zima w 50 metrowym salonie...tak się pocieszam że będzie mu lepiej:cry :
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 14:01   #1227
Dotka90
Zakorzenienie

Kasia, ale samy ary to trochę mało
My mamy w sumie 37 arów i co z tego, skoro jak puszczę psa samego na pole, to połazi po ogródku i siedzi na schodku przed domem i obserwuje. Ona potrzebuje aktywności: albo rzucania jej piłki, albo spacerów (najlepiej po lesie - terier), najlepiej jak codziennie jest i to i to.

I ja nie wiem co Wy z tą sierścią macie, toż to krótkowłose! Ja mam szorstkowłosego psa, to dopiero futrzaste,ale czeszemy ją regularnie i spokojnie wystarczy odkurzanie 1, max 2x w tygodniu.

Zresztą ja tam uważam,że dziecko od sierści nie umrze, chyba że ma alergię
Stary 2015-11-15, 14:03   #1228
86ewula
Rozeznanie

Jerzyczka gratuluję fury. Hartan super jakościowo firma. Mój brat szarpnął się dwa lata temu dla 3 dziecka bo przy dwójce wcześniejszych dzieci szlag go trafiał z wózkami. Ciągle coś się im psuło w nich. Chciał mi go oddać/ sprzedać ale mi się piankowe koła w nim nie podobają. .. tak to jest super. Bratowa sobie chwali.

Co do podejścia moich rodziców do kolejnego wnuka. Cieszą się strasznie ale to już 6 wnuczek a jeszcze 7 jest w drodze, wiec ich zapał jest sprawiedliwy dla wszystkich. Czyli nie traktują mnie inaczej niż moje rodzeństwo. Zawsze po równo i sprawiedliwie. Nawet jak odwiedzają nas to później starają się odwiedzić tez innych żeby nie było ze tylko u mnie są najczęściej itd. Mieszkają 2 klatki obok a bywają u nas średnio co 3ms he he zawsze dzielą równo i kasę i uczucia
Gratuluję tygodni i udanych zakupów.
Ja dziś zdycham dalej. Biorę juz paracetamol po pół tabletki bo nie daje rady. 3 dzień ból głowy, zębów i zatok. Oczy mi łzawią i nos mam zatkany. Męczarnia straszna chociaż gardło przestało boleć. ..

Kasia nie wyobrażam sobie swojego zmarźlucha wywalić na dwór ona mnie budzi w nocy żeby ją kocem nakryć bo jej zimno. ; D jest obrażona jak jej każe wyjść z pokoju. .. Choć sierść tez mnie wkurza. Niby krótkowłosy amstaff ...ale sypie się straszne. ..teraz szczególnie na zimę. , wczoraj odkurzałam a wieczorem pół szufelki sierści. .. ale takjuż 10 lat więc się przyzwyczaiłam. .. ciesze się ze dziecko będzie chować się z psem bo jak widzę niektóre dzieci jak panicznie boją się psów to aż mi ich szkoda. ..

Dziś wymyśliłam co zrobię w prezencie dla bratowych i siostry pod choinkę. Jestem pełna zapału. Będzie to choinka z białych piórek na pniu i drewnianej podstawie z mchem. Można poszukać na necie. Będę zamawiać rzeczy na allegro i zadanie na jesienne wieczory mam.

Edytowane przez 86ewula
Czas edycji: 2015-11-15 o 14:11
86ewula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-15, 14:06   #1229
Dotka90
Zakorzenienie

Ewula, masz strzykawkę i sól fizjologiczną? Przepłukaj sobie zatoki, to naprawdę super pomaga.
Stary 2015-11-15, 14:06   #1230
hariett
Zadomowienie

Cytat:
U nas w tym tygodniu mają w końcu kończyć to inne mieszkanie i przenosić się robić do nas, ale kto wie ile to będzie trwać... Też sobie nie wyobrażam porodu przed styczniem, bo na razie kartony, kartony...
Ale kupiliśmy panele do sypialni i pokoju dziecia w końcu! Ostatecznie wzięliśmy inne niż myśleliśmy, ale tez mi się podobają No i farba kupiona, będę malować łóżeczko Chociaż łóżko biedne dziecko będzie mieć może gotowe

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości