|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Zelazo zawsze mozna dodatkowo suplementowac i moze az tak sie tym nie przejmuje ale te ketony.... Wiem, ze to wynika z diety, a konkretnie do spozycia weglowodanow, ktorych dzien i dwa dni wczesniej sporo spozylam a mimo wszystko sie pojawily :-/ nie mam pomyslu na modyfikacje diety. Ewcia ratuj
![]() Karen, gratuluje ja jutro 30 zaczynam ![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-11-15 o 10:57 |
|
|
|
#1172 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() baby hariett To byśmy się dogadały Ze mnie ostatnio okropna maruda się zrobiła, sama ze sobą nie wytrzymuję Jak się przespałam to mi się lepiej zrobiło. Przytłoczył mnie nadmiar ludzi i hałas w małym pomieszczeniu. Do tego nie wygodna pozycja i ból pleców. Jeszcze tyle imprez przede mną ![]() mojakaren Gratulację nowego tygodnia
Edytowane przez iola14 Czas edycji: 2015-11-15 o 11:02 |
|
|
|
#1173 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() upławy bardzo często, infekcje tez się zdarzają, ale ja akurat nie miałam Cytat:
moja mama nic mi nie pozwala robić, żebym się nie zmęczyła przypadkiem ![]() wczoraj byliśmy większość dnia u moich rodziców bo TŻ pomagał mojej mamie sprzątać strych a ja tylko im towarzyszyłam bo nic mi nie pozwolili pomóc Cytat:
![]() Cytat:
![]() faktycznie masz tendencje do zbierania Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam też taki polarowy, też w rozmiarze 56, ale to dlatego ze dostałam, sama bym chyba nie kupowała Cytat:
Malwi nie zacytowałaś mi się trzymaj się jak najdłużej
|
||||||||
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
EWUSIA juz tak malo mi zostalo, ze dam rade. Jak pomysle, ze za 2 tygodnie moge miec juz maluszka ma rekach to ach
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Karen gratuluję nowego tygodnia.
Z pokoiku racja teraz tyle rzeczy ze trudno coś wybrać do małego kącika a co do pokoju. Kombinezony tez mam dwa jeden na 56 i drugi na 62. Casa współczuję ketonow, dobrze że ja nie muszę mierzyć z moim jedzeniem pewnie byłoby tragicznie, ale skoro nie musze to się mniej stresuje. |
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia, w srode mam wizyte u gina wiec na pewno temat porusze.
Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Kinga, mi nikt nie nakazal mierzenia, to wyszlo przy standardowym badaniu moczu. Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Casa a u diabetoliga kiedy masz. Może do niego zadzwoń i zapytaj.
Malwi dasz rade silna jesteś. Z dnia na dzień coraz mniej |
|
|
|
#1178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Możliwe że gin Ci każe badać ketony co rano za pomocą takich pasków testowych. Gratuluję wszystkim nowych tygodni
|
||
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny :-* my ostatnio jakos późno wstajemy jak tylko mozemy dluzej pospac,chyba remont daje nam w kosc :-D ale dla mnie to strata czasu leżeć w łóżku do tej pory.
Jutro kolejna wizyta u gina na usg 4d :-D i postaram sie namowic na umowienie kolejnej tak żeby mama mogla ze mna pojsc
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też nie mierze na co dzień, ale mam badania moczu raz na 3-4 tygodnie więc wtedy mogą wyjść ketony dobrze ze już niedługo wizyta
|
||
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia tak normalne mam regularnie. Myślałam właśnie o tych codziennie.
|
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, dzień dobry!
Jejku, wczoraj padłam po tych zakupach ![]() A więc tak: dołączam do grona posiadających fotelik Maxi Cosi CabrioFix Jest śliczny i mega mi się podoba ![]() A jeśli chodzi o wózek to padło na zestaw głęboko-spacerowy Hartan Xperia Wózek jest bardzo porządnie wykonany, bardzo stabilny, dość ciężki, ale lekki w prowadzeniu czy podbijaniu Szary, prosty wózek idealny dla mojego chłopaczka. Oczywiście po drugim sklepie się pobeczałam i stwierdziłam, że moje dziecko wózka mieć nie będzie, ale w trzecim sklepie kupiliśmy. Okazało się, że mają na zapleczu dwa w kartonie nierozpakowane i udało się nie czekać tylko kupić od ręki. Także dziadkowie wczoraj wybulili mnóstwo kasy, a my fotelik już dokupiliśmy sami, bo nie miałam serca na nich zrzucać jeszcze tego wydatku ![]() A z la millou wczoraj zamówiłam: Kocyk Średniaka La Millou MINT GRAPHITE SHEEP - GREY | Poduszka La Millou 40x60 MINT SHEEP | Ochraniacz na Łóżeczko La Millou MINT SHEEP FAMILLY | Kura Babci Dany La Millou MINT SHEEP FAMILLY - GREY Jak zamówienie dojdzie to od razu Wam wyślę foty, Niepozorna, nasze chłopaczki będą spały w miętowych owieczkach skusiłaś mnie na nie W załącznikach fotelik i wózek, zdjęcie robione wieczorem, więc trochę mało widać, ale później się postaram Wam wysłać lepsze fotki ![]() Kupiłam jeszcze wczoraj nosefridę do noska, prześcieradło białe frotte i termometr do wanienki, bo był słodki ![]() Z wrażenia ciężko mi było zasnać i przestać gadać, bo w końcu mamy brykę Także możecie mnie dopisać do pierwszej strony: Wózek Hartan Xperia + fotelik Maxi Cosi CabrioFix
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-15 o 11:28 Powód: . |
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka jak chcialabym pooglada, grrr zdjecia mi sie nie otwieraja.
A fotelik MC jest naprawde rewelacyjny
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Do diabetologa nie chodze, gin prowadzi
co do por posilkow to jesli dobrze pamietam to bylo w miare ok ale chyba bede musiala wprowadzic konkretne godziny posilkow i tego sie trzymac. Dzieki Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1188 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobietki
ja mam cukrzycę ciążową, więc na żelazo piję natkę pietruszki zmiksowaną z cytryną i dolewam do tego wody. Przy niskiej hemoglobinie duuuużo pić.
|
|
#1189 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego można spróbować, ale ja np soki bardzo słabo toleruję (żeby nie powiedzieć ze w ogóle) Cytat:
Cytat:
![]() dopisałam na pierwszą stronę Cytat:
|
||||
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Casa zapomniałam, że Ty u gin. Pewnie będzie tak jak Ewusia mówi ze będziesz codziennie mierzyć.
Jerzyczka bardzo fajny jest ten wózek, u nas w sklepie się do niego przymierzalam, ale cena dla nas za wysoka. A ile wy daliście, znając życie pewnie taniej niż w De. U nas jeżeli to jest ten model o którym myślę to są ponad 800 euro. Ale z tego co wiem to porządna i trwała firma jest. |
|
|
|
#1191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że na zimę będzie w domu? Bo amstaff zimą w ogrodzie to słaba opcja ![]() Cytat:
Mam śpiworek do fotelika i śpiworek do wózka i myślę, że to wystarczy.Jerzyczka, super wózek
|
||
|
|
|
#1192 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale ja też bym nie miała aż tyle kasy na ten wózek, gdyby nie moi Rodzice, którzy mieli misję na super brykę dla wnuka ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Wiec to może być ten model. Bardzo fajny jest, z tego co mówią to wózek wystarczy na kilka pokoleń.
I jak rodzice mieli taki gest to jasne czemu nie, moi też malemy wózek i fotelik kupili.
|
|
|
|
#1194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale powiem Ci, że ja się strasznie głupio czuję z tym zasponsorowaniem, mam taki charakter, że zawsze mi głupio i wczoraj wyprzytulałam rodziców jak mała dziewczynka i buziaki im dawałam Mąż nie wiedział jak się zachować, więc tylko mówił po cichu dziękuję i upił się z moim Tatą i Mamą, bo stwierdzili, że opijają brykę. A mi zrobili frytki, żeby mi żal nie było
|
|
|
|
|
#1195 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak znam życie to właśnie te końcówki najbardziej się ciągną eh... Dasz radę ![]() Cytat:
Do mnie też ostatnio dotarło zamówienie od Milutkiej, ale zdjęciami pochwalę się jak łóżeczko ogarnę Trzeba je jeszcze raz pomalować, ale ja już nie będę tego robić a mąż jest po nocnych zmianach i coś nam tak stoi sprawa w miejscu
|
||
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj na przyklad przez pol godziny wysylala mi wiadomości co chwile ze jestem skrajnie nieodpowiedzialna ze uzywam lakieru do paznokci,że ona kiedys w tv slyszala ze nie mozna.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Iola tak mysle, ze juz leze ponad tydzien jeszcze 2 tygodnie i kilka dni, wiec jak cos to moge wyjsc do domu na chwile, przepakowac sie i do mamy do szpitala. O ile moj syn nie uzna, ze jednak "mamusiu, tatusiu tak was kocham, ze chcialem was juz zobaczyc, wyprobowac wozek, lozeczko i w ogole wszystko co kupiliscie dla mnie"
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka rozumiem Cię nam też było trochę głupio. Ale oni nie wyobrażali sobie inaczej. U mnie w rodzinie jest tradycja ze wózek kupuje dziadek, tata mamy dziecka zawsze.
ja wybrałam oni oglądali w sklepie i wózek najpierw przeszedł do nich rozpakowywali go na wideo rozmowie i wszystko widziałam to z taką radością i zapałem to robili Wszystkie zakupy dla wnuka im tyle radości sprawiaj.
|
|
|
|
#1199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc z jednej strony mi głupio, a z drugiej to ogromna pomoc od nich i też dla nich wielka radość.
|
|
|
|
|
#1200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

zimowa wręcz

21.06.2014r.