![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Cytat:
![]() w h&m tylko ze spodniami.
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2015-11-15 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj bylam tez stacjonarnie w zarze to chyba polowy asortymentu brakowalo - nie bylo na czym oka zawiesic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Ech, szelek szukacie dla dzieci niepampkowych, a Z nawet z pełnym pampkiem spodnie z d lecą, oj będę chyba szelek szukać, może w Peppy znajdę
![]() ![]()
#2854 |
Zadomowienie
|
Witam w ten ponury dzień. Pogoda jest do kitu.
Po wczorajszej wizycie u innego alergologia nie wrócimy do starego. Na pewno nie. :/ Zdrówka dla wszystkich chorujących! Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dziś byliśmy w Naleczowie na basenie i Kacper zachwycony... rekawiki i pas z pianki i smigał sam w prądzie rzecznym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tez poszlibysmy na basen ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
Pani może zobacz w innym h&m u mnie były stacjonarnie po 15zl z tego co pamiętam, tyle że to było minimum pół roku temu.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę pokupowanych prezentów, nie cierpię sklepów przed samymi świętami, horror to jest.... Niestety przez t jestem zmuszona (chyba, że nie da kasy i prezentów nie będzie, w sumie na urodziny tak było)....
A my mamy tyle prezentów do kupienia i tyle różnych wydatków na koniec roku, że nie mam kasy, żeby kupić coś żeby mieć na wypadek jak się namyśli, a jak nie to trzymać na inną okazję. I znowu przyjdziemy w Wigilię to ona będzie jeszcze gotować w najlepsze, a potem namawiać, żebyśmy nie jechali do moich rodziców... ![]() ![]() ![]()
#2859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też ![]() Cytat:
bo ponoć na starszej stronie bywają (teraz akurat ani na chłopcach ani na maluszkach nie było). ale jak tak mówcie, to wszak nie jeden h&m w naszym mieście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2015-11-15 o 16:43 Powód: zonk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Na allegro są 4 strony szelek, chyba też nabędę
Zobaczcie jakie fajne rzeczy znalazłam, uwielbiam przeróbki ikeowych sprzętów - teraz się zastanawiam czy zrobić Z do nowego pokoju takie stoliczki z szydełkowym wierzchem czy na balkon te owocowe - bo mam akurat 2 takie taborety, w tej chwili w zasadzie zbędne http://www.mommodesign.com/ikea-frosta-stool-hacks.html choć rower Z fajny, to żałuję, że nie widziałam tego jak byliśmy na etapie szukania roweru ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- http://allegro.pl/ekotuptusie-szelki...462839758.html te są fajne, gdyby jeszcze były sowy to już byłby full wypas
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pytalabym obslugi, oni lubia czesto takie akcesoria umieszczac w roznych miejscach, jako tzw. push ![]() ![]() 80zl za szelki to duzo ![]() ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2015-11-15 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() scarlett u nas tez jakoś z kasa krucho, kurcze chyba zyjemy ponad stan;p, bo ciągle brakuje...(inna sprawa, że ciągle jakies wydatki ponadprogram: wesela, chrzciny u chrzesniaka, zakup gruchota do jeźdzenia, akumulator i zawieszenie w nowszym gruchocie itp itd...) Laski ta cena 59.99 za Duplo w biedrze to chyba bez szału, bo wpisuje te kody zestawów na all i np zwierzatka- zestaw startowy za 49 na allegro.... a inne z duplo jeszcze sa w biedrze, bo nie widzę? Mi wyskakuje tylko city i friends. ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Dobra znalazłam, że łódz strazacka i ciężarówka bedzie- taniej niż na all. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z D. też byłam na basenie, chłopy zostały w domu bo Jakub rano wymiotowal... ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię pytać ![]() Cytat:
![]() choć powiedz mi jak sobie Marcel z paskiem radzi? T. od piątku jest TeletuMisiem i chodzi w jednoczęściowych piżamach ![]() a mamusi rozpuszczona, od jakiegoś czasu nie asystuje w wc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze zbieram się zapisac K na ten basen jak pies do jeża, a on tak lubi...jak D sobie radzi? J. pewnie już zasuwa jak mała motorówka? przypomnij mi gdzie Wy chodzicie? na JAczewskiwego gdzieś? jaki koszt? Panika cos Cię miałam spytac i zapomniałam... To spytam, co innego, np.: jak sie miewasz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M. sobie z paskiem sam nie radzi ![]() dresowki, majtki sam sobie opusci, jeansow juz sam nie zdejmie (zatrzask) ![]() Ja jak nie trzeba to nie asystuje juz, a wiem, ze M. juz sobie niezle sam radzi - ale jak jest ubrany w jeansy, pasek, szelki to juz musze pomoc - najlepsze, ze Marcel przeciez sam potrafi sobie podciagnac spodnie do gory to wielokrotnie kical jak zajaczek do mnie z opuszczonymi w kostkach ![]() Chcialabym tak slodkiego Teletumisia zobaczyc ![]() a dresowki z h&m - na wiekszych chlopcach rozmiar 98 - one sa dlugie, sznurkiem mozna w pasie zwiazac? ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() zrobilas mi wieczor ![]() zaraz Tatort ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Ahh M. wszedl w nowy etap - jest jak zakochany nastolatek, ktory placze, bo jednak nie chce mleka z pianka, a zimne z kartonu, emocjonalnie napiety, uderza reka, kopie noga, zlosci sie mocniej i glosniej - jestescie juz w tym etapie, juz po czy jeszcze przed? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
MBZ♥
|
Moderna dziękuję
![]() ![]() Pisałam jakiś czas temu że Zosiek niestabilny emocjonalnie ![]() ![]() Słodki widok taki kicający Brzdąc ![]() Pani dołączam do Ciebie jako nieobsługująca w toalecie ![]() ![]() Scarlett fajne te przeróbki ikeowskie ![]() Kupiłam ten domek czajnik i jeszcze jakiś domek w torebce i domek balon ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Olka raczyła nie zasnąć, więc zabawa trwa ![]() jak się miewam?! aa! zmęczonam ![]() a Ty Klementynko? co u Ciebie? ![]() hehe, jak zabawa przednia, to i mój kica ![]() ![]() w trakcie, od miesięcy w trakcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zadomowienie
|
Pani, Moderna, no cóż. Nowa Pani alergolog powiedziała, ze stara się nie podważać sposobu leczenia i kompetencji innych lekarzy ale z tym sposobem leczenia, który do tej pory na Kini stosowalismy się nie zgadza. Zostawiła syrop i berodual w razie kaszlu ale jeden z leków kazała odstawić od razu. Okazało się, ze hamuje on hormon wzrostu zwłaszcza podawany na noc. Kinga dostawala go od dwóch lat. Dodatkowo stary alergolog stwierdził u Kingi astmę oskrzelowa a okazuje się, ze po uzupełnieniu testu wskazującego na ryzyko wystapienia astmy u nas to ryzyko nie występuje a co dopiero już zachorowanie... no i takie tam inne jeszcze smaczki. Ech. 150 zł poszło ale nie żałuję.
Edytowane przez Villga Czas edycji: 2015-11-15 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
MBZ♥
|
Villga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zadomowienie
|
BYou, nie mierzylam jej dawno ale na bilansie dwulatka była ze wzrostem i waga w środku siatek centylowych.
Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dominika super, pływa, nurkuje (oczywiście na rekach wszystko), wykonuje wszystkie ćwiczenia, nie boi się. Za to Jakub po wakacjach jakoś średnio, nurkować się już boi, skakać do wody też niekoniecznie, coś mu się pozmieniało. Blisko byłaś. Chodziliśmy na chodzki ale przenieśli się i teraz mają na głębokiej (niedziela) i labedziej (sobota) zajęcia dla maluchów. My na głęboką chodzimy. Koszt nie pamiętam dokładnie ale wychodzi ok 20zl za zajęcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
MBZ♥
|
Pani, doczytałam o Znajomych
![]() ![]() Popłakałam się jak czytałam jak ludzie jednoczyli się przez media społecznościowe pomagając sobie, np przez hasztaga ![]() Tymczasem tak jak piszesz, śmierć śmierci nierówna bo w Bejrucie w zamachu na targu kilka dni temu zginęło kilkaset osób:/syryjska wojna domowa pochłonęła już tysiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
Vilga, ten lek to krople do nosa? A co z singulairem?
Panika, pewnie nie zauwazykas- co u Bzinki
#2877 |
Zakorzenienie
|
raaajjuuuu...
mnie też... jak się fatalnie muszą czuć Ci, którzy są normalni, gdy przez fanatyków cały świat bierze ich pod lupę i uważa za najgorszych ![]() hehe ![]() ![]() ![]() Bzinka zapracowana, a Hania cudowna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2878 |
Zadomowienie
|
Despa, nie. Lek do inhalacji, na katar.
Singulair odstawiłam dwa lata temu, może pamiętasz i właśnie stary alergolog namawiał mnie od dawna, żebym do niego wróciła pomimo moich obiekcji i tłumaczeń. Nie wrocilam, nie zamierzam, nasz pediatra i ta nowa alergolog są tego samego zdania co ja. |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
BYou wklej linki lub fotki co kupiłaś Zosi
![]() inne Mamusie też wklejajcie linki lub fotki z propozycjami prezentowali dla pociech ![]() nie mam czasu szukać po necie i w sumie brak weny i natchnienia a widzę że o ciekawych rzeczach piszecie ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Villa szok! dobrze że poszłaś do innego alergolog masakra, |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
Oliwka - u nas w tym roku monotematycznie, dla Jakuba duplo. oszalał ostatnio to niech ma. a dla Dominiki nie wiem....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.