| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. | 
| Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
| Ewą Chodakowską |      | 1 | 8,33% | 
| Mel B |      | 2 | 16,67% | 
| Anną Lewandowską |      | 0 | 0% | 
| Inne |      | 9 | 75,00% | 
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-11-13, 17:06 | #2161 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-09 Lokalizacja: Szafa w przedpokoju 
				 | 

Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)

Cytat: 
  I sprawić aby zdrowe jedzenie i aktywność fizyczna była częścią Twojej codzienności. Ja osobiście jestem przeciwniczka wszelkich wydziwnionych diet typu białkowa, kopenhaska, czy misia Puchatka i drastycznego ograniczania ktoregos ze skladnikow diety. Wychodzę z założenia, że jeśli organizm przez dłuższy czas nie dostaje wystarczającej ilości tłuszczu, węglowodanów czy białka, to I tak się o to upomni  Najlepsze rozwiązanie to racjonalne zdrowe odżywianie. Małe posiłki, dużo warzyw i owoców oraz unikanie fast foodów i słodyczy. No i ostatni posiłek 2 - 3h przed snem | |
|     | 
|  2015-11-13, 17:13 | #2162 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-11 Lokalizacja: z Nibylandii 
				 | 

Cytat: 
  I wiem, że 20kg na + nie przyszło do mnie w miesiąc więc i też w miesiąc tego nie zrzuce  Jestem za duża na takie bajki :P 
				__________________ Kuba 21.07.2010  Natan 14.08.2015  Zaczynamy w końcu odchudzanie  01.11.2015r. -6kg  jeszcze 14kg | |
|     | 
|  2015-11-13, 17:24 | #2163 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Dot.: Ewa Chodakowska - czy polecacie ćwiczenie z nią? Wasze efekty

Hej dziewczyny!!!   Upolowalyscie coś w Rossmann? Dziś podkłady, cienie, pudre i róże   U mnie dziś kiepsko z dieta. Spalam u TZ nie miałam w co spakować rano jedzenia dla silnie  dwa śniadania były w normie, zamiast obiadu była bułka pelnoziarnista z twarogiem, na przekąskę zjadłam muffinka od koleżanki😖 na kolacje już będzie normalnie Kurczak, szpinak, pomidor, kawałek fety i oliwa   Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka 
				__________________ Dążę do celu ... aktualnie -> 67 kg wymiary; biust - 80cm talia - 78 cm brzuch - 87 cm uda - 56/57 Kolejne wymiary za... 31 dni... | 
|     | 
|  2015-11-13, 18:40 | #2164 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja zamiast obiadu zjadłam dzisiaj jednego tosta z serem i szynka   Akurat tym razem przy tej cudownej promocji w Rossmanie trafiłam na moment gdzie nic mi nie brakowało.  A w sumie nie lubię kupować czegoś tylko dlatego "ze tanio" | |
|     | 
|  2015-11-13, 18:55 | #2165 | 
				 | 

Ja zaopatrzylam się w kosmetyki których używam   podkład loreala kupiłam dwa flakoniki, w cenie jednego tego co uzywam mam jeszcze mniej niż pół, ale zawsze to jakaś oszczędność dla mojego portfela, wpadł też puder z loreala, korektor i wpadły dwie nowe paletki cienii  jutro jeszcze poluje na tusz z astora, bo już nie było   Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka 
				__________________ Dążę do celu ... aktualnie -> 67 kg wymiary; biust - 80cm talia - 78 cm brzuch - 87 cm uda - 56/57 Kolejne wymiary za... 31 dni... | 
|     | 
|  2015-11-13, 21:12 | #2166 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja dzisiaj Ch. zrobiłam tylko 10 min. Jednak zakwasy były trochę i jakoś brak chęci i zapału   
				__________________ Kuba 21.07.2010  Natan 14.08.2015  Zaczynamy w końcu odchudzanie  01.11.2015r. -6kg  jeszcze 14kg | |
|     | 
|  2015-11-14, 08:28 | #2167 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2015-11 
				 | 

Olunia2016 wracaj szybko do zdrowia! Mnie też coś przeziębienie  rozkłada, ale nie daję się. Ćwiczę wytrwale. Podobnie jak Ty robię ok 30  minut z Ewką ale do końca tygodnia zamierzam zrobić cały trening bez  przerwy - codziennie dodaję 5 minut treningu  Marta_makula ja też pracuję za biurkiem i przez to, że zaniedbałam ćwiczenia zaczęły mnie boleć nogi a tyłek urósł o jakieś dwa rozmiary:/ Czuję się fatalnie w swoim ciele ale staram się ćwiczyć systematycznie i wierzę, że za trzy miesiące będę wyglądać lepiej niż kiedykolwiek. Grunt to się nie poddawać. Kiedyś ćwiczyłam codziennie po 1,5-2 godziny. Niestety przez problemy z błędnikiem odpuściłam ćwiczenia. | 
|     | 
|  2015-11-14, 15:10 | #2168 | ||
				 | 

Cytat: 
  Wiadomo każdy chce być piękny a jak ma się skłonność do tycia to niestety trzeba się trochę spocic jak się chce dobrze czuć we własnym ciele   Cytat: 
   Uh Wy tu o przeziębieniu a mnie coś żołądkowego złapało...  Juz wczoraj po południu kiepsko się czułam, ale mimo to zrobiłam jeszcze skalpel na koniec tygodnia. Dzisiaj tylko leżę plackiem i nie mam na nic siły :/ jeszcze ten ból głowy... | ||
|     | 
|  2015-11-14, 16:27 | #2170 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2015-11-14, 18:27 | #2172 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Rajcza 
				 | 

A ile i czego ćwiczysz? Ja mam problem bo uwielbiam sałatki - nie sięgam po słodycze, nie słodzę, ale nie potrafię zjeść nic innego oprócz sałatek. A jak sie staram zmienić dietę jeść jogurty itp to dalej jestem głodna i dalej się mi chce sałatki... dzisiaj w ogóle już mi padło na głowę zjadłam pół puszki groszku z kukurydzą i marchewką + majonez :/ :/ :/ 
				__________________ blog gofry przepisy na gofry | 
|     | 
|  2015-11-14, 18:30 | #2173 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: ZWA :) 
				 | 

Cytat: 
 No i niestety ale masy mięśniowej nie robi się tak szybko. | |
|     | 
|  2015-11-14, 19:02 | #2174 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2015-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Już odpowiadam   Cytat: 
  Wstyd się przyznać, ale wczoraj robiłam 1 raz. Niby skończyłam, ale robiłam baaaaardzo dużo odpoczynków. Można powiedzieć, że przez połowę czasu leżałam na macie... Załamałam się moją formą. Dzisiaj oczywiście mega zakwasy więc porozciągałam się trochę z Kasią Bigos i mi lepiej. | |
|     | 
|  2015-11-14, 20:48 | #2175 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-09 Lokalizacja: Rajcza 
				 | 

U mnie rano godzinny spacer (w góry) po południu trening Chodakowska + 20 min ćwiczenia brzucha I 8 km orbitreka  chyba poprawia mi się forma wcześniej robiłam 8 km w 45 minut dzisiaj mi wyszło w 29   
				__________________ blog gofry przepisy na gofry | 
|     | 
|  2015-11-14, 22:17 | #2176 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 Lokalizacja: Ireland 
				 | 

No to jutro lecę do polski na tydzień   ale po powrocie wracam do systematycznych treningów  Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam 
				__________________ I widzisz sam, gdy Ciebie mam, to siebie tak mi jakoś brak Przeklinam nas i kocham nas, nie umiem odejść, nie wiem jak ... http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz   | 
|     | 
|  2015-11-14, 23:05 | #2177 | 
				 | 

A ja jutro jadę na szkolenie do Warszawy   nie będzie mnie przez tydzien, dostęp do neta raczej bede miała sporadyczny   Więc do następnego tygodnia  Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka 
|     | 
|  2015-11-15, 08:51 | #2178 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Możesz go zastąpić jogurtem naturalnym. Cytat: 
   Cytat: 
 Udanego wyjazdu!   Cytat: 
   | ||||
|     | 
|  2015-11-15, 10:03 | #2179 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Cześć   Szukam wątka motywacyjnego  Ćwicze z ch. Już od dawna, ale nieregularnie, dopiero od miesiąca postawiłam sobie mały krok - 3x w tygodniu trening  powiem szczerze - czuje nareszcie satysfakcję i nawet przyjemność z ćwiczeń, czego nigdy wcześniej nie czułam, ba, była tylko frustracja... Efekty pojawiły się - weszłam w spodnie mniejsze, uda się napięły  chcę to utrzymać, bo czuję się świetnie, chciałambym też poćwiczyć jak wrócę do domu wieczorem  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ Out here I'm judge, jury and executioner. | 
|     | 
|  2015-11-15, 10:31 | #2180 | |
				 | 

Cytat: 
  A od kiedy ćwiczysz regularnie tj. 3x w tyg. ? Że widzisz poprawę już ?   
|     | 
|  2015-11-15, 10:59 | #2181 | |
				 | 

Cytat: 
 Ogółem ćwiczę nieregularnie około 2 lat, zgubiłam 20 cm w talii, 10 w udzie.. No, sporo łącznie  teraz tylko chcę pozbyć się cellulitu  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ Out here I'm judge, jury and executioner. | |
|     | 
|  2015-11-15, 12:27 | #2182 | |
				 | 

Cytat: 
 Po pierwszej w ogóle nie było widać, że urodziłam a teraz to istna masakra! 
|     | 
|  2015-11-15, 12:39 | #2183 | |||
				 | 

Cytat: 
   Co jak co ale motywację i wsparcie znajdziesz tu na pewno. Jeśli już teraz polubiłas ćwiczenia to jesteś na dobrej drodze do osiągnięcia wymarzonego efektu  Cytat: 
 Eh cellulit i rozstępy to największy powód dla którego boje się ciąży. Może to jeszcze trochę egoistyczne podejście ale przeraza mnie to co może się stać z moim ciałem po urodzeniu dziecka  Mam nadzieje ze za kilka lat mi się pozmienia i przestanę patrzeć na ten aspekt   Cytat: 
  To z jakiej wagi i obwodów startowałas 2 lata temu? (Oczywiście jeśli można spytać  ) | |||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-11-15, 14:41 | #2184 | 
				 | 

Do cellulitu mam skłonność i nic z tym nie zrobię inaczej   Po ciąży miałam na plusie około 20kg, centymetrów więcej, wciąż walczę o ostatnie 3   90 talia, uda 62. Mam aktualne wymiary już około roku, po prostu przestałam się tak starać, ale chcę być w formie - mam 2 latka w domu który swoje waży   Po za tym, bardzo zależy mi na udach i pupie. Z natury piersi nie mam praktycznie, więc czymś muszę nadrobić, co naprawdę mi się udaje, zaczynam się sobie podobać   Dzięki za miłe powitanie  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Tamte wymiary były po porodzie  teraz mam około 70 w talii i 56 w udzie  Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ Out here I'm judge, jury and executioner. | 
|     | 
|  2015-11-15, 18:29 | #2185 | |
				 | 

Cytat: 
 Oni to mają fajnie, ani okresu, ani cellulitu, ani dodatkowych kg po ciąży, zniszczonego ciała itd. No i sikać mogą gdzie chcą, na stojąco :P To nie fair  Idę zaraz ćwiczyć, może w końcu dotrwam do końca   
|     | 
|  2015-11-15, 18:51 | #2186 | ||
				 | 

Cytat: 
 Ojej to efekty piękne  Teraz to już szczuplutka jesteś,  ale to wspaniale ze nadal chcesz zadbać o kondycję swojego ciała   Cytat: 
  U nas to te rozstępy i cellulit najgorsze. Trzymam kciuki za cwiczenia! Daj znać jak poszło. Ja się dzisiaj obijam - tradycyjna weekendowa przerwa. | ||
|     | 
|  2015-11-15, 20:06 | #2187 | 
				 | 

Zrobiłam 35 min i padłam, ale pierwszy raz aż tak się spociłam i zrobiłam tyle serii i bez odpoczynku co Ch.    
				__________________ Kuba 21.07.2010  Natan 14.08.2015  Zaczynamy w końcu odchudzanie  01.11.2015r. -6kg  jeszcze 14kg | 
|     | 
|  2015-11-16, 08:47 | #2188 | ||
				 | 

Cytat: 
  mój Mąż akurat cierpiał też podczas porodu, mówił, że prawie złamałam mu palce   I plus - był głównym antagonistą mojego odchudzania, bo 'miałam taką fajną pupę'  akurat w tym miejscu dużo nie straciłam  Cytat: 
  chcę się czuć ze sobą dobrze w bikini z jedrną skórą i ładnymi kształtami  A na śniadanie - tosty..   ZAraz z małym jadę do lekarza na kontrolę, jak wrócimy, to spróbuje poćwiczyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ Out here I'm judge, jury and executioner. | ||
|     | 
|  2015-11-16, 20:31 | #2189 | ||
				 | 

Cytat: 
  Super! A jak tam dzisiaj? Ćwiczyłas coś ? Cytat: 
  A ile masz lat Eluvtus? Uh ja dzisiaj po Body Express z Ewa i chłopcami plus 10 min booty shaking pt.2 z Tiffany. Padam na ryjek, ciężko się tak zebrać po tych 2 dniach lenistwa   | ||
|     | 
|  2015-11-16, 21:17 | #2190 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2012-12 Lokalizacja: mazowieckie 
				 | 

Ja dziś zaliczyłamtrening z Ewką i jest mi super endorfiny działają    fajne ma ćwiczenia na partie ciała ja ćwiczę z nią skalpel i daje wycisk he he he i przyznam że warto efekty sa widoczne mięśnie stają się twardsze i znikają boczki  tylko trzeba regularnie a ja się ociągam troszku choć staram sie tak 3 razy w tygodniu.   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.