![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AŻ Żony 2015
Ja jestem bardzo zadowolona, pierwszy raz od dawien dawna
![]() A pracowałam najpierw we francuskiej sieciowce odziezowej jako sprzedawca (I to bylo fajne, potem bylo coraz gorzej), potem dostalam awans na pierwszego sprzedawce, zastępcę kierownika i p.o kierownika. Dramat! W sumie pracowalam tam 5lat. Sama prace w sobie kochałam, ale to co się działo w firmie było straszne. Dostalam propozycje bycia kierownikiem w malej sieciowce z dodatkami, na poczatku super. Potem było coraz gorzej, ta praca doprowadzila mnie do depresji, zaburzeń odżywiania się itp :/ bylam prawie 6mscy na L4 szukajac nowej pracy. Dostalam prace jako kierownik w innej francuskiej sieciowce i wytrzymalam 7mscy bo czułam ze jak sie nie zwolnie to znów będzie źle z moim zdrowiem psychicznym. Ale zwalnialam się mając już tą pracę załatwiona ![]() ![]() ![]() Fajny socjal, multisport za grosze, opieka medyczna, bony na święta, umowa o pracę na pełen etat ![]() ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2015-11-15 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
Wyleniłam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 |
Zakorzenienie
|
A my niedawno wróciliśmy z włoskiej restauracji, cudnie było skupić się tylko na sobie
![]() Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
#2764 |
Zakorzenienie
|
znów wróciłam z jazzu, genialnie byłooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Moderator
|
Ja właśnie skończyłam pracować... Nie lubię brać pracy do domu, ale jeszcze bardziej nie lubię zostawać po godzinach...
#2766 |
Zakorzenienie
|
pysia kurcze to co tam sie dzialo?
ja wlasnie jestem ciekawe kiedy mogę się spodziewac ewentualnych odpowiedzi, chyba zazwyczaj czekaja z tydzien -2 na rekrutację?:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie wróciliśmy z kina. Jestem pewna na 95%, ze rano zastaniemy mandat przy aucie
![]() ![]() ![]() Swoją droga ładnie sie ukulturalniamy- w ciagu ostatniego tygodnia byliśmy na bondzie (mi sie podobał, choć lekko przydlugawy), jobsie (nie wiem co myślec, długi i jakos tak inaczej to sobie wyobrażałam), dzisiaj na Brooklyn (ładny film ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#2768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Traktowanie ludzi jak śmieci, dosłownie. Kazali mi zwolnić dziewczynę, która potrzebowała tej prace(matka samotnie wychowująca dzieci), tylko dlatego, ze nie pasowała wizualnie do wizerunku firmy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
Pysia współczuję.
Pracowałam w dwóch sieciowkach z ubraniami jako sprzedawca. Pierwsza sieć jako sieć była ok ale kierownik pomylony i wyglądało to tak jak u ciebie (no tylko ze z perspektywy sprzedawcy) a w drugiej sieć lubiła wykorzystywanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem juz chyba tak 'przezarta" po tych moich dwóch pracach ze przy zwolnieniu bym pomyslala co o nich myślę, zwlaszcza ze teraz ostatnio okazji nie mialam i siedzi to we mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
Wspolczuje Pysiu. Bardzo dobrze zrobilas, ze stamtad odeszlas, szkoda zmarnowanych nerwow i zdrowia. Dobrze, ze teraz jest ok.
A tak poza tym, 5 lat pracy w jednym miejscu, w dodatku tak mlodym wieku, wow. Dla mnie to kosmos. Najdluzej pracowalam w jednym miejscu rok. I w najblizszym czasie sie to raczej nie zmieni. xD
#2772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Zakorzenienie
|
to ja gdyby nie "w srodku" bym kochala swoja prace!
ehs.. no coz.. ostatnio z Madzią ustaliłam, że idealnej pacy nie ma. milego dnia!
#2774 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
Pysia masakra !Mnie zawsze zastanawia jakim trzeba być Geniuszem Zła by wpedzic ludzi w stan "Firma jest na pierwszym miejscu" .Jak słucham opowieści ludzi którzy pracują po 16 h na dobę, mimo że za nadgodziny im nikt nie płaci, jak nie mogą pójść na zwolnienie bo nie daj Boziu przez te 3 dni firma splajtuje, legnie w gruzach, jak są na każdy telefon i mogą dostawać bure po godzinach pracy i jak bronią swojej firmy i złego słowa nie dadzą powiedziec to jestem przerażona ,ze człowiek czlowiekowi taki syf z mózgu potrafi zrobić.
#2776 |
Jedyna oryginalna Lips :)
|
cześć cześć!
Pysia podziwiam Cię, że tyle wytrzymałaś. ja pracowałam 9 miesięcy w takiej atmosferze i miałam dość. Jadę dzisiaj do Lublina. ostatnia część szkolenia - pierwsza pomoc. jadę busem. ostatnio jak jechałam na 16:00 samochodem to myślałam, że się przekręcę. taakie korki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja telefonów z pracy po pracy Nie odbieram. Nie nosze pracy do domu (już), nie zawracam ludziom głowy w wolne dni i oczekuję tego samego. Jak się z kimś umowie, to ok. Ale nie jestem 24h na dobę do dyspozycji. Mam swoje życie. Pewna pani często o tym zapomina, że o 19 w niedzielę to jest mój wolny czas. Trochę mi zajęło nim się tego nauczyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swego czasu Tz potrafił mieć telefon z mojej pracy bo ja nie odbierałam,a później w pracy był jeszcze foch.Powiedziałam dosadnie co myślę o takich telefonach i teraz już nie dzwonią.
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
A ja w prac, z której zrezygnowałam odbierałam telefony czasami po lub przed pracą. Później już rzadziej, ale zdarzało się. W ogóle to po pracy często myślałam co mam jutro zrobić, za bardzo angażowałam się w to emocjonalnie, aż powiedziałam dość.
Ogólnie to bardzo stresuję się jutrem. Myślę o tym cały czas, staram się jeszcze czegoś nauczyć, ale nie jest już tak łatwo, bo jest stres... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2780 |
Zakorzenienie
|
Chyba będę miała wreszcie czas, żeby wrócić do Was pełną gębą, bo od dziś jestem na l4
![]() co do pracy, powiem Wam że ja jestem taki ludź o jakim piszecie, że chory do pracy, że telefony po godzinach - ale chyba to tak też przez specyfikę mojej pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jest mus i termin goni to jasne, że zabiorę cos do domu. Ale taki mus to mam raz na 3 miesiące, i to nie zawsze. Na początku potrafiłam zaraz po wejściu do domu wrócić do pracy bo trzeba. Nie trzeba było. Ja nie miałam wolnego, nikt tego nie docenił a inni mieli z czego korzystać, bo wiadomo ze będzie zrobione. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Dlatego ja rzucam prace ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- praca, dom, szybki obiad i serial, praca do 23-24 (to ja) - praca, dom, zabawa z dziecmi, spacery, obiady, dzieci spac o 19 i praca do 2-3 - praca, dom, zabawa z dziecmi, dzieci spac i Ty też spac o 19-20, budzą sie o 23 i pracuja do 4-5 wiec wiem do kogo dzwonic o 23 a kto spi i mam pisac maila zeby jak sie obudz ito opisał i miałabym odpowiedz na 7 rano next day problem sie pojawia jak dostaje maila o 2 w nocy w ktorym jest "do zrobienia jutro" i nie wiem rano czy to dzis czy faktycznie jutro ![]() taka praca (i płaca ![]() najgorsze są osoby ktore tu siedza, narzekaja, placza, obgaduja i kurde siłą ich sie nie da usunąć.
![]() |
#2784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2785 |
... choć nie Westwood
|
Dla mnie, to co opisujesz to praca koszmarów i żadne dziesiątki tysięcy by mnie do tego nie zmusiły
![]() ![]()
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki tryb to ja miałam jak się uczyłam (liceum/studia) i musiałam na drugi dzień się nauczyć i lekcje odrobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sQuaara podobny tryb pracy am mój mąż. Nie codziennie, ale często robi coś w domu. Tylko u Ciebie to jest kwestia pewnego okresu w ciągu roku, u niego kwestia tematu na już. Chociaż jak był chory to wziął L4 i świat się nie zawalił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś w "pokoju pracowniczym" słyszałam rozmowę menagera z kierownikiem, nie przyszła jakaś osoba do pracy, dzwonią do chłopaka, który miał wolne. Telefon wyłączony i jedna mówi do drugiej "no wolne ma i wyłączony telefon?!" (normalnie odebrałabym to jako żart ale ton głosu i mina mówiły same za siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Zakorzenienie
|
no ja teraz mocno sie też rozwijam i 3-4lata takiej pracy (styczen - maj tak na prawde) i da mi to wiecej niz 10 lat w pracy od 8 do 16)
#2790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do pracy to serio zależy to od człowieka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.