Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-16, 14:32   #1021
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Chyba trzeba ruszyc dooooopencje do Emiratów

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 14:37   #1022
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Mnie by musiał najpierw bilet zasponsorować ;D ale doophę ruszyc mogę, tam, zdaje się, ciepło
Stary 2015-11-16, 14:42   #1023
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Mnie by musiał najpierw bilet zasponsorować ;D ale doophę ruszyc mogę, tam, zdaje się, ciepło
No tak, na bilet tez by sie przypdało. Zdecydowanie ciepło

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-16, 14:43   #1024
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A próbowałas rozswietlaczy w kremie?
Próbowałam ale one źle się wtapiają w minerały. Na granicach się wszystko smuży albo roluje. Bo żeby było dziwnie to płynne podkłady mi nie pasują, podkreślają pory, wyglądają tłusto, lepko, ciężko i chyba podświadomie "czuję" je na twarzy. Puder mi nie przeszkadza.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 14:43   #1025
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ogólnie dość jasne żółtko lubię
obecnie używam:
-Dermablend Nude i tego do ciała Light, oba odrobinę za ciemne, więc mieszam z Make up atelier Paris odcień FLW2NB oliwka z szarością lub z astorem Perfect Stay Ivory
-sam Paris jest za jasny, więc mieszam z Astotem odcień Nude
-astor Nude sam jest za ciemny, więc mieszam go też z jego jaśniejszym bratem odcień Ivory
-Estee L DW mam najjaśniejszy odcień -1w1 bone, więc mieszam go z astorem lub dermablendem

ok. już mam
no nie dla mnie, bo zbyt wiele do ukrycia mam, serio hardkorowego krycia potrzebuję
Pamiętam te Astory więc nimi się sugerowałam, że lubisz ciemniej. Ale skoro sprawa ma się tak, to znaczy że lubisz jasne. Zatem musisz spróbować, inaczej się nie przekonasz. Ja lubię cream, bo mnie rozjaśnia, ja zawsze wybieram podkąłdy jaśniejsze od cery, no wiesz, żeby zgasić rumień, plus lepiej wyglądam

Ale jest jedno ale - one nie ma mają dużego nawet krycia Wymazanie czerwieni odbywa się na zasadzie zgaszenia jej jakby. To nie są formuły kryjące. Kryjących nie lubię, bo są od nich bleeeh, włażą we wszystko, scierają się.

Z tego co piszesz, to ja bym pozostała przy Twoich wyborach. Zacne Makeup Atelier genialny, na ślubie miałam. Nie noszę takich podkładów, bo nie mogę zatykać porów, ale jakby nie miała z tym problemu, a "tylko" czerwoności to wybrałabym identycznie. Świetne odcienie i fajne formuły. Na co Ci te minerały? Tak z ciekawości chyba? Bo to kompletnie przeciwległy biegun do tego co masz. Z ciekawości, dla spokojności co szkodzi sie przekonać nie?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 14:49   #1026
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Próbowałam ale one źle się wtapiają w minerały. Na granicach się wszystko smuży albo roluje. Bo żeby było dziwnie to płynne podkłady mi nie pasują, podkreślają pory, wyglądają tłusto, lepko, ciężko i chyba podświadomie "czuję" je na twarzy. Puder mi nie przeszkadza.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-16, 16:02   #1027
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie jest źleee, znajduję jeszcze coś dla siebie a przez problematyczną cerę mogę zaoszczędzić Tylko zawsze strach w oczach, że firma splajtuje jak Lumiere (chyba?) albo wycofa "mój" kolor lub formułę.
Nawet znalazłam cudzą fotkę, która mniej więcej pokazuje jak zachowuje się na mnie coś nałożonego na kości policzkowe https://eleseaesthete.files.wordpres...4/dsc04786.jpg Wygląda jak pękająca warstwa pudru.
Stary 2015-11-16, 16:04   #1028
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Sprawdź podkłady i kremy BB z Pupy

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 16:06   #1029
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Sprawdź podkłady i kremy BB z Pupy
Niee, za bardzo lubię mineralne sypańce Jak już mi wszystko wycofają to będę szukać
Stary 2015-11-16, 16:38   #1030
rachell111
Zakorzenienie

Jeszcze dla pewności dodam o których pudrach rozśweitlających Inglota mówię - https://www.google.pl/search?q=inglo...w=1366&bih=659

I jak spojrzałam na swatche, przypomniało mi to jak bardzo go uwielbiałam, i jednak mogę się spokojnie zadeklarować, że jak się którejś nie sprawdzi ten żółtek, to chętnie odkupię Choć, wątpię by tak się zdarzyło. Oczywiście, jak się jakimś cudem nie sprawdzi wszystkim to kto pierwszy ten lepszy

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-11-16 o 16:40
Stary 2015-11-16, 16:51   #1031
Parabelka
Panaroja

snad kawusi
Cytat:
Napisane przez hellkitty Pokaż wiadomość
No właśnie mam wrażenie że świat jest nierozłącznie połączony z idiotami...

Proszę bardzo, zdjęcie nie najlepsze bo już jest prawie ciemno ale ogólnie to tak: zamawiałam szminki Diva i Runway hit, cienie Cork i Era, mama od siebie dołączyła jakąś kolekcję błyszczyków ciekawe, bo w sumie ich nie noszę, kocham matowe usta, ale tak sobie w nich teraz chodzę po domu żeby się przyzwyczaić i są bardzo fajne.
1.ale jakby tak ich populację przetrzebiło
2.ładne
Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
No niestety. Wojna to najlepszy interes

Ponoć i to szybko Tylko Mam się przeziębiła i to porządnie, i teraz leży w łóżku zamiast chodzić na zajęcia
1.plus handel ropą , którą kupi każdy kto potrzebuje
2.ojoj
Cytat:
Robiłam wg instrukcji producenta dekoloryzatorem a później L'Oreal Recital Preference Z2 10.21 Stockholm i były białe. Parabelka i Ju mogą zaświadczyć Na wernisażu Ju były po fryzjerze w wersji "truskawkowej" czyli ryżawej i to próbowali ściągnąć kilka dni później i jak ściągnęli to na amen
Teraz robię bez koloryzatora i na 9%, ale są złote a nie białe No i kusi mnie, żeby ściągnąć to złoto i zrobić znowu białe
nooo , były przepiękne białe wiedźmińskie z takim świetlistym poblaskiem rób , bo to Twój kolor
Cytat:
Któraś z Was oglądała nowego Bonda? Warto turlać się do kina czy można spokojnie poczekać aż rodzima tv zacznie go puszczać na wszystkich kanałach po 3 razy w tygodniu?
ja już cierpliwie czekam aż się wszystkie nowości w tiwi pokażą
Cytat:
chociaż fabuły tam nie ma w sumieale jest obłędny Aston Martin DB10ktory jednak dosyc szybko w filmie kończy role w Tybrze
a po so fabuła i
Cytat:
Śniło mi się, że z Parabelką i Corii weszłyśmy do butiku Ferragamo a tam stoją żółwie Guerlaina. Pan Giornetti stoi za ladą i proponuje żebyśmy przymierzyły jakieś buty, bo nowe mają. Parabelka wzięła pantofel i pyta czy to ze skóry żółwia. A pan na to, że nie, ale za to pachną Guerlainem. Pytam, dlaczego akurat zapach Guerlain a nie ich, a on, że to najnowszy trend i nowy zapach Guerlaina będzie pachniał ich butami. Było dużo przymierzania, ale nic nie kupiłyśmy, więc pan dał nam po flaszce żółwika

DB 10 Jak będę miała zbędne 2mln £, to kupię sobie One-77
1.
2.ja to bym na flaszki wydała
Cytat:
Na pewno piłaś tylko kawę...?
ojtam , to bardzo porządny sen , co powiesz na kostki cukru idące spacerkiem przez las i prowadzące uczoną dyskusję
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Dziś byłam u lekarza, który leżał na sofie, przygnieciony 50kilowym rudym kotem Resztę pominę, bo była zbyt drastyczna, śmierciowa więc wybrałam dla Was tylko groteskowy element. Normalnie cały czas widzę tego tłustego kota Spojrzenie Garfilda of kors. A moja mina - bezcenna
po prostu młody tygrys go pszysiadł
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Eau de Skarpette?

Cytat:
Tak a propos - gdzie się poznaje obrzydliwie bogatego szejka? Przydałby mi się taki
dziś lepiej się do tego nie przyznawaj

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 17:04   #1032
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Nie jest źleee, znajduję jeszcze coś dla siebie a przez problematyczną cerę mogę zaoszczędzić Tylko zawsze strach w oczach, że firma splajtuje jak Lumiere (chyba?) albo wycofa "mój" kolor lub formułę.
Nawet znalazłam cudzą fotkę, która mniej więcej pokazuje jak zachowuje się na mnie coś nałożonego na kości policzkowe https://eleseaesthete.files.wordpres...4/dsc04786.jpg Wygląda jak pękająca warstwa pudru.
Ale na tej fotce to raz ze nie widać go prawie wcale, to dwa wyglada jakby na gołą skóre został nałozony, a wtedy to wiadomo, ze efekt marny bedzie

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Jeszcze dla pewności dodam o których pudrach rozśweitlających Inglota mówię - https://www.google.pl/search?q=inglo...w=1366&bih=659

I jak spojrzałam na swatche, przypomniało mi to jak bardzo go uwielbiałam, i jednak mogę się spokojnie zadeklarować, że jak się którejś nie sprawdzi ten żółtek, to chętnie odkupię Choć, wątpię by tak się zdarzyło. Oczywiście, jak się jakimś cudem nie sprawdzi wszystkim to kto pierwszy ten lepszy
Rejczuś, macałam ten Maybelline rozowy (z czarnymi napisami? bo jasne tez mial) i szczoteczkę i nie zdecydowałam sie na razie bo kurcze skończyła sie wszedzie promo na tusze, a 34 zeta w ciemno srednio mi sie podoba wybulić połowe ceny i brałabym jak nic. Chyba ze ktos wie gdzie jeszcze jakas promo tuszy? Oprócz Rossa i SP, tam juz nie ma

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
a po so fabuła i
Jak to po tso Nie samym gapieniem na Danielusia i na DB 10 człek zyje

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-16, 17:04   #1033
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejczuś, macałam ten Maybelline rozowy (z czarnymi napisami? bo jasne tez mial) i szczoteczkę i nie zdecydowałam sie na razie bo kurcze skończyła sie wszedzie promo na tusze, a 34 zeta w ciemno srednio mi sie podoba wybulić połowe ceny i brałabym jak nic. Chyba ze ktos wie gdzie jeszcze jakas promo tuszy? Oprócz Rossa i SP, tam juz nie ma
Z czarnymi No to serio zbójecko nie ma sensu w ciemno Mi non stop z Hebe przychodzą promo, ale nie korzystam bo nie czuję potrzeby, ale często są. Częściej niż w Rossie.
Stary 2015-11-16, 17:07   #1034
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ale na tej fotce to raz ze nie widać go prawie wcale, to dwa wyglada jakby na gołą skóre został nałozony, a wtedy to wiadomo, ze efekt marny bedzie
U mnie też było tak mało widać, im więcej waliłam, tym dawał bardziej popękano-pudrowo-brokatowy efekt a nie że fajną taflę A co do gołej skóry to hmm, w sumie chyba moja też tak wygląda pomimo makijażu Znaczy koloryt ujednolicony ale piegi widać, tylko konkretne defekty korektoruję.
Stary 2015-11-16, 17:18   #1035
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Z czarnymi No to serio zbójecko nie ma sensu w ciemno Mi non stop z Hebe przychodzą promo, ale nie korzystam bo nie czuję potrzeby, ale często są. Częściej niż w Rossie.
No a w Rossie az po 39 zgłupieli....
No cos mi z Hebe przyłazi co chwila, nie wiem czy na cos teraz maja, musze sie przejsc, ale Hebe jest w GK, a ja bylam dzisiaj w SCC tylko.

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
U mnie też było tak mało widać, im więcej waliłam, tym dawał bardziej popękano-pudrowo-brokatowy efekt a nie że fajną taflę A co do gołej skóry to hmm, w sumie chyba moja też tak wygląda pomimo makijażu Znaczy koloryt ujednolicony ale piegi widać, tylko konkretne defekty korektoruję.
Redziu, no cóz, przekonałas sie ze niestety u Ciebie sie nie sprawdził on, szkoda, bo to moim zdaniem jeden z lepszych rozsweitlaczy, ale nic na siłe. Szkoda tylko, ze człowiek poleca coś, a niekoniecznie to sie sprawdzi i kasa w błoto

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-16, 17:24   #1036
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Szkoda tylko, ze człowiek poleca coś, a niekoniecznie to sie sprawdzi i kasa w błoto
Spoko, wymieniłam na kilka rzeczy, które mnie od jakiegoś czasu kusiły albo bardziej się przydadzą

...A przez Rejcz kliknęłam używkę tego żółtego Inglota
Stary 2015-11-16, 17:32   #1037
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Spoko, wymieniłam na kilka rzeczy, które mnie od jakiegoś czasu kusiły albo bardziej się przydadzą

A to dobrze, bo z wymiankami roznie bywa, u mnie pare rzeczy zalega, bo to co mam przewaznie oferowawane w zamian to niezbyt mnie jara, a na siłę wymieniac sie nie musze

Ciekawe, czy ten Inglot Ci podejdzie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-16, 17:36   #1038
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A to dobrze, bo z wymiankami roznie bywa, u mnie pare rzeczy zalega, bo to co mam przewaznie oferowawane w zamian to niezbyt mnie jara, a na siłę wymieniac sie nie musze

Ciekawe, czy ten Inglot Ci podejdzie
1. znam to, dodatkowo chyba niewiele osób czyta czego się szuka tylko proponują wymianę na pałę
2. dam znać
Stary 2015-11-16, 17:44   #1039
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1. znam to, dodatkowo chyba niewiele osób czyta czego się szuka tylko proponują wymianę na pałę
2. dam znać
Mam takie samo wrazenie, ze mało kto czyta, czego sie szuka, no ale wiesz, przecież nie będę upominać ciagle Wiec grzecznie dziękuje, albo ewentualnie pytam, czy cos spoza watku ma ktoś w zamian

A zapomiałam sie pochwalić, ze przytargałam z Sephory Tresor La Nuit w zestawie Tak mnie intrygowało to, co po paru godzinach mi na skórze pachniało, ze musiałam po prostu 30-ke sobie walnać
A przy okazji znowu poleciałam do pólki z Hermesem i zachciało mi sie ponownei Eau Mam co prawda w domu resztke Elixir, ale bardziej podoba mi sie Eau

Live long and prosper
🖖🏻

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 18:43   #1040
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Moj do końca w sumie tez nie ale ciekawość i cena zwyciezyla A czy któraś bedzie dobrze leżeć to sie okaże jutro lub pojutrze jesli paczki dotrą na sklep
mam nadzieję ze będzie poka
Cytat:

Śniło mi się, że z Parabelką i Corii weszłyśmy do butiku Ferragamo a tam stoją żółwie Guerlaina. Pan Giornetti stoi za ladą i proponuje żebyśmy przymierzyły jakieś buty, bo nowe mają. Parabelka wzięła pantofel i pyta czy to ze skóry żółwia. A pan na to, że nie, ale za to pachną Guerlainem. Pytam, dlaczego akurat zapach Guerlain a nie ich, a on, że to najnowszy trend i nowy zapach Guerlaina będzie pachniał ich butami. Było dużo przymierzania, ale nic nie kupiłyśmy, więc pan dał nam po flaszce żółwika

Cytat:

szybka jesteś

Przez to Wasze gadanie o kosmetykach też mi sie czegoś chce ale nie wiem czego i coś bym pomacała, ale nie mam siły na zakupy
i czekam dziś cały dzień na tę zniżkę z Clare Blanc i nadal nic

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 18:46   #1041
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
i czekam dziś cały dzień na tę zniżkę z Clare Blanc i nadal nic
Że tak niedelikatnie zapytam - masz dziś urodziny albo na dziś zgłosiłaś? Bo ja zrozumiałam, że zniżka będzie w ten dzień.
Stary 2015-11-16, 19:00   #1042
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Że tak niedelikatnie zapytam - masz dziś urodziny albo na dziś zgłosiłaś? Bo ja zrozumiałam, że zniżka będzie w ten dzień.
dziś mam urodziny
dlatego się tak juz cieszyłam ze dobrze się złożyło
no ale jak nie przyjdzie żaden mail to i tak jutro zamawiam, nie będę dłużej czekać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2015-11-16, 19:06   #1043
justynaneyman
Zakorzenienie

EWUSIAAAAA!!!!! Niech żyją nam!!!!!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 19:07   #1044
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
dziś mam urodziny
Ach To wszystkiego naj!
W takim razie rzeczywiście dali ciała, dziwne.
Stary 2015-11-16, 19:09   #1045
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
dziś mam urodziny
dlatego się tak juz cieszyłam ze dobrze się złożyło
no ale jak nie przyjdzie żaden mail to i tak jutro zamawiam, nie będę dłużej czekać
To Systkiego Naj Kochana!!!!

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
mam nadzieję ze będzie poka
Godzinę temu dostałam maila, ze kiece wysłali, mam nadzieję, ze dojda na sklep jutro ok. południa, to po robocie bym podjechała, bo jak znowu jak ostatnio - ze wieczorem dopiero dostarczyli, to nie bede 2 razy jeżdziła do Kato w tym celu i dopiero w srode.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-16, 19:29   #1046
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
EWUSIAAAAA!!!!! Niech żyją nam!!!!!

Cytat:
Ach To wszystkiego naj!
W takim razie rzeczywiście dali ciała, dziwne.

Mają jeszcze 3,5 godziny

Cytat:
To Systkiego Naj Kochana!!!!

Cytat:
Godzinę temu dostałam maila, ze kiece wysłali, mam nadzieję, ze dojda na sklep jutro ok. południa, to po robocie bym podjechała, bo jak znowu jak ostatnio - ze wieczorem dopiero dostarczyli, to nie bede 2 razy jeżdziła do Kato w tym celu i dopiero w srode.
Spoko, poczekamy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2015-11-16, 20:37   #1047
hellkitty
Raczkowanie

Ekhm. Wszystkiego najlepszego Ewie!

Cytat:
1. czyyyli w Asosie prawdopodobnie powinnaś celować w 38 albo 40.
Które wpadły Ci w oko?
Nie miałam ich w save'ie, więc tak jak teraz szukałam to w porządku są:
http://www.asos.com/Boohoo-Plus/Booh...640&gridsize=3

http://www.asos.com/Truly-You/Truly-...640&gridsize=3

ale i tak najładniejsze są z maternity:
http://www.asos.com/ASOS-Maternity/A...268&gridsize=3

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/A...266&gridsize=3

Niby nic ą ę, ale ciężko znaleźć. A ciążowych raczej nie wezmę, jak na złość talię mam akurat szczupłą.

Tak w ogóle to klnę ile wlezie na mój siedzący tryb pracy.
Niby chodzę na jogi, pole dance, treningu, tiruriru a i tak później siadam do roboty i barki są po kilku godzinach spięte :/
W sobotę małżonek zafundował mi masaż tajski u przemiłej pani mówiącej angielsko - tajsko - polskim fusion, pochodziła po mnie, wymiętoliła, było super - nadszedł poniedziałek i znowu masakra.
Poza tym wiem, że banał, ale jesień mnie dobija, chcę owoców i słońca
hellkitty jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 21:49   #1048
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Tak a propos - gdzie się poznaje obrzydliwie bogatego szejka? Przydałby mi się taki
Cytat:

witam

mnie by tam wystarczył jakiś 98 letni emeryt z dobrą emeryturką
moja będzie marna

Dla Ewusi wszystkiego naj, naj

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2015-11-16 o 21:50
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 22:37   #1049
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

Standardowo daj znać jaki efekt

Cytat:

Cytat:
A zapomiałam sie pochwalić, ze przytargałam z Sephory Tresor La Nuit w zestawie Tak mnie intrygowało to, co po paru godzinach mi na skórze pachniało, ze musiałam po prostu 30-ke sobie walnać

Ewuś najlepszego
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 23:45   #1050
Karkki
Zakorzenienie

Ewusia! 100 lat 100 lat i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I PACHNĄCEGO!

Rejcz
, sen z kothą cudny

Cytat:
No właśnie ten Eveline jest często porównywany do Diora także za te kilkanaście złotych można spróbować :P
Dzięki! Poszukam, zakupię i wypróbuję

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Eau de Skarpette?

Cytat:
O mamo! Aleś miała fajny sen Czuje sie zaszczycona, ze w nim uczestniczyłam
Ale by były jajca, jakby sie okazało, ze wprowadzaja buty o takim zapachu

Aston Martin to moje marzenie, któe pzoostanie w sferze marzeń, chyba ze rozwiodę sie z małzem i znajde obrzydliwie bogatego szejka Co jest równie nieprawdopodobne
Perfumowane wkładki do butów już są, wiec nigdy nic nie wiadomo
Mnie się marzy Pagani Huayra To jest samochód-marzenie. I tańszy, bo tylko ciut ponad 1mln €. Tylko muszę znaleźć kogoś, kto by ze 2 moje obrazy kupił tak po 600tys € sztuka

Cytat:
Cytat:
Cytat:
No tak, na bilet tez by sie przypdało. Zdecydowanie ciepło
W samolocie w pierwszej klasie się nie pozna. Latają swoimi
Bilety tanie są Jakby sprzedać wszystkie flaszki, to by starczyło i na hotel
50 stopni na zewnątrz, ale klimatyzacja wszędzie, i da się wytrzymać.
Szejk jak szejk, ale najstarszy syn szejka mającego własną markę perfumeryjną, to by było chyba lepiej

Cytat:
1.plus handel ropą , którą kupi każdy kto potrzebuje
2.ojoj

nooo , były przepiękne białe wiedźmińskie z takim świetlistym poblaskiem rób , bo to Twój kolor

ja już cierpliwie czekam aż się wszystkie nowości w tiwi pokażą

2.ja to bym na flaszki wydała

ojtam , to bardzo porządny sen , co powiesz na kostki cukru idące spacerkiem przez las i prowadzące uczoną dyskusję

1. Ano
2. Dzisiaj już jest trochę lepiej
3. Na wiosnę zrobię, niech ta spalenizn jeszcze odrośnie
4.
5. Za zapasowe koło można wykupić wszystkie warszawskie perfumerie
6.
7.

Cytat:
Chyba ze ktos wie gdzie jeszcze jakas promo tuszy? Oprócz Rossa i SP, tam juz nie ma
Na e-glamour

Cytat:
Nie miałam ich w save'ie, więc tak jak teraz szukałam to w porządku są:
http://www.asos.com/Boohoo-Plus/Booh...640&gridsize=3

http://www.asos.com/Truly-You/Truly-...640&gridsize=3

ale i tak najładniejsze są z maternity:

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/A...266&gridsize=3

Niby nic ą ę, ale ciężko znaleźć. A ciążowych raczej nie wezmę, jak na złość talię mam akurat szczupłą.

Tak w ogóle to klnę ile wlezie na mój siedzący tryb pracy.
Niby chodzę na jogi, pole dance, treningu, tiruriru a i tak później siadam do roboty i barki są po kilku godzinach spięte :/
W sobotę małżonek zafundował mi masaż tajski u przemiłej pani mówiącej angielsko - tajsko - polskim fusion, pochodziła po mnie, wymiętoliła, było super - nadszedł poniedziałek i znowu masakra.
Poza tym wiem, że banał, ale jesień mnie dobija, chcę owoców i słońca
1. Bardzo zacne
2.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości