![]() |
#2941 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
nr 2
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dwa razy gorzej się ruszałam i dłużnej to trwało niż koleżankom po cc. ale też dwa razy miałam sztuczny naturalny poród ![]() ![]() 176,53 zł ostatnio. za dwa miesiące. ale przed wakacjami potrafiło być i 260 (za dwa miechy). czyli nie jest tak źle jak myślałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() super ![]() ![]() biorę wszystkie!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moderna, T. dostanie dużą kinder niespodziankę i jedną tubę małych (4x) ![]() On dotąd nie jadł jeszcze czekolady mlecznej. zaraz wstawię fotę tej, którą je - jeśli w ogóle je (od dziadka, który dostaje taka w pracy). a jajka kocha miłością wielką. zabawa jest wciąż i od nowa. to jego skarby. i wieczna niespodzianka ![]() czekoladę zjadam ja, albo jak mam przebłyski zdrowego rozsądku, to odkładam dla mojego chudego brata ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2015-11-16 o 19:20 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Wtajemniczenie
|
Sorce oglądam te klocki Unico. Mają piekne zestawy, choć cenowo różnie w porownaniu do Duplo. Ciezko tez z dostępnością, ale znalazłam sklep z roznymi zestawami.
Mysle, czy K nie kupić zamiast tego zestawu do budowania takiego zestawu w plecaku (cena ta sama a ilosc klocków znacznie wieksza). A ile masz zestawów Unico? |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2945 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłam opinie, ktoś porównywał wszystkie 'podróby Duplo"
"Najlepszą alternatywą drogich klocków Duplo są... używane klocki Duplo, które czasami można nabyć za okazyjną cenę na portalach aukcyjnych. W granicach rozsądku mieści się zakup klocków Unico Plus i nowych MegaBloks, ale ich cena jest bardzo zbliżona do Duplo, dlatego z czystym sumieniem polecam głównie gdy szukacie konkretnej linii tematycznej (np. Maximillian Families, Dora, albo Hello Kitty). " Przyznam, że ta seria Maxymilian jest piękna, te myszki ![]() ![]() Albo desery -tylko 28 zl. |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
te myszki fajowe
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- o aldikowa premium ![]() (tej nie jadlam, ale raz kupilam premium z penny markt i do lindta sie nie umywa) - musze sprobowac ta z aldi ![]() alez skrzynia skarbow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Klemantyna, Bzinia ma te: http://allegro.pl/swinka-peppa-big-k...ium=LikeButton
Moderna, ja w ogóle nie lubię gorzkiej czekolady (dlatego Michał kiedyś dostał; myslałam, że on tez nie będzie lubił ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy też Mochtoys ale nie da się połączyć z duplo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak, one sa uniwersalne do rozmiaru 92 - ale sa z gumy i sporo mozna je przestawic na dlugosc - musialabys mierzyc, czy Wam wystarcza ![]() hehe - sporo juz tych jajek przetworzyliscie - wspolnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W lidlu bedzie chyba od czwartku pełno fajnych drewnianych zabawek, teraz mam dylemat czy uderzać tam czy do biedry.
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2952 | ||
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Ahhh ![]() ![]() Mam wrażenie ze kiedyś niespodzianki były bogatsze, pamiętacie te figurki jak np Smerfy ? Teraz tego już nie ma ![]() Marcel ze zdjęcia trzech maskotek wskazał na myszkę w okularach ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() oby Ci pomoglo! ![]() soja jest czesto alergenem (choc nie wiem jak u dzieci), stad ta lecytyna sojowa - moj lekarz mnie na to naprowadzil swego czasu, by uwazac ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ja jak mam grzeszyc to slodka czekolada ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
MBZ♥
|
Demeter dobrze, że lapek uratowany
![]() Kwiatuszku jak Zuuu? Scarlett jak Sofija? Moderna, to fakt, pamiętam serię żółwikową z kinderków i była ![]() To wybór dokonany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i hipopotamy! chyba dokonany ![]() (ja sama bym sie nie mogla zdecydowac ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2015-11-16 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zadomowienie
|
BYou w Lidlu kule śniegowe pozytywki będą. Bo coś mi się kojarzy, ze szukasz.
![]() Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
MBZ♥
|
Moderna, moja Sis namiętnie zbierała i potem rozdała
![]() Villga, o dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Moderna, moja Sis namiętnie zbierała i potem rozdała ![]() Villga, o dziękuję ![]() Moderna, my mamy taki namiot na plażę i Zosiek ma swój z Minnie domowy-mi się nie udało ani razu złożyć, B za każdym razem-potrzebuje jak pan na filmiku kilku sekund dosłownie-mówi, że trzeba dobrze chwycić i przełożyć ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2015-11-16 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
najwięcej figurek Torresa. i jeszcze lwy
![]() Wy chyba ta grupa wiekowa co mój brat ![]()
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (choc ja nie wiem czy nasze tez sa - bo to byly czasy rozdawania ![]() nie zlozylam, walczylam dzielnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
tyż T. ma
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2963 |
Zadomowienie
|
Byou mam sopelek
A z Zuzia sama nie wiem. Ciągle coś tam jej w tym nosku siedzi głęboko. W okolicach południa miała szkliste oczka, później po włożeniu do fotelika 2 razy chlusnela. Potem niby wszystko ok. Teraz spi, oddycha cichutko, nic nie slychac z nosa ![]() Ja 87 a hipopotamy też miałam ![]()
#2965 |
Zakorzenienie
|
Dobrywieczór
![]() (a nóż nas ktoś pamięta) No cóż wiele razy miałam się odezwać ale jednak rezygnowałam, bo można by powiedzieć że wątki pomyliłam. Czytając o waszych samodzielnych dzieciach. No ale teraz czuję się nie co wywołana z krzaków, przez wasze marzenia o zaginionych, no i oczywiście dzięki Tobie BYou ![]() Pocytowane miałam ale jakieś stare kotlety to były, więc na bieżąco mówiąc: Ja też miałam kinderkowe zabawki i nawet ostatnio wywaliłam jakieś sprzątając strych ![]() Ale część gdzieś się jeszcze skrywa ![]() ![]() Zdrówka dla chorowitków, my też po chorobie wychodzimy na prostą mam nadzieję. Edytowane przez Agateczka* Czas edycji: 2015-11-16 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
Alescie " som" siksy. Ja tu w tym.momencie najstarsza?
Moderna moja mata i Oliwii domek ( swoja droga gdzies go mam)w podobny sposob sie skladala i to rzeczywiscie zalezy od chwytu. Skladanie zajmuje moment. BYou ja musze tą ksiazke nabyc, tylko ponoc braki. Bede szukac. Moderna w swiecie ksiazki dalej tak jest ze trzeba iles ksiazek w roku zamowic? A jak sama nie wybierzesz to oni dokonuja wyboru? Dwie jeszcze rzeczy chcialam bo zapominam- prezenty- u nas Mikolaj " bogaty" pod choinke nie robimy prezentow, ewentualnie dziewczynom drobiazgi kupie. I tak mikolajowo dla malej chce jakies duplo i playdoh plus ksiazki, duza- chce jakis glosnik bezprzewodowy do mp4 plyty i chcialam jej kupic jakas torebke. Podpowiedzcie- styl sportowy, ciut mniejsza niz na a4, bez fredzli bo styl boho sie jej nie podoba. No i chlop...jakies pomysly?
#2968 |
Zadomowienie
|
Hej!
Jeju.. Chyba tylko ja nie myśle jeszcze o prezentach.. Dla Olafa tak sobie myśle dam prezenty które teraz dostał w Pl od babć dziadków ciotkow i jeszcze powrzucam jakieś zabawki po Ewie ![]() A Ewie nie mam pojęcia co kupić.. Moze wałek do ciasta?! ![]() Jeszcze mi sie wspomniało.. Jak wrócę do domu to pokaże wam najbrzydsza lalkę na świecie! Ewa dostała od jednej z ciotek tz'ta. Normalnie chucky jak nic ![]() Sorcerres Klementyna- jakie testy na alergie i w jakim wieku robiliście? |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Pomyślę o wkupnym
![]() ![]() A no na tle dzieci wątkowych to z Jasiem -alliw są na równo myślę. Mowa stoi, pampy to samo cóż czekam na właściwy moment. Ogólnie się nerwus z niego zrobił, wkurza się często z byle powodu, i chwilami mam dość bo zwykle jesteśmy tylko we dwoje. No i przez to wszystko ja też nerwus. Ale żeby nie było są też dobre dni kiedy się świetnie dogadujemy bez nerwów. |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam hipopotamy i krokodyle - krokodyle nawet znalazłam ostatnio 2 w jakiś swoich rupieciach - jeden śpi na stercie książek, drugi jak jakiś szalony chemik wyglada, Z sie podobają. Nie mam tylko pomysłów na przechowywanie tej drobnicy, byłoby to moje to bym w jakiś wielki szklany słój wsadziła, ale jeszcze rozbije.... W ogóle dobijają mnie te wszystkie zabawki z pierdyliardem czesci. Co do samych niespodzianek to czy ja wiem czy te dawniejsze fajniejsze? Mnie same figurki tak nie kręciły, wolałam jak tam jakieś diy było. Teraz Z najbardziej lubi takie tyci samochodziki i jeszcze ostatnio był króliczek z taka sierścią jak te Sylvanian families to tez go głaszcze jaki milutki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.