Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-16, 21:34   #2221
madziara889
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Agnessssa, Mini super, ze z dzieciaczkami wszystko dobrze.

Kropcia śliczne zakupy.

Jutro na 14.40 mam usg
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 21:42   #2222
Polinezyjka
Zakorzenienie

Margueri ja mam takie samo odczucie jak te dziewczyny! W mojej pracy 6 osób ma syna! (w ciagu ost 3 lat), wszystkie koleżanki które rodzily w przeciągu tamtego roku tez syna no ja to takie wrażenie mam ze wszędzie chłopaki hehe

Martinix trzymam! I czekamy na wieści

Linaewen kurczę hehehe kiedy kolejne usg? to bylo polowkowe? Hehe i dalej nie wiesz kto tam mieszka :P

Madziara no to powodzenia jutro :-* i czekam na super fantastyczne wieści !!!
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 21:59   #2223
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Margueri ja mam takie samo odczucie jak te dziewczyny! W mojej pracy 6 osób ma syna! (w ciagu ost 3 lat), wszystkie koleżanki które rodzily w przeciągu tamtego roku tez syna no ja to takie wrażenie mam ze wszędzie chłopaki hehe

Martinix trzymam! I czekamy na wieści

Linaewen kurczę hehehe kiedy kolejne usg? to bylo polowkowe? Hehe i dalej nie wiesz kto tam mieszka :P

Nie, to było kontrolne zwykłe Za dwa tygodnie połówkowe, za miesiąc kontrolne... Chciałabym wiedzieć, no ale cóż, poczekam z zakupem sukienek
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 22:08   #2224
MaLoS
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Agnessssa, Mini super, ze z dzieciaczkami wszystko dobrze.

Kropcia śliczne zakupy.

Jutro na 14.40 mam usg
Tez mam jutro na 9:45 nie mogę się doczekać!

Głaskanie brzuszka właśnie w piątek w szpitalu ta wredna położna mnie opieprzała, ze mam się za brzuch nie trzymać i mówiła czym to grozi staram się tylko kłaść rękę w jednym miejscu, ale czasem bezwiednie głaszcze brzuszek i gadam do Fonciaka

Golenie ja tez na 0 - wszystko , jestem po laserze wiec nie mam już z tym większego problemu (matko jaka wygoda na wakacjach ), niestety teraz przy burzy hormonalnej zaczęły odrastać, ale może 15% i to takie słabe... ogólnie polecam laser, najchętniej wszystko bym usunęła oprócz głowy i brwi tyle ze kasa...po porodzie idę na zabieg "przypominający"

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 22:12   #2225
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 22:21   #2226
lucy111
Zadomowienie

Załącznik 6089760
Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Lucy111 ja kiedyś należałam do wizazowych wlosomaniaczek kreconowlosych dużo sie udzielałam swojego czasu i tez lubię tanie odzywki z prostym składem anwen wtedy tez sie udzielała to było jakieś 5 lat temu i od tamtego czasu prowadzi bloga czytasz??

Beth czyli z tego co mówisz oliwka tez nie powinno sie i kremami brzucha smarować bo to głaskanie. Robię to co najmniej raz dziennie i robić będę na pewno pozatym brzucha nie głaskam
No ale u mnie wszystko przebiega prawidłowo póki co
od bloga anwen zaczęłam swoje włosomaniactwo, ciągle go podczytuję
lubie jeszcze bloga alinarose i blondhaircare

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
dzieci mnie wkurzaą, drą się ciąle wiec sobie poszłąm machnąć żyrafkę sensoryczną a męzuś na siłowni jasny wicher...
Zacznij to sprzedawać no cudo, jak zwykle

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Ja już po usg, kamień z serca mi spadł dzieć zdrowy Mi macica się stawia jednak i mam magnez brać, nospe i jakieś czopki dostałam, do tego pecherz mój tak się pali, że hej także i uroseptem mam się częstować ważna rzecz to, że łożysko się przesuwa wyżej i nie zakrywa ujścia już także jest szansa na poród naturalny No i za tydzień na badanie szyjki mam przyjść, a za dwa tygodnie kolejne usg, także znowu się przesuwają moje wizyty.

Zaraz wstawię zdjęcia cudów, które kupiłam w sobote
dobrze ze z maleństwem ok
świetne zakupy

Cytat:
śliczne ciuszki!!! Ale piękności znalazłaś

Mój wieczorny brzuszek - 18 tydz 1 dz
Która to miała taki piękny brzuszek co tylko w przód szedł? Cloche? Twój był po prostu boooski !!!
ja to czuję, że mój się rozleje tak nad biodra zobaczymy hehehe

RUCHY
Hmmm.... chyba czuje, a po prostu siedząc (wcześniej musiałam się ułożyć i coś tam czasem sie działo).
Ale to znów nie są żadne bąbelki itp tylko hm jakby mnie w mięsień uderzało, tak gdzieś nisko pstryka mi coś heh ciężko to nawet wytłumaczyć, tak jakbym miała tik jakiś mięsnia :P gdzieś w macicy z przodu hehe No ale co to może być innego jak takie krótkie pyk i w jednym miejscu raz na jakiś czas

W nast tygodniu mam połówkowe, mam nadzieje, że uda mi się zrobić tak jak opisywałyście, że dziecko będzie akurat się ruszać i poczuję te ruchy i będę wiedziała, że to TO

PS: może mi macica wibruje haha

LOL opisalam popisalam i brzuszka nie dodalam
mam podobne uczucie jeżeli chodzi o ruchy
moze faktycznie to maluch się ruszają no bo co innego

Cytat:
Ja dziś w reserved kupiłam dziewczęce ciuszki jak w piątek na połówce okaże sie ze jest pindelek to oddam grzech nie skorzystać z -30% Załącznik 6089712Załącznik 6089713Załącznik 6089714
ale cudeńka, mała księżniczka

Wklejam swój brzuszek. Zdjecia z poprzedniego tygodnia.
Dziś niewiele się zmieniło. Mamy 19t3d. Młody waży prawie 300 g. Pięknie rośnie. Wszystkie pomiary ok. chłopak jak się patrzy. Dziś się prezentował w całej okazałosci. No nic się nie zasłoni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_001645.jpg (111,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PhotoChooser-bbcef9cd-5057-4796-b5bb-6baeb4e5a40d.jpg (122,8 KB, 34 załadowań)
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 22:22   #2227
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
Tez mam jutro na 9:45 nie mogę się doczekać!

Głaskanie brzuszka właśnie w piątek w szpitalu ta wredna położna mnie opieprzała, ze mam się za brzuch nie trzymać i mówiła czym to grozi staram się tylko kłaść rękę w jednym miejscu, ale czasem bezwiednie głaszcze brzuszek i gadam do Fonciaka

Golenie ja tez na 0 - wszystko , jestem po laserze wiec nie mam już z tym większego problemu (matko jaka wygoda na wakacjach ), niestety teraz przy burzy hormonalnej zaczęły odrastać, ale może 15% i to takie słabe... ogólnie polecam laser, najchętniej wszystko bym usunęła oprócz głowy i brwi tyle ze kasa...po porodzie idę na zabieg "przypominający"
Ja też o 9.45

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-16, 22:31   #2228
justyna_fli
Zadomowienie

Ale wysyp wizyt jutro ja na 17.
lucy ale chudzinka z Ciebie zawsze chcialam miec taka figure, ale za bardzo kocham zrec chyba
gosiaczek zyrafka piekna i super kolorki
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 22:44   #2229
margueri
Zadomowienie

Cytat:
U moich znajomych na 5 dzieciaczków są 4 dziewczynki, dzieci urodzone na przestrzeni sierpien `15 - grudzień `15
Niech się rodzą sami mężczyźni, w końcu moja musi mieć w czym wybierać

Powodzenia na jutrzejszych wizytach!

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-16, 23:17   #2230
MaLoS
Rozeznanie

lucy ale szczuplutka jestes, ledwo co ten brzuszek widać

Margueri dzieki i za Was wizytujące jutro mamy tez trzymam kciuki mocno za wspaniałe wieści od ginów

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 03:52   #2231
salud
Zadomowienie

O matko,kolejna nocka,kiedy się tłuczę od 2 ;/, przynajmniej nadrobie wizaż
Cytat:
Napisane przez groszekpat Pokaż wiadomość
Zamówilam łóżeczko. Co o nim myślicie?😊
bardzo ładne

---------- Dopisano o 03:30 ---------- Poprzedni post napisano o 03:14 ----------

Cytat:
no mi pewnie tez cos kolo tego wyjdzie... a nie policzylam ani karuzelki, ani lezaczka... to nie musi byc od razu przeciez...

u mnie sam wozek 2 w1 ok 2000zł meble 1800 zl (lozezko, komoda i regał) a jeszcze nie policzony materac i posciel, laktator ok 250 zł, niania chcialam max 150 zł wydac i termometr 120-150 zł... to z takich wiekszych wydatków. Zasłonki szyje sama, musze kupic miekki przewijak, to gdzies 60-70 zł, posciel 2 zmiany, zamoilam tez rezcznie robiony dywan za 350 zł (ale z niego nie zrezygnuje)
no jest tego troche. w styczniu siądę i zacznę liczyć dokladnie, jedynie wiem, ze pod choinkę sobie zazycze albo termometr albo nianie.
Wydatki na dziecko to studnia bez dna. Ja na całe szczęście mam dużo po synku,pożyczyłam przyjaciółce,ale sukcesywnie oddaje,jak "wyrasta".Podejrzeam, ze ceny kształtują się podobnie jak 4 lata temu. My z mężem zrobilismy liste i gdzies w 7 m-cu pojechalismy kupic najwazniejsze rzeczy-na wozek,bazę do auta, łożeczko ,materac,2 zmiany pościeli,rozek, pare pieluch tetrowych,laktator,kocyk wydalismy 5 tys.Fotelik pozyczylismy od przyjaciiół.P otem doszły jeszcze wydatki typu tummy tub,poduszka do karmienia, poduszka przeciwuduszeniowa, karuzelka,chusta do noszenia,kosmetyki,pieluc hy,chusteczki do dupki,rzeczy do porodu i chyba tysiac innych wiec nie ogarniam łącznie. Mi praktycznie odpadły ciuchy bo moja mama jest zakupocholiczka wiec mielismy wystkiego az za duzo. Nie mielismy tez wydatkow typu pokój dla dziecka,bo go po prostu nie mielismy. Był kącik w sypialni a ubranka ukladalam w wiklinowych koszach z TK max. Teraz będę urządzac pokój wiec pójdzie trochę na mebelki-bedziemy robic szafę wnękową, komodę z przewijakiem i łóżeczko,plus niania elektroniczna i troche dziewczecych ciuszków i gadżetów. Nie wiem ile to wyniesie,ale wolę życ w błogiej nieświadomości,

---------- Dopisano o 03:45 ---------- Poprzedni post napisano o 03:30 ----------

Cytat:
dzieci mnie wkurzaą, drą się ciąle wiec sobie poszłąm machnąć żyrafkę sensoryczną a męzuś na siłowni jasny wicher...
OMG,zakochałam, sie. Ale Ci zazdroszcze talentu.Muszę naprawic maszynę teściowej i się wreszcie nauczyc szyc.

---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:45 ----------

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość

Tak teraz przypomniałam sobie że już dawno Was miałam pytać a w szczególności dziewczyn z doświadczeniem jakiego proszku do prania używałyście do prania dziecięcych rzeczy czy tego samego co w domu czy tych specjalistycznych dla dzieci?
Prałam w płynach do prania dla niemowląt-Dzidziusiu (tak ślicznie dzidziusiowo pachnie) i Loveli przez ok rok. Potem uzywalismy do ponad 3 rż płynow sensitive do plukania i normalnych proszkow.Dopiero teraz mamy 1-wszy normalny pachnacy płyn do płukania i widze ze skorą malego na razie nic sie nie dzieje.Ale on wrażliwiec,wiec jestesmy ostrożni
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 04:15   #2232
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
No i u mnie git. Około 500g już ma nadal prawdopodobnie będzie dziewczynka. Na 4 grudnia zapisałam się na usg 4d, które mam nadzieję rozwieje wątpliwości. Na mikołajki będziemy się chwalić
Wow,tyle juz wazy?super!

---------- Dopisano o 03:58 ---------- Poprzedni post napisano o 03:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Moje zakupowe sobotnie szaleństwo
Super zakupy,poszalałaś

---------- Dopisano o 04:02 ---------- Poprzedni post napisano o 03:58 ----------

Cytat:
LOL opisalam popisalam i brzuszka nie dodalam
Kolejny zgrabny brzuszek,w kolejce bym Cie nie przepusciła
Kurcze mój taki ewidentnie ciążowy,muszę go cyknąć i wrzucić

---------- Dopisano o 04:04 ---------- Poprzedni post napisano o 04:02 ----------

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość

Hej Dziewczyny Ja znowu jestem w plecy i muszę nadrabiać od pt jestem trupem, wymiotuję, brzuch mnie boli, myślałam, że to jakiś rota...
Dziś miałam wizytę lekarz mówi, że jest wszystko ok i dał mi skierowanie na badania, zobaczymy co i czy cokolwiek wyjdzie, wtedy da mi jakieś proszki...jak nie urok to...
Z dzidzią wszystko jest ok, pięknie rośnie I córa pozostała córą, liczę, że nagle nie zmieni się w synka
Zdrówka, oby szybciutko przeszło !

---------- Dopisano o 04:08 ---------- Poprzedni post napisano o 04:04 ----------

Cytat:
Ja dziś w reserved kupiłam dziewczęce ciuszki jak w piątek na połówce okaże sie ze jest pindelek to oddam grzech nie skorzystać z -30% Załącznik 6089712Załącznik 6089713Załącznik 6089714
prześliczne

---------- Dopisano o 04:11 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ----------

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Załącznik 6089760
Wklejam swój brzuszek. Zdjecia z poprzedniego tygodnia.
Dziś niewiele się zmieniło. Mamy 19t3d. Młody waży prawie 300 g. Pięknie rośnie. Wszystkie pomiary ok. chłopak jak się patrzy. Dziś się prezentował w całej okazałosci. No nic się nie zasłoni
Kolejna modelka, wpadam w kompleks brzuchowy

---------- Dopisano o 04:15 ---------- Poprzedni post napisano o 04:11 ----------

Nadrobiła,zmęczyłam się i idę spac
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 05:53   #2233
gosiaczek071
Zakorzenienie

Hello z rana jak śmietana �� Zmolestwowalalm wczoraj męża, ale sie zdziwił heh faaaaajnie

Ja mam wizyte za 6 dni...strasznie sie boje znowu...zeby nic sie nie okazało znow bedzie ok..., musi byc!
Jedziemy dzis po farbę do pokoiku
A wczoraj zamówiłam tapetę

Także powoli zaczynamy sie kokosic w pokoju malucha.
Ide śniadanie robic. Paaaa
Nie piszcie za dużo bo wracam tu popołudniu dopiero

A brzuszki jak te laski macie, super ja miałam w każdej ciazy taki na boki bardziej
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 06:40   #2234
gosiulka22
Wtajemniczenie

Witam się z rana, my juz od pół godziny nie śpimy.

Brzuszki

Wszystkie macie takie śliczne zgrabne i u niektórych to kompletnie nic nie widać

Proszek

Ja pralam w dzidziusu pachnial cudnie jakoś zapach loveli mnie odrzucal. Teraz piore juz w zwykłym proszku tyllo plyn uzywam sensitive.

Super, że u Was wszystko super po wizytach i gratki za poznanie płci. U mnie wizyta dopiero za dwa tygodnie a ja juz się nie mogę doczekać. Stresuje się bardzo czy aby na pewno wszystko dobrze z moim malenstwem. Chyba oszaleje do tego czasu. ..
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:46   #2235
MiniMonix
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze rok, może dwa mamą zostane i ja - cz.2

Cytat:
Hmm? to cytat z innego wątku? bo się zgubiłam hehehe
Oł, nie wiem dlaczego to zdanie mi się skopiowało. Nie lubię aplikacji :/ w ogóle fotki się wasze nie wyświetlają. Któraś wie może czy da się to zmienić??

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

margueri

Malutka będzie wybierać a my eliminować hahah

Linaewen
Ja bym użyła, w końcu ręczniki trzeba prać w 90 stopniach. Osobiście kupię i tak nowy, bo na allegro są już po 20zł, a że mam zamiar robić zakupy higieniczne u jednego sprzedawcy to cenowo wyjdzie ok. Mam jeszcze 2, jeszcze po mojej siostrze to 3 ręczniki na pewno starczą

Pranie
Ja zakupie chyba loveli, ale to będzie raczej na pierwsze 3 miesiące. Potem będę prała w normalnych proszkach i nastawiała na dodatkowe płukanie. O ile nie będzie skórnych problemów :/

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:51   #2236
Polinezyjka
Zakorzenienie

Gosiaczek nie piszcie dużo coraz bardziej nie realne :P ja zaraz do pracy jadę i sobie obiecuję ze ani razu na wizaż nie zagladne hehe bo to juz koncowka przed L4 i mam w choooolerke do zrobienia by potem odejść z czystym sumieniem :P

MiniMonix korzystasz z taptalk? Tam sie zdjęć nie da zobaczyć, a jak się zobaczy to jakiś cud hehe. Ja nie rozumie czemu wizaż nie zainwestuje w osobna aplikacje
21 tc córeczka
Stary 2015-11-17, 08:53   #2237
velika
Winter is coming

gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Lin oby się dzieć ujawnił na połówkowym. Ja też mam za 2 tygodnie i niech no się spróbuje zasłaniać
lucy woow ale zgrabna jesteś ciąży to nie widać
wczoraj mnie strasznie wzdęło albo to było słynne stawianie się macicy :/ nic mnie nie bolało, tylko bebzon był wielki i twardy, zeżarłam magnez, no spe i już jest ok, ale zestresowałam się trochę.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:53   #2238
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiaczek nie piszcie dużo coraz bardziej nie realne :P ja zaraz do pracy jadę i sobie obiecuję ze ani razu na wizaż nie zagladne hehe bo to juz koncowka przed L4 i mam w choooolerke do zrobienia by potem odejść z czystym sumieniem :P

MiniMonix korzystasz z taptalk? Tam sie zdjęć nie da zobaczyć, a jak się zobaczy to jakiś cud hehe. Ja nie rozumie czemu wizaż nie zainwestuje w osobna aplikacje
No:/ e to ja poza swoimi to nie widzę żadnych. Później siadam na kompa to sobie nadrabiam

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-11-17, 08:53   #2239
velika
Winter is coming

Cytat:

jest aplikacja, ale taka trochę lipna, nie da się wejść do klubów, przynajmniej ja nie umiem. Zdjęć też nie widać ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 08:54   #2240
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
jest aplikacja, ale taka trochę lipna, nie da się wejść do klubów, przynajmniej ja nie umiem. Zdjęć też nie widać ;/
No właśnie do klubu też kiedyś próbowałam i nic z tego. Szkoda

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-11-17, 09:04   #2241
Polinezyjka
Zakorzenienie

Mini ja to nawet swoich nie widze jak wrzucę heheheh

Velka oooo ale to na windowsa nie widziałam:p pewnie na androida zrobili bo najtaniej i najprosciej
21 tc córeczka
Stary 2015-11-17, 09:06   #2242
velika
Winter is coming

no na androida mam. Nie wiem, czy na windowsa też jest
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681956
tu jest wątek, więc chyba tylko na androida.

Stary 2015-11-17, 09:52   #2243
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Zbieram szczenę z podłogi... Jest CUDOWNA !

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Ja też Android. Może kiedyś ulepszą tą aplikację. Zdecydowanie mi wygodniej w telefonie

A wiecie może kiedy zaczynają się prawdziwe wyprzedaże? Nie wiem dlaczego, cały czas mi po głowie krąży 27 listopad a też bym chętnie odwiedziła Reserved. Bardzo mi się podobają te ubranka

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Stary 2015-11-17, 10:04   #2244
Polinezyjka
Zakorzenienie

Odebrałam wyniki, czy wiecie co oznacza za niska hemoglobina i hematokryt ? Resztę mam w normie
21 tc córeczka
Stary 2015-11-17, 10:09   #2245
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Odebrałam wyniki, czy wiecie co oznacza za niska hemoglobina i hematokryt ? Resztę mam w normie
Może oznaczać anemię. A sprawdzałas z normami ciążowym i czy z tymi normalnymi? Ciążowe jednak trochę się różnią.
Najlepiej zapytaj gina na wizycie co radzi.

Cytat:

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Ja też Android. Może kiedyś ulepszą tą aplikację. Zdecydowanie mi wygodniej w telefonie

A wiecie może kiedy zaczynają się prawdziwe wyprzedaże? Nie wiem dlaczego, cały czas mi po głowie krąży 27 listopad a też bym chętnie odwiedziła Reserved. Bardzo mi się podobają te ubranka
27 listopad to za wcześnie.
Większość tak w połowie grudnia, ale wtedy dość niskie są te obniżki. Tylko wybór spory.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 10:09   #2246
RoseLady
Raczkowanie

Cytat:

takie największe to styczeń, po świętach się zaczyna szał

Cytat:
hemoglobina to anemia.ile masz?
RoseLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 10:17   #2247
GGI
Zakorzenienie

Witam się na szczęście nienaprodukowałyście dużo :P

No ciągnąć dalej temat prania to ja od sameego początku myślałam że będę prać w proszku i 2 razy płukanie... a zobaczymy ... ale dzieki za odpowiedzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 10:19   #2248
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Witam się z "rana" od 7 na nogach, mamie sie zrobil odprysk na hybrydzie i robilam od rana...ale za to wydalam 60 zl przed chwila w lumpku i odebralam laktator z poczty piekny dzien

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 10:24   #2249
Polinezyjka
Zakorzenienie

Lucy dzieki! Nie sprawdzalam jeszcze, jutro mam giną, tak chciałam wiedzieć czego sie spodziewać. Och boziu oby nie anemia, nie chce jeść żelaza po nim mi bylo tak niedobrze i mdlosci miałam, a ciekawe jest to ze żelazo mi wyszło normalne w krwi

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

RoseLady hemoglobina to 11,5 a hematokryt to 32,80
21 tc córeczka
Stary 2015-11-17, 10:29   #2250
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
Witam się na szczęście nienaprodukowałyście dużo :P

No ciągnąć dalej temat prania to ja od sameego początku myślałam że będę prać w proszku i 2 razy płukanie... a zobaczymy ... ale dzieki za odpowiedzi
Myślę , że warto na początku prać w czymś delikatniejszym. O ile od początku nie będzie problemów skórnych..

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości