Mamusie styczniowe 2016, cz. VI - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-17, 13:08   #2011
czarnulax
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI

uao ślicznie wyszła.
mojakaren ja chcę. Raz, ze dla mojego komfortu psychicznego, a dwa nam położna mówiła na SR, że może pomóc przyspieszyć poród. A jakie uczucie i jak to jest nie mam pojęcia, bo nigdy nie miałam.
Stary 2015-11-17, 13:10   #2012
niepozorna
Zakorzenienie

Mamusie styczniowe 2016, cz. VI

Super, że u Julki wszystko dobrze

Uaoo ja też polecam paczkomaty Pierwszy raz teraz miałam okazję z nich skorzystać, bo kocyki miałam do odbioru właśnie w paczkomacie. Dostałam smsa z info, że paczka już czeka i mogłam odebrać kiedy chciałam. Kurierzy mnie zaczęli wkurzać ostatnio, bo wiecznie im coś nie pasuje i mają problem, żeby dostarczyć paczkę w takich godzinach jakie mi pasują. Tak samo poczta. Dzisiaj zajrzałam do skrzynki, a tam awizo, że paczka jest do odbioru na poczcie bo wczoraj listonosz nie zastał nikogo w domu. Ja się pytam jak nie zastał skoro cały dzień byłam albo ja albo TŻ Nie chce mu się wjeżdżać na 6 piętro to lepiej awizo do skrzynki wrzucić

Magda mnie też Młody kopie jak ręce na brzuchu opieram

Ja z Pepco mam kilka bodziaków, półśpiochów, niedrapki i czapeczki i jakość jest super Po praniu i prasowaniu też się nic z nimi nie stało.

Malwi super, że z szyjką okej
Trzymam kciuki, żebyś na spokojnie dotrwała do 36 tygodnia

Jerzyczka ja jestem zachwycona wszystkim z LaMillou

Casaa super zakupki

Kogiel za wózek.

Nebula trzymam kciuki, żeby szyjka się uspokoiła

Kamilka trzymaj się!

Uaoo super to wygląda

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:11   #2013
MallaMi
Rozeznanie

uaoo karuzela super
ja nie robie ani nie kupuje, może dostaniemy od kogoś
jakoś temat karuzeli i leżaczka bujaczka w ogóle mi nie podszedł i jest mi to obojętne czy będe to mieć czy nie

Kamilka ja nie widze zdjęc ale trzymajcie się dzielnie
MallaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:11   #2014
lune1992
Zadomowienie

Kamilka cudna Kryszynka Gratuluje wytrwałości i odwagi ale się opłaciło, dużo zdrówka dla Was
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:16   #2015
czarnulax
Zakorzenienie

mojakaren który zamówiłaś szlafrok? Pokażesz jak na żywo wygląda? Jest ok?
Stary 2015-11-17, 13:20   #2016
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
o mamo uaoo jest piękna Ja też taką chcę!!!
Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
Ale śliczna!
Cytat:
Napisane przez candyyfloss Pokaż wiadomość
Uaoo - piękna karuzela
Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
Śliczna karuzelka
Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
uao ślicznie wyszła.
Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Uaoo super to wygląda
Cytat:
Napisane przez MallaMi Pokaż wiadomość
uaoo karuzela super

Dziękuje Wam dziewczyny! Starałam się.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:22   #2017
kinga1701
Zakorzenienie

uaoo super Ci wyszła , serduszko masz wycięte z tektury i owinięte czy jak ?
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:23   #2018
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Nic nie powiedziała tylko że 'no taka jest'.

jakiej firmy ten materac? tez fiki miki?
Łoo nie pamietam, na allegro zamowilam, chyba od sprzedawcy mamo_tato.com

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Niepozorna moja kolezanka zrobila awanture na poczcie, ze byla caly dzien w domu, a listonosz olal system. Wiem, ze teraz sprawdzaja czy jest w domu

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:31   #2019
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
uaoo super Ci wyszła , serduszko masz wycięte z tektury i owinięte czy jak ?
dokładnie tak

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-11-17, 13:37   #2020
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam takie nieprzyjemne pytanie jak nastawiacie się na lewatywę?
Babeczka w SR mówiła, że teraz nie jest obowiązkowa, ale większość rodzących chce, bo jest większy komfort.
Ja nigdy nie miałam lewatywy, jakie to uczucie? W sensie lewatywa, leci się od razu do wc i po sprawie? czy to jakoś bardziej skomplikowane?
Ja też jestem ciekawa choć nie odważyłam się pytać, może wypowiedzą się te które już to przeżyły
Ja jestem zdecydowana bo wiem że tak to bym się spinała i bała przeć żeby przypadkiem coś nie "wyszło" ale martwią mnie głosy że lewatywa nie daje 100% zabezpieczenia przed takim wypadkiem
Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
Na razie nic nie wiem. Musze czekac aż ktoś do mnie przyjedzie żeby mnie do niej zawieźć.
Kamilka trzymam kciuki i modlę się za Waszą rodzinkę, trzymajcie się, obyś doszła jak najszybciej do siebie i mogła być z córeczką
Cytat:
przeglądam te materace fiku miku, spodobał mi się o ten https://www.entliczek.pl/fiki-miki-m...ne-120x60.html przemawiają do mnie te przekroje + pokrowiec, który można uprać.
Cytat:

My mamy właśnie materac z fiki miki.
To też mój faworyt, Czarnula i jak on wygląda porządnie?
Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Nie chciałam Wam pokazywać bez tych sówek. Jak się uda to będą sówki, zamiast pomponów. Na razie ta karuzela wygląda tak:
Śliczna musze też coś pokombinować bardzo lubię takie rzeczy zrobione z "serduszkiem"

To mój wózek Baby Design Dotty Denim kolor 13 - sorry za jakość zdjęć ale lepszych nie mam możliwości zrobić
A w środku mój kocyk, jeszcze bez poduszeczki, uszyłam go z owatą 300 bo jest przeznaczony do wózeczka na zimę zamiast spiworka, planuję go tak układać jak na zdjęciu a do środka Karinka w kombinezonku
A na ostatnim zdjęciu taki kokon niemowlęcy sobie uszyłam, ciekawe czy się przyda ale zrobiłąm go z myślą że na dole nie będę miała w czym kłaść dziecka a na samej kanapie bym się bałą czy nie spadnie - zobaczymy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20151117_125611.jpg (91,7 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20151117_125648.jpg (90,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20151117_125358.jpg (76,5 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez ahnessy
Czas edycji: 2015-11-17 o 13:42
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:40   #2021
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
viki1988 gratuluję nowego tygodnia
Cytat:
viki graty!
Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość

Viki gratki
Dzięki dziewczyny

uuao, super ta karuzelka a planujecie od razu wieszać? Bo chyba nie ma co przez pierwszy miesiąc- dwa? dzieciaczek i tak tego nie zobaczy

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

ahnessy, na ostatnim zdjęciu to taki "kojec" do łózka dla dziecia? będziecie spać z maluszkiem w łóżku?
Stary 2015-11-17, 13:41   #2022
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
oby to tylko zatrucie bo grypa żołądkowa w ciąży na samym paracetamolu to dramat
Po co paracetamol na grypę żołądkową? Paracetamol to jest przeciwbólowy i przeciwgorączkowy
Na grypę żołądkową: węgiel, smecta, banany, jagody, marchwianka, rozgotowany ryż, kaszki ryżowe dla dzieci

Cytat:
Aaa jakie macie materace? Które najlepsze są (pomijając cenę)?
My lateksowy kupimy
Cytat:
a czy któraś z Was kupiła materac z Ikei? czy uważacie, że on nie jest za dobry?
Ja będę kupować

Cytat:
A da się maluszkom joaoś pomóc jak ich długo czkawka męczy, bo mojego to mi czasami szkoda, tak go długo potrafi męczyć.
Ponoć to maluszkowi wcale aż tak nie przeszkadza

Ua00 - super ta karuzela!
Kamilka, a mała leży w innym budynku niż Ty?

Cytat:
Dziewczyny, a ja mam takie nieprzyjemne pytanie jak nastawiacie się na lewatywę?
Babeczka w SR mówiła, że teraz nie jest obowiązkowa, ale większość rodzących chce, bo jest większy komfort.
Ja nigdy nie miałam lewatywy, jakie to uczucie? W sensie lewatywa, leci się od razu do wc i po sprawie? czy to jakoś bardziej skomplikowane?
Ja na 100% chcę lewatywę Jednak to większy komfort no i tak jak Czarnula pisała - nam też w SR mówili, że lewatywa może przyspieszyć poród

Ja miałam raz lewatywę, przed operacją w szpitalu:
Mega obrazowo, kto nie chce, niech nie czyta, na biało: idziesz do zabiegowego, wypinasz tyłek, pielęgniarka rurką wprowadza Ci płyn do odbytu i tyle.
Potem to zależy od człowieka, jak szybko masz odruch żeby się wypróżnić, ale pielęganiarka zwraca uwagę,żeby nie lecieć od razu w pierwszej sekundzie, bo ten płyn musi tam chwilkę pobyć.
Więc masz takie uczucie, że za chwilę dostaniesz biegunki (jak przy grypie żołądkowej albo niestrawności), potem lecisz do kibelka i właśnie jest tak jak przy biegunce
.

Ja byłam prawie godzinkę w lesie na spacerze. Wzięłam sobie kijki, więc szło mi się o wiele szybciej niż ostatnio (no + lepiej się czuję).
Zaszłyśmy meeega daleko, widziałam liska
Pies caaały do prania Ale teraz śpi jak zabita, więc trochę spokoju. Ja robię kolejne pranie, trochę odpocznę i coś tam poprasuję, a potem powoli wezmę się za obiad, dzisiaj robię domową pizzę
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:43   #2023
candyyfloss
Zadomowienie

Mojakaren - Dotka to bardzo dobrze opisała Tak naprawdę to nic strasznego, a chyba lepiej zrobić. Ja na pewno się wzbraniać nie będę.
candyyfloss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:47   #2024
kinga1701
Zakorzenienie

ahnessy właśnie coś mi się wydawało, że gruby ten kocyk, a ten kokonik, bardzo fajny tutaj widziałam takie w sprzedaży, ale drogo bardzo, znajoma znajomej go zachwalała właśnie, kładła malucha w tym wszędzie czy to na kanapie czy łóżku itd i już poduszkami nie musiała okładać. Masz talent
Stary 2015-11-17, 13:52   #2025
TheFall
Zadomowienie

Odnośnie lewatywy to nie wyobrażam sobie rodzić bez o.O

Mam już tyle ciuchów dla córki, że rzeczy po synku mogę spokojnie odstawić na strych i olać sortowanie. Trochę kupiłam, mnóstwo dostałam... Piękna będzie

A dzisiaj o 19.40 trzecie usg... Ktoś wie jak ono się fachowo nazywa? Jest prenatalne, połówkowe i.....?
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:55   #2026
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
A dzisiaj o 19.40 trzecie usg... Ktoś wie jak ono się fachowo nazywa? Jest prenatalne, połówkowe i.....?
USG III trymestru
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 13:56   #2027
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheFall Pokaż wiadomość
Chyba tak jak Dotka pisze, po prostu Usg III trymestru
Stary 2015-11-17, 14:03   #2028
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość

ahnessy, na ostatnim zdjęciu to taki "kojec" do łózka dla dziecia? będziecie spać z maluszkiem w łóżku?
nie spać z maluszkiem bym się bała bo ponoć czasem moje ręce dają czadu w nocy ale na kanapie spokojnie położę w tym dziecko i nie będę się bać że spadnie
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Po co paracetamol na grypę żołądkową? Paracetamol to jest przeciwbólowy i przeciwgorączkowy
Na grypę żołądkową: węgiel, smecta, banany, jagody, marchwianka, rozgotowany ryż, kaszki ryżowe dla dzieci

Mega obrazowo, kto nie chce, niech nie czyta, na biało
Dotka ja miałam grypę jakiś miesiąc temu, niestety z gorączką więc na zbicie temperatury to dziadostwo brałam choć efekt mizerny - nie ma to jak ibuprofen
Dzięki za opis, właśnie się zastanawiałam czy zdążę do toalety haha

z tą zdolnościa to bym nie przesadzała dopiero zaczynam z szyciem, widać że ten kokon trochę koślawy wyszedł ale 160 zł to bym za takie coś nie dała..... no i gdyby nie mój TZ to by raczej nie powstał bo ja to mam problem z wyobraźnią ale jak mi pokazał i zrobił szablon to już poszło
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 14:08   #2029
uaoo
Zakorzenienie

ahnessy, bryka super!

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
uuao, super ta karuzelka a planujecie od razu wieszać? Bo chyba nie ma co przez pierwszy miesiąc- dwa? dzieciaczek i tak tego nie zobaczy
Już jest powieszona i tak zostanie To jest bardziej jako ozdoba

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Mega obrazowo, kto nie chce, niech nie czyta, na biało: idziesz do zabiegowego, wypinasz tyłek, pielęgniarka rurką wprowadza Ci płyn do odbytu i tyle.
Potem to zależy od człowieka, jak szybko masz odruch żeby się wypróżnić, ale pielęganiarka zwraca uwagę,żeby nie lecieć od razu w pierwszej sekundzie, bo ten płyn musi tam chwilkę pobyć.
Więc masz takie uczucie, że za chwilę dostaniesz biegunki (jak przy grypie żołądkowej albo niestrawności), potem lecisz do kibelka i właśnie jest tak jak przy biegunce
.
Dokładnie tak. Ale do kibelka latałam co 5 minut przez chyba 3 godziny. Było to uciążliwe tzn. to bieganie. Później już mi nie pozwolili biegać, bo się bali, że dziecko tam urodze.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-11-17, 14:10   #2030
tygrysek83
Zadomowienie

Cytat:
A da się maluszkom joaoś pomóc jak ich długo czkawka męczy, bo mojego to mi czasami szkoda, tak go długo potrafi męczyć.
Podobno dziecka to nie męczy. Po porodzie też miewa dużo czkawek i wtedy dopiero go żal.

Cytat:
Aaa jakie macie materace? Które najlepsze są (pomijając cenę)?
Cytat:
a czy któraś z Was kupiła materac z Ikei? czy uważacie, że on nie jest za dobry?
Ja mam piankowy z Ikei i jestem zadowolona.

Przyszła mi paczka z Gemini. Poza tym zrobiłam przegląd ciuszków i nic nie brakuje. Mam jakieś 20 kompletów
tygrysek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 14:10   #2031
kogielmogiel
Rozeznanie

ahnessy świetny ten kocyk, mam zamiar zamówić podobny na necie, strasznie mi się podoba, ale ja niestety nie potrafię szyć ;(
Fajny wózek
TheFall to kciuki za USG
Stary 2015-11-17, 14:10   #2032
Eleo765
Zadomowienie

Hej dziewczyny, pisalyscie o pomponach z tiulu, patrzcie na to https://m.facebook.com/story.php?sto...21546261224788

Co do pieluszek flanelowych, czy któraś z was ma takie wieksze niz 70x80? Takie żeby się dało dzieciaczka tym owinąć jak rozkiem? Kiedyś chyba dawalyscie linki ale pogubilam

Będę wdzięczna za link do tych chwalonych przez was pieluch z ikei, muslinowych i bawełnianych, bo szukam, szukam i nic

Edytowane przez Eleo765
Czas edycji: 2015-11-17 o 14:13
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 14:14   #2033
MallaMi
Rozeznanie

szalejecie z tymi wózkami, chyba tylko ja jeszcze nie byłam nigdzie oglądać
MallaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 14:21   #2034
czarnulax
Zakorzenienie

ahnessy ja mam ten lateks-pianka-kokos z tej firmy i według mnie ok Ja go kupowałam stacjonarnie, bo materac to chciałam sobie jednak pomacać.

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Tak odnośnie rozmowy o zwierzątkach. Właśnie w radiu mówili, że w moim mieście (całkiem niedaleko nas zresztą, chodzimy tam na spacery) łoś tarasuje drogę Ale mówili, że biedak ranny i ruszyć się nie chce, czekają na służby.
Stary 2015-11-17, 14:29   #2035
hariett
Zadomowienie

Hej hej
Wyszłam z domu około 8, wróciłam 13.30 Wydałam mnóstwo pieniędzy, strasznie się nachodziłam, ale i tak jestem zadowolona, bo mam wszystko co chciałam
Jutro dzwonię do lekarza o wyniki dzisiejszego badania moczu - oby wyszło ok i nic nie trzeba było więcej brać

W ogóle szukałam materiału w chmurki, w razie czegoś byłam gotowa go zamawiać przez internet (w Drecotton 19zł za mb plus wysyłka ), ale znalazłam w jednym z kilku sklepów z tkaninami za 13zł/mb No i wyczaiłam że minky mogę sobie ewentualnie kupić stacjonarnie i też wychodzi taniej
Widziałyście takie słonie-zegary w Pepco? Mnie się mega podobały, ale jakoś jak u nas były jeszcze żółte to marudziłam i nie wzięłam. Jak już jednak chciałam to zostały im same różowe... Weszłam do Pepco obok kliniki i mieli ostatni zielony Taaaka zadowolona jestem :3
Jak w końcu wezmę się za zdjęcia to wam wrzucę zegar i co tam do tego czasu zrobię, bo tylko na waszych zdjęciach żeruję

Dotka moja paczka jednak nawet nie wyszła od sprzedającej, mąż zapomniał nadać paczkę i tak z nim jeździła dwa tygodnie Ucieszyłam się jak nie wiem, przynajmniej jest bezpieczna i ma szanse spokojnie dotrzeć, a nie muszę jej szukać we wszystkich pocztowych zakamarkach

Kamilka Wasza historia robi wielkie wrażenie... Oby malutka była tak silna jak wcześniej, no i dużo siły dla całej Twojej rodziny

Uaoo śliczna karuzelka Z czego zrobiłaś ten skrzyżowany pałąk? Bo tej części mi brakuje, u rodziców mam takie kółko plastikowe i bym je wykorzystała do tego, ale nie będę tam w najbliższym czasie i muszę wymyślić coś innego.

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-11-17 o 14:31
hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 14:31   #2036
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
To mój wózek Baby Design Dotty Denim kolor 13 - sorry za jakość zdjęć ale lepszych nie mam możliwości zrobić
A w środku mój kocyk, jeszcze bez poduszeczki, uszyłam go z owatą 300 bo jest przeznaczony do wózeczka na zimę zamiast spiworka, planuję go tak układać jak na zdjęciu a do środka Karinka w kombinezonku
A na ostatnim zdjęciu taki kokon niemowlęcy sobie uszyłam, ciekawe czy się przyda ale zrobiłąm go z myślą że na dole nie będę miała w czym kłaść dziecka a na samej kanapie bym się bałą czy nie spadnie - zobaczymy
super
ale wy jesteście zdolne !

przysnęło mi się.. Olka dalej śpi już 3 h.. zobaczymy jeszcze jak długo. I wkurzyłam się bo dzwoniła do mnie babka z banku w sprawie tego nieszczęsnego kredytu Kurde miesiąc chodziłam i pytałam czy na pewno tylko wystarczą moje i Tż dokumenty "tak, tak, tworzycie państwo osobne gospodarstwo" i pytałam jeszcze czy jest tego 100% pewna "ależ oczywiście, dopytałam koleżanki, która zajmuje się tylko kredytami studenckimi i na pewno tylko państwa dokumenty" i co i guzik!! Powinnam pójść i nagadać tej babce w tym głupim banku aaaa!!!!!!!
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 14:31   #2037
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Niepozorna moja kolezanka zrobila awanture na poczcie, ze byla caly dzien w domu, a listonosz olal system. Wiem, ze teraz sprawdzaja czy jest w domu
No kurczę to już druga taka sytuacja w ostatnim czasie, że muszę biegać na pocztę, bo listonoszowi się nie chce dostarczyć paczki. Mógłby chociaż zadzwonić domofonem i poprosić o zejście do niego na parter to nie. Łatwiej wrzucić awizo i mieć wszystko w...
A ludzi na poczcie jest tyle, że masakra

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 14:32   #2038
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

gdzie mogę wnieść skargę na dany oddział? Obsmaruję im tyłek
co najlepsze rok temu też tak miałam!! I przez ich niekompetencję nie złożyłam wniosku wtedy
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 14:33   #2039
iola14
Rozeznanie

Witam się teraz mam wolne to się odezwę. Miałam ciężką noc, spalam może godzinę eh. Grzes cały czas wymiotowal, dostał biegunki i na koniec gorączki. Rano poszliśmy do lekarza i wyladowalismy w szpitalu Jakiś rotawirus się przyplatal a że mały nie chciał pić to się udowodnił ciekawe ile tu polezymy bo warunki takie sobie.

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 14:35   #2040
tygrysek83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
No kurczę to już druga taka sytuacja w ostatnim czasie, że muszę biegać na pocztę, bo listonoszowi się nie chce dostarczyć paczki. Mógłby chociaż zadzwonić domofonem i poprosić o zejście do niego na parter to nie. Łatwiej wrzucić awizo i mieć wszystko w...
A ludzi na poczcie jest tyle, że masakra
Z pocztowymi jest jakoś tak, że tylko niektóre mają obowiązek dostarczyć do domu. Dla pozostałych zostawiają jedynie awizo, nawet ich nie biorąc z poczty. Nie pamiętam jednak, które jak bo ilość rodzajów przesyłek/paczek jest już jakaś masakryczna...
tygrysek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości