|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
uao ślicznie wyszła.
mojakaren ja chcę. Raz, ze dla mojego komfortu psychicznego, a dwa nam położna mówiła na SR, że może pomóc przyspieszyć poród. A jakie uczucie i jak to jest nie mam pojęcia, bo nigdy nie miałam. |
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Super, że u Julki wszystko dobrze
Uaoo ja też polecam paczkomaty Magda mnie też Młody kopie jak ręce na brzuchu opieram ![]() Ja z Pepco mam kilka bodziaków, półśpiochów, niedrapki i czapeczki i jakość jest super Malwi super, że z szyjką okej Trzymam kciuki, żebyś na spokojnie dotrwała do 36 tygodnia ![]() Jerzyczka ja jestem zachwycona wszystkim z LaMillou Casaa super zakupki Kogiel za wózek.Nebula trzymam kciuki, żeby szyjka się uspokoiła ![]() Kamilka trzymaj się! ![]() Uaoo super to wygląda |
|
|
|
#2013 |
|
Rozeznanie
|
uaoo karuzela super
![]() ja nie robie ani nie kupuje, może dostaniemy od kogoś jakoś temat karuzeli i leżaczka bujaczka w ogóle mi nie podszedł i jest mi to obojętne czy będe to mieć czy nie Kamilka ja nie widze zdjęc ale trzymajcie się dzielnie
|
|
|
|
#2014 |
|
Zadomowienie
|
Kamilka cudna Kryszynka
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
mojakaren który zamówiłaś szlafrok? Pokażesz jak na żywo wygląda? Jest ok?
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam dziewczyny!
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
uaoo super Ci wyszła
, serduszko masz wycięte z tektury i owinięte czy jak ?
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Niepozorna moja kolezanka zrobila awanture na poczcie, ze byla caly dzien w domu, a listonosz olal system. Wiem, ze teraz sprawdzaja czy jest w domu
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2020 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem zdecydowana bo wiem że tak to bym się spinała i bała przeć żeby przypadkiem coś nie "wyszło" ale martwią mnie głosy że lewatywa nie daje 100% zabezpieczenia przed takim wypadkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To mój wózek Baby Design Dotty Denim kolor 13 - sorry za jakość zdjęć ale lepszych nie mam możliwości zrobić A w środku mój kocyk, jeszcze bez poduszeczki, uszyłam go z owatą 300 bo jest przeznaczony do wózeczka na zimę zamiast spiworka, planuję go tak układać jak na zdjęciu a do środka Karinka w kombinezonku A na ostatnim zdjęciu taki kokon niemowlęcy sobie uszyłam, ciekawe czy się przyda ale zrobiłąm go z myślą że na dole nie będę miała w czym kłaść dziecka a na samej kanapie bym się bałą czy nie spadnie - zobaczymy
Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2015-11-17 o 13:42 |
||||
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
uuao, super ta karuzelka ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- ahnessy, na ostatnim zdjęciu to taki "kojec" do łózka dla dziecia? będziecie spać z maluszkiem w łóżku?
|
#2022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na grypę żołądkową: węgiel, smecta, banany, jagody, marchwianka, rozgotowany ryż, kaszki ryżowe dla dzieci My lateksowy kupimy Cytat:
Cytat:
![]() Ua00 - super ta karuzela! Kamilka, a mała leży w innym budynku niż Ty? Cytat:
Ja miałam raz lewatywę, przed operacją w szpitalu: Mega obrazowo, kto nie chce, niech nie czyta, na biało: idziesz do zabiegowego, wypinasz tyłek, pielęgniarka rurką wprowadza Ci płyn do odbytu i tyle. Potem to zależy od człowieka, jak szybko masz odruch żeby się wypróżnić, ale pielęganiarka zwraca uwagę,żeby nie lecieć od razu w pierwszej sekundzie, bo ten płyn musi tam chwilkę pobyć. Więc masz takie uczucie, że za chwilę dostaniesz biegunki (jak przy grypie żołądkowej albo niestrawności), potem lecisz do kibelka i właśnie jest tak jak przy biegunce. Ja byłam prawie godzinkę w lesie na spacerze. Wzięłam sobie kijki, więc szło mi się o wiele szybciej niż ostatnio (no + lepiej się czuję). Zaszłyśmy meeega daleko, widziałam liska ![]() Pies caaały do prania Ale teraz śpi jak zabita, więc trochę spokoju. Ja robię kolejne pranie, trochę odpocznę i coś tam poprasuję, a potem powoli wezmę się za obiad, dzisiaj robię domową pizzę
|
||||
|
|
|
#2023 |
|
Zadomowienie
|
Mojakaren - Dotka to bardzo dobrze opisała
Tak naprawdę to nic strasznego, a chyba lepiej zrobić. Ja na pewno się wzbraniać nie będę.
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
ahnessy właśnie coś mi się wydawało, że gruby ten kocyk, a ten kokonik, bardzo fajny tutaj widziałam takie w sprzedaży, ale drogo bardzo, znajoma znajomej
go zachwalała właśnie, kładła malucha w tym wszędzie czy to na kanapie czy łóżku itd i już poduszkami nie musiała okładać. Masz talent
|
|
|
|
#2025 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie lewatywy to nie wyobrażam sobie rodzić bez o.O
Mam już tyle ciuchów dla córki, że rzeczy po synku mogę spokojnie odstawić na strych i olać sortowanie. Trochę kupiłam, mnóstwo dostałam... Piękna będzie ![]() A dzisiaj o 19.40 trzecie usg... Ktoś wie jak ono się fachowo nazywa? Jest prenatalne, połówkowe i.....? |
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2028 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale na kanapie spokojnie położę w tym dziecko i nie będę się bać że spadnieCytat:
Dzięki za opis, właśnie się zastanawiałam czy zdążę do toalety haha z tą zdolnościa to bym nie przesadzała dopiero zaczynam z szyciem, widać że ten kokon trochę koślawy wyszedł ale 160 zł to bym za takie coś nie dała..... no i gdyby nie mój TZ to by raczej nie powstał bo ja to mam problem z wyobraźnią ale jak mi pokazał i zrobił szablon to już poszło
|
||
|
|
|
#2029 | ||
|
Zakorzenienie
|
ahnessy, bryka super!
Cytat:
To jest bardziej jako ozdoba ![]() Cytat:
|
|
#2030 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Przyszła mi paczka z Gemini. Poza tym zrobiłam przegląd ciuszków i nic nie brakuje. Mam jakieś 20 kompletów
|
||
|
|
|
#2032 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, pisalyscie o pomponach z tiulu, patrzcie na to
https://m.facebook.com/story.php?sto...21546261224788Co do pieluszek flanelowych, czy któraś z was ma takie wieksze niz 70x80? Takie żeby się dało dzieciaczka tym owinąć jak rozkiem? Kiedyś chyba dawalyscie linki ale pogubilam ![]() Będę wdzięczna za link do tych chwalonych przez was pieluch z ikei, muslinowych i bawełnianych, bo szukam, szukam i nic
Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2015-11-17 o 14:13 |
|
|
|
#2033 |
|
Rozeznanie
|
szalejecie z tymi wózkami, chyba tylko ja jeszcze nie byłam nigdzie oglądać
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
ahnessy ja mam ten lateks-pianka-kokos z tej firmy i według mnie ok
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Tak odnośnie rozmowy o zwierzątkach. Właśnie w radiu mówili, że w moim mieście (całkiem niedaleko nas zresztą, chodzimy tam na spacery) łoś tarasuje drogę Ale mówili, że biedak ranny i ruszyć się nie chce, czekają na służby.
|
|
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Wyszłam z domu około 8, wróciłam 13.30 Wydałam mnóstwo pieniędzy, strasznie się nachodziłam, ale i tak jestem zadowolona, bo mam wszystko co chciałam ![]() Jutro dzwonię do lekarza o wyniki dzisiejszego badania moczu - oby wyszło ok i nic nie trzeba było więcej brać ![]() W ogóle szukałam materiału w chmurki, w razie czegoś byłam gotowa go zamawiać przez internet (w Drecotton 19zł za mb plus wysyłka ), ale znalazłam w jednym z kilku sklepów z tkaninami za 13zł/mb Widziałyście takie słonie-zegary w Pepco? Mnie się mega podobały, ale jakoś jak u nas były jeszcze żółte to marudziłam i nie wzięłam. Jak już jednak chciałam to zostały im same różowe... Weszłam do Pepco obok kliniki i mieli ostatni zielony Jak w końcu wezmę się za zdjęcia to wam wrzucę zegar i co tam do tego czasu zrobię, bo tylko na waszych zdjęciach żeruję ![]() Dotka moja paczka jednak nawet nie wyszła od sprzedającej, mąż zapomniał nadać paczkę i tak z nim jeździła dwa tygodnie Ucieszyłam się jak nie wiem, przynajmniej jest bezpieczna i ma szanse spokojnie dotrzeć, a nie muszę jej szukać we wszystkich pocztowych zakamarkach ![]() Kamilka Wasza historia robi wielkie wrażenie... Oby malutka była tak silna jak wcześniej, no i dużo siły dla całej Twojej rodziny ![]() Uaoo śliczna karuzelka Z czego zrobiłaś ten skrzyżowany pałąk? Bo tej części mi brakuje, u rodziców mam takie kółko plastikowe i bym je wykorzystała do tego, ale nie będę tam w najbliższym czasie i muszę wymyślić coś innego.
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-11-17 o 14:31 |
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wy jesteście zdolne ! przysnęło mi się.. Olka dalej śpi już 3 h.. zobaczymy jeszcze jak długo. I wkurzyłam się bo dzwoniła do mnie babka z banku w sprawie tego nieszczęsnego kredytu |
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ludzi na poczcie jest tyle, że masakra
|
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie mogę wnieść skargę na dany oddział? Obsmaruję im tyłek
co najlepsze rok temu też tak miałam!! |
|
|
|
#2039 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

Ja też taką chcę!!!
, serduszko masz wycięte z tektury i owinięte czy jak ?

tylko że 'no taka jest'.

21.06.2014r.

Ale teraz śpi jak zabita, więc trochę spokoju. Ja robię kolejne pranie, trochę odpocznę i coś tam poprasuję, a potem powoli wezmę się za obiad, dzisiaj robię domową pizzę