|
|
#511 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chętnie poznam Kobietę
Cytat:
![]() ![]() Ale z tym 'mrau' to przesadziłaś :P Cytat:
Jakoś to nadrobię ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5341212]Oj... nie martw się! Coś się wymyśli!
![]() Wizaż to jedyna strona, od której jestem (chyba) uzależniona, więc znam Twój ból... [/quote]Na jedno uzaleznienie znajduje sie drugie... Uzaleznilam sie od seriali. Najpierw obejrzalam cale six feet under, obejrzalam calego Kyle Xy, 4400, prawie cala Eureke, zaczal sie wlasnie SGA Jeszcze pochlonelam 10te krolestwo, a obecnie pochlaniam "Weeds"... Powoli tesknie za wizazem ;P
|
|
|
#513 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak nie to przepraszam Całe szczęście, że jestem za młoda i za mało doświadczona.... Zanim wejde w cudowny wiek 25 lat zdążę kupić sobie te cuda odzieżowe.... ![]() Ahhhhaaaaa czyli jeżeli tylko "mrau" jest przesadą to cała reszta to prawda? ![]() To co zakładasz wątek "Żabek chętnie pokuma z Panem Żabkiem"??? A jakie Ty masz wymagania? Ja nie umiem kumać o północy do kiężyca, z góry uprzedzam...... |
|
|
|
|
|
#514 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja umiem kumkać z racji tego, iż kiedyś byłam nazywana "żabą" ze względu na moje imie i skojarzenia z popularnym programem "ciuchcia"
|
|
#515 |
|
Zadomowienie
|
(w oczekiwaniu na Ostatniego Posta...)
Żabku, macham do Ciebie moją zieloną, lewą ręką! wydaje mi się, że znajdziemy płaszczyznę porozumienia (pokumkania znaczy się )
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Zadomowienie
|
Mhm. Przeczytaj wszystko to, co napisales.
Cytat:
Przykro mi, nie udalo sie tobie mnie zagiac. Try again ![]()
|
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5342101]Ad6. Stan majątkowy...
Oj nie liczyłabym na odpowiedzi, nie liczyła... [/QUOTE]Nadzieja...zawsze jest ![]() Cytat:
Bo gdyby jednak kogoś wybrał, to wszystkie cieszyłybyśmy sie ze szczęścia wybranki arrio a tak...płacz i rozpacz Cytat:
![]() Aninek ponoć lepsze są białe lakierowane kozaczki niż panterkowe, ale cóż począć jak tylko takie mam.
|
|
|
#518 | |||
|
Raczkowanie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5344078]
To co zakładasz wątek "Żabek chętnie pokuma z Panem Żabkiem"??? [/quote] Oj nie nie nie!! Co to to nie [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5344078] A jakie Ty masz wymagania? Ja nie umiem kumać o północy do kiężyca, z góry uprzedzam...... [/QUOTE] Wbrew pozorom na żabich zwyczajach znam się słabo, ale one o północy chyba nie kumkają. To chyba wilki wyją do księżyca. Ale czy ja mam coś z wilka? ![]() Cytat:
Macham też Cytat:
![]() Cytat:
Czyli mogę być stylistą mody
|
|||
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
zabku w zimie podobno na kosmicznie ma byc modnie.. sprobuj cos pokombinowac.. jakby cus to pomogiem
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasami lubię sobie sparafrazować Pi i Sigmę... Ktoś jeszcze tak umie? Bo mi czasami się rzuca na czapkę i wesoło mówię głosem Pi (czy tam Sigmy)
![]() Ale kubraczki ich to mi do gustu nie przypadły
|
|
#522 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Już myślałem, że po ogłoszeniu wyników, a tu konkurs nadal trwa
I do tego nowy kandydat się zjawił Może jednak ktoś się sparuje na wizażu Czy tylko ja zauważam analogię pomiędzy Pi i Sigmą a Teletubisiami? Moon, jedno słowo: avatar
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5349517]A myślicie, że białe kozaczki będą pasować do takich strojów?? I różowe bolerko?
mysle ze srebrne kozaczki.. takie jakby foliowe A ROZOWE BOLERKO PASUJE DO WSZYSTKIEGO
|
|
#525 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#527 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#528 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
masakra w chinach ale sory takie info o sobie i o tym kogo szukasz w umieszcza sie w poratlu matrymonialnym (placi sie za niego przewaznie) a to tylko wizaz... powodzenia w szukaniu
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Ee tam mam juz ksiecia
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
Lexie jest innego zdania
![]() Chyba... ![]() Jest jakiś pożytek ze mnie? Mi bonita chica*... właśnie sie sfochowałem ![]() Nie wiem co teraz zrobisz aby mi przeszło ![]() *-pewnie zrobiłem błąd albo dwa
|
|
#533 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
A co z Piotrusia z apozytek, jak lexie ma takie karabin w reku
|
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam dziś cudne futerko w cętki...jak do tego kupię białe kozaki,a pod spód założę różowe bolerko i mini,każdy facet będzie mój
![]() Naprawdę jestem ciekawa,jaki będzie koniec poszukiwań Arrio a może znalazł już Tę Jedyną i do niedzieli chce zebrać w sobie siły,żeby napisać do niej PW??Wszystko możliwe |
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe, czytam i czytam i się śmieję sama do kompa ( to chyba czas na lekarza co ?) świetne jesteście
jeśli On tego jeszcze nie zauważył to jego strata Tylko jedno mnie zastanawia, wszystkie się nabijały, że pewnie ma przepełnioną skrzynkę, ale tak naprawdę to żadna pewnie nie napisała PW,( bo pzreciez nie wypada). A może ŁON jest nieśmiały? może ten wątek to wołanie? Krzyk: "znajdź mnie", " jestem tu i czekam" " "jeśli jestes podobna do mnie to się domyślisz i napiszesz". Przecież "szukam kobiety" nie oznacza "chcę do ołtarza", narazie szuka fajnej interlokutorki, więc laski do dzieła, znaczy rózowe futerka won, krocze(nie) odłożyć i piszczcie mu na PW , bo nie wróci przestraszony Waszą elokwencją
|
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem sama,czasem mi ciężko z tego powodu,ale nie jestem aż taką desperatką,żeby pisać do Arrio
I nie jest to żadne wytłumaczenie,że jesy nieśmiały...Pf,nieśmiały-to jak on sobie radził do tej pory?I skad wziął odwagę na założenie tego wątku?![]() Nadal mam wrażenie(i zdania już nie zmienię),że się pogubił i sam juz nie wie,po co zakładał ten wątek,czego chce,czego/kogo szuka i jak to wszystko rozwiązać...a najbardziej mi przykro,jak traktuje nasze "złote myśli"tak pooooooooważnie i tak się rozpisuje i polemizuje...Chyba spał,jak na j.polskim uczono o ironii |
|
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
wcale nie oznaczalo ,zupelnie cos innego.Ale specjalnie tego nie rozwinelam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

stara sie zniechęcić nas do Arrio, a skrycie pisze do niego PW o treści "a może jednak wolisz poznać Mężczyznę który cię rozumie? odpisz skarbie, mrau
"
Jakoś to nadrobię 

[/quote]Na jedno uzaleznienie znajduje sie drugie... Uzaleznilam sie od seriali. Najpierw obejrzalam cale six feet under, obejrzalam calego Kyle Xy, 4400, prawie cala Eureke, zaczal sie wlasnie SGA
-pisałam,że można pisać,nie trzeba się mnie bać
Jak nie to przepraszam 
[/QUOTE]

jeśli On tego jeszcze nie zauważył to jego strata