Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-17, 21:34   #1201
mano3891
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ale 70 to jest obwód, szerokość klatki mierzy sie inaczej.
Ja mam 68 w obwodzie na ścisku, mam bardzo wąska klatkę piersiowa i moje implanty mogły mieć Max 10-10,5 cm szerokości.
Też mam pod biustem podobnie. Mówisz, że szerokość nie powinna być większa ? A pamiętasz dokładne wymiary swoich implantów ? Albo chociaż przybliżone ? Ile masz wzrostu ? Sorki za te 1000 pytań do ale próbuję znaleźć coś dla siebie
Stary 2015-11-17, 21:48   #1202
mano3891
Rozeznanie

Lili, weź się w garść bo Ty też popadniesz w deprechę Fajne masz cycki i tego się trzymaj. Nie zwracaj uwagi, że inne dziewczyny mają duże. Ty masz takie jakie masz i są EXTRA. A cycek wcale Ci nie ucieka bo przed operacją wyglądał tak samo.
To jest operacja powiększania piersi a nie czarodziejska różdżka. Asymetria ciała jest zjawiskiem zupełnie normalnym i każdy ją ma.

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

blondii, przykro mi z powodu babci. A właściwie dlaczego nie jesteś zadowolona z efektu. Jak dla mnie są super
Stary 2015-11-17, 21:52   #1203
Aicha1985
Rozeznanie

Coraz więcej kobitek niezadowolonych, zaczynam sama doła łapać, przestańcie dziewczyny
Zapraszam do mnie na odstresowanie
Stary 2015-11-17, 21:59   #1204
mano3891
Rozeznanie

Aicha , a Ty ile masz pod biustem ? Pytam bo też mi doktorek wybrał ten implant i nie wiem czy nie będą za szerokie.
Stary 2015-11-17, 22:01   #1205
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
Też mam pod biustem podobnie. Mówisz, że szerokość nie powinna być większa ? A pamiętasz dokładne wymiary swoich implantów ? Albo chociaż przybliżone ? Ile masz wzrostu ? Sorki za te 1000 pytań do ale próbuję znaleźć coś dla siebie
szerokosc klatki moze byc rozna przy takim samym obwodzie pod biustem, do tego wlasnie zmierzam

ja mam implanty okragle 320 cc uhp 10 cm srednicy 162 cm wzrostu.
Stary 2015-11-17, 22:16   #1206
mano3891
Rozeznanie

Star, masz rację. Chyba zdam się na doświadczenie doktorka.

TO WSZYSTKO PRZEZ WAS
Chciałam takie sobie skromne cycuszki a teraz siedzę i kombinuję A może większe albo szersze a za mały profil albo czy nie wyjdą piłki.

Okropne baby
Stary 2015-11-18, 00:24   #1207
Zainteresowana2
Zadomowienie

Myszola posłuchaj rad dziewczyn bo dobrze gadają ja też bym wybrała A.B. i anatomiczne o okrągłej podstawie z fajną projekcją. Przejdź się jeszcze do doktorka (druga konsultacja przed operacją jest chyba za darmo) i wybierze Ci pewnie Politechy. Chyba że już coś będzie wiadomo w sprawie Silimedów... Przy tych implantach masz takie 2 w 1 bo i okrągłe i anatomiczne boję się że jak weźmiesz te implanty placki i jeszcze schudniesz to będziesz mega niezadowolona

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

A ja dziewczyny padam dopiero skończyłam pakowanie...a za 8 h przeprowadzka do Warszawy przez tyle lat w domu nazbierało się mnóstwo różnych dziwnych rzeczy że trzeba było się mocno zastanawiać co z nimi zrobić. Część rzeczy sprzedalismy ale dużą część oddaliśmy potrzebującym. Mamy do zabrania tyle rzeczy (głównie w kartonach) że nie wiem jak się zabierzemy na ten samochód przeprowadzkowy...
Ciężki dzień przede mną więc idę już spać. Odezwę się pewnie wieczorem jak będziemy już na miejscu. Dobranoc

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 01:03   #1208
Cataline86
Przyczajenie

Witam Was dziewczyny bardzo serdecznie od kilku dni poszukuje wsparcia i pomyślałam ze moze wsród Was znajdę kogoś kto pomoże i rozjaśni nieco męczący mnie bardzo problem. Przeszłam operacje powiększania piersi na początku maja - implanty allergan pod mięsień, rozmiar 295ml. Rozmiar dobrany przez lekarza.Przed operacja piersi miałam bardzo malutkie z lekka obwisloscia gdyz wazę jedynie 42 kg. Klatka piersiowa bardzo wąska a wzrost jedyne 158cm. .Implanty po operacji były bardzo wypchniete ku gorze z czego lewy dodatkowo lekko wyżej niz prawy. Piersi znajdowały sie na gorze klatki tuż pod broda a implant nie schodząc w dół zostawił nie pokryty gruczal w dole. Lekarz po 4 miesiącach od operacji stwierdził iz wkładki sie nie obsunom i należy je chirurgiczne obniżyć. Operacje poprawkowa wiec przeszłam 4 dni pozniej tj.dokladnie 4 mc i 2 ty po pierwszej. Po tej operacji implanty znacznie zeszły w dół powodując rozciągniętą skore i góry a dodatkowo w dole efekt podwójnej piersi gdyz w tym momencie gruczal odcina sie znacznie wyżej niz wkładka. Teraz jestem 1,5 miesiąc po poprawce i mam poważny problem. Tydzień temu poszłam na konsultacje gdyz doskwierał mi ból w lewej piersi do tego pierś wraz z gruczolem ucieka do boku natomiast obniżona wkładka pozostaje blisko środka. Odczuwalam w tej piersi pieczenie i ból przy dotykania punktu styku wkładki z tkankami, dodatkowo sygnalizowałam stan podgorączkowy. lekarz ktory przeprowadził operacje odesłał mnie po konsultacji do domu proponując naciągnięcie skory aby pozbyć sie efektu podwójnej piersi. Nie ustępujący ból skłonił mnie do pojscia na usg piersi i okazało sie ze jest niepokojące zgrubienie ktore lekarz wykonujący usg określił jaki prawdopodobny stan zapalny. Następnego dnia juz z usg poszłam do lekarza ktory przeprowadził operacje. Tym razem mnie nie zbył jakimś naciagnieciem skory i przepisał antybiotyk gdyz stan zapalny jest niepokojąco niebezpieczny. Dzis przyjęłam pierwsza dawkę antybiotyku. Muszę odczekać trzy dni jesli stan sie nie poprawi konieczne bedzie bezzwłoczne wyciagnięcie implantu i leczenie stanu zapalonego. Lekarz mówi iz implant ponownie włożyć mozna najwcześniej 2 mc po wyleczeniu. Jestem załamana implanty mi sie nie podobają dodatkowo grozi mi ich wyciagnięcie i panicznie boje sie jak mogą wyglądać piersi po wyciągnięci implantu, rozciągniętą skóra i rozstępy. Moja szczupła sylwetka nie bedzie w stanie ich niczym wypełnić po wyjęciu implantu. Panicznie boje sie tego stanu zapalonego ktory odzialywuje na cały moj organizm- gorączka, zawroty głowy. Po tym co przeszłam i co jeszcze przede mna piersi przestały mnie cieszyć i rozważań pozbycie sie ich na stałe jednak boje sie tego co moge zostać.
Rozpisałam sie i msm nadzieje ze to nic złego, jestem tu nowa i nie znam zasad
Chce zapytać czy któraś z Was miała taka sytuacje badz podobna i moze podzielić sie doświadczeniami. Bede wdzięczna za każda informacje poniewaz za 2 dni bedą ważyć sie moje losy.

Dziękuje za poświęcona chwile na przeczytanie
Cataline86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 04:54   #1209
cygaro13
Raczkowanie

matko kochana! co to za doktor???
nie jesteś niska...dużo z nas ma 155, 157 czy 158 cm - z tych jestem ja, tylko ważę najwiecej straszna sprawa! jeszcze żadna nie opisała takiego przypadku na szczęście...jakis koszmarny dzien wczoraj, tyle czarnych wiadomości...
Stary 2015-11-18, 05:30   #1210
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
Aicha , a Ty ile masz pod biustem ? Pytam bo też mi doktorek wybrał ten implant i nie wiem czy nie będą za szerokie.
Ja mam pod biustem 75
Zainteresowana powodzenia i sił życzę bo czeka Cię sporo pracy
Cataline strasznie Ci współczuję, niestety nie czytałam tutaj o Czymś takim, może dziewczyny które są tu dłużej będą coś wiedziały

Edytowane przez Aicha1985
Czas edycji: 2015-11-18 o 05:35
Aicha1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 06:53   #1211
Mortycja72
Rozeznanie

Dziewczyny, zrobiłam wczoraj cyckom zdjęcia i wiem, że miałam powysyłać, ale chyba nie jestem jeszcze gotowa na pokazanie ich światu - szwy wewnętrzne pod pionową blizną jeszcze trzymaja i naciągają skórę po bokach, tak, że są trochę zdeformowane To ma puścić, jak szwy się wchłoną, po 3 miesiącach.
Nawet mój mąż ich jeszcze nie widział Dziś mija miesiąc, w pon. minęły 4 tygodnie.
Swoją drogą, prawie 100 cm w obwodzie i to są w porównaniu z waszymi małe cycuszki - wszystko chyba od sylwetki zależy (mam 176 cm i noszę 38/40).

Cataline, bardzo współczuję. Jeśli znasz angielski to poszukaj podobnych przypadków na realself.com albo goodbyeimplants.com

Lili, usunęłaś album? Wydaje mi się, że kiedyś go widziałam, a teraz nie widzę

JUŻ są - operacja J.S. 19.10.2015, Polytech 235 cc okrągły, profil wysoki, projekcja 4,4 plus plastyka.
Poprawka 09.09.2016

Edytowane przez Mortycja72
Czas edycji: 2015-11-18 o 06:57
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 07:02   #1212
cygaro13
Raczkowanie

no włąsnie wczoraj pół godziny próbowałam napisać pytanie do Lili o album, też chciałam popatrzeć a nie otwierało się nic, zgłupiałam czy to mój boski komp tak się zwiesił czy co?

Mortycja jak masz 100cm w obw. to nie mogą być małe... ostatnio widziałam w tv kobiete po zmiejszeniu biustu i chyba pokazała go po 3 miesiącach i były kwadratowe, ale dr powiadziała jej że to nawet do pół roku się będzie układać

spadam w trase, niestety będę niemobilna, wiec kto nie posłał priva ten nie będzie macać moich baloników

a mono dobrze napisała... głupiejemy na forum
Stary 2015-11-18, 07:04   #1213
Biyadhoo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cataline86 Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczyny bardzo serdecznie od kilku dni poszukuje wsparcia i pomyślałam ze moze wsród Was znajdę kogoś kto pomoże i rozjaśni nieco męczący mnie bardzo problem. Przeszłam operacje powiększania piersi na początku maja - implanty allergan pod mięsień, rozmiar 295ml. Rozmiar dobrany przez lekarza.Przed operacja piersi miałam bardzo malutkie z lekka obwisloscia gdyz wazę jedynie 42 kg. Klatka piersiowa bardzo wąska a wzrost jedyne 158cm. .Implanty po operacji były bardzo wypchniete ku gorze z czego lewy dodatkowo lekko wyżej niz prawy. Piersi znajdowały sie na gorze klatki tuż pod broda a implant nie schodząc w dół zostawił nie pokryty gruczal w dole. Lekarz po 4 miesiącach od operacji stwierdził iz wkładki sie nie obsunom i należy je chirurgiczne obniżyć. Operacje poprawkowa wiec przeszłam 4 dni pozniej tj.dokladnie 4 mc i 2 ty po pierwszej. Po tej operacji implanty znacznie zeszły w dół powodując rozciągniętą skore i góry a dodatkowo w dole efekt podwójnej piersi gdyz w tym momencie gruczal odcina sie znacznie wyżej niz wkładka. Teraz jestem 1,5 miesiąc po poprawce i mam poważny problem. Tydzień temu poszłam na konsultacje gdyz doskwierał mi ból w lewej piersi do tego pierś wraz z gruczolem ucieka do boku natomiast obniżona wkładka pozostaje blisko środka. Odczuwalam w tej piersi pieczenie i ból przy dotykania punktu styku wkładki z tkankami, dodatkowo sygnalizowałam stan podgorączkowy. lekarz ktory przeprowadził operacje odesłał mnie po konsultacji do domu proponując naciągnięcie skory aby pozbyć sie efektu podwójnej piersi. Nie ustępujący ból skłonił mnie do pojscia na usg piersi i okazało sie ze jest niepokojące zgrubienie ktore lekarz wykonujący usg określił jaki prawdopodobny stan zapalny. Następnego dnia juz z usg poszłam do lekarza ktory przeprowadził operacje. Tym razem mnie nie zbył jakimś naciagnieciem skory i przepisał antybiotyk gdyz stan zapalny jest niepokojąco niebezpieczny. Dzis przyjęłam pierwsza dawkę antybiotyku. Muszę odczekać trzy dni jesli stan sie nie poprawi konieczne bedzie bezzwłoczne wyciagnięcie implantu i leczenie stanu zapalonego. Lekarz mówi iz implant ponownie włożyć mozna najwcześniej 2 mc po wyleczeniu. Jestem załamana implanty mi sie nie podobają dodatkowo grozi mi ich wyciagnięcie i panicznie boje sie jak mogą wyglądać piersi po wyciągnięci implantu, rozciągniętą skóra i rozstępy. Moja szczupła sylwetka nie bedzie w stanie ich niczym wypełnić po wyjęciu implantu. Panicznie boje sie tego stanu zapalonego ktory odzialywuje na cały moj organizm- gorączka, zawroty głowy. Po tym co przeszłam i co jeszcze przede mna piersi przestały mnie cieszyć i rozważań pozbycie sie ich na stałe jednak boje sie tego co moge zostać.

Rozpisałam sie i msm nadzieje ze to nic złego, jestem tu nowa i nie znam zasad

Chce zapytać czy któraś z Was miała taka sytuacje badz podobna i moze podzielić sie doświadczeniami. Bede wdzięczna za każda informacje poniewaz za 2 dni bedą ważyć sie moje losy.

Dziękuje za poświęcona chwile na przeczytanie

No to sie nacierpialas... Nie slyszalam o takim przypadku. Ja chyba zmienilabym lekarza bo cos ti jest nie tak, za duzo tych niedopatrzen... Wspolczuje!
Stary 2015-11-18, 07:12   #1214
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Myszola posłuchaj rad dziewczyn bo dobrze gadają ja też bym wybrała A.B. i anatomiczne o okrągłej podstawie z fajną projekcją. Przejdź się jeszcze do doktorka (druga konsultacja przed operacją jest chyba za darmo) i wybierze Ci pewnie Politechy. Chyba że już coś będzie wiadomo w sprawie Silimedów... Przy tych implantach masz takie 2 w 1 bo i okrągłe i anatomiczne boję się że jak weźmiesz te implanty placki i jeszcze schudniesz to będziesz mega niezadowolona

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

A ja dziewczyny padam dopiero skończyłam pakowanie...a za 8 h przeprowadzka do Warszawy przez tyle lat w domu nazbierało się mnóstwo różnych dziwnych rzeczy że trzeba było się mocno zastanawiać co z nimi zrobić. Część rzeczy sprzedalismy ale dużą część oddaliśmy potrzebującym. Mamy do zabrania tyle rzeczy (głównie w kartonach) że nie wiem jak się zabierzemy na ten samochód przeprowadzkowy...
Ciężki dzień przede mną więc idę już spać. Odezwę się pewnie wieczorem jak będziemy już na miejscu. Dobranoc
może i masz racje? czuje się już zniechęcona tym wszystkim, przypominam sobie też jak dr S.Ł twierdził że on by operacji nie robił a jakby już robił to rozumie, że moje oczekiwania nie są oderwane od rzeczywistości...zdołował am sie

Cytat:
Napisane przez Mortycja72 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zrobiłam wczoraj cyckom zdjęcia i wiem, że miałam powysyłać, ale chyba nie jestem jeszcze gotowa na pokazanie ich światu - szwy wewnętrzne pod pionową blizną jeszcze trzymaja i naciągają skórę po bokach, tak, że są trochę zdeformowane To ma puścić, jak szwy się wchłoną, po 3 miesiącach.
Nawet mój mąż ich jeszcze nie widział Dziś mija miesiąc, w pon. minęły 4 tygodnie.
Swoją drogą, prawie 100 cm w obwodzie i to są w porównaniu z waszymi małe cycuszki - wszystko chyba od sylwetki zależy (mam 176 cm i noszę 38/40).

Cataline, bardzo współczuję. Jeśli znasz angielski to poszukaj podobnych przypadków na realself.com albo goodbyeimplants.com

Lili, usunęłaś album? Wydaje mi się, że kiedyś go widziałam, a teraz nie widzę
Dobrze Kochana czekam i tak na zdjęcia jak sie zdecydujesz pokazać światu

Cataline współczuje trzymaj sie może dziewczyny pomogą?
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 07:13   #1215
kasia4201
Raczkowanie

CYGARO ja mam miec teksturalny silicon bo zwykły bedzie u mnie marszczył gdy bede sie schylac,wiec a.k. radzi teksturalny ale za to twardy,no chyba źe marszczenie mi nie bedzie przeszkadzac to wtedy zwykły. Co o tym sadzisz? Moze ktoraś z Was miala podobna sytuacje dziewczyny

Tyle sie wczoraj implantow namacałam ze wooo..
I te tekst sa naprawde twarde

CATELINA, a.k. mi pow źe trzeba ponacinac piers na dole od sroda w odpowiedni sposob aby nie było efektu podwojnej piersi. Gdzie robiłas op?
Stary 2015-11-18, 07:45   #1216
Biyadhoo
Zadomowienie

Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

wyliczanka na dzis

bb-m - 20.11 - 2

milciaAa - 23.11 - 5

klaudulka91 - 08.12 - 20

serce - 21.12 - 33

szann -04.01 - 47

mano3891 - 25.01 - 68

malaistotka90 - 25.01 - 68

natio702 - 10.02 - 84

biyadhoo 10.05 - 174
Stary 2015-11-18, 08:18   #1217
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
Coraz więcej kobitek niezadowolonych, zaczynam sama doła łapać, przestańcie dziewczyny
Zapraszam do mnie na odstresowanie
właśnie. koniec z dołami. Każda ma fajne na swój sposób cycki. Ja się już nie mogę doczekać, żeby te cycki w ogóle mieć

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

cateline o matko , ale historia U kogo robiłaś operację?
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 08:24   #1218
ladybarque
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość

Zainteresowana2 masz kolezanki w Warszawie? Jaka dzielnica? moze na kawę będziemy sie mogły umawiać - zreszta to ogólna propozycja dla pan z okolic
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 09:25   #1219
palmitis
tralalinka

Cataline, strasznie Ci współczuję! Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ten lekarz to partacz.. z ciekawości- płaciłas za poprawkę?
Trzymam mocno kciuki, aby ten antybiotyk Ci pomógł!!!!!

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Czyli Lili się wkurzyła i usunęła galerię... też się zastanawiałam czy mi komp nie szwankuje, ale już wszystko jasne.. ściskam Cię Lili, odezwij się do nas..

Mortycja, będziemy cierpliwie czekać

Dziewczyny uzupełniajcie stopkę
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8&page=59#1762
(ustawienia/ustawienia&opcje/edytuj swój podpis)
palmitis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 09:36   #1220
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez palmitis Pokaż wiadomość

Czyli Lili się wkurzyła i usunęła galerię... też się zastanawiałam czy mi komp nie szwankuje, ale już wszystko jasne.. ściskam Cię Lili, odezwij się do nas..
Lili napisała na fb, że musi odpocząć od forum i fb, bo cycki zawładnęły jej życiem i zdołowały ją. Chce się zająć innymi ważnymi sprawami, więc postanowiła się odciąć na razie od tematu cycków

Palmitis, a ja chcę nowe foty Twoje hehe.
Coś ze mną nie tak, ciągle bym chciała wasze nowe foty. Jak sobie zrobię piersi to chyba bede non stop sobie zdjęcia cykac
Stary 2015-11-18, 09:38   #1221
Mortycja72
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
Lili napisała na fb, że musi odpocząć od forum i fb, bo cycki zawładnęły jej życiem i zdołowały ją. Chce się zająć innymi ważnymi sprawami, więc postanowiła się odciąć na razie od tematu cycków

Palmitis, a ja chcę nowe foty Twoje hehe.
Coś ze mną nie tak, ciągle bym chciała wasze nowe foty. Jak sobie zrobię piersi to chyba bede non stop sobie zdjęcia cykac

Chyba słusznie zrobiła.

JUŻ są - operacja J.S. 19.10.2015, Polytech 235 cc okrągły, profil wysoki, projekcja 4,4 plus plastyka.
Poprawka 09.09.2016
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 09:41   #1222
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mortycja72 Pokaż wiadomość
Chyba słusznie zrobiła.
słusznie, słusznie. Dopóki mamy do tego dystans i zdrowe podejście jest ok, ale jeśli nagle cycki stają się sensem życia i dołują to czas spasować i odpocząć. Inaczej można zwariować albo popaść w deprechę
Stary 2015-11-18, 10:04   #1223
dianka133
Raczkowanie

Wiem, że miałam się nie odzywać, ale przy dzisiejszym masażu piesi wyczułam pofalowany implant pod pachą, widać to gołym okiem, wiem że niektóre dziewczyny też to miały, czy trzeba się tym przejmować? Mam pojechać do lekarza aby to obejrzał? Czy można z tym normalnie funkcjonować i się nie przejmować?

12.10.2015 - Allergan anatomy 255 g, (11, 10.1, 5.3) / Wwa K.S.
dianka133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 10:24   #1224
Patrycja99
Raczkowanie

Hej dziewczynki

Od dawna Was obserwuję, jednak nie sposób chyba nadrobić cały tak obszerny wątek. Ostatecznie to chyba jednak czytanie tego forum pomogło mi podjąć decyzję.

Jestem już po konsultacji u PS z Poznania i u niego będę też operowana 10.12. Decyzja padła na 300 cc okrągłe Mentor, podmięśniowo.

Wszystko niby ok, wyniki badań które do tej pory zrobiłam prawidłowe, ale zaczynają się coraz większe wątpliwości z mojej strony. Zostały jeszcze 3 tygodnie a ja już budzę się kilka razy w ciągu nocy. Coraz bardziej boję się narkozy i jej skutków, a także ewentualnych powikłań, wymagających ponowienia operacji.

I teraz moja prośba do Was słoneczka Dajcie plis trochę otuchy i motywacji żeby udało mi się wytrwać te ostanie 22 dni, dojechać do kliniki w dniu operacji i spod niej nie uciec Muszę się w końcu nastawić pozytywnie. Na razie w kółko oglądam stroje i bieliznę żeby się zmotywować Jakieś jeszcze pomysły?
Patrycja99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 10:31   #1225
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianka133 Pokaż wiadomość
Wiem, że miałam się nie odzywać, ale przy dzisiejszym masażu piesi wyczułam pofalowany implant pod pachą, widać to gołym okiem, wiem że niektóre dziewczyny też to miały, czy trzeba się tym przejmować? Mam pojechać do lekarza aby to obejrzał? Czy można z tym normalnie funkcjonować i się nie przejmować?
ja niestety się nie znam

patrycja99 witaj. ja się motywuję oglądając piersi dziewczyn z forum

Edytowane przez ismenka
Czas edycji: 2015-11-18 o 10:34
Stary 2015-11-18, 10:44   #1226
palmitis
tralalinka

Cytat:
ja niestety się nie znam

patrycja99 witaj. ja się motywuję oglądając piersi dziewczyn z forum
He he, a mnie motywował widok ohydnych push upow od Chińczyka :P i wieczne myślenie czy mi coś nie odstaje, czy dekold nie za duży- bo jak się za mocno pochyle, to zamiast cycków chińczyk wyskoczy i w zw. z tym wieczna selekcja ubrań, na te które mogę i na tą większość, której niestety.. Już nie wspomnę o kwestii bikini..

Dziewczyny uzupełniajcie stopkę
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8&page=59#1762
(ustawienia/ustawienia&opcje/edytuj swój podpis)
palmitis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 10:48   #1227
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez palmitis Pokaż wiadomość
He he, a mnie motywował widok ohydnych push upow od Chińczyka :P i wieczne myślenie czy mi coś nie odstaje, czy dekold nie za duży- bo jak się za mocno pochyle, to zamiast cycków chińczyk wyskoczy i w zw. z tym wieczna selekcja ubrań, na te które mogę i na tą większość, której niestety.. Już nie wspomnę o kwestii bikini..
o właśnie... co sie schylam to pilnuję by nie wystawały mi pryszcze, znaczy sutki, haha. teraz byłam na basenie i w szatni wszystkie kobitki sie przebierały, świeciły cycami a ja do kabiny, bo sie wstydziłam tą dechę wystawiać, zwłaszcza ze w kostiumie gąbki doszyte
Stary 2015-11-18, 10:53   #1228
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Zainteresowana2 masz kolezanki w Warszawie? Jaka dzielnica? moze na kawę będziemy sie mogły umawiać - zreszta to ogólna propozycja dla pan z okolic
ja z Pruszkowa, ale pracuje na ochocie także ten

Cytat:
Napisane przez Patrycja99 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Od dawna Was obserwuję, jednak nie sposób chyba nadrobić cały tak obszerny wątek. Ostatecznie to chyba jednak czytanie tego forum pomogło mi podjąć decyzję.

Jestem już po konsultacji u PS z Poznania i u niego będę też operowana 10.12. Decyzja padła na 300 cc okrągłe Mentor, podmięśniowo.

Wszystko niby ok, wyniki badań które do tej pory zrobiłam prawidłowe, ale zaczynają się coraz większe wątpliwości z mojej strony. Zostały jeszcze 3 tygodnie a ja już budzę się kilka razy w ciągu nocy. Coraz bardziej boję się narkozy i jej skutków, a także ewentualnych powikłań, wymagających ponowienia operacji.

I teraz moja prośba do Was słoneczka Dajcie plis trochę otuchy i motywacji żeby udało mi się wytrwać te ostanie 22 dni, dojechać do kliniki w dniu operacji i spod niej nie uciec Muszę się w końcu nastawić pozytywnie. Na razie w kółko oglądam stroje i bieliznę żeby się zmotywować Jakieś jeszcze pomysły?
Kochana na pewno każda ma takie obawy! Ja planuje operacje dopiero za rok gdzieś a już mam takie obawy, co kolejna konsultacja to jest ich więcej, w dodatku zajmowałam się błędami lekarskimi kawałek czasu i mam o wiele większą świadomość przez to stety/niestety

OXY

56,6->56,3->55,9->55,2

Stary 2015-11-18, 10:54   #1229
szann
Zakorzenienie

Cytat:
o właśnie... co sie schylam to pilnuję by nie wystawały mi pryszcze, znaczy sutki, haha. teraz byłam na basenie i w szatni wszystkie kobitki sie przebierały, świeciły cycami a ja do kabiny, bo sie wstydziłam tą dechę wystawiać, zwłaszcza ze w kostiumie gąbki doszyte
Też miałam doszyte!!! Z największego pushupa! Jak wychodziłem z wody i je sciskalam to wodospad spływał hahahahaha

A to widzicie, mi też się już śnią różne glupotki nie wiem czy jest sens je naciąć Po co mi większe znowu się ograniczać ruchowo znowu się spase jak świnka a tak to może same sobie kiedyś opadną
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 11:03   #1230
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Też miałam doszyte!!! Z największego pushupa! Jak wychodziłem z wody i je sciskalam to wodospad spływał hahahahaha

A to widzicie, mi też się już śnią różne glupotki nie wiem czy jest sens je naciąć Po co mi większe znowu się ograniczać ruchowo znowu się spase jak świnka a tak to może same sobie kiedyś opadną
akurat u Ciebie piersi mega pasują a możesz se tylko zaszkodzić ryzyk fizyk, ja za to już głupieje

OXY

56,6->56,3->55,9->55,2

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości