|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
najwyżej strzepnę ręczniki i też będzie
|
|
|
|
|
#2432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
też tak robiłam, dopóki nie stwierdziłam, że używając tego programu nasze ubrania są niedoprane.
|
#2434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- podłączyć grzejnik w pokoju młodego - zamontować drzwi w miejsce dziur - wymontować drzwi wejściowe i zamurować dziurę - postawić ściankę - wygłuszyć pokoje od strony sąsiadów - położyć panele - pomalować oba pokoje - pomalować kuchniopokój - zamontować oświetlenie, gniazdka itp. Ulepszenia też zostawiamy na kiedyś, no ale jednak chociaż komoda na dole dla nas by się przydała, bo latać po ubrania piętro wyżej to taka średnia opcja
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, a ja wam trochę tych remontów zazdroszczę.
Pewnie dlatego, że nasza budowa się przeciąga, teraz jest postój.. A myślałam, że te święta będą u nas - w naszym nowym wymarzonym domu.
|
#2436 |
|
Wtajemniczenie
|
Niepozorna, dlatego się zastanawiam czy w ogóle szaleć z pajacykami, bo jakoś najbardziej podobają mi się komplety półspioszki+bodziak albo bodziak-spodenki-skarpetki
Wyjdzie w praniu co będzie wygodne i już Też u mnie jest ciepło w domu, więc na bank nie będę jakoś super grubo ubierać małego, prędzej go opatulę w kocyk jakby miał zimny kark a pajace po prostu jakoś mega mi się nie podobają tak jak pisałam, musi być naprawdę ładny, żeby mi się spodobał
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-18 o 15:01 Powód: . |
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
http://jysk.pl/przechowywanie/przedp...duszka-brazowa
http://jysk.pl/przechowywanie/komody...e-3-szufl-braz http://jysk.pl/przechowywanie/komody...6-szuflad-braz Podwójna idzie do wyremontowanej łazienki a reszta do przedpokoju. Nic teraz nie mamy do siedzenia, ani na apaszki i inne rękawiczki. Fajne meble i do tego jeszcze w rozsądnej cenie. Co myślicie? Foty cyknę i umieszczę przed i po ![]() A, no i to nie jest nasze mieszkanie. Nie stać nas na kredyt i kupno niczego. A marzy nam sie domek pod Warszawą... Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2015-11-18 o 15:02 |
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka no to piątka!
![]() Magda ja też zazdroszczę dziewczynom, że mają już swoje własne kąty i mogą remontować i urządzać, bo ja w wynajmowanym nie mogę zrobić nic Ale za to za rok sobie odbiję i będę urządzać i remontować ile wlezie Ciekawe kiedy mi przejdzie zapał
|
|
|
|
#2441 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale już masz perspektywę, że za rok na własnym.. a my w sumie nic nie mamy i martwi mnie to jak o tym myślę ale ogólny zamysł jest taki, że jeśli przez następne 2 lata nie wykreuje się żadna fajna praca na tyle, że będzie nas stać na kredyt na dom to pakujemy walizki i robimy out za granicę |
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
A my czekamy pod gabinetem bo jest opoznienie....
My mamy to szczescie, ze mielismy sporo oszczednosci i kredyt na mieszkanie wzielismy maly ale w planach jest budowa domu i tu juz tak fajnie nie bedzie bo zakladajac to jakie mamy wyobrazenie o idealnym domu to kredyt bedzie spory :|Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2446 | |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle zostały mi tylko 4 tygodnie do donoszonej ciąży
O boże.. właśnie się zeschizowałam ![]() Casaa właśnie wizytuje, trzymamy kciuki ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jejeku pamiętam jak się wykańczał Nasz domek, jak te dni wolno mijały...^^ Ale to najlepsze co może być, żadne mieszkanie w bloku czy z kimś, tylko my i tylko my decydujemy co jak i kiedy robimy ^^ ![]()
|
|
|
|
|
#2448 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja to też jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić. Nie chce leżeć we krwi bo aż mnie obrzydzenie bierze na samą myśl. Po za tym nie lubię być nie czysta. |
||
|
|
|
#2449 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuzynka mi wczoraj przywiozła koszulę dla małego, od razu wyprałam i cieszę oczy
|
|
|
|
#2450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zacznę panikowac pewnie koło świąt Haha ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Ja mam taki mały wieszak i myślę powiesić na nim koszule małego i do szafy (jak będę już ją mieć )
|
||
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
W wynajmowanym mieszkaniu byla stara pralka i nie dopierala czasem,ale tutaj mamy nowiutka i pierze super,wydaje mi sie ze dostosowuje sie do ilosci prania itd. Czasem jakies brudniejsze rzeczy wrzuce na normalne pranie,ale po jednym dniu noszenia nie widze takiej koniecznosci
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2453 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż ta jest na rozmiar 56 i pewnie i tak go chociaż na chwilę w nią ubiorę, do zdjęcia ![]() Niepozorna, ja też się nie mogę doczekać przełomu grudnia/stycznia byle ciążę donosić do bezpiecznego terminu i potem niech się dzieje co chce, byle wszystko sie szczesliwie konczylo
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuje wam tych przedłużających się remontów.
Co do sprzątania po to myślę, że nie ma sensu się samej za to brać, to nie jest zwykłe wytarcie kurzy i zmycie podłogi. Może zastanówcie się nad jakąś firmą, Panią która mogłaby to zrobić. Przecież za miesiąc będzie jeszcze mniej siły na takie rzeczy. Dziewczyny dajcie znać jak tam po wizytach. Jerzyczka piękna koszula Nebula mi się marzy taka "ławka" w przedpokoju, ale nie mam na nią miejsca
|
|
|
|
#2456 |
|
Rozeznanie
|
Moja Mała dzisiaj daje czadu, cały dzień tak się wypycha i kopie, że już mnie wszystkie mięśnie bolą, bo teraz to czuje ją już jednocześnie w kilku miejscach.
Jerzyczka Magda super brzuszek Nebula fajne meble, ja też szukam do łazienki szafki pod umywalkę i jakiegoś słupka. Mam wizję jak mają wyglądać, ale nigdzie nie mogę takich spotkać jak sobie wymarzyłam Chyba pozostaje mi je zrobić na zamówienie ...Dziewczyny trzymam kciuki za remonty. My wczoraj pomalowaliśmy pasy na ścianie - fajnie wyszły, pochwalę się jak już skończymy pokój. A tak to dla mnie najgorsze jest wybranie wszystkiego, żeby tworzyło spójną całość. Edytowane przez kogielmogiel Czas edycji: 2015-11-18 o 15:45 |
|
|
|
#2457 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny tak wcinając się na chwilę i zmieniając temat. Macie jakiś dobry sprawdzony przepis na takie zwyczajne bułeczki drozdzowe?
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
W ogóle kupiliśmy suszarkę na pranie taka ze jedna nogę się wkłada na takie zaczepy czaicie? No i tz złamał jeden zaxzep jak próbowalismy ja postawić |
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ja widziałam bodziaki-koszule w Smyku i wyglądają super, ale są takie sztywne i niewygodne mi się wydają więc zrezygnowałam
![]() Nie chcę Młodego męczyć takimi ciuszkami, więc stawiam na milusie bawełniane bodziaki itp. |
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

najwyżej strzepnę ręczniki i też będzie

Pewnie dlatego, że nasza budowa się przeciąga, teraz jest postój.. A myślałam, że te święta będą u nas - w naszym nowym wymarzonym domu. 

Ale za to za rok sobie odbiję i będę urządzać i remontować ile wlezie