|
|
#2221 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Ja nie lubię prasować jak już jest potrzeba to wyprasuję przed założeniem
Ja również mam już strach jak to będzie z porodem czy wytzryma ból czy to bedzie cesarka czy naturalnie najbardziej się boję że mogę szybciej urodzić... Magda ale masz zdrowa dziewczynkę ![]() Ja już po szkole rodzenia okazało się że to były już 3 zajęcia (oczywiście musiałam zapomnieć ) trwały 1,5h. Najpierw wykład później troszkę gimnastyki. Ogólnie jestem zadowolona bo zostało jeszcze 10 zajęć i są prowadzone z różnymi położnymi nawet będziemy miały zwidzanie szpitala i takie tam fajnie bo będę znała już personal aaaa i koleżankę spotkałam termin ma na 11marca. Tak więc podsumowując warto Ktoregos_dniaFasolka polecam Kalina śliczne też bym się nie mogła oprzeć Katka to za wizytę ![]() Eeyesblue też bym się wkurzyła taką wizytą a dlaczego nie możesz chodzić do tego polskiego lekarza? Dobra już doczytałam. Ja mam przyjacółkę w Londynie i też pamiętam nie była zadowolona Monicca za wizytę ![]() Coś mnie spanie łamie idę pochrupać orzeszki oczywiście bez soli
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do filmów to nie trawię teraz żadnych komedii, same thrillery i dramaty "Do utraty sił" wycisnęło ze mnie kilka łez "Zaginiona dziewczyna" zagadkowy
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja oglądam dziewczynę z tatuażem na tvn7 strasznie mnie wkrecil ten film w ogóle jaki dlugi od 20 do 23:25
U mnie na podkarpaciu a przynajmniej rzeszow i okolice księża nie przyjmują kopert po kolędzie tylko daje sie koperte podpisana na tace, a z tymi meblami dla teściów to masakra jakaś, ja sie dziwie ze komuś nie głupio w ogóle oczekiwać cos takiego i sie domagać.. Jesteś pewna słoneczko ze chcesz tam mieszkać nie będziecie ogarniac czegos swojego?---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Ja tez tylko thillery i sensacyjne uwielbiam ogólnie tez takie które wywołują jakies emocje albo jak sie smieje, placze albo jak przezywam fantastyki nie cierpie jakis wladcow pierscieni planety malp, gwiezdnych wojen
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do utraty sił nie oglądałam, zapisuje. ![]() Ja ogólnie lubię ciężkie filmy, TŻ nie lubi gdy to ja wybieram repertuar.
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Mój też nigdy nie wierzy, że znajdę coś fajnego, a później poleca znajomym
|
|
#2226 |
|
Zadomowienie
|
Kallina fajny pajacyk
eeyesblue o matko, wizyta jakiś koszmar Idę się kąpać i spać, do jutra Dziewczyny
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Bonku, moje klimaty to tez nie są :no: nie widziałam ani jednej części gwiezdnych wojen
|
#2228 |
|
Wtajemniczenie
|
Emma , napisałam, że nastawiam się na poród w lutym ze względu na to, że mamy pepowinke dwunaczyniowa i lekarz mi powiedział, że większość ciąż rozwiązuje się przed terminem. Ale wiem, że może być różnie i oby udało mi się donosic ciążę do 40-go tygodnia, byłoby cudownie! Ale to już nie ode mnie zależy.
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Też nie widziałam gwiezdnych wojen, mój tż bardzo nad tym faktem ubolewa.
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#2231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale liczę na to, że jednak urodzę w marcu
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie film mi się podobał, ale małym rozczarowaniem było zakończenie. ![]() Właśnie wyczytałam na Filmwebie, że wyszła 3 część I spit on your grave. ![]() Muszę poprosić TŻ żeby mi go ściągnął.
|
|
|
#2235 |
|
Rozeznanie
|
Słoneczko widać teściowie nie do końca oddali wam pokój tylko wciąż jest to ich miejsce i mogą sobie tam robic co zechcą.ciekawe czy z takim założeniem nie bedzie Ci np robiła przeglądów w szafkach ( bo przeciez to co u niej to jej) I czy przyszłym roku nie beda kazali wam wyjechać z łóżeczkiem bo księdzu moze sie nie spodoba. Mira przecięłam dokładnie ten sam numer na gwiezdnych wojnach co Ty ( miałam wtedy z 12 lat i bardzo chciałam pójść z tatusiem ) obudziły mnie włączone światła na koniec
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze mam miejsce w domu rodzinnym jak będzie się rządzić za bardzo i będzie nie do opanowania to wracam na swoje
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-11-18 o 22:01 |
|
|
|
|
#2237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja leżę na boku
I nie mów że skarpetki tez Cytat:
Cytat:
Kotke tez sterylizowalam. I kota kastrowalam. Żal było zwierzaków strasznie, tym bardziej ze one nic nie winne... |
||
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Jak można planetę małp i władcę pierścieni wrzucić do jednego wora
ale ogólnie Fantasy też nie lubię, tylko stare Gwiezdne Wojny uwielbiam
|
|
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
Byliśmy z Tż u przyjaciół na herbatce... niby nic nie robiłam a padam na twarz
Coś by się zjadło ale już tak późno że na bank pójdzie w biodra ![]() Zamówiłam dziś podgrzewacz i laktator -jedne z moich ostatnich drobnych zakupów mam nadzieję że przyjdą szałowe haha ![]() Bonku i jak Ci się podoba ten film Dziewczyna z tatuazem? Ja go uwielbiam, z resztą ja bardzo lubię książki Stiega Larssona więc i film mnie nie zawiódł My głównie oglądamy horrory, albo komedie ale nie takie dla debili tylko z dobrym dowcipem a Tż czasem coś fantasy właczy ale ja nie przepadam U nas księdza przyjmujemy i zawsze kopertę się daje, o ile u mnie w domu jest to 50zł to teściowie co roku dają 300zł Ale dla mnie to już przeginka, nijak ma się to do wiary bo to zwykły biznes i zdzieranie kasy
|
#2240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niecierpiałam tego "filmu"
|
|
|
#2241 |
|
Zadomowienie
|
Chwalę się częścią swoich dzisiejszych zdobyczy
![]() I zaraz pewnie padnę spać,bo oczy mi się same zamykają Edytowane przez Kiinga26 Czas edycji: 2015-11-18 o 22:43 |
|
|
|
#2242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2243 |
|
Rozeznanie
|
U nas ksiądz kopertę bierze ale zawsze pyta czy napewno nam nie zabraknie na życie. A najbardziej mi sie podoba zasada preferowana w katedrze w Olsztynie ze co masz dać daj na tace. Księża maja zakaz przyjmowania kopert podczas kolend i to jest oficjalnie w kościele w ogłoszeniach czytane.
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas mówią, że tyle i tyle ma dać każda rodzina np.na remont kościoła jak zbierają i nie pytają czy się na to ma ![]() Nie wspominając o "co łaska" za mszę która dawniej wynosiło 30zł a teraz już 40 ksiądz prosto z mostu walnął, że podwyżka była
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-11-18 o 22:38 |
|
|
|
|
#2245 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny poległam znowu reklamówka ciuszków z sh.
Na szczeście jutro do domku a u mnie nie ma takich perełek w takich cenach więc do kolejnej wizyty odpuszczam sh tym bardziej że mam już za dużo ![]() przynajmniej do 6M.eeyesblue ciekawe co by musiało się z wami dziac żeby Ciebie zbadał lekarz normalnie porażka.Miałam wraca z pustym bagażnikiem, a wracam z pełnym w dodatku kupiłam już 2 modele do sklejania dla TŻ na urodziny i BN, sobie coś zaległego i na BN u jubilera. A jutro jeszcze trzeba wyskoczyc z rana do Lidla po zabawki kolejkę dla córki trzecia do zestawu bo jeszcze takich klocków( po wszystkim będzie mieć z 7 m bieżących drogi) nie ma i jakieś prezenty dla kuzynostwa takiego "drugiego" młodej tak z 6 maluszków jest do 3 rż. |
|
|
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja daję 50zł na kolędzie ale nie dokładam się do reszty inwestycji. Nasz ksiądz co chwilę coś remontuje, a zimą du.pa do ławki przymarza Gdyby mój ksiądz był księdzem z prawdziwego zdarzenia, a nie biznesmenem, którego zna pół Polski, co chwilę podróżuje po całym świecie i ma babę z dzieckiem to chętnie dołożyłabym się do interesu, a tak wiem, że stać go żeby zrobić wszystko z własnej kieszeni
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, myslicie, że się opłaca za 40zl?
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
I czy to są te kosmetyki na początek? Są potrzebne, przydatne?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

) trwały 1,5h. Najpierw wykład później troszkę gimnastyki. Ogólnie jestem zadowolona bo zostało jeszcze 10 zajęć i są prowadzone z różnymi położnymi nawet będziemy miały zwidzanie szpitala i takie tam fajnie bo będę znała już personal aaaa i koleżankę spotkałam termin ma na 11marca. Tak więc podsumowując warto Ktoregos_dnia

wzięłam 2 dni wolnego, będę z nią siedzieć. Wiem, że dobrze robimy, ale chciałabym już mieć to za sobą. Muszę ogarnąć jakiś kaftanik, chyba wybiorę coś co Tośce w sh kupiłam, jakieś brzydsze body i przerobię na ciuch dla kota