|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Dobranoc dziewczyny!
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tez tak właśnie boli jak zle wstane albo kichne to potrafi tak zaciągnąć dziwnie, muszę zapytać gin na następnej wizycie czy to normalne, teraz chcesz SN czy CC?
|
#2284 |
|
Zadomowienie
|
hej Wam
![]() Witam nową mamuśkę jestem padnięta ponad 10 stron do nadrobienia ![]() Dziś mam USG na 14:15... Dobranoc
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc i do jutra
01.04.2016 synek Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-11-19 o 00:18 |
|
|
|
#2287 |
|
Rozeznanie
|
Matko od ponad godziny wierce się w łóżku z boku na bok i nie mogę zasnąć choć oczy mi się kleiły. Męża jeszcze nie ma i tak się męcze... Ostatnio co raz częściej tak mam że dopada mnie spanie a kiedy już się położę nie mogę usnąć...
![]() Co do księży to u mnie też był taki kiedyś fajny ksiądz ostatnio go widziano jak po kolędzie chodził w 2013 i zaginął... oczywiście kasa teżKinga widzę zakupy bardzooo udane słodkie ![]() Dopijam melisę i robię kolejne podejście do spania... Dobranoc |
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też nie mogę zasnąć..
|
#2289 |
|
Rozeznanie
|
Nadia w kopercie na pranie dywanu było
. Porządny obywatel Ci rośnie. Nie boi sie księdza i powiedział mu co myśli ![]() ---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ---------- I ja znowu sie wyspalam. Wczoraj 3 h snu dzis w związku z tym 4. Poszłabym po tabletkę na sen ale nie śmiałbym budzic pielęgniarek. W końcu sa na dyżurze nocnym.... |
|
|
|
#2290 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny witam sie dzisiaj w nocy heh bo nie mogę spać. Kłuje mnie lewa nera i mam nadzieje że przejdzie. Rano pewnie będę odsypiała. Nie wiem czy jak dojade do Lidla to jeszcze coś będzie.
|
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
I ja się witam
spać od 4 nie mogę, ale coś czuje że jak mąż pojedzie do pracy to drzemkę sobie zrobię póki młoda śpi. Znów siedzi w domu z kaszlem :'( tydzień w szkole tydzień w domu...gdyby to była zerówka to bym się nie martwiła a w tak gonią z materialem że szok. Jeszcze żeby książki w domu były to coś byśmy zrobili Ale pani wszystkie w klasie ma więc znów trzeba będzie nadrobić :-\
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy pierwszym synku używałam na zmianę z Babydream. Przed rokiem już emolienty bo AZS się zaczęło. Teraz mam całe opakowanie oillan do kąpieli więc nie będę kupować nic innego ale jak się skończy to kupię Hipp lub BD. Chusteczek w domu nie chce używać tylko waciki i woda przegotowana. Octanisept do pępka mam w domu. Na pupe przy każdej zmianie coś tylko natłuszczajacego linomag, bepanthen, alantan. Jak się pojawiło odparzenie to u nas sudocrem sobie super radził ale też nigdy nie było jakiegoś strasznego odparzenia tylko lekkie zaczerwienienie. I krem z Hippa na mróz i wiatr na spacery. |
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Właśnie dopijam kawę i nadrabiam wieczorne posty, bo padłam wczoraj przy stole ![]() Co do ubranek, to wiedziałam,że polegnę jak tylko poznam płeć .Dzisiaj lecę po następne. Upatrzyłam śliczny misiowy kombinezonik w rozmiarze 62 ![]() Darkanddark na mojej liście wyprawkowej z kosmetyków pielęgnacyjnych mam żel do mycia ciała i włosów, mleczko do ciała, krem przeciw odparzeniom i awaryjnie maść bepanthen, bo przy moich szkrabach sprawdziła się rewelacyjnie. Mączka ziemniaczana też jak najbardziej powinna się znaleźć na półeczce, bo jest bardzo skuteczna i pod postacią sypką, żeby zasypać pupę i jako kąpiel krochmalowa. Mój młodszy synek ma atopowe zapalenie skóry, więc jestem wierna marce Mustela, bo łagodnie się z nim obchodzi. I przy kosmetykach dla Maleństwa też pozostanę przy Musteli. Cytat:
Lecę zaprowadzić moje Skarby do przedszkola. Miłego poranka
|
|
|
|
|
#2294 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Cytat:
rozciągła się i czuję właśnie takie kłucie i ciągnięcie zwłaszcza w jednym miejscu..
|
|
|
#2295 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie z rana
Ale naskrobałyscie wczoraj ciezko było nadazyc za wami... walcze z bolem zeba od wczoraj i chodze troche rozdrazniona. Zaraz zbieram sie do sklepu dziś na obiadek czerwony barszcz z buraczkow z ziemniakami juz mam taka ochote
|
|
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Co do księży, mam różne doświadczenia i te dobre i te złe ale ogólnie to temat rzeka Co do rany po cc to tak czuję ją dość często szczególnie gdy np kichnę, albo zbyt gwałtownie usiądę. U nas znowu godzinna pobudka w w nocy. Radek obudził się z kaszlem a później jakby dostał jakiegoś szoku, nie wiem przestraszył się czegoś, czy coś go boli
|
#2297 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatni raz świeżego buraka widziałam na targu, ale to jeszcze w Paryżu i to było chyba z rok temu jak nie dalej. Tylko te gotowane w sklepach widuję w woreczkach albo na kg ostatnio spotkałam. Schodziłam się kiedyś za botwinką, bo chciałam zupę zrobić i ![]() Cytat:
z Polski wożę sobie jak pamiętam i mrozęZa to pasternak (raz się nacięłam, bo myślałam, że to właśnie pietruszka) jest wszędzie ![]() ja jeszcze się nie spotkałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale czasami da się wciągnąć i nie żałuje potem ![]() Cytat:
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- I tak w ogóle, to dzień dobry.
|
|
|
#2299 |
|
przyczajony tygrys
|
Witam się z rana. Nadrobiłam wszystko. Takiego dłuuuugiego posta napisałam, dałam "wyślij", a tu przerwa techniczna
Przedwczoraj tz skręcił tę komodę. Jest świetna! Wczoraj pół dnia spędziłam na porządkowaniu rzeczy, spisywaniu tego wszystkiego i... komoda okazuje się mała ![]() Dziś i jutro pilnuję 2.5 od siostry tż. A dziś po południu umówiłam się na kawkę z koleżanką z wcześniejszej pracy. Emma, 32 stresu się wtedy najadłam co niemiara. Tym bardziej, że zostałam z tym sama z tż. Też nie wiem czemu od razu takie czarne wizje... I też usłyszałam magiczne sformułowanie, że jakbym zaszła w ciążę to może się wchłonie. Co się okazało, zabiegu nie trzeba było. Nic poważnego się nie działo, okazało się, że jakiś stan zapalny i "tylko" dysplazja. Lekarstwa i krótka wstrzemięźliwośc załatwiły sprawę... Ale i tak starania zaczęliśmy dopiero w tym roku. Co do księży - nie chcę się wypowiadać, bo by mi ciśnienie skoczyło. U mnie na wsi był taki patafian, że nie chciał chrzcić dzieci jak ktoś wpadł. Też określał minimum ile za ślub chce (ok 1000). Oj dużo było sytuacji. Ale nie dlatego mi podpadł. Tu, tu tz, parafia do której przynależymy też ma takiego czuba. I wiem, że nam nie będzie chciał ochrzcić dziecka. W ogóle chamski jest. No nie trawię dziada. I teraz pytanie: czy da się przenieść do innej parafii czy skoro przynależymy tu, to już pozamiatane? Wstawię później zdjęcie brzuszka. Jak zrzucę na kompa. Idę dziecku umi zumi włączyć, może się zajmie
|
#2300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem katoliczką, do kościoła chodzę, ale czasem krew mnie zalewa jak tu w jednym z kościołów proboszcz co mnie o pieniądzach gada Misia wstawaj ![]() Cytat:
![]() Szpinak tak średnio raz w tygodniu wcinam ale podobno nie jest tak bogaty w żelazo jak to się zawsze uważało Dzień dobry ![]() Dziś duuuużo pracy przede mną, więc zaraz wstaję i się biorę za robotę, bo na raty muszę robić, żeby mnie brzuch nie bolał potem. Swoją drogą pierwsze skurcze mi się chyba zaczynają pojawiać
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Spiruluna! to chyba najzdrowższa rzecz! Ona ma dużo wszystkiego
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
#2302 |
|
Rozeznanie
|
Kalina i jak tam o której udało Ci się zasnąć?
Ja pokręciłam się jeszcze po mieszkaniu i chyba koło 2 ojjjj już dawno takiej nocki nie miałam Kinga ja też jak się tylko dowiedziałam że to dziewczynka w padłam w szał mam już 3 reklamówki i nawet nie pamiętam ile czego kupiłam. Czasami jednak mam wątpliwości a co jak się okażę że chłopak co ja z tym zrobię dlatego kupuję neutralne mało różu. We wtorek wizyta i chcę nareszcie usłyszeć że to na 100% dziewczynka a nie tylko "wydaję mi się"lub "na moje oko"... Malinka ja te mam żelazo 11 biorę jakięs tabletki staram się jeść szpinak buraczki ale zrobione przez moją mamę tyle takie mi smakują.Sok wypiłam raz i myślałam że zwymiotuję a sokowirówki nie mamNieznajomo pochwal się komodą ![]() Anteria zobaczysz drugi maluszek mamie wszystko wynagrodzi i będzie spał jak aniołek Zbieram się do pracy miłego dnia!!! U nas na dolnymśląsku szaro buro i deszczowo
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja na swoją parafię nie mogę narzekać. Nie wołają o kasę na każdym kroku, a remonty są robione. Nie ma też skandali, kochanek o których wszyscy wiedzą itp. Az ciekawa jestem ile za ślub sobie krzykną ![]() Malinka, wejdź na stronę bogate-w-zelazo.blogspot.com
|
|
|
|
|
#2304 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja bym mu dała raty! Co za koleś!Cytat:
Aż taka blizna? To chyba było coś poważnego? Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- O właśnie, nigdy nie próbowałam a wiem, że polecana kobietom w ciąży.
|
|
#2305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz popatrzę, dziękuję ![]() Cytat:
![]() A i dziękuję za spis produktów
|
|
#2306 |
|
Wtajemniczenie
|
A co w lidlu dzis ma byc?
|
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
Cześć mamuśki. Ja dzisiaj mam dzień "wścieklizny" :Mad:
Wszystko mnie boli i drażni. Od włosów na głowie po paznokcie na stopach... Już nie mówiąc o wszystkim dookoła. Ostatnio mam coś więcej gorszych dni. Widzę jednak że nie jestem sama i niektóre z was też miewają niezbyt nastrojowe dni. Jutro jadę na weekend do Lublina do teatru w Gardzienicach. Więc pewnie znowu będę musiała was nadrabiać. Miejcie litość dla nieobecnych ![]() Czy wam też wizaż szwankuje?? Ja od miesiąca nie mogę wielokrotnie cytować wklejać emotków z listy itp. Cała strona wygląda jak w wersji awaryjnej. Można sobie z tym jakoś poradzić?? Nie raz chciałabym coś wam odpisać ale jak mi się teksty nie zaznaczają to potem nie pamiętam co komu... |
|
|
|
#2308 |
|
przyczajony tygrys
|
Gosza komoda taka. Wrzucam zdj z neta, bo przez deszcz i sztuczne światło zdj wyszły niefajne.
A oto mój brzuszek z wtorku. Dla porównania wrzuciłam z 21 tc. Jest różnica? Aaaa, i dziś zaczynam 24 tc
|
#2309 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miałam guz na wątrobie wielkości grejpfruta ale na szczęście łagodny tylko ta nieszczęsna blizna została ![]() Szczyt rozpusty: jem kanapki z nutellą i popijam kakao :sly:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

biorę jakięs tabletki staram się jeść szpinak buraczki ale zrobione przez moją mamę tyle takie mi smakują.Sok wypiłam raz i myślałam że zwymiotuję a sokowirówki nie mam