Mamy marzec 2016:) Część V - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-18, 23:43   #2281
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

Obudzcie mnie rano zebym do lidla nie zaspala haha

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 23:45   #2282
_polly_
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczyny!

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 23:59   #2283
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
Pytanko do mam po cc jak tam wasza blizna? ja coś ostatnio źle wstałam i mnie pociągnęło jak zaraz po porodzie, a teraz co jakiś czas coś tam ukuje. Wiem że wszystko się naciąga ale czy ma prawo bolec w tym miejscu?
Mnie tez tak właśnie boli jak zle wstane albo kichne to potrafi tak zaciągnąć dziwnie, muszę zapytać gin na następnej wizycie czy to normalne, teraz chcesz SN czy CC?
Stary 2015-11-19, 00:07   #2284
Kiwi18
Zadomowienie

GG do Kiwi18

hej Wam
Witam nową mamuśkę
jestem padnięta ponad 10 stron do nadrobienia
Dziś mam USG na 14:15...
Dobranoc
Kiwi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 00:09   #2285
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2015-11-19, 00:17   #2286
moonunit
Wtajemniczenie

Dobranoc i do jutra

Edytowane przez moonunit
Czas edycji: 2015-11-19 o 00:18
moonunit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 00:29   #2287
gosza82
Rozeznanie

Matko od ponad godziny wierce się w łóżku z boku na bok i nie mogę zasnąć choć oczy mi się kleiły. Męża jeszcze nie ma i tak się męcze... Ostatnio co raz częściej tak mam że dopada mnie spanie a kiedy już się położę nie mogę usnąć...

Co do księży to u mnie też był taki kiedyś fajny ksiądz ostatnio go widziano jak po kolędzie chodził w 2013 i zaginął... oczywiście kasa też

Kinga widzę zakupy bardzooo udane słodkie ja idę jutro po pracy jak po dzisiejszej nocce będę miała jeszcze siłę

Dopijam melisę i robię kolejne podejście do spania... Dobranoc
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 01:19   #2288
kallina_2014
Wtajemniczenie

Ja też nie mogę zasnąć..
Stary 2015-11-19, 04:12   #2289
sowa2806
Rozeznanie

Nadia w kopercie na pranie dywanu było . Porządny obywatel Ci rośnie. Nie boi sie księdza i powiedział mu co myśli

---------- Dopisano o 03:12 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ----------

I ja znowu sie wyspalam. Wczoraj 3 h snu dzis w związku z tym 4. Poszłabym po tabletkę na sen ale nie śmiałbym budzic pielęgniarek. W końcu sa na dyżurze nocnym....
sowa2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 05:39   #2290
fasolka1987
Zadomowienie

Hej Dziewczyny witam sie dzisiaj w nocy heh bo nie mogę spać. Kłuje mnie lewa nera i mam nadzieje że przejdzie. Rano pewnie będę odsypiała. Nie wiem czy jak dojade do Lidla to jeszcze coś będzie.
Stary 2015-11-19, 07:09   #2291
darolka
Rozeznanie

I ja się witam spać od 4 nie mogę, ale coś czuje że jak mąż pojedzie do pracy to drzemkę sobie zrobię póki młoda śpi. Znów siedzi w domu z kaszlem :'( tydzień w szkole tydzień w domu...gdyby to była zerówka to bym się nie martwiła a w tak gonią z materialem że szok. Jeszcze żeby książki w domu były to coś byśmy zrobili Ale pani wszystkie w klasie ma więc znów trzeba będzie nadrobić :-\
Stary 2015-11-19, 07:20   #2292
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Przyzwoicie u nas mówią, że tyle i tyle ma dać każda rodzina np.na remont kościoła jak zbierają i nie pytają czy się na to ma
Nie wspominając o "co łaska" za mszę która dawniej wynosiło 30zł a teraz już 40 ksiądz prosto z mostu walnął, że podwyżka była
Mojej przyjaciółce jak dawali kasę za ślub i zajrzał do koperty powiedział, że nie bierze na raty!

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Najlepsze kosmetyki sa podobno z hippa
Przy pierwszym synku używałam na zmianę z Babydream. Przed rokiem już emolienty bo AZS się zaczęło.

Teraz mam całe opakowanie oillan do kąpieli więc nie będę kupować nic innego ale jak się skończy to kupię Hipp lub BD. Chusteczek w domu nie chce używać tylko waciki i woda przegotowana. Octanisept do pępka mam w domu. Na pupe przy każdej zmianie coś tylko natłuszczajacego linomag, bepanthen, alantan. Jak się pojawiło odparzenie to u nas sudocrem sobie super radził ale też nigdy nie było jakiegoś strasznego odparzenia tylko lekkie zaczerwienienie.
I krem z Hippa na mróz i wiatr na spacery.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 07:29   #2293
Kiinga26
Zadomowienie

Dzień dobry wszystkim
Właśnie dopijam kawę i nadrabiam wieczorne posty, bo padłam wczoraj przy stole

Co do ubranek, to wiedziałam,że polegnę jak tylko poznam płeć .Dzisiaj lecę po następne. Upatrzyłam śliczny misiowy kombinezonik w rozmiarze 62 . Co ja zrobię jak Alicji jednak coś wyskoczy między nogami

Darkanddark na mojej liście wyprawkowej z kosmetyków pielęgnacyjnych mam żel do mycia ciała i włosów, mleczko do ciała, krem przeciw odparzeniom i awaryjnie maść bepanthen, bo przy moich szkrabach sprawdziła się rewelacyjnie. Mączka ziemniaczana też jak najbardziej powinna się znaleźć na półeczce, bo jest bardzo skuteczna i pod postacią sypką, żeby zasypać pupę i jako kąpiel krochmalowa. Mój młodszy synek ma atopowe zapalenie skóry, więc jestem wierna marce Mustela, bo łagodnie się z nim obchodzi. I przy kosmetykach dla Maleństwa też pozostanę przy Musteli.

Cytat:
Pytanko do mam po cc jak tam wasza blizna? ja coś ostatnio źle wstałam i mnie pociągnęło jak zaraz po porodzie, a teraz co jakiś czas coś tam ukuje. Wiem że wszystko się naciąga ale czy ma prawo bolec w tym miejscu?
Ja jestem po dwóch cesarkach. Na początku dość mocno ciągnęły mnie blizny ( ja mam dwie, ponieważ ze względu na pękającą w czasie drugiego cięcia bliznę na macicy położnik robił cięcie w innym miejscu). Teraz nie odczuwam żadnego dyskomfortu w miejscach po cięciach. Za to jestem bardzo wrażliwa na ruchy dziecka już od 14 tygodnia ciąży i lekarz mówi,że to w głównej mierze właśnie ze względu na dwa przebyte cięcia. Tym bardziej,że mam łożysko na przedniej ścianie i ono powinno tłumić ruchy. Ale to co odczuwasz niestety może Ci towarzyszyć do samego porodu i często się po cc zdarza.

Lecę zaprowadzić moje Skarby do przedszkola. Miłego poranka
Kiinga26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 07:37   #2294
sloneczko4477
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Mojej przyjaciółce jak dawali kasę za ślub i zajrzał do koperty powiedział, że nie bierze na raty!
W mojej okolicy był taki ksiądz, który za ślub chciał tyle ile pani młoda zapłaciła za suknię :P

Dzień dobry

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Cytat:
Nie mam blizny po cc ale po operacji, na caaałym brzuchu takie "Y" do góry nogami i zaczynam ją czuć rozciągła się i czuję właśnie takie kłucie i ciągnięcie zwłaszcza w jednym miejscu..
Stary 2015-11-19, 08:27   #2295
magda16262
Zadomowienie

Witam sie z rana

Ale naskrobałyscie wczoraj ciezko było nadazyc za wami... walcze z bolem zeba od wczoraj i chodze troche rozdrazniona.

Zaraz zbieram sie do sklepu dziś na obiadek czerwony barszcz z buraczkow z ziemniakami juz mam taka ochote
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:29   #2296
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Dzień dobry.

Co do księży, mam różne doświadczenia i te dobre i te złe ale ogólnie to temat rzeka

Co do rany po cc to tak czuję ją dość często szczególnie gdy np kichnę, albo zbyt gwałtownie usiądę.

U nas znowu godzinna pobudka w w nocy. Radek obudził się z kaszlem a później jakby dostał jakiegoś szoku, nie wiem przestraszył się czegoś, czy coś go boli Wył tak że obudził tatusia, którego obudzić w nocy to sztuka. Moje dziecko odkąd skończyło cztery miesiące przesypiało wszystkie noce całe, a teraz od paru miesięcy jak na złość chyba chce odrobić tamte przespane noce, a ja czuje się przerażona bo już niedługo znowu pojawi się kolejny maluszek i już wtedy na pewno nie pośpię
Stary 2015-11-19, 08:30   #2297
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Malinka , dla mnie też sok z buraka jest dość obrzydliwy ale sok burak+jablko juz jest ok. Polecam
Nie wymiguj się, ja też nie mam sokowirówki ale kupuję sobie taki soczek w punkcie ze swiezo wyciskanymi sokami- tam panie robią go przy mnie, tylko burak i jabłko.
Jest też mnóstwo takich soków w marketach, też są świeże, stoją w lodowkach, tylko przeczytaj etykietę czy tam nie ma jeszcze w składzie cukru, wody i nie wiadomo co tam jeszcze
nie wymiguję się, tylko tutaj po prostu nie ma buraków świeżych W sklepach też się jeszcze z buraczanym nie spotkałam

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Ja chętnie wymienię swoją sokowirówkę na ekspres ciśnieniowy do kawy :-P
mogę tylko przelewowy zaoferować

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Malinka
Lepiej się zmuś do tego soku z buraka z owocami bo żelazo w tabletkach to masa skutków ubocznych Np.:zaparcia, a od nich bliska droga do hemoroidów w ciąży.
właśnie tego się boję, bo już teraz mam od czasu do czasu problem z zaparciami.. A co innego prócz buraka mogę jeść, żeby dostarczyć więcej żelaza?

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Malinka a u ciebie w okolicy sa gdzies latwo dostepne swieze buraki?

Ostatni raz świeżego buraka widziałam na targu, ale to jeszcze w Paryżu i to było chyba z rok temu jak nie dalej. Tylko te gotowane w sklepach widuję w woreczkach albo na kg ostatnio spotkałam.
Schodziłam się kiedyś za botwinką, bo chciałam zupę zrobić i nie było nigdzie

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Darka we francji chyba nie sa takie popularne..tak jak pisalam tylko 2 razy udalo mi sie kupic swieze.. tak samo np pietruszka w korzeniu. U mnie w auchanie np jest bardzo rzadko...

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
ja pietruszki jeszcze tu nie widziałam z Polski wożę sobie jak pamiętam i mrozę
Za to pasternak (raz się nacięłam, bo myślałam, że to właśnie pietruszka) jest wszędzie

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Mira a soku nie ma w sklepach?
ja jeszcze się nie spotkałam

Cytat:
To chyba czas żebyś go uświadomiła :-P Sama jestem katolikiem, wiec jeśli ktoś rozumie ideę przyjmowania księdza w domu, to tak jak misia mówi.. Stolik, świeczki i krzyżyk wystarcza :-P
u nas jeszcze obowiązkowo woda święcona

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
U mnie na podkarpaciu a przynajmniej rzeszow i okolice księża nie przyjmują kopert po kolędzie tylko daje sie koperte podpisana na tace
80km od Rzeszowa przyjmują

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Ja ogólnie lubię ciężkie filmy, TŻ nie lubi gdy to ja wybieram repertuar.
U nas to samo Jak tylko sobie jakiś film włącze to mąż mi zaraz przełącza na jakieś głupoty, bo mówi, że nie lubi takich filmów
Ale czasami da się wciągnąć i nie żałuje potem

Cytat:
Bonku, moje klimaty to tez nie są :no: nie widziałam ani jednej części gwiezdnych wojen
ja też nie
Stary 2015-11-19, 08:34   #2298
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
właśnie tego się boję, bo już teraz mam od czasu do czasu problem z zaparciami.. A co innego prócz buraka mogę jeść, żeby dostarczyć więcej żelaza?
Hmm... szpinak? Nasiona chia?

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

I tak w ogóle, to dzień dobry.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:35   #2299
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Witam się z rana. Nadrobiłam wszystko. Takiego dłuuuugiego posta napisałam, dałam "wyślij", a tu przerwa techniczna . I teraz nie pamiętam co której miałam odpisać...

Przedwczoraj tz skręcił tę komodę. Jest świetna! Wczoraj pół dnia spędziłam na porządkowaniu rzeczy, spisywaniu tego wszystkiego i... komoda okazuje się mała
Dziś i jutro pilnuję 2.5 od siostry tż. A dziś po południu umówiłam się na kawkę z koleżanką z wcześniejszej pracy.

Emma, 32 stresu się wtedy najadłam co niemiara. Tym bardziej, że zostałam z tym sama z tż. Też nie wiem czemu od razu takie czarne wizje... I też usłyszałam magiczne sformułowanie, że jakbym zaszła w ciążę to może się wchłonie. Co się okazało, zabiegu nie trzeba było. Nic poważnego się nie działo, okazało się, że jakiś stan zapalny i "tylko" dysplazja. Lekarstwa i krótka wstrzemięźliwośc załatwiły sprawę... Ale i tak starania zaczęliśmy dopiero w tym roku.

Co do księży - nie chcę się wypowiadać, bo by mi ciśnienie skoczyło. U mnie na wsi był taki patafian, że nie chciał chrzcić dzieci jak ktoś wpadł. Też określał minimum ile za ślub chce (ok 1000). Oj dużo było sytuacji. Ale nie dlatego mi podpadł.
Tu, tu tz, parafia do której przynależymy też ma takiego czuba. I wiem, że nam nie będzie chciał ochrzcić dziecka. W ogóle chamski jest. No nie trawię dziada. I teraz pytanie: czy da się przenieść do innej parafii czy skoro przynależymy tu, to już pozamiatane?

Wstawię później zdjęcie brzuszka. Jak zrzucę na kompa. Idę dziecku umi zumi włączyć, może się zajmie

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:44   #2300
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Publicznie się do tego nie przyznaje ale każdy to wie i niektórzy znają tą kobietę. Nie mogą go wyrzucić bo księża nie składają ślubów czystości czy jakoś tak. nie chodzę do niego do spowiedzi, nie ufam mu, brzydzę się nim i nie będę się zwierzać z grzechów człowiekowi, który jest dużo gorszy ode mnie.. potrafi nachlany odprawić mszę
dlatego ja od zawsze powtarzam, że spowiedź powinna być powszechna Bo czemu ja mam się spowiadać komuś, kto grzeszy często gorzej ode mnie, kto będzie dawał mi kazania o życiu w rodzinie, z mężem kiedy nie wiem jak to jest. Ja bym zniosła celibat, niech księża mają rodziny, pracują i wtedy mogą mi prawić morały.
Jestem katoliczką, do kościoła chodzę, ale czasem krew mnie zalewa jak tu w jednym z kościołów proboszcz co mnie o pieniądzach gada Dlatego zmieniliśmy kościół, a do spowiedzi chodzę tylko z okazji świąt i uroczystości jakichś.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Obudzcie mnie rano zebym do lidla nie zaspala haha
Misia wstawaj
Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
hej Wam
Witam nową mamuśkę
jestem padnięta ponad 10 stron do nadrobienia
Dobranoc

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Hmm... szpinak? Nasiona chia?
Szpinak tak średnio raz w tygodniu wcinam
ale podobno nie jest tak bogaty w żelazo jak to się zawsze uważało

Dzień dobry
Dziś duuuużo pracy przede mną, więc zaraz wstaję i się biorę za robotę, bo na raty muszę robić, żeby mnie brzuch nie bolał potem.

Swoją drogą pierwsze skurcze mi się chyba zaczynają pojawiać
Stary 2015-11-19, 08:51   #2301
Olgietka
Zakorzenienie

Spiruluna! to chyba najzdrowższa rzecz! Ona ma dużo wszystkiego

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-11-19, 08:54   #2302
gosza82
Rozeznanie

Kalina i jak tam o której udało Ci się zasnąć?
Ja pokręciłam się jeszcze po mieszkaniu i chyba koło 2 ojjjj już dawno takiej nocki nie miałam

Kinga ja też jak się tylko dowiedziałam że to dziewczynka w padłam w szał mam już 3 reklamówki i nawet nie pamiętam ile czego kupiłam. Czasami jednak mam wątpliwości a co jak się okażę że chłopak co ja z tym zrobię dlatego kupuję neutralne mało różu. We wtorek wizyta i chcę nareszcie usłyszeć że to na 100% dziewczynka a nie tylko "wydaję mi się"lub "na moje oko"...

Malinka ja te mam żelazo 11 biorę jakięs tabletki staram się jeść szpinak buraczki ale zrobione przez moją mamę tyle takie mi smakują.Sok wypiłam raz i myślałam że zwymiotuję a sokowirówki nie mam w pon idę na wyniki zobaczymy czy coś pomoże...

Nieznajomo pochwal się komodą

Anteria zobaczysz drugi maluszek mamie wszystko wynagrodzi i będzie spał jak aniołek

Zbieram się do pracy miłego dnia!!! U nas na dolnymśląsku szaro buro i deszczowo
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:05   #2303
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:

To ja na swoją parafię nie mogę narzekać. Nie wołają o kasę na każdym kroku, a remonty są robione. Nie ma też skandali, kochanek o których wszyscy wiedzą itp. Az ciekawa jestem ile za ślub sobie krzykną

Malinka, wejdź na stronę bogate-w-zelazo.blogspot.com
Stary 2015-11-19, 09:10   #2304
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
I ja znowu sie wyspalam. Wczoraj 3 h snu dzis w związku z tym 4. Poszłabym po tabletkę na sen ale nie śmiałbym budzic pielęgniarek. W końcu sa na dyżurze nocnym....
Masz jakąś nową na sali, czy jesteś sama?
Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
tydzień w szkole tydzień w domu...gdyby to była zerówka to bym się nie martwiła a w tak gonią z materialem że szok. Jeszcze żeby książki w domu były to coś byśmy zrobili Ale pani wszystkie w klasie ma więc znów trzeba będzie nadrobić :-\
A nie da się tego ominąć i zabrać te książki do domu? Szkoda małej bo będzie miała zaległości.. Może chociaż zadzwoń do wychowawczyni i zapytaj co masz z nią poćwiczyć?
Cytat:
ja bym mu dała raty! Co za koleś!
Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
W mojej okolicy był taki ksiądz, który za ślub chciał tyle ile pani młoda zapłaciła za suknię :P

Nie mam blizny po cc ale po operacji, na caaałym brzuchu takie "Y"
Jeszcze lepszy as!
Aż taka blizna? To chyba było coś poważnego?

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
A co innego prócz buraka mogę jeść, żeby dostarczyć więcej żelaza?
Musisz dostarczać zarówno żelazo jak i witaminę C, która jest niezbędna w przyswajaniu żelaza. Czerwone mięso(ma dobrze przyswajalne żelazo), zielone warzywa, fasola, groch, płatki śniadaniowe, brokuły, papryka, natka pietruszki(pyszny sok z niej+jakieś owoce), pomidory, cytrusy lub sok, który polecała bodajże Lewek?
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
I teraz pytanie: czy da się przenieść do innej parafii czy skoro przynależymy tu, to już pozamiatane?
Oczywiście

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
O właśnie, nigdy nie próbowałam a wiem, że polecana kobietom w ciąży.
Stary 2015-11-19, 09:16   #2305
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
musiałam wygooglać co to

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Malinka ja te mam żelazo 11 biorę jakięs tabletki staram się jeść szpinak buraczki ale zrobione przez moją mamę tyle takie mi smakują.Sok wypiłam raz i myślałam że zwymiotuję a sokowirówki nie mam w pon idę na wyniki zobaczymy czy coś pomoże...
ja idę w sobotę i jestem strasznie ciekawa co mi powie gin na to żelazo i glukozę

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Malinka, wejdź na stronę bogate-w-zelazo.blogspot.com
zaraz popatrzę, dziękuję

Cytat:
Musisz dostarczać zarówno żelazo jak i witaminę C, która jest niezbędna w przyswajaniu żelaza. Czerwone mięso(ma dobrze przyswajalne żelazo), zielone warzywa, fasola, groch, płatki śniadaniowe, brokuły, papryka, natka pietruszki(pyszny sok z niej+jakieś owoce), pomidory, cytrusy lub sok, który polecała bodajże Lewek?.
jaki sok? Chyba mi coś umknęło
A i dziękuję za spis produktów
Stary 2015-11-19, 09:19   #2306
Bonku
Wtajemniczenie

A co w lidlu dzis ma byc?
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:19   #2307
Smerfetka1990
Raczkowanie

Cześć mamuśki. Ja dzisiaj mam dzień "wścieklizny" :Mad:
Wszystko mnie boli i drażni. Od włosów na głowie po paznokcie na stopach... Już nie mówiąc o wszystkim dookoła. Ostatnio mam coś więcej gorszych dni. Widzę jednak że nie jestem sama i niektóre z was też miewają niezbyt nastrojowe dni.
Jutro jadę na weekend do Lublina do teatru w Gardzienicach. Więc pewnie znowu będę musiała was nadrabiać. Miejcie litość dla nieobecnych

Czy wam też wizaż szwankuje?? Ja od miesiąca nie mogę wielokrotnie cytować wklejać emotków z listy itp. Cała strona wygląda jak w wersji awaryjnej. Można sobie z tym jakoś poradzić?? Nie raz chciałabym coś wam odpisać ale jak mi się teksty nie zaznaczają to potem nie pamiętam co komu...
Smerfetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:20   #2308
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Gosza komoda taka. Wrzucam zdj z neta, bo przez deszcz i sztuczne światło zdj wyszły niefajne.

A oto mój brzuszek z wtorku. Dla porównania wrzuciłam z 21 tc. Jest różnica? Aaaa, i dziś zaczynam 24 tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 407_2068.jpg (47,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (49,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23.JPG (395,1 KB, 24 załadowań)

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:24   #2309
Smerfetka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
Gosza komoda taka. Wrzucam zdj z neta, bo przez deszcz i sztuczne światło zdj wyszły niefajne.

A oto mój brzuszek z wtorku. Dla porównania wrzuciłam z 21 tc. Jest różnica? Aaaa, i dziś zaczynam 24 tc
Ładny brzuszek Gratulacje 24 tygodnia. Ja jutro zaczynam 25
Smerfetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 09:25   #2310
sloneczko4477
Zadomowienie

Cytat:

ja bym mu dała raty! Co za koleś!

Jeszcze lepszy as!
Aż taka blizna? To chyba było coś poważnego?
Mają tupet niektórzy

Miałam guz na wątrobie wielkości grejpfruta ale na szczęście łagodny tylko ta nieszczęsna blizna została

Szczyt rozpusty: jem kanapki z nutellą i popijam kakao :sly:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości