Mamusie styczniowe 2016, cz. VI - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-19, 12:01   #2851
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI

Niepozorna, tak tak, namówiłaś mnie, dzięki Ty już przeczytałaś całą?

Ale okropna pogoda u nas - ciemno, leje.. A mój pies ma dzień nudziarza chyba, cały czas łazi i mnie zaczepia, szarpie za spodnie, zdejmuje pantofle, przynosi ringo - pewnie by poszła na spacer, bo już się przyzwyczaiła,że koło 12:00 idziemy do lasu, no ale gdzie pójdziemy jak pogoda taka do kitu

I znowu mam jakieś duszności dzisiaj Okna w domu pootwierane, temp. 21,8 a mi taaak duszno, gorąco jakbym miała 25 stopni w domu i zero świeżego powietrza

Nic mi się nie chce dzisiaj :/ Miałam do apteki jechać odebrać leki, które zamówiłam + do sklepu po pieczarki, ale chyba to oleję i leki odbierze TŻ, a obiad będzie bez zupy.

U nas dzisiaj jednak naleśniki (Czarnula ) - część z twarożkiem, a część z jabłkami z cynamonem

Wczoraj rozpakowalismy kuchenke, jest śliczna I wielka, bo to jednak 10cm różnicy Jak dobrze pójdzie, to dzisiaj przyjdzie ktoś ją podłączyć.

Aaa i dzwoniła szwagierka, że da nam łóżeczko i wanienkę, ale przywiezie dopiero na Mikołajki (bo ma u teściów). A to jeszcze trzeba pomalować ( łóżeczko), więc w połowie grudnia dopiero będzie gotowy kącik dla małego.

Obczaiłam,że w poniedziałki i czwartki są tu niedaleko zajęcia 'aktywna mama w ciąży' - o 13:00 i chyba bym sobie pochodziła, bo spacery to jedno, ale jakieś zajęcia by się przydały.

A potem fajnie,bo o 12:00 są zajęcia 'aktywna mama z niemowlakiem'
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:03   #2852
Casaa
Zakorzenienie

Najgorsze, ze tesciowa powiedziala, ze ma cudowna flanele.... Ja nie przypominam jej, ze chce ja zobaczyc bo jak mi sie nie spodoba to zacznie sie krecenie nosem i w ogole.... Oni sa mega oszczednymi ludzmi i czesto nam wypominaja rozrzutnosc, ze za czesto gdzies wyjezdzamy ale my przynajmniej cos zobaczylismy i uzylismy juz, a oni siedza w tych czterech scianach :-/ oni sa ok, lubie ich ale czasem przeginaja :P

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:03   #2853
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Eh, miałam dziś tyle zrobić, a tu już 12...
Idę wstawić pieluchy do strippingu czy czego tam (wszystko już doszło), przebieram się i jadę z malowaniem. Może zdąży mi dziś skrzynia wyschnąć, to ją w środku wykleję filcem Byle tylko później tego filcu nie zachlapać lakierem, bo ten kupię dopiero we wtorek, a wykleić muszę JUŻ, TERAZ, ZARAZ
Ja też mam tyle do robienia, a tylko pranie wstawiłam
i skrzynia też na mnie czeka mam po owocach.. muszę ją zeszlifować i pomalować. Będzie na zabawki, a regał wyrzucę razem z połową zabawek odrazu zrobi się więcej miejsca.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:04   #2854
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Ja pierwszą dostałam od TŻ chyba ze trzy lata temu i do tej pory ją noszę. Kąpałam się w niej i wszystko i sznurek jest okej, przywieszka też (mam pozłacaną). Jedynie przywieszka serduszko się ciut porysowała, ale tak poza tym to nie mam zastrzeżeń
Dzięki dobrze wiedzieć, a powiedz który masz rodzaj sznureczka bo widzę, że jest kilka i np jak bym chciała z czasem mieć kilka zawieszek do są jakieś specjalne nie wiem jak to nazwać "przegródki" czy to tak jedno obok drugiego będzie. Może jestem jedyną osobą na świecie co jeszcze tego nie wie, ale nigdy nie widziałam ich na żywo.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:04   #2855
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratunku... Noc w toalecie.. myślałam, że ranek już będzie w porządku ale jednak nie nic nie mogę jeść nawet chrupki kukurydziane mi nie wchodzą ani pić nie mogę bo zaraz lecę nie ważne czy herbata czy woda A tak bardzo chce mi się pić że mi się aż płakać chce.. Jeszcze mały w nocy się wiercił, bo głodny i tłukł mnie niemiłosiernie po żołądku .. nie idę dziś do pracy - pierwszy raz poprosiłam o wolne. eh myślałam że mnie ominie
Ojj biedaku, jednak Olka Cię zaraziła
Kup sobie Smectę i węgiel
Pij dużo, bez względu na to, że lecisz zaraz do kibelka. Możesz sobie kupić w aptece elektrolity - Orsalit dla dzieci. Tylko pij po łyżeczce, bo ja chciałam szybko i wszystko zwymiotowałam

Ugotuj sobie marchwiankę (rozgotowana marchewka) - super 'zatyka'. Na obiad rozgotowany biały ryż z prażonymi jabłkami. No i dojrzałe banany jedz
Stary 2015-11-19, 12:04   #2856
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Magda jedz na IP, zebys sie nie odwodnila!

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:06   #2857
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
ona nie wywołuje porodu jak co niektórzy myślą
po niej może być tylko łatwiejszy poród.. niby
Z tego co słyszałam to co innego herbata malinowa (z owoców) a co innego z liści malin - ta pierwsza nie ma żadnego działania na ciążę a ta druga własnie od 37 tc bo przygotowuje do porodu ale właśnie wcześniej nie jest wskazana
Cytat:
Oooo, a ja codziennie kawę piję.
Nie wiem jak tam kortyzol ale u mnie młode szalało strasznie w brzuchu więc przestałam pić bo uznałam ze takie pobudzanie chyba niezbyt dobrze działa na dziecko, za to w 1 trymestrze piłam bo chodziłam do pracy (wstawanie o 6)
Stary 2015-11-19, 12:07   #2858
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj jednak naleśniki (Czarnula ) - część z twarożkiem, a część z jabłkami z cynamonem
U nas chyba też z twarożkiem, bo nic innego w domu nie mam

magda ojej jednak Cię dopadło Dotka podawała kilka różnych sposobów na to. A jak nie będzie przechodziło to jedź do szpitala, by się nie odwodnić.
Stary 2015-11-19, 12:07   #2859
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Materiał ujdzie. No ale raz, że nie znamy w ogóle tej bajki (czy to w ogóle bajka?), dwa brzydki rysunek, trzy do czego będzie pasować? I co ja mam zrobić? Eh.
już myślałam że nie tylko ja jestem do tyłu z nowościami ale widzę że większość nie kojarzy tej bajki gratuluję teściowej gustu haha
Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Dostałam recetpe na Euthyrox 25mcg na czczo 1 tabletka na tarczyce.
TSH mam 3,764 a FT4 1,20 więc jest na górnej granicy, nie jest przekroczone, nie wiem czy to brac i co to za lek...
Bierz koniecznie, nie wiem w jakim labie robisz badania ale diagnostyka podaje normy dla poszczególnych trymestrów i w III jest 0,1-2,65 dziwi mnie tylko że to gin Ci przepisał a nie wysłał do endokrynologa aaa i nie martw się ja w tamtym miesiącu miałam 3,7 a teraz mam 2,7 i dalej zbijam a dawka już 137 a przed ciążą 62 ponoć od 20 tc dziecko samo już sobie syntetyzuje hormony najgorzej jest w I trymestrze bo pobiera od mamy wyłącznie
Cytat:
Jutro mam imprezę tą co Wam pisałam. I tak się zastanawiam czy czerwona prosta sukienka i czarna marynarka z rękawami 3/4 będzie dobrze wyglądać?
na pewno dobrze będziesz wyglądać
Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Ja smoczek mam chicco physiosoft, bo ponoć jest super
dobrze słyszeć bo kupiłam go ze względu na wygląd - wyrodna matka
w ogóle podobają mi się takie jak miały wcześniaki z 600 gramów ale nie mogę takich znaleźć
Cytat:
Napisane przez koktajlowa7 Pokaż wiadomość
Ja biorę tardyferon ale nie wiem czy jest jakaś poprawa bo nie zleciła mi badań na ten miesiąc. W piątek idę na wizytę to już raczej zleci. W sumie sama chciałabym też wiedzieć czy się podniosło. Tylko, że ja miałam na tych poprzednich wynikach niską hemoglobinę, hematokryt i coś jeszcze.
Ja wyczuwam strasznie niedobry smak tardyferonu, tej otoczki. Jak połknę to mija. Nie wiem czy tylko ja tak mam

Jeżeli nastawiasz się na kp to ja kupiłabym laktator przed porodem. Wzięłabym ten z Aventu. Ogólnie ma dobre opinie. I butelki mi się podobają z Aventu Ja na razie nie kupuje bo niestety nie będę siedzieć w domu z dzieckiem i po prostu nie wiem czy się w ogóle przyda.
ja mam obniżoną hemoglobinę, hematokryt i erytrocyty po dwóch tygodniach brania tego leku hemoglobina podniosła się o 0,6, hematokryt o 2,1 a erytrocyty o 0,2 a do dolnej granicy duuużo brakuje
kurcze ja też nie wiem co z laktatorem, chcę kp i nie wiem czy elektryczny czy ręczny? moja mama miała problemy typu nawały i zastoje i mi lekarka powiedziała po usg piersi że też mogę mieć zastoje to który w takim przypadku będzie lepszy???
Malwidobrze ze walczysz o swoje, oby Cie wypuści ale uważaj na siebie dla dzidziusia lepiej żeby był w brzuchu jak najdłużej a jak coś od razu do mamy

Wczoraj moja endo mnie namawiała na CC już wiem kto podnosi w Polsce te statystyki haha lekarki się schizują i sobie załatwiają po znajomościach tak samo zrobiła moja dentystka - bidulka była bardziej przerażona moim porodem niż ja
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:07   #2860
kinga1701
Zakorzenienie

Magda pij dużo, bez względu że musisz za raz do łazienki, gotowana marchewka i tarte jabłko podobno pomagają.
To tak jak Dotka napisała
Stary 2015-11-19, 12:08   #2861
Casaa
Zakorzenienie

Magda, czyli to nie bylo zatrucie a jelitowka..... Masz goraczke? Co do picia to pij malymi lyczkami ale czesto, mozesz marchwianke z ryzem rozgotowanym zrobic i tez po malej lyzeczce jesc. Generalnie kontaktowalabym sie z lekarzem

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-11-19, 12:09   #2862
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Z tego co słyszałam to co innego herbata malinowa (z owoców) a co innego z liści malin - ta pierwsza nie ma żadnego działania na ciążę a ta druga własnie od 37 tc bo przygotowuje do porodu ale właśnie wcześniej nie jest wskazana
chodziło mi o tą z liści malin

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
już myślałam że nie tylko ja jestem do tyłu z nowościami ale widzę że większość nie kojarzy tej bajki gratuluję teściowej gustu haha
to nie jest nowość, bo gdyby była to bym ją znała

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-11-19, 12:11   #2863
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Eh, miałam dziś tyle zrobić, a tu już 12...
Idę wstawić pieluchy do strippingu czy czego tam (wszystko już doszło), przebieram się i jadę z malowaniem. Może zdąży mi dziś skrzynia wyschnąć, to ją w środku wykleję filcem Byle tylko później tego filcu nie zachlapać lakierem, bo ten kupię dopiero we wtorek, a wykleić muszę JUŻ, TERAZ, ZARAZ
Oooo w sumie nieglupi pomysł! Bo ja też musze skrzynie czyms w srodku wykonczyc,myślałam o pomalowaniu ale smierdziec bedzie,a tak to moze jakims fajnym matrialem wyloze.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:11   #2864
kinga1701
Zakorzenienie

Gdzieś mi posty dziś uciekają, nie widzę wszystkich czy jak

Cytat:
ona nie wywołuje porodu jak co niektórzy myślą
po niej może być tylko łatwiejszy poród.. niby
Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Właśnie ja w internecie wyczytałam, że przyspiesza itd., a ona mi dzisiaj mówi że przygotowuje i ułatwia. I mnie zastanowiło.
Stary 2015-11-19, 12:16   #2865
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Magda pij dużo, bez względu że musisz za raz do łazienki, gotowana marchewka i tarte jabłko podobno pomagają.
Ale pieczone, bo surowe jabłka to lubią działać właśnie przeczyszczająco
Stary 2015-11-19, 12:16   #2866
russiandoll
Raczkowanie

MallaMi cały komplet wygląda bajecznie
Uaoo co do wdzianka na imprezę to pewnie! Klasyka zawsze w modzie
A co do pościeli… to może jak przyjdzie to powieś gdzieś upraną na widoku, że niby teges używana była… no ale się zabrudziła… no taki pech… a Ty porządna kobita jesteś i od razu pranko
magda1706 bidulo 3 maj się

Powiem wam szczerze że napaliłam się na tę sprężynkę jak szczerbaty na suchary... i niby fajnie... niby ok... niby ładnie ale niczego nie urywa wyobrażałam sobie jakość z kosmosu i szał ciał a tu no tak no zawieszka...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (258,2 KB, 25 załadowań)
russiandoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:16   #2867
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Ojj biedaku, jednak Olka Cię zaraziła
Kup sobie Smectę i węgiel
Pij dużo, bez względu na to, że lecisz zaraz do kibelka. Możesz sobie kupić w aptece elektrolity - Orsalit dla dzieci. Tylko pij po łyżeczce, bo ja chciałam szybko i wszystko zwymiotowałam

Ugotuj sobie marchwiankę (rozgotowana marchewka) - super 'zatyka'. Na obiad rozgotowany biały ryż z prażonymi jabłkami. No i dojrzałe banany jedz
marchewki nienawidzę gotowanej ciągnie mnie po niej normalnie to nawet nie będę próbować..

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Magda jedz na IP, zebys sie nie odwodnila!
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Magda, czyli to nie bylo zatrucie a jelitowka..... Masz goraczke? Co do picia to pij malymi lyczkami ale czesto, mozesz marchwianke z ryzem rozgotowanym zrobic i tez po malej lyzeczce jesc. Generalnie kontaktowalabym sie z lekarzem
Nie mam gorączki na szczęście.. ja już nie chcę chodzić do tej łazienki.. a Tż idzie do pracy na 15 i zostawi mnie samą
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:17   #2868
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiulenkowo bardzo fajne to łóżeczko, praktyczne a jaki ma wymiar ?
120/70

Cytat:
Ja pije kawe, tzn. lyzeczka kawy rozpuszczalnej, lyzeczka cukru i zimne mleko. Jak to moja mama mowi, to nie jest kawa i taka sobie mozesz pic. Mowi, ze w ciazy normalnie pila gruncik i nic jej sie nie dzialo.
też taką "kawę" piję raz dziennie moja gin nie zakazała jak pytałam
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:18   #2869
niepozorna
Zakorzenienie

Dotka jeszcze trochę mi do przeczytania zostało, ale teraz jak jestem w domu to przysiądę i w parę godzin ją połknę, bo dobrze się czyta

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:18   #2870
Dotka90
Zakorzenienie

Magda, to niech Ci kupi w aptece węgiel, Smectę, Orsalit + w sklepie dojrzałe banany. I niech Ci ugotuje ryż + upraży jabłko do tego
Stary 2015-11-19, 12:19   #2871
niepozorna
Zakorzenienie

Magda, czyli jednak Cię zarazili
Rób tak jak Dotka napisała, a jakby nie pomagało to jedź na IP

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:20   #2872
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
marchewki nienawidzę gotowanej ciągnie mnie po niej normalnie to nawet nie będę próbować..

Nie mam gorączki na szczęście.. ja już nie chcę chodzić do tej łazienki.. a Tż idzie do pracy na 15 i zostawi mnie samą
Magda ja wiem, ze to nie jest fajne, ale jak masz sie meczyc sama w domu, to lepiej jedz na IP. A co jesli cos Ci sie stanie jak tz pojdzie do pracy? Tam bedziesz miala opieke. Uspokoja Ci zoladek i puszcza do domu.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:20   #2873
mojakaren
Zakorzenienie

Jerzyczka duży synek! ogólnie wiadomości dobre przynosisz, mam nadzieje, że dzieciaczek się jeszcze zechce przekręcić, mój tez na razie uparcie mi główkę w żebra wtyka, ale ja jestem 4 tygodnie za Tobą więc daję mojemu czas :P:

malwi czyli szanse na wyjście są coraz bardziej realne! bardzo się cieszę

Magdusiaaa w Anglii ponoć też niezbyt chcą ujawniać płeć... tylko tam była mowa o aborcji ze względu na płeć (ktoś na forum o tym pisał - masakra )

czarnulax super, że TZ wysłuchał serduszko
Tak samo chyba odczucie czkawki pomaga zlokalizować dziecia - bo mój ma zawsze na dole po prawej czyli tu gdzie płucka i tułów.

Ale ostatnio czkawki męczą go 2-4 razy dziennie
Ponoć czytałam, że to dobry znak, że płuca rozwinięte coraz lepiej, prawda to?

lune tak jak dziewczyny piszą, dość wysokie masz to TSH... ja startowałam z 3,09 i od razu dawka 50mg Euthyroxu, pieknie spadło do 0,405, ale lekarz zabronił odstawiać także łykam do końca ciąży i Ty się nawet nie zastanawiaj!

kinga gratuluje wizyty! i pięknych wyników

Dotka to u mnie identycznie czuję Małego - główkę pcha po prawej stronie nad pępkiem, a nóżki i stópki po lewej stronie czyli pewnie Witek się przekręcił.. eh te nasze chłopaki

Magda bidulko kuruj się!
Ja na początku 4 miesiąca przytrułam się / miałam grypę żołądkową i po jednej dobie kiedy nic mi nie siadało, ani woda ani chrupki pojechałam na IP i lekarz mnie jeszcze opitolił, że tak długo czekałam Jedna noc pod kroplówką i byłam zdrowa

Kupiłam pierwszą książkę dla Jasia, prześlicznie wydana z obrazkami - ja kocham czytanie, ksiażki, kupowanie, kolekcjonowanie ich, teraz nam się zacznie tworzyć druga biblioteczka dziecięca

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:20   #2874
Casaa
Zakorzenienie

To ryz rozgotowany z gotowanym/pieczonym jablkiem i niech TZ kupi Ci elektrolity. Nie mozesz doprowadzic do odwodnienia.... Aaaa i jutro na Twoim miejscu tez zrezygnowalabym z pracy

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-11-19, 12:21   #2875
tygrysek83
Zadomowienie

Cytat:
Hariett to ja wtedy przyjmuje w pizamie, zakladam tylko jakas bluze albo cos na gore. Bede sie przejmowac obcym chopem, ktory najprawdopodobniej wiecej do mnie nie przyjedzie :-P
Robię tak samo

Cytat:
Napisane przez MallaMi Pokaż wiadomość
nie przejmuj się mój mąż pracuje w firmie kurierskiej i mówił że się zdarzyło że laski w samych ręcznikach otwierają bo prosto z kąpieli a co niektóre to zanim drzwi otworzą to się jeszcze specjalnie perfumują
Jak widać, takiego kuriera nic nie zdziwi, a na pewno nie poczochrane włosy

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Tygrysek, u lekarza takie cisnienie mialam (stres) ale w domu mam w sumie troche nizsze, w okolicy 140/80 skoki wiem, ze mi sie zdarzaja dlatego tez beda wskazania do cc i na to sie szykuje.
Myślałam, że przy podwyższonym ciśnieniu dają jakieś leki Jak siedziałam na IP ostatnio to właśnie była dziewczyna z podwyższonym ciśnieniem, dali jej leki i kazali 2 razy w tygodniu na KTG przychodzić.

Cytat:
Dziewczyny ratunku... Noc w toalecie.. myślałam, że ranek już będzie w porządku ale jednak nie nic nie mogę jeść nawet chrupki kukurydziane mi nie wchodzą ani pić nie mogę bo zaraz lecę nie ważne czy herbata czy woda A tak bardzo chce mi się pić że mi się aż płakać chce.. Jeszcze mały w nocy się wiercił, bo głodny i tłukł mnie niemiłosiernie po żołądku .. nie idę dziś do pracy - pierwszy raz poprosiłam o wolne. eh myślałam że mnie ominie
Biedna jesteś. Dziewczyny już Ci wszystko napisały więc pozostaje mi napisać trzymaj się i jak najszybciej wracaj do zdrowia.

Cytat:
A potem fajnie,bo o 12:00 są zajęcia 'aktywna mama z niemowlakiem'
Fajnie jest pochodzić z dzieckiem na zajęcia.
Polecam też poszukać jakiegoś klubu mam, albo czegoś takiego. Często organizowane są grupy zabawowe, gordonki, czy jakieś inne spotkania. Fajnie jest wyjść z domu czasem z takim maluchem.

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Oooo w sumie nieglupi pomysł! Bo ja też musze skrzynie czyms w srodku wykonczyc,myślałam o pomalowaniu ale smierdziec bedzie,a tak to moze jakims fajnym matrialem wyloze.
Ja bym się bała, że taki materiał to potem ciężko wyczyścić.
tygrysek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:23   #2876
uaoo
Zakorzenienie

Magda, i dużo dużo pic.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
Stary 2015-11-19, 12:24   #2877
Casaa
Zakorzenienie

Tygrysek, mam leki ale tymczasowo odstawione przez 2 kardio i mojego gina. Poki nie przekraczam w spoczynku 150/90 to mam nie brac. Wczoraj wizyta na mnie tak podzialala dlatego jeszcze nic z tym nie robimy ale ja caly czas monitoruje

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-11-19, 12:26   #2878
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Tego nie wiedziałam, ile to się człowiek na wizażu dowie

Cytat:
Napisane przez russiandoll Pokaż wiadomość
Powiem wam szczerze że napaliłam się na tę sprężynkę jak szczerbaty na suchary... i niby fajnie... niby ok... niby ładnie ale niczego nie urywa wyobrażałam sobie jakość z kosmosu i szał ciał a tu no tak no zawieszka...
Ładna
Ja mam tą zebrę, będzie tez i do wózka i do fotelika. http://www.pynio.pl/images/companies...a%20zebra2.jpg
Stary 2015-11-19, 12:26   #2879
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Cytat:
Magda, to niech Ci kupi w aptece węgiel, Smectę, Orsalit + w sklepie dojrzałe banany. I niech Ci ugotuje ryż + upraży jabłko do tego
Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Magda, czyli jednak Cię zarazili
Rób tak jak Dotka napisała, a jakby nie pomagało to jedź na IP
Cytat:
Magda ja wiem, ze to nie jest fajne, ale jak masz sie meczyc sama w domu, to lepiej jedz na IP. A co jesli cos Ci sie stanie jak tz pojdzie do pracy? Tam bedziesz miala opieke. Uspokoja Ci zoladek i puszcza do domu.
[QUOTE=Casaa;53515982]To ryz rozgotowany z gotowanym/pieczonym jablkiem i niech TZ kupi Ci elektrolity. Nie mozesz doprowadzic do odwodnienia.... Aaaa i jutro na Twoim miejscu tez zrezygnowalabym z pracy/QUOTE]

Dzięki dziewczyny
Pomyślę nad tym ip.. jak nie przyjmę już niczego to ściągnę Tż z roboty i tyle..
przerąbane
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 12:28   #2880
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Magda wracaj szybko do zdrowka

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości