Rozstanie z facetem XXXIV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-19, 12:58   #1291
pechowianka
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXIV

Tragedią jest rozstanie kiedy jedna osoba zachoruje i umrze , zginie w wypadku etc, Wtedy rozumiem że człowiek nie jest w stanie sobie poradzić z bólem po utracie ukochanej osoby .
Ale kiedy facet , znika bez słowa, ściemnia , zdradza, pije, bije, itd nie jest wart "żałoby" więcej niż miesiąc . (tzn dla mnie to max dwa tyg no ale kazdy jest inny więc 2 kolejne w gratisie dorzuciłam)
I powiem Wam więcej , facet który zniknie bez słowa nie jest wart łez ale faceci (eksowie niektórych z WAS) ktorzy jeszcze po porzuceniu mącą. że niby kochaja ale jednak nie , wrociliby ale w sumie to bez sensu, moim zdaniem powinni sami wziąć kij i się pier.....w głupi łeb.
pechowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 13:01   #1292
Malla
Nie depcze krokusów

Zapisywałam się dziś na kurs tańca i obczajałam, kto bierze udział w wydarzeniu na facebooku. Ullala, same ciasteczka Zamiast iść do klubu i poznawać miejscowe pijaczynki, może lepiej pójść tam, gdzie ludzie idą się czegoś nauczyć i dobrze bawić, a nie poderwać i poruchać
Stary 2015-11-19, 13:14   #1293
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Zapisywałam się dziś na kurs tańca i obczajałam, kto bierze udział w wydarzeniu na facebooku. Ullala, same ciasteczka Zamiast iść do klubu i poznawać miejscowe pijaczynki, może lepiej pójść tam, gdzie ludzie idą się czegoś nauczyć i dobrze bawić, a nie poderwać i poruchać
Racja.

Generalnie swego czasu w klubach bywałam co tydzień. I żebym tam miała poznać kogoś do stworzenia normalnego związku, to nie było nawet takiej opcji.
Dlatego dziwię się, jak można liczyć na coś poważnego ze strony kogoś poznanego w klubie, kto wykręca się ciężkim kierunkiem studiów, po czym jest widziany w owym klubie

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolka1115 Pokaż wiadomość
Pechowianla strasznie zazdroszczę.

U mnie mija 3 tydzien a ja nie jestem w stanie funkcjonować. Nie moge spać, nie moge jeść. Nie jestem w stanie sie niczym zająć. Czuje fizyczna niemoc, nawet nie chodzi o blokadę psychiczną. Czuje kołatanie serca, najgorzej jest rano. Strasznie jestem słaba;(
Polecam zwykłe "tabletki uspokajające", za 3 zł w aptece.
Mnie bardzo pomogły.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Loluuusia Pokaż wiadomość
Rodzice chcą, żebym przyjechała do nich na weekend. Jak byłam tam w święto zmarłych, to ciągle chciało mi się płakać, bo wszystko kojarzyło mi się z exem. Zawsze jeździłam tam na weekendy, bo tam był ex. Każde święta, każde wakacje spędzaliśmy tam razem. Nie mogę przez to zaniedbać rodziny, ale z drugiej strony będzie mi ciężko, jak znowu tam będę. Tu, w mojej studenckiej miejscowości, rzadziej spędzaliśmy razem czas, dlatego jest mi tu łatwiej. W rodzinnej miejscowości byliśmy razem w każdym miejscu. Z nim najczęściej tam się spotykałam. Wszystko, co tam jest, kojarzy mi się z nim.
Cieszę się, że jestem ciągle w miejscu, które z nim mi prawie w ogóle się nie kojarzy. Gdybym była ciągle w rodzinnej miejscowości, to nie wiem, czy trzymałabym się tak dobrze. No ale rodzinę trzeba odwiedzać. To tylko 2 dni. Gorzej będzie w święta. Wtedy 1-2 tyg. będę musiała tam być i na dodatek ex też tam będzie, bo wróci z zagranicy.
To nie jedź do domu.

Po rozstaniu z poprzednim ex, mieszkaliśmy razem w Warszawie. Ja oczywiście zostałam, a on wrócił do rodzinnej miejscowości. I też nie chciałam wracać do domu, a mało tego, z czasem, całe moje życie zaczęło się toczyć w Warszawie, więc nawet nie miałam po co jeździć do siebie. Jak chciałam się spotkać z rodzicami, to oni do mnie przyjeżdżali. Ja co prawda mieszkałam sama, więc mieli gdzie nocować, ale zawsze przecież mogą wpaść na 1 dzień.
Stary 2015-11-19, 14:11   #1294
Muminkowa Migotka
Rozeznanie

Chciałaby dolaczyc do was ale nie wiem jak dodac post ;(

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Oo udalo sie. Moge dolaczyc? Jestem taka zalamana, zyc sie nie chce ;(

10 miesięcy do końca studiów...

Muminkowa Migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 14:12   #1295
wiolka1115
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Muminkowa Migotka Pokaż wiadomość
Chciałaby dolaczyc do was ale nie wiem jak dodac post ;(

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Oo udalo sie. Moge dolaczyc? Jestem taka zalamana, zyc sie nie chce ;(
Co się stało?
wiolka1115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 14:14   #1296
schoogetten
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Przygarniecie mnie ?
Tak w skrócie to od kilku dni nie mam kompletnie żadnego kontaktu z moim facetem, zapadał sie dla mnie pod ziemie, bez zadnego slowa...po kilku latach(nie mieliśmy nawet żadnego poważnego kryzysu)
Jesli macie ochote poznać szczegóły to tu jest wszystko opisane.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836477

Edytowane przez schoogetten
Czas edycji: 2015-11-19 o 14:30
schoogetten jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 14:21   #1297
pechowianka
Zadomowienie

o mamo , znowu wysyp porzuconych ?? faceci to pały jednak
Stary 2015-11-19, 14:39   #1298
cytrusekxD
Zadomowienie

Hej Wam! Strasznie dawno mnie tutaj nie było, może stałe bywalczynie mnie jeszcze pamiętają Pisałam dużo w wakacje, byłam w momencie zawirowań z ówczesnym facetem, wszystkie doradzałyście mi tutaj żeby się rozstać, no i tak też się stało;P
Minęło już kilka miesięcy i powoli widzę że była to jedna z lepszych decyzji w moim życiu Po drodze miałam kilka przelotnych znajomości ale generalnie w związek żaden nowy nie weszłam i jestem teraz sama. Jak się czuję? Świetnie. Nie brakuje mi mojego byłego, chociaż jeszcze do października próbował do mnie wrócić, jednak nie zdecydowałam się na ten krok i cieszę się z tego. Teraz po czasie widzę że nie był mnie wart, nie szanował mnie i prawdopodobnie zmarnowałabym sobie z nim życie. Mam nadzieję że mój przykład pokaże Wam, że rozstanie jest nowym początkiem i po czasie znów poczujecie się szczęśliwe
cytrusekxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 15:31   #1299
Muminkowa Migotka
Rozeznanie

Po 7 latach mnie zostawił, ma juz inna, tak mnie skrzywdził... ;(

10 miesięcy do końca studiów...

Muminkowa Migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 15:43   #1300
Loluuusia
Raczkowanie

Pisałam z tym chłopakiem z klubu i był taki dialog:
Ja: a zostajesz na weekend w Warszawie?
On: niee, jadę do rodziców
Ja: szkoda
On: dla Ciebie
Ja: już nie
On: uuuu

To chyba miało być w żartach. Nie spodobało mi się to i już nie odpisuję.
Loluuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 15:47   #1301
Teekla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez schoogetten Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Przygarniecie mnie ?
Tak w skrócie to od kilku dni nie mam kompletnie żadnego kontaktu z moim facetem, zapadał sie dla mnie pod ziemie, bez zadnego slowa...po kilku latach(nie mieliśmy nawet żadnego poważnego kryzysu)
Jesli macie ochote poznać szczegóły to tu jest wszystko opisane.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836477

Hej, czytałam Twój wątek i bardzo współczuje sytuacji...
Teekla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 16:00   #1302
czixxxa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez faeria Pokaż wiadomość
ja nie chcę już do niego nic czuć - w końcu nienawiść to też silne uczucia.. a jak jest nienawiść to i znaczy, że mi nie przeszło
Tzn, że jeżeli na myśl o moim byłym, który zostawił mnie 5 lat temu otwiera mi sie nóż w kieszeni, oznacza to, że jeszcze mi nie przeszło?

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez pechowianka Pokaż wiadomość
I powiem Wam więcej , facet który zniknie bez słowa nie jest wart łez ale faceci (eksowie niektórych z WAS) ktorzy jeszcze po porzuceniu mącą. że niby kochaja ale jednak nie , wrociliby ale w sumie to bez sensu, moim zdaniem powinni sami wziąć kij i się pier.....w głupi łeb
Kocham Cię
Stary 2015-11-19, 16:12   #1303
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czixxxa Pokaż wiadomość
Tzn, że jeżeli na myśl o moim byłym, który zostawił mnie 5 lat temu otwiera mi sie nóż w kieszeni, oznacza to, że jeszcze mi nie przeszło?

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Kocham Cię
Wyczuwam branie
Stary 2015-11-19, 17:20   #1304
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Loluuusia Pokaż wiadomość
Pisałam z tym chłopakiem z klubu i był taki dialog:
Ja: a zostajesz na weekend w Warszawie?
On: niee, jadę do rodziców
Ja: szkoda
On: dla Ciebie
Ja: już nie
On: uuuu

To chyba miało być w żartach. Nie spodobało mi się to i już nie odpisuję.
Sorki, ale to chyba jakiś osioł jest
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 17:24   #1305
Loluuusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Sorki, ale to chyba jakiś osioł jest
Bardzo inteligentny, ale po*ebany. Niech spada.
Loluuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 17:42   #1306
faeria
she-wolf

Cytat:
Wyczuwam branie
Ustawiam się w kolejce

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez cytrusekxD Pokaż wiadomość
Hej Wam! Strasznie dawno mnie tutaj nie było, może stałe bywalczynie mnie jeszcze pamiętają Pisałam dużo w wakacje, byłam w momencie zawirowań z ówczesnym facetem, wszystkie doradzałyście mi tutaj żeby się rozstać, no i tak też się stało;P
Minęło już kilka miesięcy i powoli widzę że była to jedna z lepszych decyzji w moim życiu Po drodze miałam kilka przelotnych znajomości ale generalnie w związek żaden nowy nie weszłam i jestem teraz sama. Jak się czuję? Świetnie. Nie brakuje mi mojego byłego, chociaż jeszcze do października próbował do mnie wrócić, jednak nie zdecydowałam się na ten krok i cieszę się z tego. Teraz po czasie widzę że nie był mnie wart, nie szanował mnie i prawdopodobnie zmarnowałabym sobie z nim życie. Mam nadzieję że mój przykład pokaże Wam, że rozstanie jest nowym początkiem i po czasie znów poczujecie się szczęśliwe

ja Cię pamiętam!!! cieszę się, strasznie się cieszę, że u Ciebie już okej! u mnie też nadzieja wzrosła!

tłumaczę
faeria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 18:21   #1307
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez faeria Pokaż wiadomość
jeśli już o tym seksie rozmawiamy, to choć był to mój pierwszy, to po prostu wiem, że przez większość razy było beznadziejnie.. na palcach jednej ręki policzę razy, kiedy było cudownie, kiedy nie był egoistą... - tak, tak samo jak w życiu, w seksie też był egoistą byle SIEBIE zaspokoić, byle spełnić JEGO potrzeby, kiedy tylko ON chciał
z kim ja byłam i za kim rozpaczam?

No więc właśnie.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 18:42   #1308
201708250935
Konto usunięte

Jak tam dzis dziewczyny? Trzymacie sie jakos?
201708250935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 19:09   #1309
jagerbull
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
Jak tam dzis dziewczyny? Trzymacie sie jakos?
Ja odpoczywam w domu. Spotkałam się z nim, bo chciał zacząć od początku. I wyglądało to tak, że ja jadę z nim na obiad, płace sama za siebie bo skanera nie pomyślał żeby zapłacić za mnie. I co słyszę? Że mi pryszcz wyskoczył. Powiedziałam, żeby spieprzał tam gdzie laski bez pryszczy. Szczyt bezczelności. Przeprosił i odwiozl do domu. Pokazałam mu środkowy palec to tylko napisał "dziękuję, pa". To nie ma sensu. Przez niego czuję się brzydka i czułam 3 lata. Potrzebuję odpocząć od niego u tego wszystkiego. Doprowadził mnie do takiego stanu już, że nie chce mi się wychodzić z domu, bo czuję się beznadziejna i brzydka........ Więc leżę Psycholog zasugerowała samej sobie przyznać prawo do odpoczynku od niego, bo myslami zawsze wedrowalam do niego - czy juz ma nowa, czy z kims spał. Więc odpoczywam aż mi przejdzie

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
jagerbull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 19:12   #1310
czixxxa
Raczkowanie

Ja się trzymam całkiem nieźle, nawet się sobie dziwię Boję się o nim myśleć po prostu bo wiem czym to się może skończyć, wypieram trochę myśli o nim i być może to się źle skończy ostatecznie bo wybuchnę Ale póki co wolę to, gdzieś tam w mojej głowie przestał być priorytetem, przynajmniej na razie
Stary 2015-11-19, 19:24   #1311
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagerbull Pokaż wiadomość
Ja odpoczywam w domu. Spotkałam się z nim, bo chciał zacząć od początku. I wyglądało to tak, że ja jadę z nim na obiad, płace sama za siebie bo skanera nie pomyślał żeby zapłacić za mnie. I co słyszę? Że mi pryszcz wyskoczył. Powiedziałam, żeby spieprzał tam gdzie laski bez pryszczy. Szczyt bezczelności. Przeprosił i odwiozl do domu. Pokazałam mu środkowy palec to tylko napisał "dziękuję, pa". To nie ma sensu. Przez niego czuję się brzydka i czułam 3 lata. Potrzebuję odpocząć od niego u tego wszystkiego. Doprowadził mnie do takiego stanu już, że nie chce mi się wychodzić z domu, bo czuję się beznadziejna i brzydka........ Więc leżę Psycholog zasugerowała samej sobie przyznać prawo do odpoczynku od niego, bo myslami zawsze wedrowalam do niego - czy juz ma nowa, czy z kims spał. Więc odpoczywam aż mi przejdzie

Po co się spotkaliście że tak zapytam ???

faeria ło matko , popadam w samozachwyt
Stary 2015-11-19, 19:29   #1312
201708250935
Konto usunięte

Cytat:

juz sam fakt, ze Ty musialas jechac i zaplacic za siebie choc to chyba on zapraszal(?), bo on chcial wszystko zaczac od nowa to niefajnie. Tym bardziej nie na miejscu sa uszczypilwe komentarze. Facetowi zdecydowanie nie zalezy, nie liczac ponizania Cie i niszczenia poczucia wlasnej wartosci bardzo dobrze ze kopnelas go w dupsko i nie wracaj do niego, bo normalnie az sie we mnie gotuje jak to przeczytalam
Stary 2015-11-19, 19:30   #1313
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Cytat:

Spotkałaś się z exem, z którego od jakiegoś czasu próbujesz się tutaj wyleczyć
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 19:31   #1314
201708250935
Konto usunięte

Cytat:
Ja się trzymam całkiem nieźle, nawet się sobie dziwię Boję się o nim myśleć po prostu bo wiem czym to się może skończyć, wypieram trochę myśli o nim i być może to się źle skończy ostatecznie bo wybuchnę Ale póki co wolę to, gdzieś tam w mojej głowie przestał być priorytetem, przynajmniej na razie
ale juz sam fakt, ze potrafiasz go wyprzec to dobrze swiadczy ^^ swiadczy od zdrowieniu :3
Stary 2015-11-19, 19:38   #1315
czixxxa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nagomiko Pokaż wiadomość
ale juz sam fakt, ze potrafiasz go wyprzec to dobrze swiadczy ^^ swiadczy od zdrowieniu :3
Czuję się lepiej, lżej, dziś moja mama powiedziała mi ze wreszcie się uśmiecham Chyba mi ta rozmowa z niedzieli dużo dała bo zrozumiałam, że on naprawde nie zasługuje żeby o nim myśleć i się zamartwiać bo coś mu się w głowie poprzestawiało. Nie wiem czy o mnie myśli (biorąc pod uwagę co mówił wcześniej) ale już mnie to mało interesuje Nie łudzę się, nie myślę o tym czy napisze do mnie i od razu jest mi lepiej
Stary 2015-11-19, 19:46   #1316
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
Czuję się lepiej, lżej, dziś moja mama powiedziała mi ze wreszcie się uśmiecham Chyba mi ta rozmowa z niedzieli dużo dała bo zrozumiałam, że on naprawde nie zasługuje żeby o nim myśleć i się zamartwiać bo coś mu się w głowie poprzestawiało. Nie wiem czy o mnie myśli (biorąc pod uwagę co mówił wcześniej) ale już mnie to mało interesuje Nie łudzę się, nie myślę o tym czy napisze do mnie i od razu jest mi lepiej
Brawoooo , i takie podejście masz mieć cały czas....klaski :

Facet który kocha zabiega o kobietę żaden z eksiów o których tu czytałam tego nie robi więc kochane do życia proszę mi wrócić
Stary 2015-11-19, 19:53   #1317
czixxxa
Raczkowanie

Cytat:
Brawoooo , i takie podejście masz mieć cały czas....klaski :

Facet który kocha zabiega o kobietę żaden z eksiów o których tu czytałam tego nie robi więc kochane do życia proszę mi wrócić
Czas na trochę zdrowego egoizmu Nie będzie mi typ życia psuł
Stary 2015-11-19, 19:58   #1318
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
Czas na trochę zdrowego egoizmu Nie będzie mi typ życia psuł
No rejczel )
Stary 2015-11-19, 19:59   #1319
czixxxa
Raczkowanie

Musze sobie na pocieszenie coś z włosami zrobić, bo jak się rozstaliśmy to chciałam coś zmienić i przyciemniłam... Nie podoba mi się to, biorę się za rozjaśnianie
Stary 2015-11-19, 20:02   #1320
pechowianka
Zadomowienie

Cytat:
Musze sobie na pocieszenie coś z włosami zrobić, bo jak się rozstaliśmy to chciałam coś zmienić i przyciemniłam... Nie podoba mi się to, biorę się za rozjaśnianie
No ja mam ciemne , chciałam rozjaśnić ale mam słabiutkie włosy i fryzjerka mi powiedziała że obawia się że mi wyjdą albo będę miała miotłe na głowie , także tego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości