|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIV
Tragedią jest rozstanie kiedy jedna osoba zachoruje i umrze , zginie w wypadku etc, Wtedy rozumiem że człowiek nie jest w stanie sobie poradzić z bólem po utracie ukochanej osoby .
Ale kiedy facet , znika bez słowa, ściemnia , zdradza, pije, bije, itd nie jest wart "żałoby" więcej niż miesiąc . (tzn dla mnie to max dwa tyg no ale kazdy jest inny więc 2 kolejne w gratisie dorzuciłam I powiem Wam więcej , facet który zniknie bez słowa nie jest wart łez ale faceci (eksowie niektórych z WAS) ktorzy jeszcze po porzuceniu mącą. że niby kochaja ale jednak nie , wrociliby ale w sumie to bez sensu, moim zdaniem powinni sami wziąć kij i się pier.....w głupi łeb. |
|
|
|
#1292 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zapisywałam się dziś na kurs tańca i obczajałam, kto bierze udział w wydarzeniu na facebooku. Ullala, same ciasteczka
Zamiast iść do klubu i poznawać miejscowe pijaczynki, może lepiej pójść tam, gdzie ludzie idą się czegoś nauczyć i dobrze bawić, a nie poderwać i poruchać
|
|
#1293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie swego czasu w klubach bywałam co tydzień. I żebym tam miała poznać kogoś do stworzenia normalnego związku, to nie było nawet takiej opcji. Dlatego dziwię się, jak można liczyć na coś poważnego ze strony kogoś poznanego w klubie, kto wykręca się ciężkim kierunkiem studiów, po czym jest widziany w owym klubie ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Mnie bardzo pomogły. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
Po rozstaniu z poprzednim ex, mieszkaliśmy razem w Warszawie. Ja oczywiście zostałam, a on wrócił do rodzinnej miejscowości. I też nie chciałam wracać do domu, a mało tego, z czasem, całe moje życie zaczęło się toczyć w Warszawie, więc nawet nie miałam po co jeździć do siebie. Jak chciałam się spotkać z rodzicami, to oni do mnie przyjeżdżali. Ja co prawda mieszkałam sama, więc mieli gdzie nocować, ale zawsze przecież mogą wpaść na 1 dzień.
|
|
#1294 |
|
Rozeznanie
|
Chciałaby dolaczyc do was ale nie wiem jak dodac post ;(
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Oo udalo sie. Moge dolaczyc? Jestem taka zalamana, zyc sie nie chce ;(
|
#1295 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Przygarniecie mnie ? Tak w skrócie to od kilku dni nie mam kompletnie żadnego kontaktu z moim facetem, zapadał sie dla mnie pod ziemie, bez zadnego slowa...po kilku latach(nie mieliśmy nawet żadnego poważnego kryzysu) Jesli macie ochote poznać szczegóły to tu jest wszystko opisane. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=836477 Edytowane przez schoogetten Czas edycji: 2015-11-19 o 14:30 |
|
|
|
#1297 |
|
Zadomowienie
|
o mamo , znowu wysyp porzuconych ?? faceci to pały jednak
|
|
|
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wam! Strasznie dawno mnie tutaj nie było, może stałe bywalczynie mnie jeszcze pamiętają
Pisałam dużo w wakacje, byłam w momencie zawirowań z ówczesnym facetem, wszystkie doradzałyście mi tutaj żeby się rozstać, no i tak też się stało;P Minęło już kilka miesięcy i powoli widzę że była to jedna z lepszych decyzji w moim życiu Po drodze miałam kilka przelotnych znajomości ale generalnie w związek żaden nowy nie weszłam i jestem teraz sama. Jak się czuję? Świetnie. Nie brakuje mi mojego byłego, chociaż jeszcze do października próbował do mnie wrócić, jednak nie zdecydowałam się na ten krok i cieszę się z tego. Teraz po czasie widzę że nie był mnie wart, nie szanował mnie i prawdopodobnie zmarnowałabym sobie z nim życie. Mam nadzieję że mój przykład pokaże Wam, że rozstanie jest nowym początkiem i po czasie znów poczujecie się szczęśliwe
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
Po 7 latach mnie zostawił, ma juz inna, tak mnie skrzywdził... ;(
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
Pisałam z tym chłopakiem z klubu i był taki dialog:
Ja: a zostajesz na weekend w Warszawie? On: niee, jadę do rodziców Ja: szkoda ![]() On: dla Ciebie ![]() Ja: już nie ![]() On: uuuu ![]() To chyba miało być w żartach. Nie spodobało mi się to i już nie odpisuję. |
|
|
|
#1301 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, czytałam Twój wątek i bardzo współczuje sytuacji... |
|
|
|
|
#1302 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#1303 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
Sorki, ale to chyba jakiś osioł jest
|
|
|
|
#1305 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1306 | |
|
she-wolf
|
Ustawiam się w kolejce
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
ja Cię pamiętam!!! cieszę się, strasznie się cieszę, że u Ciebie już okej! u mnie też nadzieja wzrosła!
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc właśnie.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#1308 |
|
Konto usunięte
|
Jak tam dzis dziewczyny? Trzymacie sie jakos?
|
|
|
|
#1309 |
|
Raczkowanie
|
Ja odpoczywam w domu. Spotkałam się z nim, bo chciał zacząć od początku. I wyglądało to tak, że ja jadę z nim na obiad, płace sama za siebie bo skanera nie pomyślał żeby zapłacić za mnie. I co słyszę? Że mi pryszcz wyskoczył. Powiedziałam, żeby spieprzał tam gdzie laski bez pryszczy. Szczyt bezczelności. Przeprosił i odwiozl do domu. Pokazałam mu środkowy palec to tylko napisał "dziękuję, pa". To nie ma sensu. Przez niego czuję się brzydka i czułam 3 lata. Potrzebuję odpocząć od niego u tego wszystkiego. Doprowadził mnie do takiego stanu już, że nie chce mi się wychodzić z domu, bo czuję się beznadziejna i brzydka........ Więc leżę
Psycholog zasugerowała samej sobie przyznać prawo do odpoczynku od niego, bo myslami zawsze wedrowalam do niego - czy juz ma nowa, czy z kims spał. Więc odpoczywam aż mi przejdzie ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
Ja się trzymam całkiem nieźle, nawet się sobie dziwię
Boję się o nim myśleć po prostu bo wiem czym to się może skończyć, wypieram trochę myśli o nim i być może to się źle skończy ostatecznie bo wybuchnę
|
|
#1311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faeria ło matko , popadam w samozachwyt
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo dobrze ze kopnelas go w dupsko i nie wracaj do niego, bo normalnie az sie we mnie gotuje jak to przeczytalam
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1314 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba mi ta rozmowa z niedzieli dużo dała bo zrozumiałam, że on naprawde nie zasługuje żeby o nim myśleć i się zamartwiać bo coś mu się w głowie poprzestawiało. Nie wiem czy o mnie myśli (biorąc pod uwagę co mówił wcześniej) ale już mnie to mało interesuje Nie łudzę się, nie myślę o tym czy napisze do mnie i od razu jest mi lepiej
|
|
|
#1316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() klaski :Facet który kocha zabiega o kobietę żaden z eksiów o których tu czytałam tego nie robi więc kochane do życia proszę mi wrócić |
|
|
|
|
#1317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie będzie mi typ życia psuł
|
|
|
#1318 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
Musze sobie na pocieszenie coś z włosami zrobić, bo jak się rozstaliśmy to chciałam coś zmienić i przyciemniłam... Nie podoba mi się to, biorę się za rozjaśnianie
|
|
#1320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

Zamiast iść do klubu i poznawać miejscowe pijaczynki, może lepiej pójść tam, gdzie ludzie idą się czegoś nauczyć i dobrze bawić, a nie poderwać i poruchać

Pisałam dużo w wakacje, byłam w momencie zawirowań z ówczesnym facetem, wszystkie doradzałyście mi tutaj żeby się rozstać, no i tak też się stało;P 

bardzo dobrze ze kopnelas go w dupsko i nie wracaj do niego, bo normalnie az sie we mnie gotuje jak to przeczytalam

klaski :