|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Dorka pod kocyk i kuruj się
Zdrowka ![]() sloneczko u mnie rzadza cukierki z Wawela, w szczegolnosci czekoladki krowkowe, więcej ich nie kupie bo i tak potem zezre je sama :-( no a na efekty nie trzeba będzie długo czekać, Bonku tez się nie mogę doczekać kiedy pójdę pobiegac albo odpale chodakowska, chodzilam tez na spinning i uwielbialam to dobrze ze w domu czeka orbitrek pamiętam ze z corcia dzieki KP i dość lagodnej diecie kg dosc szybko odpadały, no i 3 godz spacery pomogły ![]() sloneczko porod boli niestety ale te opisy to mnie rozsmieszyly, skąd oni biora takie porownania? Każda z nas będzie miała inny porod i życzę nam żebyśmy miały po nim dobre wspomnienia zw z powitaniem upragnionego malucha na świecie Za pierwszym razem nie balam się bólu bo wiedzialam ze będzie bolec jak jasna ch***** ale stwierdzilam ze moja mama to przeżyła, siostra tez to i ja dam radę, to co było później to zupełnie inna historia ;-) sowa2806 nie wygląda tak źle, chyba da się znieść u mnie w szpitalu było gorzej jak lezalam na patologii przed porodem ;-)_emma jesteś twardzielka kanałowe bez znieczulenia A twoje nastawienie do porodu jest godne podziwu mówią ze pozytywne nastawienie to 50% sukcesu ![]() trzydziescidwa nastepna twardzielka od kanalowego ;-) z porodem tez dasz radę a co do robótki nie poddawaj się, nastepnym razem na pewno pójdzie lepiej ![]() misia880 sliczne to jest tez chce sobie mufke sprawić ![]() Olgietka hehe moja się urodziła z czuprynka a zgagi nie miałam ;-) Próbowałas jeść migdały na zgage? Podobno pomagają ![]() Ja się wciągnęłam w serial "Zaklinaczka duchów" Na dziś serial zaliczony to chyba ide cos porobic ![]() Ktoregos_dnia to super ze jesteś zadowolona, ja planuje trochę na odwrót tzn trochę rozjasnic refleksami ale jeszcze nie mam konkretnej wizji ;-) a wrześniem to piękny miesiac na ślub, tez mam rocznicę we wrzesniu
01.04.2016 synek Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-11-19 o 18:20 |
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Bebetto Torino chyba wygra
decyzje podejme w sklepie.A fotelik z recaro |
|
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
super!! ![]() Cytat:
łoj ja już mam wielki :P zwłaszcza w bluzce w paski i trzeba chyba zacząć odwracać od niego uwagę zaraz wkleję fotkę Cytat:
nie poddam się, włóczka jest za ładna żeby całkiem zrezygnować
|
|
#2524 | ||||
|
Zadomowienie
|
hej
![]() troche Was nadrobilam i pojechalam do sklepu, kupilam pare ubranek dla malej ![]() dopiero sie rozkrecam z kupowaniem a on twierdzi, ze juz duzo mamy ubranek i wiecej nie trzeba ![]() na jutro szykuje ryz z jablkami i beza jabluszka juz sie dusza ![]() Cytat:
dzis jak sie wysikalam to mala szalala w brzuchu w nocy a jak przylozylam reke to koniec, nakrylam ja na figlach i przestala swedzi, swedzi Cytat:
dawniej jeszcze jak jezdzilismy na zabawy takie wiejskie potancowki to tylko razem i razem najlepiej sie bawilismy i tak jest do teraz, no ale teraz nigdzie nie chodzimy Cytat:
![]() Lewek gratuluje cudne zdjecie i ten nosek Cytat:
![]() dzis kolezanka mowila, ze nie ma nic piekniejszego od uczucia jak bierzesz swoje wykapane, pachnace dzieciatko na rece, siadasz we fotelu, wyciagasz cyca i odplywasz... uczucie calkowitego spelnienia az sama odplynelam jak opowiadala, nie moge sie doczekac Edytowane przez eeyesblue Czas edycji: 2015-11-19 o 18:28 |
||||
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez dyskotek nie cierpie, maż tez. Ale tance takie w parze to tak
|
|
|
|
#2526 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez wlasnie tego nacinania sie boje moze nie samego nacięcia tylko tego bólu później i funkcjinowania z rana w tamtym miejscu, wiem zagoi sie ale mimo wszystko taakie wrażliwe miejsce ciachać
Emma przy drugim dziecku często gęsto nie nacinaja takze masz szanse ![]() Moniaaaa dodawalas kiedys zdj zwojego salonu i bylo widac schody, masz z trepem i plytka o ile dobrze pamiętam? Gdzie znalazas plytke o takiej dlugosci na te schody? Moze masz gdzies nazwę to poszukam na necie chyba ze masz sam trep bez plytki?
|
|
|
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki! Miałam wrócić za trzy godzinki z nadzieją że nie będzie dużo do nadrabiania a tu 5 stron na mnie czekało
![]() Mój ginekolog by mnie dzisiaj udusił jakby widział ile przełaziłam... ale brzusio ma się dobrze, odpoczywam po obiadokolacji Młody już tak mnie okłada że czasem aż boli ![]() Niestety większość rzeczy w lumpku już była przebrana, wyłowiłam tylko kilka ciuszków dla Synia a na mnie czekał bielusieńki sweterek od Tommiego Hilfigera szybki rajd po biedronce -śliczne pluszaki są teraz za 24zł, kusiło wziąć ale co ja z nim zrobię teraz za tydzień znów się wybiorę na te torby do ciucha bo wyszło mi po 70gr za sztukę Biorę się za naukę, bo w sobotę mam egzamin. Tzn piszę aktualnie ściągę, przeczytam pobieżnie i liczę na szczęście ![]() Dodaję łupy Synkowe
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze to dobrze trafić, do sprawdzonej osoby. Ostatnio już wyszły mi bardzo jasne i mój TŻ trochę miał problem z przyzwyczajeniem się i czasem w żartach coś mówił, że nie pisał się na blondynkę myślę, że ogólnie nie martwiłby się jakbym wróciła do ciemnych, bo oczywiście mówi, że bardzo mu się podoba, ale mam wrażenie, że jednak wolał ciemne. No ale nie będę mieć czarnych włosów przez całe życie, bo nuda. I dzisiaj dostałam taki szampon, prezent świąteczny, bo już się nie będziemy widzieć:http://powerlook.pl/product-pol-1795...CGwaAlEs8P8HAQ Także miły akcent
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze nie dziala mi wizaz na kompie
|
|
|
|
#2531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy donieść ginowi jak się nieładnie zachowujesz? ![]() łupy super ![]() Cytat:
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam smykowe i myślę, ale śliczne! A to z sh? Naprawdę super łupy
Ja lubię i takie i takie, ale teraz bałabym się iść na jakąś imprezę do klubu. Jeszcze ktoś by mnie łokciem szturchnął czy coś
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję
![]() Cytat:
za egzamin!Super ciuszki
|
|
#2534 |
|
Rozeznanie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1447955614.321857.jpg gen kleksior to pasztet był. Całkiem niezły nawet
i na dzis koniec fotorelacji
|
|
|
|
#2535 |
|
Rozeznanie
|
Ten*
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, gdzie pół parówki czy 1/10 małej kostki masła? Pewnie znajomości masz
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zadomowienie
|
Im dłużej leżę, tym gorzej się czuję
musiałam już wyjść do sklepu, w lodówce oprócz fileta z kurczaka miałam pół cytryny i podejrzaną musztardę ![]() Cytat:
co się nagrzebałam to moje ale dla tych ogrodniczek oszalałam ![]() A ten szampon to od fryzjerki dostałaś ? zazdroszczę! moja nawet herbatki nie zaproponuje ja ostatnio kupiłam odżywkę na moje sianko i też sprawdza się w 100%, o taką:http://www.smyk.com/inebrya-dry-t-ma...t-niemowlaka-pPachnie bananami ![]() Dzięki! Kciuki wyjątkowo się przydają kiedy w głowie pustka ![]() Idę robić gofry i kakao, jem już ten zestaw 4 dzień i dalej nie brzydną, ale to tylko kwestia czasu ![]() Aaaa i na smyku jest promocja na laktator ręczny z medeli jakby któras poszukiwała -za 70zł
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-11-19 o 19:14 |
|
|
|
|
#2540 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiwi jak wizyta? znasz płeć?
pozostałe mamy wstydzioszków: Słoneczko, Nina1406, Candy_89 i Morelowo kiedy macie wizyty?
|
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo zawsze coś lepszego. Pamiętam jak wszyscy dostali ziemniaki, kiełbasę i kapustę a ją surówkę i fileta w sosie.I ile posiłków dostajesz? Dają coś poza głównymi? |
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Czujecie taka cieżarna w dyskotece tanczy techno hahaha
Moja kolezanka miala reczna medele i narzelala mega
|
|
|
|
#2543 |
|
Zadomowienie
|
Misia880 Monikmi ładne łupy
![]() A ja dzisiaj upolowałam takie coś. Verrerie nadal milczy? |
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odżywka wydaje się fajna i cena dobra, może zażyczę sobie pod choinkę w zestawie z szamponem ![]() gofry... no co Wy z tymi goframi, a ja gofrownicy nie mam :P ale już umówiłam się jutro z koleżanką na gofry, mamy pyszne u nas w jednym miejscu
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby dobrze na YT pogrzebać to może by się znalazło
|
|
|
|
#2546 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie a moja koleżanka miała i chwaliła bardzo, z tym to się chyba nie odgadnie
zależy ile pokarmu będzie, bo jak full to i tak poleci a jak będzie słabiutko to każdy ręczny będzie chyba kiepski ja kupiłam ten z medeli dwa dni temu i już czekam na przesyłkę, niekoniecznie chcę długo karmić piersią więc potraktowałam go jako wyjście awaryjne w razie nawału Kiinga śliczne misiowe ubranko niestety verrerie się nie oddzywa, też dzisiaj o niej pomyślałam bo widziałam że wizytę już na styczeń wpisała w kalendarz.trzydziescidwa ja w szampon nie inwestuję bo sama maska jest bardzo bardzo nawilżająca, więc jak masz sianko to bierz śmiało za taką butlę wielką to cena jest kusząca
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-11-19 o 19:33 |
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie w ogole nie znam
jedna gada ze conopol super druga ze szarpie jak nie wiem. Inna ze z medeli wypas druga ze do dupy hahaha i badz tu madry czlowieku ![]() Olgietka ile dalas za lapacz snow? I gdzie
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam ręczny z aventu i nie narzekałam. Owszem zajmowało mi to zapewne więcej czasu niż elektrycznym ale najlepszym laktatorem jest dziecko, a dojarka ma służyć awaryjnie
|
#2550 |
|
Zadomowienie
|
monikami - piękne te ciuszki - ja nie umiem takich ładnych znaleźć
co do tematu porodu to ja o dziwo na razie się nie boje - mam świadomość że będzie bolało ale przecież maluch nie będzie tam siedział bez końca i będzie musiał wyjść. Ja nadal troche słabo sie czuję ale mam nadzieje że się wygrzebie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

Zdrowka 
decyzje podejme w sklepie.

jabluszka juz sie dusza
ja wstaję ze trzy razy musowo
ale jak wracam to zasypiam od razu.. Może ze dwa razy się tylko zdarzyło, że nie mogłam zasnąć..
dzis jak sie wysikalam to mala szalala w brzuchu w nocy a jak przylozylam reke to koniec, nakrylam ja na figlach i przestala 

Młody już tak mnie okłada że czasem aż boli 
mamy donieść ginowi jak się nieładnie zachowujesz? 

za egzamin!