|
|
#3061 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Coś się źle czuje. Jutro wizyta i mam nadzieje ze nie zechce mnie do szpitala zaprosić.
Upadła mi deska na stopę nosz krwiaka mam mega. Cały duży palec aż do kostki prawie. Fakt ze deska dużą była i bolało ale nie przyjmowałam się tym bo Piotrek gorzej oberwal bo po głowie. Złapałam niby w ostatniej chwili i trochę go uderzyło i upadło mi na nogę. A dziś patrze a ja mam sine pół stopy. ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Dziś do lidla Pojechałam po gry na.prezent Mikołajowy do przedszkola. Heheh ludzie patrzyli na.mnie.jak.na.patologie bo wzięłam wszystkie pudełka z.gra. A.i.tak dwie.musze jutro dokupić w.innym lidlu. Bo było 23 tylko a chciałam 25. Byłyby gdyby nie jakaś babka. Zobaczyła ze biorę to i ona wzięła. Ja.rozumiem ze minpotrzebne a jej????? No przyzwoitości brak mogła wziąć coś.innego hehehhe. Żartuje ale bez kitu ludzie oglądali się za.mną bo cały koszyk miałam. |
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Przylaczam sie do czujacych sie do kitu. I stwierdzam ze nie chce rodzic jeszcze, jakos mimo.ciezaru czuje ze teraz jest latwo a pozniej bedzie hardcore.
I jeszcze w sobote zjazd. Boziuuuu tak mi sie nie chce ale w sumie w grudniu jeszcze bardziej nie bedzie mi sie chcialo... |
|
|
|
#3063 |
|
Raczkowanie
|
czubasek łączę się w bólu, też mam zjazd, jutro zaliczenie z rana resztę odpuszczam, ale sobota cała zawalona, a do tego jeszcze w niedzielę na targi mieszkaniowe się wybieramy...
|
|
|
|
#3064 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis mam zwalke. Nie wiem czy to od tego ze od 5 nie śpię czy ze od 9 do 14 non stop cos
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- A w sumie po co?
|
#3066 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nikt się nic nie czepiał tętna... Ja z kolei ciśnienie (jakiś niby związek z tętnem to ma) mam zwykle niskie, ostatnio miałam wysokie tj. w normie Cytat:
Ostatnio mam inwazję czarnych myśli :/Cytat:
![]() Poza tym, jakoś niestety, nie ma stałych pór gimnastyki :/ |
|||
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Mujer moj tez sie orzeciaga
spokojnie
|
|
|
|
#3068 |
|
Zadomowienie
|
Co do poduszki do karmienia to nam się nie sprawdziła, bylo to dla mnie niewygodne. Dobrze ze nie kupowałam tylko miałam pożyczona.
|
|
|
|
#3069 |
|
Rozeznanie
|
Ależ ja mam kalafior zamiast głowy. Gotowałam zupę.krem z.marchewki do.tego chciałam zrobić coś jak chipsy marchewkowe zgodnie z.przepisem i spaliłam na węgiel. Chyba pół bloku wie ze coś przypalilam. Nosz dymu się narobiło na.maksa a.ja tylko na.chwilę wyszłam z.kuchni. Hehehhe
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Moja tez sie przeciąga głównie. Jeździ kończynami po ścianach i wierci dziurę w pępku.
W sumie w nocy najbardziej, odkad sie wieksza zrobila czuje więcej ruchów właśnie w nocy, bo wczesniej przez przednie łożysko nic w nocy nie czułam i rano mialam schizy
|
#3071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Jakieś cudo to nie jest, ale... Wypiłam gazowaną wodę... Czego nie czynię zwykle i się ten leń ruszył faktycznie wreszcie. Nawet zaczął czkać
|
|
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Wojniann niedobrze z ta stopa. Moze powinnaś iść do lekarza?
|
#3073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ja kopniaków stopami nie czuję wcale. Podejrzewam, że same stopy Młody trzyma dokładnie na łożysku. Albo nie wiem :/ To pewnie kwestia gustu. Ja dostałam w spadku, więc sprawdzę, czy mi pasuje. Koleżanka, która mi dała strasznie sobie chwali. |
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole czasami mam takie schizy ze ona tak po tym lozysku jeździ i czy go przypadkiem nie uszkodzi :/
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moja w większości też sie przeciąga bądź wypycha ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja tez byla delikatna. W sumie to od 36 tyg czuje ze jest silniejsza i te ruchy są wyrazniejsze. Jeszcze mocnego kopniaka nie dostałam, ale tyłkiem potrafi przycisnąć żołądek lub zebra Dzis na cćwiczeniach oddechowych tak się podniosła ze aż polozna sie zaczela śmiać bo pogubilam sie w tempie i zaczynalysmy od nowa
|
|
#3077 |
|
Zadomowienie
|
Dokladnie mujer, jednym pasuje innym nie, ja chyba do poduchy miałam za małe piersi haha najwygodniej nam było na leżąco
![]() Spakowałam torbę, tak w 90%
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
OENEDUE jeśli chodzi o leżaczek, to ja kupiłam używany, dużo taniej i jestem zadowolona, materiał i materacyk nieruszony, na podłożach są lekkie obtarcia, ale to normalne, chyba że stałby lub byłby bujany tylko na dywanie, ja za takie pieniądze jestem zadowolona
![]() Jak już będzie efekt to pokaz się w klubie swoją drogą to podziwiam ze tyle czasu nie malowalas! Ja muszę co około 2 miesiące, bo swoje Mam ciemny blond a maluje na blond, więc odrost jest z daleka widoczny.ANI_ QA fajna ta kura ![]() ZANETA może i racja co do snuzy, ale każdej inny monitor ma w zestawie materac, więc teoretycznie np do samochodu do fotelika też tego nie użyjesz, do wózka, też za każdym razem musisz wyciągać z łóżeczka, a snuza jest mała i mobilna, ja np słyszałam naprawdę dobre opinie ![]() I śliczny pokoik :Love: ZACIEKAWA trudno powiedzieć, bo skoro jak wracajcie to zdejmujecie... no ale w sumie jest na wyjeździe. My z Tz od razu ustaliliśmy, że nie po to wydaliśmy tyle pieniędzy na obrączki, żeby leżały i kurzyly się w szufladzie, zniszczą sie? Trudno, po to je kupiliśmy, żeby ich używać i nie ściągamy ich w ogóle, on nosi do pracy, myje się, ją tak samo, nawet piore z pierscionkiem i obrączka, jedynie co to przy mięsie na kotlety mielone ściągam, bo w pierścionek by weszło i trudno byłoby wyczyścić. HALWAYA ten pierwszy poród na wątku, wypada na Twój i wszystkie będziemy bardzo przeżywać ![]() RUDASKA to dobre wieści czyli musisz się oszczędzać i będzie dobrze ![]() KALUSIA i ja nie planuje używać na początku poduszki, plan jest na rożek a potem spiworek, jak wyjdzie, zobaczymy ![]() ANI_ QA nasza też wysłana, babka 3 razy do mnie dzwoniła, żeby poinformować ze wysłała, a że nie miałam telefonu, to kilka razy próbowała ![]() FIONKA ja to dzisiaj myślałam, że skóra wokół pępka mi pęknie, tak mnie bolało ;/ A, a co do torby, to 30 listopada jadę na wizytę i dopiero zapytam co powinnam mieć ze sobą, także liczę ze nie będzie mi wcześniej potrzebna, na razie czekają w niej 3 koszule ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-11-19 o 19:37 |
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Część, zrobiłam sobie przerwę od prasowania, bo mnie kręgosłup boli, myślałam ze mniej tych ciuszkow mam
Ja też dzisiaj czuje się i wyglądam jak parowka, majtek założyć nie mogłam, nogi depiluje na raty, i gdzie są moje kostki???? ![]() Uspokoilyscie mnie z tymi ruchami, moja też leniuszek, dopiero z wieczora się poprzeciaga, albo czka, chyba bardzo lubi sok winogronowy ale ja ogólnie cała ciążę to takie lekkie te ruchy mam, teraz to już w ogóle delikatne. nie zapisuję tak jak kazał mi gin tylko pisze faktyczne godziny, Ide was pczytac troche
|
#3080 |
|
Wtajemniczenie
|
Czubasek gratulacje zakupu działki i dla tzta za zdanie egzaminów!
A propo farbowania - robiłam kolor we wrześniu przed Grecja jakoś miesiąc temu i teraz będzie ostatni przed porodem. Ale ja to w domu farba cyk cyk i gotowe )Żaneta oby były skuteczne fajnie Cie na bieżąco widzieć na wątku ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Zaciekawa a może coś się wydarzyło że ja ściągnął? Czasem w pracy tego wymagają. .. Halwaya ale to będzie jutro emocjonujący dzień na watku! Slit fociaaa Laski o matkom. Torba..... pakuje jutro Bo jeszcze mam wolne. Mujer - może to cisza już przed porodem ? ![]() Zaciekawa super wieści
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam lozysko ,, w dnie " ruchy czuje wyraznie. Ogolnie wali jak rasowy bokser. Dzis juz mi sie wydawalo ze znow probuje sie przekrecac bo czulam.walenie przy lewym biodrze. Chyba raczkami nawalal.
Kupujecie karuzelke z projektorem czy zwykla z melodyjka ? |
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój po jednym dniu w pracy miałby zniszczoną, nie mówiąc o tym, że gdyby coś się wydarzyło to obrączka mogłaby mu tylko krzywdę zrobić... I też wydaliśmy na nie dużo kasy, ale ustaliliśmy, że do pracy nie będzie nosił ze względu na bezpieczeństwo i na to, że po prostu od razu ją zniszczy. Ja nosiłam mimo, że załamałam się jak zobaczyłam pierwszą rysę, no ale nic nie zrobię. I też wcale nie ściągałam. Ostatnio ściągnęłam, bo zaczęłam puchnąć i mimo, że obrączka schodziła, to wolałam ściągnąć póki jeszcze mogłam to zrobić ![]() Obyśmy obie były zadowolone ![]() Ja muszę jeszcze tylko baterię zamówić ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Ja chyba też jutro wezmę się za torbę jak dom posprzątam. Muszę do niej wrzucić wszystko i nie będę się stresować, że jak przyjdzie moment to ja dalej nie spakowana
|
|
#3083 | |
|
Zadomowienie
|
Nie sądzę, nic nie wskazuje na poród. Młody wysoko, czop głęboko
![]() Cytat:
W sumie lubię jego tyłek, zwłaszcza jak wypina
|
|
|
|
|
#3084 |
|
Wtajemniczenie
|
To tak jak u mnie hehe
Na kiedy masz termin? Bo nie pamiętam :^
|
#3085 |
|
Zadomowienie
|
Ja to ruchy czuję coraz mocniej i chyba nadal ma miejsce, bo głównie się przeciąga i "pływa", ale kopy wciąż się zdarzają
W ogóle schizuję jak się nie rusza, bo coś nie tak, jak się rusza mocno to też mam wizję, że się oplątał pępowiną i próbuje wyswobodzić... No nie dogodzi mi ![]() Kalusia ja nie będę używać poduszki. Klin też podobno niedobry, zwłaszcza właśnie jak dziecko ulewa, nie powinno się tego w taki sposób hamować. Tak mówił fizjoterapeuta na warsztatach, coś jakbyśmy połykali wymioty swoje, to podrażnia przełyk i ogólnie pogarsza problem z refluksem. A na ktg ja jutro jadę już trzecie w tym tyg... No ale w poniedziałek było nie tak, we wtorek spoko i jutro jeszcze trzeba sprawdzić. Mały ma tętno ok. 150, jak się rusza to podskakuje do 170. W poniedziałek tylko miał skoki do ponad 200, spadki do 120 i chwilowe zaniki. Mam nadzieję, że jutro też wszystko okaże się w porządku, trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#3086 |
|
Zadomowienie
|
Wg om 20.12. Posiadałam do tej pory przekonanie, że jednak będzie to wcześniej, bo poczęcie było wcześniej niż zakładają kalkulatory, położna tez mówiła, że bardzo możliwe, bo młody duży, a cykl mam krótki... Ale coś straciłam ostatnio to przekonanie
|
|
|
|
#3087 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj trochę schizuje bo po pierwsze mnie od południa gania do łazienki już kolejny raz, po drugie kluje mnie w bozenie, po trzecie jestem nadal podziebiona a po czwarte jak tylko wstane z kanapy to skurcze się stają niepokojąco częste...męża już zdążyłam wystraszyc. Aaaaaa
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na 18 i też czułam że to edzie ok 5-6 gru ale zaczynam wątpić. ..
|
#3089 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam na 24, ale od sr się nastawiłam, że na pewno później
i jeszcze fakt, że ja sama się nie spieszyłam i wyszłam 2 tygodnie po terminie chociaż koleżanka ostatnio mi mówiła, że ona też była przenoszona, a urodziła 3 tygodnie przed tp...Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#3090 |
|
Zadomowienie
|
Cien, to jak jesteś podziębiona to mogą Ci się włączyć mocniejsze skurcze jak gorączkę będziesz miała, więc wykuruj się czym prędzej!
W ogóle ja zauważyłam, że jak leżę na plecach to mam mocniejsze niż na boku. Nie wiem od czego to zależy...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

mniej ale regularnie sie rusza?

ale to będzie jutro emocjonujący dzień na watku!