|
|
#2551 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Dokładnie! mam to samo! Już od tych rad i polecania czasem głowa boli
biorę to co jest w dobrej cenie, jak się nie sprawdzi to sprzedam albo uszczęśliwię jakąś znajomą ciężarną i po sprawie A chcesz kupić łapacz? oglądałam niedawno na allegro: http://allegro.pl/lapacz-snow-dreamc...794573019.html http://allegro.pl/lapacz-snow-papillon-i5785440693.html Ale zdecydowałam się na cotton balle jakoś bardziej mnie "rajcują" ![]() Dziękuję! lata praktyki w walce z babkami w beretach ![]() Edit: ale tak patrzę na te łapacze snów, całkiem prosta sprawa z nimi... może bym się szarpnęła i sama taki zrobiła tylko babcia na szydełku by środek jakiś wyczarowała
mąż i żona 26.07.14 Marcelek <3 18.02.16 Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-11-19 o 19:47 |
|
|
|
#2552 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam już sprawnego robota
![]() Wypiłam szklankę soku z buraka. Trochę był za słodki, następnym razem więcej cytryny dam. W smaku nie był zły. Jeśli to ma mi poprawić samopoczucie i wynik hemoglobiny to będę to pić ![]() Na dziś jestem już zmęczona, więc idę się kąpać i spać. Dobranoc
|
|
|
|
#2554 |
|
Rozeznanie
|
Monicca raczej lepsze to nie jest, ale zjadliwe. Do snidania dostaje dodatkowo kanapkę zapakowana na pozniej i jogurt naturalny do kolacji kanapkę, a do obiadu np dzis sałatkę na pozniej a wczoraj nic.... Z głodu nie umrę napewno
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cotton ballsy też zamówione 😂 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2557 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś buszowałam po sklepach, kupiłam sobie sukienkę taką rozwojową, że brzuszek też się wciśnie, w końcu doprowadziłam się do ogłady - wydepilowałam nogi, byłam na pedicurze, ogarnęłam chałupę. Strasznie mam wysuszoną skórę szczególnie na łydkach i rękach, brzuch, uda i tyłek smaruję balsamem na rozstępy i nie jest tak wysuszona
ale rąk i łydek to raczej nie bardzo.Jutro chyba będę naleśniki smażyć - pierwszy raz.
Edytowane przez caro_83 Czas edycji: 2015-11-19 o 19:57 |
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
O tu
![]() Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
#2559 |
|
Rozeznanie
|
Milenujdka ja miała wczoraj wykład "Zwiastun porodu" jest nas 7 w grupie tak więc kameralnie wszystkie mamy podobną datę porodu także fajnie może później będziemy razem leżeć
![]() Bez znieczulenia kanałowe NIE!!! Miałam teraz w lutym myślałam że umrę z bólu Sowa widzę pełny all inclusive ![]() ja po nieprzespanej nocy czuję ze dziś szybko odlecę |
|
|
|
#2560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mogę się doczekać
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z PETYCJA
![]() W srode na szkole rodzenia mamy miec dietetyczke - chcecie cos wiedziec? Pytania? Bo chetnie ja popytam
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Mama juz poszła, wzięła kawałek drożdżowki dla siostry i babci. A ja znowu bez humoru, nawet sama nie wiem czemu.. Te hormony ciążowe mnie dobijają. Często tak miałam w trakcie pms, że chciało mi się ryczeć, tak po prostu o, bez powodu.
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
To mamy wizytę w ten sam dzień.
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Kurde, miałam dzwonić do szpitala do tej szkoły rodzenia, jutro muszę koniecznie zadzwonić i się zapisać .
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
ANTERIA może patrzysz na sytuację przez pryzmat nie najlepszego dogadywania się miedzy wami? Może to hormony i pogoda, że nastrój masz nie najlepszy? Trzymaj się i nie daj się
![]() monikmi śliczne ubranka, tez sie muszę wybrać do sh, dla córki też nieraz coś pięknego i markowego znajdywałam ![]() za egzamin ja ostatni egz miałam w lutym, bo ten w sesji letniej miałam przepisany a teraz niedawno obrona i wreszcie wolność ![]() ktoregos_dnia dobry fryzjer jest jak skarb ja tez mialam niemal czarne włosy, które po myciu wypłukiwały się niezbyt fajnie bo miałam fioletowy odcień, który mi się totalnie nie podobał, ówczesna fryzjerka twierdziła, że bez dekoloryzacji nie da się rozjaśnić moich włosów ale zmieniłam fryzjerkę i ona stopniowo doszła do ładnego ciemnego brązu, który chciałam mieć od początku, a teraz wiadomo, już mi się troszkę nudzi i chciałabym coś zmienić, szampon super, moja fryzjerka pracuje właśnie na tych kosmetykach i farbach i sa naprawdę dobre ![]() misia ja mam medele ręczna ale mało jej używałam, głownie na początku, bo nie miałam pokarmu po cc i trzeba było się jakoś wspomóc no cóż, trzeba się trochę łapą namachać, wygodniejsze są elektryczne, swój kupiłam dopiero w szpitalu od pani doradcy laktacyjnej, nie kupowałam wcześniej, bo nie wiedziałam czy będę potrzebować ![]() Kiinga26 cudo, mam podobne tylko, że granatowe z autkiem, wrzuce zaraz fote ![]() milenujdka spokojnej nocy Dobranoc ![]() Idę ogarnąć małą do spania bo dziś moja kolej na kładzenie jej spać ![]() wpadnę później
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
Gosza z tego co piszesz to fajna ta szkoła rodzenia
Monikmi fajne rzeczy wygrzebałaś ![]() Misia ten dresik i śpiworek z mufka słodkie ![]() Olgietka ładne te łapacze snów
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrozumiałaś coś z tego bełkotu?
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-11-19 o 20:47 |
|
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Tak emma
ogarnelam ja tez tak nie jem.. np jem mega mało nabialu..
|
|
|
|
#2570 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, z tego co pamiętam to ja pisałam i fjolek ;-)
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
To juz nie wiem kto mnie pytal
wybacz pomyłke Mam ciazowa skleroze ![]() Ja jem tylko ser w sumie.. mleka w ogole nie pije.. nie lubie. Z jajek to jak zjem żoltko to duzo białko blee---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Ooo wlasnie fjolek ![]() Dark o Tobie pamietalam ![]() No ogolnie chcialam pow ze maz tam dzwonil - do tego sklepu i 200 zl na wozku rabatu daja plus adapter gratis do fotelika itp. Ogolnie duzo gratisow - no zobaczymy
|
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co dzień MUSZĘ wypić szklankę mleka
Zimniutkiego ![]() ale np. do twarożku na śniadanie dziś to się zmuszałam ![]() Nie żebym narzekała... ale ja nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze trzy i pół miesiąca rosnąc coraz bardziej?! ![]() Teraz jest mi już ciasno i mam wrażenie, że żołądek burczy mi gdzieś na wysokości obojczyka
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
misia gdyby nie to ze dzisiaj wywalilismy prawie 3 tys na naprawe auta to bym w sobote jechala po wozek oplaca sie jak niewiem
|
#2575 | ||||||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Masz już coś wstępnie na oku? Cytat:
Witam się wieczorową porą. Powiem Wam, że z tą koleżanką tak mi czas zleciał, że masakra. Buzia mi się nie zamykała chyba. Gadałam jak nakręcona
|
|
#2576 |
|
Rozeznanie
|
witam się wieczorem i proszę o rozgrzeszenie, nie dam rady was nadrobić choćbym nie wiem jak chciała, byłam rano na spotkaniu z położną, opowiadała o wyprawce do szpitala i zwiastunach porodu, później wróciłam do domu, przespałam się trochę i wstałam z takim bólem głowy, że do tej pory mi niedobrze
głowa dalej boli choć chwilami jakby trochę mniej... mam nadzieję, że do rana przejdzie.Na pocieszenie córcia poskakała w brzuchu trochę więc przynajmniej o nią jestem spokojna, wstępnie ustaliliśmy, że będzie Emilia, ale to jeszcze nic pewnego :P Jedyna produktywna rzecz jaką dziś zrobiłam to segregacja ciuszków, które już mamy i policzenie czego ile jest, ogólnie 68 sztuk z czego 22 to czapeczki dobrze, że nic z tego nie kupiłam bo chyba bym się teraz pukała w głowę, ale darowanemu koniowi.... teraz już uciekam do spania, jeśli dam radę to jutro postaram się doczytać co naskrobałyście przez cały dzień. dobrej nocy |
|
|
|
#2577 |
|
Rozeznanie
|
Zdaje się że i ja mam pierwsze skurcze...choć przyznam szczerze że nie jeden pewna czy to to :-\
Możecie mi powiedzieć ile kosztowała was krzywa? Bo nie wiem na ile mam się szykować :-(
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
Około 20zł chyba..
|
|
#2579 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzięki!
![]() Cytat:
mamy całe z drewna, stopień i podstopień Cytat:
![]() Cytat:
Zjem dwie kromki chleba z szynka, serem, sałatą itp.i zdycham, mniejszą porcję obiadu i to samo. Nie wiem gdzie się podział mój żołądek i co mu miejsce zabiera, ale to jest serio uciażliwe. Brzucha dużego nie mam (albo mam, wyprowadźcie mnie z błedu ) , a po posiłku wlożenie butów graniczy z cudem. Nosz kurde Nie wiem no nie wiem jak funkcjonują ludzie z nadwagą albo otyłością albo otyłoscią brzuszną. |
|||
|
|
|
#2580 | |
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie 21 czapeczek + 2 na zimę + luźniejsze na lato ![]() samych bodziaków z krótkim rękawem (do rozm 80) mam 32 . Z długim rękawem tylko 7. Kaftaników i bluzeczek z długim rękawem (takich do rozm 80) mam ... 41 szt. Także ten tego ![]() . A jeszcze mam ciuszki dostać od znajomych mamy, po ich dzieciach
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

tylko babcia na szydełku by środek jakiś wyczarowała 

ale rąk i łydek to raczej nie bardzo.

za egzamin

głowa dalej boli choć chwilami jakby trochę mniej... mam nadzieję, że do rana przejdzie.