Mamy marzec 2016:) Część V - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-19, 22:11   #2611
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V

ja też się kładę i będę "nasłuchiwać" małej.
Kolorowych snów
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 22:16   #2612
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

Ja również idę spać. Dobranoc wkurzam sie bo mi ten wizaz na kompie nie dziala

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 22:18   #2613
Darkanddark
Zakorzenienie

Na TVP2 skończyła się właśnie 'Ida' wiec.. Ida spać. Chociaż na na tlc zaraz zaczyna się dokument o profilach.. Ale chyba nie dotrwam

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Dokument o pedofilach # ah ten słownik na tel ;-)
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 22:24   #2614
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam już sprawnego robota
Wypiłam szklankę soku z buraka. Trochę był za słodki, następnym razem więcej cytryny dam. W smaku nie był zły. Jeśli to ma mi poprawić samopoczucie i wynik hemoglobiny to będę to pić
To mamy takie samo podejście , ja tez nie szaleję za sokiem z buraków ale trudno, zaciskam zęby i pije a w poniedziałek zobaczymy co z moja hemoglobina

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Chyba tylko mój żołądek w ciąży się nie skurczył... do obiadu w sumie jeszcze jest ok, ale od koło 15-16 jem wszystko co w ręce wpadnie, taka głodna jestem a mleka pije około butelkę dziennie pod różnymi postaciami
Mój żołądek tez sie zdecydowanie nie skurczył i jestem ciagle głodna. No niestety..

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
hej
Dziękuję Wszystkim za trzymanie kciuków
prosze o pokolorowanie mnie na RÓŻOWO !!! będzie córeczka oraz można już dopisać imię Zofia. Mała waży 429g łożysko ulokowane jest na tylnej ścianie Z dzieckiem wszystko dobrze, rozwija się prawidłowo
Jesteśmy szczęśliwi
Aaaa no i jak Pani mi powiedziała, że jest dziewczynka to się rozpłakałam ze szczęścia
Super! Gratuluje!!!

Ja tez pamietam, ze kiedy dowiedziałam sie, ze będę miała synka mojego wymarzonego, wyczekanego, to łzy mi napłynęły do oczu

Dziewuszki, idę spać. Może dzisiaj uda sie zasnąć bez problemu. Buźka!
Stary 2015-11-19, 22:25   #2615
Darkanddark
Zakorzenienie

Kiwi, super, gratuluję! Będzie mała księżniczka
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 22:33   #2616
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Kiwi gratuluję Zosi!

I kładę się spać
Stary 2015-11-19, 22:53   #2617
Palulitka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
ode mnie pytanko o te zakazy i nakazy, co z tego jest prawdą, bo o serkach plesniowych to juz wiem, ale nadal się waham jesli chodzi o jajko na miekko, które uwielbiam a podobno nie wolno :

z tą zaraźliwością coś jest, ja zaraziłam w pracy trzy dziewczyny, w tym jedną, która mnie zastępowała :p

Co do jajka to wydaje mi sie ze chyba nie mozna. Napewno surowych nie mozna absolutnie, a skoro w takim na miękko żółtko jest nie ścięte to nie dotarła tam odpowiednia temperatura ktora by je ścieła i przy okazji zabiła to zło które jest w surowym jajku. Wydaje mi sie ze to o salmonellę chodzi . Ja sobie tak to tłumacze i wole przez te pare miesięcy odpuścić niz sie bać czy dobrze robię.

A jesli chodzi o zarazliwosc ciazy to u mnie w pracy na 11 kobiet jednocześnie 4 były w ciazy, teraz juz 3, jedna sie rozpakowała w październiku
Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 23:08   #2618
fasolka1987
Zadomowienie

i kto powiedział, że ciężarna nie może tańczyć

To dlatego Nam ciężko

Dobranoc Mamuśki
Stary 2015-11-20, 05:13   #2619
m_moni
Zadomowienie

Kiwi gratuluję córeczki!!

ja niestety wczoraj źle się czułam i po godzinie czekania w kolejce do gina wyszłam.

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Biorę się za naukę, bo w sobotę mam egzamin. Tzn piszę aktualnie ściągę, przeczytam pobieżnie i liczę na szczęście
oooo...ale fajnie, aż mi się przypomniały studenckie czasy ech

znów przez kaszel spać nie mogę...
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 05:54   #2620
milenujdka
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
Wczoraj poszłam bardzo wcześnie spać i teraz to już kręcę się w łóżku od godziny ;-)
Dziś nie nam żadnych planów. Muszę tylko zrobić obiad.

Kallina-proszę pochwal się tymi wynikami krwi po odbiorze. Mam nadzieję, że dzięki temu napojowi wyniki będą lepsze
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 06:00   #2621
Kiinga26
Zadomowienie

Dzień dobry
Brzuch zaczyna mi już przeszkadzać w spaniu po 4:00 obudziłam się, bo było mi duszno. Na szczęście po chwili zasnęłam. Znowu głupoty mi się śniły...

Cytat:
ode mnie pytanko o te zakazy i nakazy, co z tego jest prawdą, bo o serkach plesniowych to juz wiem, ale nadal się waham jesli chodzi o jajko na miekko, które uwielbiam a podobno nie wolno
I ja właśnie nie wiem jak to z tym jajkiem jest, bo pytałam się na którejś wizycie położnej i powiedziała,że jajka na miękko spokojnie można jeść i że ciężarnym to już wodę z mózgu robią. Osobiście jestem w trzeciej ciąży. W dwóch poprzednich unikałam rzeczy, których nie można jeść ciężarnym, ale o jajkach na miękko to się dowiedziałam tu na forum kilka miesięcy temu i w dwóch poprzednich ciążach je wcinałam Zresztą w obecnej ciąży kilka tygodni temu miałam jelitówkę i po jelitówce też zjadłam dwa jajka na miękko, bo była to jedna z niewielu rzeczy przyswajalnych dla mojego żołądka.

Lewek potwierdzam. Przy dwójce nie ma takiej wielkiej rewolucji. Szczególnie jak się już dojdzie do siebie po porodzie. Młodsze śpi, starsze ma już jakieś swoje zainteresowania. U mnie najgorzej było w nocy. Kiedy synek zaczynał płakać, to moja dwuletnia córeczka wpadała w histerię i krzyczała jeszcze głośniej. Efekt był taki, że najpierw musiałam zajmować się nią, a później noworodkiem
Teraz trochę mnie przeraża to, że czy ciepło czy zimno, deszcz czy słońce, będę musiała ubierać codziennie rano to maleństwo i chodzić z nią odprowadzać starsze rodzeństwo do przedszkola.

Dorka__00 spokojnie, czasem tak się zdarza. W pierwszej ciąży w ósmym miesiącu córcia mi się zbuntowała i dwa dni się nie ruszała. Też sie strachu najadłam. Ale później nadrobiła :P
Kiinga26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-20, 06:07   #2622
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
najadłam się słodkiego, włączyłam głośno muzykę a mała w dalszym ciągu nic się nie rusza (praktycznie wcale jej dzisiaj nie czułam
trochę się martwię
Moja też ma czasem dni lenia. Jak słodkie i zimne nie pomaga to próbuję ogórem kiszonym. Raz nawet przegryzłam ogóra kiszonego snikersem . Ale mała szalała aż miło
Cytat:
My chyba też wybraliśmy imię dla synka tzn są dwie opcje Rafał i Mateusz
Mateusz . Z męskich podobają mi się"zwykłe", typu Tomek, Kacper, a nie jakieś Brajany jak teraz jest "modnie". A my nadal nie zdecydowaliśmy. Tzn mi się podoba Oliwia, Julka, Natalka i Maja. Trzy pierwsze idealnie pasują do nazwiska. Ale Tż ta Oliwka nie leży
Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
ja niestety wczoraj źle się czułam i po godzinie czekania w kolejce do gina wyszłam.
. Na kaszel mogę polecić sok z cytryny, imbiru i miodu. I duuużo herbaty z sokiem malinowym. Mi pomogło, a miałam momentami napady, że myślałam, że wykituję

Lewek, a jak ze szwagierką, już dobrze wszystko?

Dzień dobry w piątek. Ale ten czas leci! Dopiero był wtorek... Leci ten czas niemiłosiernie. Pamiętam jak nie mogłam się doczekać 18-tki - dowodu, tej większej wolności. A jak już się na 2 z przodu przekręciło to leci ten czas jak szalony .
Kurcze dalej mam problem z włosami. Już nie wypadają garściami, ale strasznie szybko się przetłuszczają. A nie chcę ich myć codziennie.

Miałam sen: teściowa (50l) była razem ze mną w ciąży. Miałyśmy podobny termin porodu. Śniło mi się jak sobie razem na zakupy dla maluszków chodziłyśmy, jak pakowałam torbę do porodu. Jej dzieciątko wyskoczyło szybko, a ja w tym śnie chodziłam i się zastanawiałam dlaczego też nie urodziłam tydzień przed wyznaczoną datą porodu (z OM). Bo ja też JUŻ chciałam rodzić - jak teściowa . I bądź tu człowieku zdrowy jak się takie pierdoły śnią

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Fasolka, pytałaś o zdjęcie, proszę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2363

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 06:09   #2623
sowa2806
Rozeznanie

Nieznajoma mamy podobne gusta jeśli chodzi o imiona dla dzieci tylko Natalka mi odpada bo to ja a reszta u mnie na samej gorze listy top 10
sowa2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 06:27   #2624
Abii84
Rozeznanie

witam się z rana, trochę was nadrobiłam o 4 nad ranem ale głowa dalej do końca nie przestała boleć więc jak chłopaki zaraz wyjdą to wracam do łóżka. Mam nadzieję, że mi po ciąży przejdzie to reagowanie na pogodę...

miłego dnia
Abii84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 06:30   #2625
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
Nieznajoma mamy podobne gusta jeśli chodzi o imiona dla dzieci tylko Natalka mi odpada bo to ja a reszta u mnie na samej gorze listy top 10
Piącha! A Ciebie długo będą trzymać jeszcze w szpitalu? Jak się czujesz?

+ =
Stary 2015-11-20, 06:37   #2626
sloneczko4477
Zadomowienie

Witam się w piąteczek, w 26 tygodniu
Dzisiaj idę na pazurki, regulację brwi i hennę czyli takie małe spa
Maleństwo coś cichutko siedzi już drugi dzień mało się odzywa, trochę się martwię ale może ta pogoda tak działa na nie
Miłego dzionka!
Stary 2015-11-20, 06:38   #2627
verrerie
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, ja nadal w szpitalu. Maz dopiero wczoraj późnym wieczorem przywiózł mi tablet bo wyczailam ze maja tu wifi. Podczytuję was trochę wstecz ale nie mam pojęcia na której stronie skończyłam.
U mnie trochę lepiej, kaszel pomału mija. Dzisiaj maja mi zrobić krzywa cukru, mam nadzieje ze zrobią bo od 5:30 nie śpię i już jestem głodna

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
verrerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 06:42   #2628
gosza82
Rozeznanie

No to pospałam mąż o 5 wstał do roboty wstałam razem z nim bo głód mnie dopadł oczywiście spać się już odechciało a później w pracy będę chodziła do tyłu. Wieczorem mam spotkanie ze znajomymi tak wiec dzień intesywny

Fasolka muszę CI powiedzieć że jestem zadowolona na razie tylko dziewczyny jakieś takie niemrawe muszę je tam rozkręcić Lubię wyzwania a szkoła rodzenia to dla mnie nowe wyzwanie

Nieznajomo mam upatrzony cały pokoik i tak się przymierzam ale między czasie rozglądam się może coś jeszcze wpadnie w ko a przede wszystkim po fajnych pieniążkach mam dwa modele pokoju:
1.
http://dino.sklep.pl/nowy/klups-safa...a-p-19586.html

2.
http://dino.sklep.pl/nowy/drewnostyl...m-p-21527.html (tak bym chciała pokoik zrobić ale już meble droższe)

Kiwi gratulacje zdrowej Zosieńki

Dorka moje maleństwo 2 dni było strasznie spokojna też nic nie pomagało cierpliwie czekałam i wreszcie od wczoraj zrobiło się znów bardzo aktywne

Kalina Olgietka Sloneczko dziś zaczynamy 26 tydzień bliżej niż dalej.
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 06:43   #2629
sowa2806
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
Piącha! A Ciebie długo będą trzymać jeszcze w szpitalu? Jak się czujesz?

Czuje sie dobrze, a nawet tak dobrze ze bym po jakiś sklepach polatała. Dzis tz przyjeżdża i zamiast razem weekend spędzić to bedzie mnie w szpitalu za reke trzymał jakbym na łozu śmierci była ;( jutro rodzinna imprezka- 18 stka kuzyna a ja tuuuu. Ogólnie moj stan jest dobry ale lekarz powiedział ze skoro juz do nich trafiłam to poleze. Mam nadzieje ze po weekendzie juz będę na wolności, bo inaczej na ślub babci nie zdążę!
sowa2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 06:51   #2630
mira81
Zadomowienie

Witam sie z wami i zaraz bede nadrabiac co tam napisalyscie od wczoraj. Dzisiaj mam cale 2 godziny na czytanie..wypilam glukoze i leze sobie wygodnie na lozeczku.

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 07:01   #2631
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Dzisiaj idę na pazurki, regulację brwi i hennę czyli takie małe spa
Od razu humor lepszy bo takich zabiegach
Cytat:
Napisane przez verrerie Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ja nadal w szpitalu.
. Najważniejsze, że już jest dobrze. A jak córeczka to wszystko przeżywa?
Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
Czuje sie dobrze, a nawet tak dobrze ze bym po jakiś sklepach polatała. Dzis tz przyjeżdża i zamiast razem weekend spędzić to bedzie mnie w szpitalu za reke trzymał jakbym na łozu śmierci była ;( jutro rodzinna imprezka- 18 stka kuzyna a ja tuuuu. Ogólnie moj stan jest dobry ale lekarz powiedział ze skoro juz do nich trafiłam to poleze. Mam nadzieje ze po weekendzie juz będę na wolności, bo inaczej na ślub babci nie zdążę!
Dobrze, że trafiłaś na fajnego lekarza. Przebada Cię wzdłuż i wszerz . Jesteś pod dobrą opieką. Niedługo wyjdziecie, bądź dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Nieznajomo mam upatrzony cały pokoik i tak się przymierzam ale między czasie rozglądam się może coś jeszcze wpadnie w ko a przede wszystkim po fajnych pieniążkach mam dwa modele pokoju:
1.
http://dino.sklep.pl/nowy/klups-safa...a-p-19586.html

2.
http://dino.sklep.pl/nowy/drewnostyl...m-p-21527.html (tak bym chciała pokoik zrobić ale już meble droższe)
Cudeńka!
Gratuluję rozpoczętych tygodni dziewczyny!

+ =
Stary 2015-11-20, 07:05   #2632
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
sowa2806 nie wygląda tak źle, chyba da się znieść u mnie w szpitalu było gorzej jak lezalam na patologii przed porodem ;-)
też na patologii ciazy w Pl trafiłam gorzzej z jedzeniem
gdyby nie mąż i rodzina to bym głodna chodziła, a i tak schułam w 5dni 2kg wtedy
Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Zdaje się że i ja mam pierwsze skurcze...choć przyznam szczerze że nie jeden pewna czy to to :-\
możemy sobie rękę podać

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Rece mi opadly.
Nasz kumpel organizuje sylwestra.. nie zaprosil nas bo jestem w ciazy
Ej.. albo jak jestem dziwna albo swiat..
zdecydowanie świat jest dziwny

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
hej
Dziękuję Wszystkim za trzymanie kciuków
prosze o pokolorowanie mnie na RÓŻOWO !!! będzie córeczka

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się, że dzisiaj śniło mi się, że urodziłam pięcioraczki. Samych synów. I jak jeden mąż rąbali w tym samym czasie w pieluchy, a później to wszędzie gdzie się dało, bo nie ogarnialiśmy z TŻ.

Cytat:
Cześć dziewczyny, ja nadal w szpitalu. Maz dopiero wczoraj późnym wieczorem przywiózł mi tablet bo wyczailam ze maja tu wifi. Podczytuję was trochę wstecz ale nie mam pojęcia na której stronie skończyłam.
U mnie trochę lepiej, kaszel pomału mija. Dzisiaj maja mi zrobić krzywa cukru, mam nadzieje ze zrobią bo od 5:30 nie śpię i już jestem głodna
powodzenia na glukozie
Dają Ci jakieś leki?
Długo Cię będą trzymać?

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Witam sie z wami i zaraz bede nadrabiac co tam napisalyscie od wczoraj. Dzisiaj mam cale 2 godziny na czytanie..wypilam glukoze i leze sobie wygodnie na lozeczku.

i jak smaczna była? Miałaś wybór smaku czy nie?

Eee to u Ciebie full wypas, jak od razu na łóżko kładą u mnie tylko jak się słabo albo niedobrze robiło

Miałaś już w ogóle wizytę z lekarzem w szpitalu czy to w przyszłym tygodniu dopiero?

Dzień dobry.
Mała znów dziś tatę do pracy kopami budziła

Dziewczyny trzymajcie teraz kciuki mocniej jeszcze
Stary 2015-11-20, 07:14   #2633
verrerie
Rozeznanie

malinka9191 jest szansa, ze wyjdę w poniedziałek. Mam nadzieje, ze tak będzie bo córeczka bardzo płacze za mną.

Co do glukozy. Robią mi w szpitalu bo miałam iść zrobić gdzieś, ale jestem tutaj wiec robią tu. Tylko, ze oni maja jakieś dziwne normy. Mówią ze jak wyjdzie dobrze na czczo to nie obciążają glukoza już. Dziwne to, boje się ze potem moja giń mi każe jeszcze raz na to gdzieś iść. Narazie pobrali mi na czczo i teraz czekam na wynik. Jak będzie coś nie tak to wtedy obciążenie glukoza.

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
verrerie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-20, 07:16   #2634
fjolek
Zadomowienie

ahoj :p
mi sie dzis tez pieldoly snily , tz wlasnie wyszedl dalej jezdzic za naprawianiem auta ale moze do wieczora juz to ogarniemy i bedzie spokoj na jakis czas.
moze znajomi przyjda wieczorem do nas obejzec mecz wisly, ale niechce mi sie strasznie sprzatac bo od wczoraj bym tylko spala
my na andrzejki to chyba nigdzie niedziemy,za tydzien chyba na listy do m w niedziele a w sobote chlopaki chcieli ogladac derby i walke mammeda wiec nikt nic nie mowil o zadnej imprezie i dobrze bo niemam sily
na sylwestra znajomi chcieli albo gdzies jechac (góry)albo na bal do remizy u mnie obie opcje odpadaja
dopiero (albo az) 6 miesiac a ja juz sie boje o brzuch ide ulica to mam wrazenie ze wsyzscy przechodnie chca na mnie wlezc , w busie autobusie czy gdzies ciagle obrywam torebkami lokciami itd nawet do lumpa nie chodze na otwarcie bo niechce oberwac koszykiem a siedziec w sylwestra co ani sie nie napije ani niezatancze bo niedosc ze bym musiala mojego pilnowac zeby mna zabardzo nie cioral to jeszcze uwazac na innych takze powiedzielismy znajomym ze na domowke sie jak najbardziej piszemy moze byc nawet u nas , a jesl ichca isc gdzie indziej to niech na nas nie patrza tylko sie bawia ze odbijemy se za rok

Edytowane przez fjolek
Czas edycji: 2015-11-20 o 07:18
fjolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 07:17   #2635
misia880
Zakorzenienie

To nie dziwne normy tylko w ogole nie robia Ci krzywej. Tylko zwykle badanie glukozy

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 07:18   #2636
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
malinka9191 jest szansa, ze wyjdę w poniedziałek. Mam nadzieje, ze tak będzie bo córeczka bardzo płacze za mną.

Co do glukozy. Robią mi w szpitalu bo miałam iść zrobić gdzieś, ale jestem tutaj wiec robią tu. Tylko, ze oni maja jakieś dziwne normy. Mówią ze jak wyjdzie dobrze na czczo to nie obciążają glukoza już. Dziwne to, boje się ze potem moja giń mi każe jeszcze raz na to gdzieś iść. Narazie pobrali mi na czczo i teraz czekam na wynik. Jak będzie coś nie tak to wtedy obciążenie glukoza.
trzymam więc kciuki, żeby było ok i żebyś wyszło bo na pewno to i dla córki i dla Ciebie trudne..

Dziwnie z tą glukozą, bo przecież na czczo może być wynik w normie, a po glukozie już podskoczyć i nie chciec spaść

Ja jestem ciekawa co z na ten mój wynik gin powie
Stary 2015-11-20, 07:25   #2637
mira81
Zadomowienie

Kiwi gratuluje dziewuszki

Co do jajka to tez jestem ciekawa bo na razie spotkalam sie tylko z opinia ze musi byc calkowicie usmazone/ugotowane ze wzgledu na salmonelle.
W zasadzie tak czy siak nawet jak dwie osoby powiedza ze mozna a 5 ze nie to nie zjem. Taka juz jestem. Wole nie ryzykowac bo i po co. Chociaz mam nieraz ochote zjesc jajeczko na miekko..zwlaszcza jak moj sobie w niedziele przyrzadza i wcina ze smakiem.

Malinka, u mnie podobnie jak u ciebie glukoza o smaku cytrynowym prosto z lodowki. Nie bylo zle. Tyle ze pozwolila mi sie napic tylko malego lyczka wody po i wiecej nie moge. Co do wypasu to potwierdzam..fajnie sobie polezec a nie siedziec na tych twardych krzeslach w poczekalni. W moim lab generalnie caly personel jest przemily i mozna tu przychodzic z usmiechem

A sny...zawsze mialam porabane..ale teraz to juz przechodze sama siebie ..2 dni temu snilo mi sie ze mielismy wypadek z moim mezem. Uderzylismy w inny samochod..Nic sie nikomu nie stalo. Czekalismy na policje, widzielismy juz jak nadjezdzala i okazalo sie ze nie jada do nas..tylko do stada owiec ktore przechodzilo obok..A wiecie po co? Bo owce byly pijane..zaczeli kazda badac alkomatem i wypisywac mandaty!
Zastanawiam sie juz na stanem swojego mozgu czy aby mi sie tam cos nie przestawilo

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

A wizyte z lekarzem Malinka mam w srode.

mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-20, 07:26   #2638
monikmi
Zadomowienie

Hej Kobietki!
Ja dziś wyjątkowo wcześnie na nogach nie śpię od 5, już miałam dość przewracania się z boku na bok więc już dzisiaj postanowiłam ostatecznie że zamawiam tego rogala do spania myślałam że mam na tyle mały brzuszek że obejdę się bez niego, ale jak widać nic z tego bo jak wstaję to czuję się jakby mnie czołg przejechał...

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka! Wracajcie jak najszybciej do formy

Malinka

Biorę się za obiad bo potem czas się troszkę pouczyć, na 16 mam zajęcia i siedzę do 21 dzisiaj

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 07:26   #2639
misia880
Zakorzenienie

Ja jade do biedronki po ser cammbert i beda dzis z niego kotleciki musze szybko wracac zeby zdazyc przed listonorka haha

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-20, 07:26   #2640
_polly_
Zakorzenienie

Dzień dobry Tz właśnie do mnie napisał, że o 11:40 ma egzamin.
Odkąd wyjechał, to mała prawie w ogóle nie daje mi spokoju. Co chwilę kopie. Udało mi się nawet filmik nagrać.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości