![]() |
#2611 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
ja też się kładę i będę "nasłuchiwać" małej.
Kolorowych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zadomowienie
|
Ja również idę spać. Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
Na TVP2 skończyła się właśnie 'Ida' wiec.. Ida spać. Chociaż na na tlc zaraz zaczyna się dokument o profilach.. Ale chyba nie dotrwam
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Dokument o pedofilach # ah ten słownik na tel ;-)
#2614 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez pamietam, ze kiedy dowiedziałam sie, ze będę miała synka mojego wymarzonego, wyczekanego, to łzy mi napłynęły do oczu ![]() Dziewuszki, idę spać. Może dzisiaj uda sie zasnąć bez problemu. Buźka!
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
Kiwi, super, gratuluję! Będzie mała księżniczka
![]()
#2616 |
Zakorzenienie
|
Kiwi gratuluję Zosi!
![]() I kładę się spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do jajka to wydaje mi sie ze chyba nie mozna. Napewno surowych nie mozna absolutnie, a skoro w takim na miękko żółtko jest nie ścięte to nie dotarła tam odpowiednia temperatura ktora by je ścieła i przy okazji zabiła to zło które jest w surowym jajku. Wydaje mi sie ze to o salmonellę chodzi . Ja sobie tak to tłumacze i wole przez te pare miesięcy odpuścić niz sie bać czy dobrze robię. A jesli chodzi o zarazliwosc ciazy to u mnie w pracy na 11 kobiet jednocześnie 4 były w ciazy, teraz juz 3, jedna sie rozpakowała w październiku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Zadomowienie
|
i kto powiedział, że ciężarna nie może tańczyć
![]() ![]() To dlatego Nam ciężko ![]() ![]() Dobranoc Mamuśki
#2619 | |
Zadomowienie
|
Kiwi gratuluję córeczki!!
![]() ja niestety wczoraj źle się czułam i po godzinie czekania w kolejce do gina wyszłam. Cytat:
znów przez kaszel spać nie mogę...
![]() |
#2620 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczoraj poszłam bardzo wcześnie spać i teraz to już kręcę się w łóżku od godziny ;-) Dziś nie nam żadnych planów. Muszę tylko zrobić obiad. Kallina-proszę pochwal się tymi wynikami krwi po odbiorze. Mam nadzieję, że dzięki temu napojowi wyniki będą lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Brzuch zaczyna mi już przeszkadzać w spaniu ![]() Cytat:
![]() Lewek potwierdzam. Przy dwójce nie ma takiej wielkiej rewolucji. Szczególnie jak się już dojdzie do siebie po porodzie. Młodsze śpi, starsze ma już jakieś swoje zainteresowania. U mnie najgorzej było w nocy. Kiedy synek zaczynał płakać, to moja dwuletnia córeczka wpadała w histerię i krzyczała jeszcze głośniej. Efekt był taki, że najpierw musiałam zajmować się nią, a później noworodkiem ![]() Teraz trochę mnie przeraża to, że czy ciepło czy zimno, deszcz czy słońce, będę musiała ubierać codziennie rano to maleństwo i chodzić z nią odprowadzać starsze rodzeństwo do przedszkola. Dorka__00 spokojnie, czasem tak się zdarza. W pierwszej ciąży w ósmym miesiącu córcia mi się zbuntowała i dwa dni się nie ruszała. Też sie strachu najadłam. Ale później nadrobiła :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | |||
przyczajony tygrys
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lewek, a jak ze szwagierką, już dobrze wszystko? Dzień dobry w piątek. Ale ten czas leci! Dopiero był wtorek... Leci ten czas niemiłosiernie. Pamiętam jak nie mogłam się doczekać 18-tki - dowodu, tej większej wolności. A jak już się na 2 z przodu przekręciło to leci ten czas jak szalony ![]() Kurcze dalej mam problem z włosami. Już nie wypadają garściami, ale strasznie szybko się przetłuszczają. A nie chcę ich myć codziennie. Miałam sen: teściowa (50l) była razem ze mną w ciąży. Miałyśmy podobny termin porodu. Śniło mi się jak sobie razem na zakupy dla maluszków chodziłyśmy, jak pakowałam torbę do porodu. Jej dzieciątko wyskoczyło szybko, a ja w tym śnie chodziłam i się zastanawiałam dlaczego też nie urodziłam tydzień przed wyznaczoną datą porodu (z OM) ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Fasolka, pytałaś o zdjęcie, proszę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2363
![]() |
#2623 |
Rozeznanie
|
Nieznajoma mamy podobne gusta jeśli chodzi o imiona dla dzieci
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Rozeznanie
|
witam się z rana, trochę was nadrobiłam o 4 nad ranem ale głowa dalej do końca nie przestała boleć więc jak chłopaki zaraz wyjdą to wracam do łóżka. Mam nadzieję, że mi po ciąży przejdzie to reagowanie na pogodę...
miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
przyczajony tygrys
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2626 |
Zadomowienie
|
Witam się w piąteczek, w 26 tygodniu
![]() Dzisiaj idę na pazurki, regulację brwi i hennę czyli takie małe spa ![]() Maleństwo coś cichutko siedzi już drugi dzień ![]() ![]() Miłego dzionka!
![]() |
#2627 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, ja nadal w szpitalu. Maz dopiero wczoraj późnym wieczorem przywiózł mi tablet bo wyczailam ze maja tu wifi. Podczytuję was trochę wstecz ale nie mam pojęcia na której stronie skończyłam.
U mnie trochę lepiej, kaszel pomału mija. Dzisiaj maja mi zrobić krzywa cukru, mam nadzieje ze zrobią bo od 5:30 nie śpię i już jestem głodna ![]()
#2628 |
Rozeznanie
|
No to pospałam mąż o 5 wstał do roboty wstałam razem z nim bo głód mnie dopadł
![]() ![]() Fasolka muszę CI powiedzieć że jestem zadowolona na razie tylko dziewczyny jakieś takie niemrawe muszę je tam rozkręcić ![]() ![]() Nieznajomo mam upatrzony cały pokoik i tak się przymierzam ale między czasie rozglądam się może coś jeszcze wpadnie w ko a przede wszystkim po fajnych pieniążkach ![]() 1. http://dino.sklep.pl/nowy/klups-safa...a-p-19586.html 2. http://dino.sklep.pl/nowy/drewnostyl...m-p-21527.html (tak bym chciała pokoik zrobić ale już meble droższe) Kiwi gratulacje zdrowej Zosieńki ![]() ![]() Dorka moje maleństwo 2 dni było strasznie spokojna też nic nie pomagało cierpliwie czekałam i wreszcie od wczoraj zrobiło się znów bardzo aktywne ![]() Kalina Olgietka Sloneczko dziś zaczynamy 26 tydzień ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czuje sie dobrze, a nawet tak dobrze ze bym po jakiś sklepach polatała. Dzis tz przyjeżdża i zamiast razem weekend spędzić to bedzie mnie w szpitalu za reke trzymał jakbym na łozu śmierci była ;( jutro rodzinna imprezka- 18 stka kuzyna a ja tuuuu. Ogólnie moj stan jest dobry ale lekarz powiedział ze skoro juz do nich trafiłam to poleze. Mam nadzieje ze po weekendzie juz będę na wolności, bo inaczej na ślub babci nie zdążę! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zadomowienie
|
Witam sie z wami i zaraz bede nadrabiac co tam napisalyscie od wczoraj. Dzisiaj mam cale 2 godziny na czytanie..wypilam glukoze i leze sobie wygodnie na lozeczku.
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | |||
przyczajony tygrys
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję rozpoczętych tygodni dziewczyny!
![]() |
#2632 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdyby nie mąż i rodzina to bym głodna chodziła, a i tak schułam w 5dni 2kg wtedy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dają Ci jakieś leki? Długo Cię będą trzymać? Cytat:
Eee to u Ciebie full wypas, jak od razu na łóżko kładą ![]() ![]() Miałaś już w ogóle wizytę z lekarzem w szpitalu czy to w przyszłym tygodniu dopiero? Dzień dobry. Mała znów dziś tatę do pracy kopami budziła ![]() Dziewczyny trzymajcie teraz kciuki mocniej jeszcze ![]()
![]() |
#2633 |
Rozeznanie
|
malinka9191 jest szansa, ze wyjdę w poniedziałek. Mam nadzieje, ze tak będzie bo córeczka bardzo płacze za mną.
Co do glukozy. Robią mi w szpitalu bo miałam iść zrobić gdzieś, ale jestem tutaj wiec robią tu. Tylko, ze oni maja jakieś dziwne normy. Mówią ze jak wyjdzie dobrze na czczo to nie obciążają glukoza już. Dziwne to, boje się ze potem moja giń mi każe jeszcze raz na to gdzieś iść. Narazie pobrali mi na czczo i teraz czekam na wynik. Jak będzie coś nie tak to wtedy obciążenie glukoza.
#2634 |
Zadomowienie
|
ahoj :p
mi sie dzis tez pieldoly snily , tz wlasnie wyszedl dalej jezdzic za naprawianiem auta ale moze do wieczora juz to ogarniemy i bedzie spokoj na jakis czas. moze znajomi przyjda wieczorem do nas obejzec mecz wisly, ale niechce mi sie strasznie sprzatac bo od wczoraj bym tylko spala my na andrzejki to chyba nigdzie niedziemy,za tydzien chyba na listy do m w niedziele a w sobote chlopaki chcieli ogladac derby i walke mammeda wiec nikt nic nie mowil o zadnej imprezie i dobrze bo niemam sily na sylwestra znajomi chcieli albo gdzies jechac (góry)albo na bal do remizy u mnie obie opcje odpadaja dopiero (albo az) 6 miesiac a ja juz sie boje o brzuch ide ulica to mam wrazenie ze wsyzscy przechodnie chca na mnie wlezc , w busie autobusie czy gdzies ciagle obrywam torebkami lokciami itd nawet do lumpa nie chodze na otwarcie bo niechce oberwac koszykiem a siedziec w sylwestra co ani sie nie napije ani niezatancze bo niedosc ze bym musiala mojego pilnowac zeby mna zabardzo nie cioral to jeszcze uwazac na innych takze powiedzielismy znajomym ze na domowke sie jak najbardziej piszemy moze byc nawet u nas , a jesl ichca isc gdzie indziej to niech na nas nie patrza tylko sie bawia ze odbijemy se za rok ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fjolek Czas edycji: 2015-11-20 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
To nie dziwne normy tylko w ogole nie robia Ci krzywej. Tylko zwykle badanie glukozy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziwnie z tą glukozą, bo przecież na czczo może być wynik w normie, a po glukozie już podskoczyć i nie chciec spaść ![]() Ja jestem ciekawa co z na ten mój wynik gin powie ![]()
![]() |
#2637 |
Zadomowienie
|
Kiwi gratuluje dziewuszki
![]() Co do jajka to tez jestem ciekawa bo na razie spotkalam sie tylko z opinia ze musi byc calkowicie usmazone/ugotowane ze wzgledu na salmonelle. W zasadzie tak czy siak nawet jak dwie osoby powiedza ze mozna a 5 ze nie to nie zjem. Taka juz jestem. Wole nie ryzykowac bo i po co. Chociaz mam nieraz ochote zjesc jajeczko na miekko..zwlaszcza jak moj sobie w niedziele przyrzadza i wcina ze smakiem. Malinka, u mnie podobnie jak u ciebie glukoza o smaku cytrynowym prosto z lodowki. Nie bylo zle. Tyle ze pozwolila mi sie napic tylko malego lyczka wody po i wiecej nie moge. Co do wypasu to potwierdzam..fajnie sobie polezec a nie siedziec na tych twardych krzeslach w poczekalni. W moim lab generalnie caly personel jest przemily i mozna tu przychodzic z usmiechem ![]() A sny...zawsze mialam porabane..ale teraz to juz przechodze sama siebie ..2 dni temu snilo mi sie ze mielismy wypadek z moim mezem. Uderzylismy w inny samochod..Nic sie nikomu nie stalo. Czekalismy na policje, widzielismy juz jak nadjezdzala i okazalo sie ze nie jada do nas..tylko do stada owiec ktore przechodzilo obok..A wiecie po co? Bo owce byly pijane..zaczeli kazda badac alkomatem i wypisywac mandaty! Zastanawiam sie juz na stanem swojego mozgu czy aby mi sie tam cos nie przestawilo ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- A wizyte z lekarzem Malinka mam w srode. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Zadomowienie
|
Hej Kobietki!
Ja dziś wyjątkowo wcześnie na nogach ![]() ![]() Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka! Wracajcie jak najszybciej do formy ![]() Malinka ![]() Biorę się za obiad bo potem czas się troszkę pouczyć, na 16 mam zajęcia i siedzę do 21 dzisiaj ![]()
#2639 |
Zakorzenienie
|
Ja jade do biedronki po ser cammbert i beda dzis z niego kotleciki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Odkąd wyjechał, to mała prawie w ogóle nie daje mi spokoju. Co chwilę kopie. Udało mi się nawet filmik nagrać. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.