![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Zaraz Ci wrzucę fotkę mojego kupionego w Sephorze.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słoń sephorowy, bo się bałam go kupić w sieciuni, przez te nieszczęsne nóżki i trąbę ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sniło mi się, że chodziłam z Karkki po jakimś centrum handlowym i pokazywała mi w jednym salonie swoja upatrzoną suknię ślubną od jakiegoś drogiego projektanta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() szkoda, że mi taki styl nie pasuje za bardzo (tzn. męskie koszule i krawaty brzydko mi się na cycu układają ![]() ![]() Cytat:
![]() Boje się tylko, że kazałaby mi się ograniczyć do jednego stylu, a ja lubię tak hop-siup raz to raz tamto, na co mam ochote ![]() a to jak się trzeba przygotowac? Zanieśc swoje ciuchy czy fotki ulubionych itp?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-20 o 08:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Lubię je oczywiście i nie czuję potrzeby znajdowania "obiektywnie lepszej wersji siebie" ale z drugiej strony chciałabym żeby ktoś obcykany doradził mi co ulepszyć - np. wymyślił jakąś szałową szminkę, inny odcień rudego, sposób malowania albo krój ubrań. Ale cykor jestem ![]() I naprawdę całkowicie za darmo? Nie trzeba chociaż kupić czegoś polecanego? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
niecnotliwa dziewica
|
Przyznam, ze mnie osobiście na myśl, ze ktoś miałby ze mną łazić po sklepach i "doradzać" w wyborze czegokolwiek - a już zwłaszcza perfum, cierpnie skóra wszędzie
![]()
#1296 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że sami często nie widzimy jakiejś dupereli, która nas szpeci czy coś w tym guście - np. ja nie wiedzieć czemu przez długie lata nosiłam przyklep na głowie i za cienkie brwi. Ciekawe co teraz ![]() EDIT: bo odpisałam bez związku - tak samo ciekawam jak ktoś inny, obcykany w temacie, widzi moje ciuchy i zapachy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Podkreślam - dla mnie osobiście zakupy ze stylistką byłyby koszmarem. Mnie po prostu mało obchodzi, co ktoś sądzi na mój temat. Co do brwi - też mam za cienkie, zwłaszcza w stosunku do panującej mody. I co z tego? Raz próbowałam zapuścić i raz pozwoliłam sobie je namalować zgodnie z aktualnymi trendami. I wyglądałam i czułam się jak Wiedźma z Podgórza. A już, przepraszam, dobieranie zapachu do mojej rzekomej osobowości, stylu czy czego tam jeszcze ![]()
![]() |
#1298 | |||||||
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O rany , tylko tydzień ??? no to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
2.wisi , ale nic nie da , bo po przeanalizowaniu wyszło , że na bank podrzuciła go baba , która go rzekomo znalazła . Dobrze , że u nas , a nie zostawiła w śmietniku czy na ulicy . Co nie zmienia faktu że ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.moim zdaniem obagi się mieszczą w konwencji - taki właśnie wulkaniczny i stalowy , bo kolorowe faktycznie nie . I gratuluję podjęcia decyzji ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to drugie to na pewno , czytanie i zapamientywanie ortografii to sztuka trudna i bezużyteczna oraz niepotrzebna jak widać ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Dzięki bardzo , widać wszystkie szczegoły
![]()
#1300 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama bym chciała, tak jak piszesz, zobaczyć siebie, czyimś, profesjonalnym okiem. Spróbować, a nóż widelec jakiś eksperyment. Oczywiście, ja bym się nie ujawniała co lubię co nie (tzn w czymś przyjść trzeba, to juz trochę sekretu zdradzone) Mnie by zależało na takim "świeżym spojrzeniu, niesugerowanym żadnym info, czy dobrze robię to co robię, co mogę jeszcze ewentualnie o czym nie wiem. Tyle. Coś mi jednak mówi, że niewiele byłoby zmian ![]() Cytat:
![]() Jedynym moim kłopotem wizualnym jest kolor włosów. Nie znoszę tego blondu. Nie pasuje mi, odcina się. Z kolei szara natura robi ze mnie agonalną fazę nowotworu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-20 o 10:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() z ubezpieczeniem to jest tak ze sie płaci i się liczy żeby sie jak najdłużej nie przydało ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakieś mam mieszane uczucia co do tego czy bym chciała takich porad czy nie... z jednej strony podziwiam osoby które maja konkretny "styl" i czują sie z tym pewnie i dobrze wyglądają, ale z drugiej jakoś lubię to że wrzucam na siebie cokolwiek, co akurat pasuje mi do nastroju/okoliczności ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. tu akurat mogę przewidzieć co by mi zaproponowano - włosy do ramion, ciemny brąz, sukienki obcisłe w talii, paletę kolorów dla stonowanego lata, obcasy, delikatne perfumy, bla bla. 3. ja też, i jeszcze fryzury. Cytat:
2. jakoś bez sensu to brzmi, nie ![]() Myślę czy zrezygnować po porodzie. Chyba tak. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |||
Zakorzenienie
|
Myślę sobie - Klaudia rzyca mi łacińską maksymę, ale jak zajrzałam do googla, to się wyjaśniło
![]() To jednak nie dla mnie - metalowe muszki, rozumiecie. Ale jakby z metalu była mucha odrobiona jak żywa, to bym nosiła ![]() Cytat:
A teraz miałam w aparacie zdjęcia, koncepcję i pokazalam się w ulubionym ciuchu NIC nie trzeba - pełna dowolność. A kobita jest bardzo sympatyczna, na dodatek w obejściu ma jakąś taką... nie wiem, jak to nazwać... ujmującą nieśmiałość - jest bardzo taktowna Ja Wam powiem - jeśli porady stylisty są za darmo, to czemu nie? Prosta sprawa. Cytat:
Cytat:
Na razie zarąbałam W. torbę, którą mu sama kupiłam - typu tornister, ale noszony na ramieniu, z bardzo grubej szorstkowanej skóry w kolorze czekolady Rejcz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1306 | |
Nindżopesz
|
Ja też
![]() Mam kilka miesięcy na namyślanie się a póki co popodglądam takie modelki na necie ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() W Tarasach było to spotkanie, tak? Czy w tej drugiej galerii (zapomniałam jakiej). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
IMO może trochę "jeździeckie" ? http://www.zeberka.pl/art/elegancja-...mo-dutti-31385 Stylistka nie podpowiedziała? Sama jestem ciekawa, w sumie trudna kwestia. Pewnie też "bagażówki" ja je tak nazywam, ale nie lubię ![]() A zwykła klasyczna duża szoperka, tylko w "stylu" ? https://wizaz.pl/szafa/wieszak,41816...-massimo-dutti Na 2 pierwsze poniższe typy sama mam chrapkę od dawna. 3 nie dla mnie, ale pasuje do stylu. Jest i szopper ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-20 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | ||||
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1309 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.hm , w wersji oryginalnej to do takiego ubioru nie nosi się w ogóle żadnej torby ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli jesteś nie do konca zadowolona, to idź. Taka babka pomaga wpójść na skróty i wg mnie zaoszczędzić kupę kasy. doradzi też second handy. Ma poczucie humoru i nie jest kimś, kto cokolwiek narzuci - raczej rozmawia. Wiesz, Red, problem ze stylem może Ci się zacząć za wieeele lat - ze względu na wiek, który sierocość pogłębi. ![]() ![]() Spotkanie trwa 45 min - 1h. W Złotych. Cytat:
Bagażówki? Jakie to? Ja bym chętnie poszła w takie inspirowane np kufrem lekarskim czy czymś A jak shopper, to o bag ![]() Jeżdzieckie bardzo w dechę Ale co nosiła kobieta z lat 30stych, jeśli to była duża torba? Na codzień - powiedzmy malarka idąca w plener ![]()
![]() |
#1311 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
2. pachołka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ju, gratuluję ![]() Ja bym sobie poszła do takiej stylistki.....bardzo chętnie. Z ciekawości choćby. Szafa pełna ciuchów, a nie mam się w co ubrać i śmigam albo w moich workach w ulubionych kolorach, albo w dżinsach ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Ju, a torbiszcza od Dzikiego Józka? Gruba skora, jakościowo super, prostota i minimalizm, mam chabrową i kocham. https://www.google.pl/search?q=dziki...w=1440&bih=809 http://www.dzikijozef.pl/#gallery Na wiosnę planuję jeszcze malinową sobie zasponsorować.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
zajrzałam na stronę Szałasów, a tam stylistka dostępna w tygodniu tylko o 15 lub 16.45 (jak jeszcze w pracy siedzę), a soboty zajęte do końca roku
To juz se skorzystałam... ![]()
#1314 | |||
Zakorzenienie
|
A choćby moje, chodziło o typ urody, wcześniej sobie krytykowałyśmy w ramach ploteczek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://e.snobka.pl/sn16/50eedf66001115c34a6cc589 ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() No i genialne do tego stylu ![]() Gdzie go można obmacać stacjonarnie? ![]() ![]() Bo jednak płaszcza nie kupuję - bo nie ma nic wartego grzechu dla mnie i na mnie, murszę wykończyć zatem ten, który mam zimowy od lat. Niestety beż nakrapiany brązem, melażn taki, z okropnym kołnierzykiem woźnej ![]() ![]() Płaszcz kupiony ponad 10 lat temu, więc nie nosi znamion mojego stylu, ale jest ciepły i nie zniszczony. No i jest. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-20 o 12:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1316 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() I Mia Farrow ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-20 o 12:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
Jak się raz udało, to teraz pójdzie. Choć... ja bym czasem chciała umieć nie być silna. Ale to chyba nie do zrobienia u mnie. ![]() Cytat:
Noż kurde. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
http://www.sabbathofsenses.com/2012/...labe-doli.html To się zapisz na styczeń. Jest koniec listopada - to raptem miesiąc z hakiem.
![]() |
#1320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To nie tylko ja ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak poważnie to pewnie jest bardziej podobny do mamy niż do taty ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.