|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
"...i już był w ogródku już witał si z gąską..."czyli gadmarka nadrobiła duuuuuże zalgłości, dobrnęła do 59 srt. i szlag trafił całe jj na biżąco, gdyż:
a) niczkczemni, bez uprzedznia zabrali jej neostradę oraz b) wylądowała w szpitalu na obsrwacji ale wszystko juz ok ![]() no i znów mam meeeega zalgłości ![]() moze przez wkend wykazcie mniejszą aktywność wątkową to i uda mi si przczytać to ii owo ![]() zatm ponownie: WITAJCIE KOCHANIEŃKIE
|
|
#2792 | ||
|
Zakorzenienie
|
o tym samym dzis myslalam
![]() ojej dziekuje E dobrej zabawy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Iwonko odpoczywaj , zasluzylas Oreganko milego grillowania szkoda ze sie sezon konczy ![]() a ja wrocilam ze spacerku, zimmmno sie robi wieczorami! zaraz uciekam do kina pocdziwiac poskiego matta damona |
||
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki żeby teraz już było wszystko ze wszystkim w porządku!!! ![]() Zmykam |
|
|
|
|
#2794 |
|
Rzabbocop
|
Gadmarka
Bez takich numerów mi tu proszę ![]() Ivus deprecha mnie męczy a ostatnie dni to juz dno było W temacie autkowym dzisiaj oglądaliśmy autko dla nas, Helenie się podobało ale nie spełnia moich oczekiwań ![]() chciałam wkleić fotki ale komp mi się zwiesił i musiałam zrestarcić. Może później się uda |
|
|
|
#2795 |
|
sophisticated
|
po pierwsze: skręca mnie ciekawość jakie są poglądy Pinga
![]() po drugie: navi tata mógłby się od Ciebie uczyć jak się zachowywać w skomplikowanych emocjonalnie sytuacjach ![]() po trzecie: Gadmarko wiesz, na paluszkach, powolutku ze wszystkim, bo jajko nosisz ![]() po czwarte: Pinguś wracaj z tej imprezy i pokazuj no i teraz czekam na fotki Rzabby, będą bose stópki? |
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Brewka-Ty też na stópki?
![]() no w końcu jesteś Gadmarko! nie nadrabiaj tylko pisz co się działo? całe szczęście,że wszystko oki Rzabbko- ![]() a w ogóle to upiekłabym jakiś placek ze śliwkami uwielbiam zapach pieczonych śliwek/powideł niestety muszę poczekać aż małż zacznie normalnie jeść... |
|
|
|
#2797 |
|
Rzabbocop
|
Nie będzie o bosych stópek
autko miało być |
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbciu
![]() Już z nowego kompka. Ide go dalej ustawiać. Bo to jeszcze kilka godzinek może zająć. Ze ściąganiem i instalowaniem Linuxa włącznie.
|
#2799 |
|
Rzabbocop
|
Maglisko ja linuxa dobrze wspominam
|
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
RZabblulek, a z której dystrybucji korzystałaś?
Bo ja sie do mandrivy przymierzam. Podobno dla windowsowców najbardziej przyjazna. W simsy nie gram, bo nie mam czasu, wolę z wami siedziec na wątku.
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Gadmarko
I uważaj na siebie i dzidzię ![]() Też bym sobie Pinga pooglądała I też ciekawa jestem zdania ![]() Maglisko, suuuuuuper ![]() Annuś, zapach śliwek
|
#2802 |
|
Rzabbocop
|
Maglisko mandrake red hat ale to dawno było, jeszcze w PL a w simsy tez już dawno nie grałam
![]() ledwo wyrabiam z własnym życiem a co dopiero jeszcze z wirtualnym
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki wrocilam z filmu. ale faceci tam grają ![]() i podrzutek dzwonil nawijał 32 minuty...a ja mowilam 'mhm', 'no', 'oo serio?' , 'fajnie'
|
|
|
|
|
#2804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubię szarości za oknem, bo mi wtedy szaro w środku. Wolę snieg, mróz, bo to zazwyczaj słońce oznacza pomijam kwestie tego, że cały rok wiernie czekam na lato ![]() Autka chętnie pooglądam. Choć do zakupów to się średnio nadaję Ale rodzice zwalili to na mnie tylko kwotę podali do jakiej i żeby był nowy. Ma być dla nich, ale wiem, że będzie dla mnie. A ja lubię mojego wiernego ukochanego poloneza można się śmiać zwie się: porszak i bardzo się lubimy właściwie to nie wiem, czy to nie jest miłość ![]() Cytat:
Fajnie Ci Zazdraszaczam Maglisko świetne są takie nowinki techniczne ![]() Mój też za czas jakiś będzie potrzebował nowego wsparcia na razie w tym roku byłam zmuszona zmienić monitor, bo mi nagle siadł.A w ogóle Maglisko mój podrzutek ma zblizone, żeby nie powiedzieć pokrewne nazwisko do Twojego A ja Windowsowa dziewczyna jestem. Mój podrzutek chwali liska. Oj ja kiedyś tez grałam w Simsy a poza tym byłam fanką gier strategicznych alez bym sobie pograła, ale teraz to ani czasu ani to już nie na mojego kompiaczka starszego. Cytat:
![]() No widzisz, jak się chłopak stęsknił
|
|||
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
teraz dzwonił znowu złozyc mi zyczenia rocznicowe
a wlasciwie to rocznica za miesiac.na ultimatum bourne. suuuper! film akcji smieszny, inteligentny, z fajnymi ciachami ![]() zyc nie umierac
|
|
|
|
#2807 |
|
Rzabbocop
|
Ksiązki owszem swego czasu jak wychodziły to czytałam wszystkie ale do filmów jakos się zniechęciłam bo jakiś wymoczek grał Bourne'a
Ivuś u nas pogoda piękna - ciepło i słonecznie, więc to nie to Miśka sie budzi więc dobranoc |
|
|
|
#2808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam w kinie na pierwszej części. Niestety ciach tam moich nie ma ![]() Cytat:
hehehe wszystko, jak widac sprawa gustu ![]() Rzabciu no to nie wiem, ale Kolorowych EDIT: Brewko - czemu Charlie z Hotelu Babylon nie jest już z tą Jackie? tą dziewczyną w typie gejszy Bo nie mogę skumać. tego faktu. Bo jak go postrzelili to byli parą i mieli rocznicę w hotelu, a w następnym odcinku już nie byli razem. Hehehe, niom ![]() Idę spać Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2007-09-23 o 02:14 Powód: Dopisek |
||
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbka głowa do góry
![]() Cześć GAdmarka wpadaj regularnie i uważaj na siebie ![]() Iwona milego oglądania, zazdroszczę, ja uwielbiam takie targi a mój mąż jeszcze bardziej cześć ANN co Ty tu robisz po nocy?ja piekłam szarlotkę jeszcze ciepla moze chcesz kawałek zamiast tego ze sliwkami?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
cze Pingi
![]() nie ma jak wstać w niedzielę skoro świt mała z wrażenia aż czkawki dostała ![]() przebudziłam się i nie mogę usnąć,bo małż tak piłuje,że można odlecieć ![]() dzięki za szarlotkę Ty ją teraz piekłaś???? ![]() bardzo lubię,ale bardziej lubię sam fakt robienia,zapach i wielką niewiadomą czy wyjdzie temu chciałam piecw ogóle jakaś dziwna się zrobiłam w tej ciąży
|
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
no nic napijemy się kawki(vel woda z cytrynką)
i pobuszujemy troszku może jak mnie zmęczy to jeszcze się zdrzemnę ![]() Pingi-myślisz,że powinnam już teraz łykać jakieś żelazo? a w jakiej formie jest najlepiej przyswajalne? wiem,że z tablet to ono też się specjalnie nie przyswaja,ale może do kupy z tą moją "dietą" coś da więcej jak myślisz?I MAM NADZIEJĘ,ŻE WCZORAJSZA FOTKA JUŻ JEST NA MOJEJ SKRZYNCE też lubię targi samochodowe a faceci to mało w majtki się nie posikają ![]() Rzabbko-zdjęcie autka też może być ![]() a ten wymoczek z Bourne'a to Mat Damon czy jakoś tak? bo ja go lubię Maglisko-gratuluję nowego kompika! niech Ci śmiga długie lata ! Iwonko-no bo tak to już w życiu jest
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
ann jak Ci ginekolog nie zalecił tabletek to nic nie bierz
Zelazo to nie witamina C ![]() teraz ją piekłam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra
![]() teraz? ![]() jakaś szczególna okazja? bo o ładowanko to Cię nie podejrzewam ![]() a jaką piekłaś? |
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
dla teściowej za jajka
![]() zwykła szarlotka z tego przepisu co Oreganka wklejała jako sernik
|
|
|
#2815 | |
|
sophisticated
|
cześć
![]() a ja znowu zakalec maślankowy ze śliwkami upiekłam na szczęście tylko centralnie, więc coś tam się da odkroić ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
a ja widziałam wszystkie odcinki i też nie wiem czemu się rozstali
|
|
|
#2817 |
|
sophisticated
|
aaa no to musieli to jakoś bardzo subtelnie zrobić, że nikt nie zauważył
![]() EDIT Pingi ja mam pustą skrzynkę mailową
|
|
|
|
#2818 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Slicznotki
Nie moznz na chwile oka z was spuscic bo zaraz jakies foty lataja i oczywiscie czlowiek missnol ![]() Ja tez ![]() Pingwinku daj w ramach "podbudowy" (czy jak tam) - jak bedziemy w chwilach zwatpienia to zawsze bedzie mozna popatrec i sobie powiedziec "Pingwinek moze to ja tez" Aniu jak ja bym tak w ciazy wygladala to bym mogla nosic ja tak dlugo jak slonica. . Wygladasz przeslicnie ![]() Maglisa gratulacjr z powodu nowego compa - a dlaczego Linux - wyroslas z Windows ![]() Beatka juz pojeczhala to za puzno na zyczenia - ale i tak szerokiej drogi Navi troche rozumiem zone twojego ojca - tzn ze jest zazdrosna o ta "druga" - ja tez jak Filip nadskakuje jakiejs dziewczynie za bardzo to czuje sie troche "rzucona" - ale to szyblko mija. Wiecej nie pamietam - a wime ze mialam jeszcze cos napisac ![]() Rzabbko - mam nadzieje ze ten stan szybko minie - ja tez coraz czesciej widze swoja przyszlosc czarnawo i co najgorsze ze nie bardzo wiem jak z tego wyjde
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja tylko na chwilkę ![]() Ja też ![]() Od rana mnie gowa boli - zawsze tak mam, jak zapomnę w sypialni skręcić grzejnik Zmykam myć głowę - pierwszy raz od wizyty u frycka
|
#2820 |
|
Rzabbocop
|
Też musze umyć głowę
wczoraj nie miałam już siłya dzisiaj gości mamy sajgon w chacie taki, ze nie ma gddzie przejść ![]() pracowity dzien się zapowiada |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

wiesz, na paluszkach, powolutku ze wszystkim, bo jajko nosisz