|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIII
[QUOTE=maarthusia;53549948]Witam się weekendowo
Wróciłam ze stacjo S. jestem w szoku, trafiłam na przemiłą panią i dostałam mnóstwo próbek nawet pan ochroniarz był sympatyczny ![]() Oczywiście Hermesa nie było, więc wzięłam dla Tż zestaw Guerlain Homme Ideal Cologne Sobie kupiłam Bonbon w zestawie i zestaw Estee Daywear Starter ![]() Ponieważ jest promocja 3 za 2 to razem z panią skomponowałyśmy 2 męskie zestawy pielęgnacyjne (pod choinkę) i tym sposobem mam prezenty dla rodzinki z głowy ![]() Dostałam kosmetyczkę z miniaturami Estee ):krem Resilience Lift na dzień i na noc po 7 ml, ANR 7ml, tusz Sumptuous Extreme i próbka szminki Envy w koszmarnym odcieniu czerwieni (na kartoniku); próbki damskie: Angel TM, Versace Yellow Diamond Intense, 2 x Dahlia Divin (w saszetce ![]() ![]() próbki męskie: Guerlain Homme Ideal, Boss The Scent, Givenchy Gentlemen Only 2szt. (w saszetce Wzięłam też tą torbę srebrną za 9zł lubię takie wielorazówki, na zimę będzie super ![]() Chciałam zrobić zdjęcie, ale aparat się rozładował I dobra wiadomość jest taka, że mają u mnie pielęgnację Chanel zestawu 3 mini ser niestety nie mieli Zakupy świetne i próbek tez nie poszczedzili. I takim oto sposobem Nasza Maarthusia ma już prezenty na święta. A ja się z tym do gwiazdki będę bujać na pewno Az mi się tez zachciało pójść do sklepu.
|
|
|
|
#602 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIII
Cytat:
Makijaż się na niej dłużej trzyma, no dla mnie ekstra sprawa. Maarthusia, świetne zdobycze. Dałaś czadu ![]() To co z boxem kupisz skoro wszystko już masz ? ![]() Witam się jako słomiana wdowa. Chłop mi z kraju na koniec świata wylata i to aż na tydzień
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=katerineczka;535508 61]
Cytat:
). On żadnych ubrań już nie chce, kupiłam mu kiedyś skórzany pasek, skórzany portfel, dołożyłąm do zegarka Nie wspominając o zapachach, ma chyba z 8 (trochę mu daleko do moich zbiorów, ja mam 30 ) i uważa, że to już za dużo. Do pielęgnacji nie ma sensu mu nic kupować, bo poużywa chwilę, a później rzuci w kąt i tym sposobem, ja nie wiem co mu kupić. On ma łatwiej, ja się cieszę z każdej kolejnej perfumy (a dostałam od niego tylko 3 ), z każdego ubrania, kosmetyku czy biżuterii. No ze mną nie ma żadnych problemów
|
|
|
|
|
#604 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
i od razu gratuluję zakupu odkamieniacza Diora czekam na recenzję
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
super zakupy walka o golda jednak trwa fajne próbki dostałaś
|
|
|
|
|
#606 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
mówiłam że nowe modern muse są cudne ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
po dwóch użyciach nie wiem co o niej myślec nie podrażniła mnie ani nic, bardzo ładnie pachnie (mi pachnie pomarańczami ale czy mi coś rozjaśniła? właściwie to ja poza piegami nie miałam nic do rozjaśniania i wydaje mi się że widać je mniej ale może to moje subiektywne odczucie i sobie wmawiam generalnie skłoniłabym się do zakupu gdyby była w promocji bez promocji chyba nie |
||
|
|
|
#607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też zestawów z Hermesem brak ![]() Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5355093 9]A ja ją bardzo lubię. Używam już drugiego słoiczka. U mnie bardzo fajnie wygładza, rozświetla, nadaje twarzy taki świeży, dziewczęscy 'glow' Makijaż się na niej dłużej trzyma, no dla mnie ekstra sprawa. Maarthusia, świetne zdobycze. Dałaś czadu ![]() To co z boxem kupisz skoro wszystko już masz ? ![]() Witam się jako słomiana wdowa. Chłop mi z kraju na koniec świata wylata i to aż na tydzień [/QUOTE]O zapomniałam tego określenia słomiana wdowa, mnie raz mąż na 5 tygodni opuścił. Tydzień jest całkiem spoko człowiek zdąży zatęsknić, a nie ciągnie się tak strasznie |
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#611 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
za to zielona mnie bardzo piecze. jakby ta pomarańczowa była w zestawie z białą to bym kupiła samej chyba nie hehe
|
|
|
|
|
#612 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przynajmniej będzie spokój, bo mnie ostatnio wkurza Mnie też zielona piecze jak gupia, ale nie podrażnia - w trakcie używania jest nieprzyjemnie. |
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia poszalała
czekam na fotki ![]() |
|
|
|
#614 | ||
|
Moderator forum
|
Cytat:
![]() Cytat:
za YR średniawo przepadam, ale muszę gdzieś kupić prezenty pod choinkę |
||
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I przy okazji wzięłam sobie szampon właśnie i peeling pomarańcza z cynamonem, bom ciekawa zapachu |
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5355247 9]Nie no, jestem przyzywczajona, bo co rusz wyjeżdża mniej więcej na tak długo.
Przynajmniej będzie spokój, bo mnie ostatnio wkurza Mnie też zielona piecze jak gupia, ale nie podrażnia - w trakcie używania jest nieprzyjemnie.[/QUOTE] Skąd ja to znam ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
chociaż wg mnie te maski nie są warte tych pieniędzy
|
|
|
|
|
#619 | |
|
Moderator forum
|
Cytat:
![]() Ale coś w D ich bardzo mało, może dołożą jutro. |
|
|
|
|
#620 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
czarna nie podrażnia zielona strasznie co cera to inaczej reaguje ![]() :brzyda l:oo nie wiedziałam o tej promocji ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
ooo tak próbki w S jak zwykle beznadziejne, ale te w D od dwóch tygodni to zupełna porażka nie pamiętam kiedy była w D taka posucha próbkowa jak jest ostatnimi czasy |
||
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#622 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
) ![]()
|
||
|
|
|
#623 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=katerineczka;535508 61]
Cytat:
zasłużone brawo Martusia.. fajnie że jakąs sensowną osobę trafiłaś.Ja mam zgryz bo dla TZa wzięłam Fahreinheita a tu się okazuje że on ma inne pragnienie. Nie wiem jak to rozwiązać bo czas odsyłki minął kasa zablokowana. Może chce któraś zafoliowanego Diora z paragonem za odpowiednio mniejszą kasę, albo na coś damskiego co na prezent bym ewent siostrze dała? lub sobie W sumie powinnam się cieszyć że ma taki świetny gust ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- przede wszystkim u nas nierealne, bo nie ma HERBORISTA ANI COLLISTARA w S. ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- no ja własnie tak znalazłam podgęstniałe tuszyki, jako alergik mówie im papa i kierunek kosz
|
|
#625 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Rapsodia;53553194][QUOTE=katerineczka;535508 61]
zasłużone brawo Martusia.. fajnie że jakąs sensowną osobę trafiłaś.Ja mam zgryz bo dla TZa wzięłam Fahreinheita a tu się okazuje że on ma inne pragnienie. Nie wiem jak to rozwiązać bo czas odsyłki minął kasa zablokowana. Może chce któraś zafoliowanego Diora z paragonem za odpowiednio mniejszą kasę, albo na coś damskiego co na prezent bym ewent siostrze dała? lub sobie przede wszystkim u nas nierealne, bo nie ma HERBORISTA ANI COLLISTARA w S. ![]() Jeszcze latem był Herborist w S bo kupowałam ![]() Rozważam zakup Fahreinheita dla Tża w razie czego wyślij mi priv co cie interesuje, to popatrze tylko w domu będą dopiero we wtorek bo teraz jestem na wyjeździe |
|
|
|
#627 | ||
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#628 | |
|
|
Cytat:
Ja zawsze kupuję prezenty z dużym wyprzedzeniem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5355093 9]A ja ją bardzo lubię. Używam już drugiego słoiczka. U mnie bardzo fajnie wygładza, rozświetla, nadaje twarzy taki świeży, dziewczęscy 'glow' Makijaż się na niej dłużej trzyma, no dla mnie ekstra sprawa. Maarthusia, świetne zdobycze. Dałaś czadu ![]() To co z boxem kupisz skoro wszystko już masz ? ![]() Witam się jako słomiana wdowa. Chłop mi z kraju na koniec świata wylata i to aż na tydzień [/QUOTE] spoko, jeszcze mam dłuuuugą listę zakupową do S. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- ![]() Oj, walka o golda trwa to moje noworoczne postanowienie ![]() zdobyć złotą kartę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Zapach supcio |
|
|
|
|
#629 | ||
|
|
Cytat:
musze tam częściej zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- ![]() Zdjęć nie zrobię, bo próbki porozdawałam mamie i Tż, a zestawy są zapakowane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Może zostaw tego Farenheita na prezent z okazji innej okazji
|
||
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

jestem w szoku, trafiłam na przemiłą panią i dostałam mnóstwo próbek 

Makijaż się na niej dłużej trzyma, no dla mnie ekstra sprawa. 
), z każdego ubrania, kosmetyku czy biżuterii. No ze mną nie ma żadnych problemów
po dwóch użyciach nie wiem co o niej myślec
. Mi prędzej coś wyrośnie między nogami niż u nas taki box dadzą.

ala: