Mamusie styczniowe 2016, cz. VI - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-23, 00:25   #3901
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI

Ja przez to siku nie pije już nic po 22... wtedy jakoś idzie pospać...

Seks? Co to był seks?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 00:29   #3902
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Seks? Co to był seks?
Dokładnie o to samo pytam, piszą tu dziewczyny o czymś takim i nie wiem o co chodzi.

To co Dotka piszesz o "przekąsce" jest straszne.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 00:37   #3903
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Niepozorna, 6?! :O mi raz sie zdarzylo 2razy w ciagu calej nocy....

Wyslane z Lumia920.

6... Zawsze zanim usnę to latam do łazienki jak szalona.

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 00:44   #3904
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
6... Zawsze zanim usnę to latam do łazienki jak szalona.

Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 00:59   #3905
kinga1701
Zakorzenienie

Dla tych co lubią sówki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1448236724235.jpg (48,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1448236741778.jpg (39,4 KB, 13 załadowań)
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 01:00   #3906
niepozorna
Zakorzenienie

Casaa

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Dla tych co lubią sówki

Czarnula będzie zachwycona Urocze są

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-11-23, 01:00   #3907
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Dobrze ze chociaz w weekend mozna Was nadrobic

A maz przy porodzie jest niezastapiony ja polecam jak najbardziej!

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Tak mnie bola z tylu plecy od kilku dni ze nie daje rady... ale tylko po prawej stronie, na dole... ledwo chodze czasem a jak nastapne na prawa noge to jest strasznie, nie wiem co to :/
Pocieszam sie ze jeszcze troche

O matko tak jak ja,tyle ze mnie z lewej boli. Już ledwo moge Chodzić.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ale to chyba wszędzie tak jest, bo ja w tej książce 'po prostu piersią' też widzę lekko fanatyczne podejście, no ale ja wyciągam z tego to, co uważam.

Chciałabym KP, ale nie mam obsesji na tym punkcie, że tylko KP i nic innego.

No i na pewno nie chcę karmić bardzo długo, bo mnie np. karmienie np. do 3-5 roku życia dziecka, nieco obrzydza

taka sama mam opinie.
Ja bede karmic max do pol roku.

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ja przez to siku nie pije już nic po 22... wtedy jakoś idzie pospać...

Seks? Co to był seks?
Moglabym podobnie zapytać...maz juz po prostu nie reaguje na mnie,niezaleznie od tego co robie-zero reakcji jego ciała. Mam ochote krzyczec z rozpaczy,bo wczesniej bylo cudownie.

Dotka-piona za zgage. Wczoraj plakalam kwadrans bo skonczyl sie gaviskon a wszystkie pobliskie apteki zamkniete.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 06:41   #3908
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny która to księgarnia internetowa bardzo szybko dostarcza książki, na drugi dzień już chyba były, jaka to księgarnia?
Poza bonito jeszcze aros. Zawsze mam książki na drugi dzień.

Ja chcę męża przy porodzie. On też nie ma nic przeciwko. Ale mąż to chyba i tak tylko przy głowie stoi? No poza przecinaniem pępowiny. Więc chyba nie ma co się bać, że będzie sobie zaglądał

mojakaren super, że dotarliście już
Jerzyczka szumisie są ładne na żywo Czy szumią ok, to Ci będę mogła powiedzieć jak córa się wypowie w tym temacie Ale generalnie chyba ok, można regulować głośność szumu.

W takim razie też jestem wyrodna, bo planuję kp max do pół roku. Karmienie rocznego dziecka już jest dla mnie takie, no coś nie tak ... (bez urazy dla nikogo). A 'przekąski', o której Dotka wspomniała, to może w ogóle nie skomentuje. I jestem przeciwna panującemu wszędzie teraz terrorowi laktacyjnemu i fanatycznemu podejściu do tego. Ja spróbuję, jak będzie dobrze, to fajnie, jak się nie uda, no trudno, przecież się nie potne z tego powodu. I jak najbardziej rozumiem też te dziewczyny, które nie chcą w ogóle kp.

Odnośnie ciąży, ja zdawałam sobie sprawę z wielu dolegliwości, ale w teorii. A wiadomo jak jest z teorią. Człowiek dopóki nie przeżyje, nie zdaje sobie sprawy, że to może być AŻ tak uciążliwe, a najbardziej to liczy, że go to ominie jakoś. Tak jak zdawałam sobie sprawę, że czasem ciąża od samego początku może przykuć do łóżka. Na to to już szczególnie liczyłam, że gdzie tam, przecież będę śmigać jak młoda gazela. A rzeczywistość okazała się inna. Seks? Nie mogę się doczekać aż nam gin bana ściągnie!

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

Cytat:
Dla tych co lubią sówki
urocze
Stary 2015-11-23, 06:51   #3909
hariett
Zadomowienie

Hej witam się z rana, jadę na badane krwi i moczu. Później szybko do domu, bo przychodzi pan od grzejników na 9

Co do kp to ja bym chciała do 2r.ż., ale zobaczę jak wyjdzie. Mm chciałabym uniknąć bo dla mnie to dobrze skomponowana, ale jednak chemia, choć jak nie będzie wyjścia to jasne, wybiorę mm. Z tym że po 9 miesiącach wracam na uczelnię, więc obawiam się że to może być koniec mojego kp.

A co do ciąży... Wszystko spoko, ale mnie np. Irytuje to, że podczas ciąży czuję się najbardziej wyobcowana w całym związku. Bo on zmęczony wraca do domu, coś zje czy coś, a później na komputer. I ja to częściowo rozumiem, ale smutno mi strasznie bo nawet zbytnio pogadać nie ma jak, wyraźnie się przes to o siebie oddalamy. Ale nie zwalam winy na ciążę, bardziej na związek... Ciąża za to zaskoczyła mnie mdłościami i wymiotami (!) w autobusie. I czuję się jak inwalida, w dodatku moja wytrzymałość psychiczna spadła baaardzo nisko. Ale to może być też kwestia średniego zadowolenia z rekacji w związku plus hormonów.

hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 07:08   #3910
Casaa
Zakorzenienie

Witam z rana dzis 31tydz zaczynam, czyli 8 mc

Hariett za dobre wyniki

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-11-23, 07:09   #3911
hariett
Zadomowienie

Casaa dzięki oby anemia zaczęła trochę ustępować

Stary 2015-11-23, 07:12   #3912
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Casaa dzięki oby anemia zaczęła trochę ustępować

Musi

Za dzisiejsze wizytujace: Magdusia, Ewcia i Nebula
Stary 2015-11-23, 07:34   #3913
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej śnieg dziś u mnie matko ale jestem zmęczona! Wczorajsza nieprzespana noc, 150 km za kierownicą + 6 h siedzenia na uczelni i jeszcze wieczorem kościół dało mi nieźle popalić najwyraźniej...

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
A macie teraz np.ataki goraca? Bo ja ogolnie jestem zmarzluchem, ale w ciazy mi wyjatkowo goraco. Teraz doszly mi takie fale i uderzenia goraca. Siedze i nagle bach, goraco i slabo mi. Menopauza w ciazy?
Ja mam tak ze cały czas mega mi gorąco.. I kiedy na uczelni wszyscy w kurtkach ja siedzę w samym swetrze.. I ogólnie mega mi ciągle duszno!

Cytat:
Witam z rana dzis 31tydz zaczynam, czyli 8 mc

Moje dziecko od przedwczoraj ma wredne mocne czkawki.. Przez to nie spałam wczoraj bo cała noc miał tak bardzo że się złościl i mnie okladal w środku mega mocno. Na uczelni też ciągle czkawka... Zasnął na chwilę jak wracaliśmy do domu i spał do północy, w nocy coś się tlukl ale mnie nie budził na szczęście i teraz siedzę już w pracy i znowu ma czkawkę.. Czuję jak się przepycha mega go to złości i się wyzywa na matce
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 07:44   #3914
Casaa
Zakorzenienie

Magda

Jak sie czujesz? W pracy rodzinka juz zupelnie zdrowa?

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-11-23, 07:47   #3915
czarnulax
Zakorzenienie

Powodzenia na wizytach
Casa gratulacje

Ja jestem dalej takim samym zmarzluchem jakim byłam
Stary 2015-11-23, 07:48   #3916
candyyfloss
Zadomowienie

Witam się

Jeśli chodzi o ciążę, to ja nie mam większych dolegliwości. Na początku zero wymiotów, trochę mdłości. Dopiero od III trymestru ta cukrzyca ciążowa (ale to do przeżycia), bóle pachwin, trudności z wstawaniem, fizyczne spowolnienie Więc ogólnie nie narzekam.

A co do seksu... w I trymestrze to przeżycia nie do opisania Teraz susza, więc na początku trudniej, ale potem przyjemnie Fakt, brzuch twardnieje, ale szybko to mija.

Jeśli chodzi o KP, to ja się nad tym nie zastanawiałam. Na pewno chcę karmić, ale do kiedy? Nie wiem. Nie będę planować, bo wszystko zweryfikuje rzeczywistość

za wizytujące dziś
candyyfloss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 07:48   #3917
russiandoll
Raczkowanie

Dzień dobry, dziewczyny prosze o kciuki bo walczymy z problemami natury zdrowotnej na szczęście dotycza ona bardziej mnie niz Okruszka ale same wiecie najlepiej ze leki i te sprawy to zawsze dużo stresu w dwupaku. Znikamy na kilka dni, do przeczytania
życzymy wam duzo zdrowia zyczcie nam tego samego
russiandoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 07:51   #3918
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Rowniez trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj oby czekaly na Was same dobre wiesci!
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 07:55   #3919
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Co do ciąży zaskoczył mnie kalafior i totalna senność tak to o większości słyszałam już wcześniej a karmić mam zamiar pół roku może 9 msc zobaczymy
Stary 2015-11-23, 07:56   #3920
niezdara
Rozeznanie

Hej hej, witamy się w 32 tc
Co do karmienia ja bym chciała z pół roku. Mój gin mówił, że wystarczy
Jeśli chodzi o seks w ciąży to czuje się jak słonica więc marzę o tym jak będę lżejsza o te prawie 10 kg w ogóle, do którego tc można? Bo coś pamiętam, że poród moze wywoływać baraszkowanie?

A jak Wam mówiły babeczki na SR o spacerach? Moja polecała wyjście na spacer na drugi dzień po powrocie ze szpitala. Żadnego wietrzenia przy oknie, przygotowywania itp. Moja mama jak się dowie o tym to zawału dostanie, bo przecież kiedyś to by było nie do przyjęcia

Polub mnie https://www.facebook.com/dailybetterblog/
niezdara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 07:56   #3921
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Magda

Jak sie czujesz? W pracy rodzinka juz zupelnie zdrowa?
Tak wszystko wróciło do normy hah

Cytat:
Napisane przez russiandoll Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dziewczyny prosze o kciuki bo walczymy z problemami natury zdrowotnej na szczęście dotycza ona bardziej mnie niz Okruszka ale same wiecie najlepiej ze leki i te sprawy to zawsze dużo stresu w dwupaku. Znikamy na kilka dni, do przeczytania
Stary 2015-11-23, 07:58   #3922
hariett
Zadomowienie

Mamusie styczniowe 2016, cz. VI

Russian trzymam kciuki

Ja już po badaniach, dobrzy ludzie wpuscili mnie bez kolejki. Jadę do domu i tam będę jeść, jeść i jeść Spać bym też poszła, ale przy robotnikach to trochę słabo.

Niezdara u nas na sr jeszcze tego nie było, ale na warsztatach babka z instytutu matki j dziecka mówiła że już następnegi dnia, bo jakby nie patrzec to powrot do domu też jet spacerem jak będę czuć się ok to postaram się wyjść, albo tż puszczę choć na chwilę. No chyba że będzie -15
Teściowa pewnie będzie mieć swoje zdanie, ale w sumie nie mam zamiaru prosić jej o pozwolenie moja mama mówi że ona to nie pamięta jak to było, z resztą ja się urodziłam w środku lata.

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-11-23 o 08:02
Stary 2015-11-23, 07:59   #3923
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

My tam nadal działamy co prawda krócej i mniej intensywnie bo zaraz mnie łapie mega zadyszka i mamy ograniczone pozycje to i tak dajemy jeszcze radę Haha zwłaszcza z moją chcica w ciąży czuje się czasem jak na początku naszego związku niewyzyta emocjonalnie hahaha
Stary 2015-11-23, 08:10   #3924
czarnulax
Zakorzenienie

russiandoll zdrówka
niezdara graty!

Cytat:
Napisane przez niezdara Pokaż wiadomość
A jak Wam mówiły babeczki na SR o spacerach? Moja polecała wyjście na spacer na drugi dzień po powrocie ze szpitala. Żadnego wietrzenia przy oknie, przygotowywania itp. Moja mama jak się dowie o tym to zawału dostanie, bo przecież kiedyś to by było nie do przyjęcia
U nas mówiła, że można od razu, ale dobrze by było tak do -5 i niezbyt wietrznie. Od werandowania się odeszło. I wcale nie musi to być 5 minutowy spacer, no chyba że dziecko stwierdzi inaczej
Stary 2015-11-23, 08:28   #3925
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Ja ze spacerami tak sobie myślę, że może i w pierwszych dniach wystawię na balkon. Wiem, że się nie weranduje, ale na 15-20 min nie będzie mi się chciało na dół całej wyprawy zrobić.

A w czasie ciąży rzeczywiście, są objawy o których się wie i słyszy wszędzie a są takie które totalnie zaskakują. Ja mdłości miałam małe, bardziej awersje do jedzenia, jednego dnia zrobiłam zakupy a następnego nie byłam w stanie nic z tego zjeść. Albo ciągłą temperatura powyżej 37 i z tego powodu ból głowy i suchość w oczach, nosie. Bezsenność. Uczucie a la przeziębienie. Drugi trymestr był spoko - dolegliwości mało, brzuch mały, tylko sikanie - na wakacjach nad morzem zwiedzilam wszystkie kibelki.
No a teraz najgorsze to są twardnienia brzucha - najgorsze, bo najbardziej psychicznie rozwalajace, chociaż już się przyzwyczaiłam trochę. No i zgaga i odbijanie się, ostatnio miałam straszna ochotę na po obiedzie drzemkę, to mogę ją odbyć tylko na siedząco.
No i ten seks, w sumie spodziewałam się że będę miała mega chcicę - wszyscy tak mówili - a tu du.pa, tak se z tym było. A teraz to się normalnie boję. Szkoda mi męża, ale wolę poczekać aż już lokatorka pójdzie spać gdzieś poza moim brzuchem...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 08:36   #3926
iola14
Rozeznanie

Witam się
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
Gratuluję kolejnych tygodni
U mnie śniegu brak

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Dokładnie to chyba najlepsze podejście może się przecież nie udać, nie ma co histeryzować z tego powodu tylko się cieszyć ze wymyślono coś takiego jak mm natomiast powiem szczerze że nie rozumiem jak można z założenia nie chcieć karmić, gdzie wszystkie badania mówią że to najlepszy pokarm dla dziecka
Znam kobietę dla której już sam fakt bycia w ciąży był obrzydliwy o karmieniu piersią nawet nie mówię. Ma przez to tylko córkę i całe życie unika ciężarnych także różne są przypadki

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
A macie teraz np.ataki goraca? Bo ja ogolnie jestem zmarzluchem, ale w ciazy mi wyjatkowo goraco. Teraz doszly mi takie fale i uderzenia goraca. Siedze i nagle bach, goraco i slabo mi. Menopauza w ciazy?
Też tak mam, robi mi się gorąco, słabo, czasem zaczynają trząść mi się ręce i czuje jak oblewają mnie poty Przed ciążą przy 20 stopniach było mi już zimno

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
I jeszcze jedna rzecz która mi się średnio podoba to dzieci które szukają cyca i podnoszą mamie bluzkę do góry np w sklepie czy w gościach albo wkladające rękę w dekolt. No ja bym raczej tego nie chciała i dziwnie bym sie czuła w takiej sytuacji...
Moja córka zaczęła tak robić, dlatego ją odstawiłam. Miała 18 miesięcy

Syna karmiła 10 miesięcy a teraz mam poważne obawy czy dam radę. Pamiętam ile czasu trzeba poświęcić na początku i chyba nie dam rady przy rocznym dziecku wymagającym mnóstwa uwagi Nie nastawiam się na nic, jeśli będzie mi ciężko to będę karmić mm

Cytat:
Aaa z takich mitów, to jeszcze na PMkach poruszałyśmy te kwestię - och ach, seks w ciąży jest taaaki ekstra, bo kobieta lepiej ukrwiona, no normalnie szał ciał. Taaaa Ja marzę o seksie sprzed ciąży.
A ja znowu pamiętam, że w pierwszej ciąży seks był naprawdę cudowny i ciągle było mi mało Natomiast w drugiej i teraz wszystko jest nie tak a to mi ucisk na pęcherz przeszkadza, a to się zasapie, a to za sucho. Zawsze coś Chcę już urodzić

Cytat:
Dla mnie też.. W tej ksiazce, ktora czytam jest cytat jakiejś mamy, która pisze, że to takie super, jak ona leżała sobie na kanapie, a jej córka podchodziła, brała cycka do buzi i 'robiła sobie przekąskę', czy jakoś tak. Moja wyobraźnia sobie to zwizualizowała
ja jestem zwolennikiem rytuałów, gdzie można nauczyć dziecko do stałych pór karmienia a zamiast takich przekąsek wole podać picie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Wstaje 6 raz na siku odkąd się położyłam
Eh... u mnie co wieczór to samo Jaka to ulga będzie po porodzie Damy radę

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
O matko tak jak ja,tyle ze mnie z lewej boli. Już ledwo moge Chodzić.
Mnie też z lewej promieniuje mi na pośladek i czasem na udo. Czuję się jak stara baba

Cytat:
Napisane przez russiandoll Pokaż wiadomość
Dużo zdrowia oby wszelkie dolegliwości jak najszybciej minęły

Cytat:
Napisane przez niezdara Pokaż wiadomość
Dokładnie tak samo

Od dwóch dni walczę z ubraniami Tak mnie swoimi listami zainspirowałyście Tylko, że dopiero w piątek jedziemy do Ikei po komodę i teraz mam wszystko poprane i wyprasowane tylko nie mam gdzie tego wsadzić
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 08:38   #3927
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Ale mi się spać chce! Masakra jakaś po prostu.. I swędzi mnie mega brzuch smarowalam się rano oliwka nawet i było spoko dopóki nie ubrałam bluzki.. Teraz tez najchętniej bym siedziała z odsłoniętym brzuchem
Stary 2015-11-23, 08:42   #3928
niepozorna
Zakorzenienie

Dzień dobry
Casa gratki 8miesiąca
Kciuki za dzisiejsze wizyty
Russian
Ja też dzisiaj byłam na badaniach krwi i siuśków. W środę wizyta Zleciało mi od ostatniej strasznie szybko.
W nocy mi się mega brzuch napinał i aż bolał tak jak na okres. Nie wiem o co chodzi Teraz już jest lepiej ale i tak go jeszcze trochę czuję. Mam nadzieję, że się to uspokoi.

Prostujemy zą
bki
Stary 2015-11-23, 08:51   #3929
Dotka90
Zakorzenienie

Baby, na mnie już nawet Gaviscon przestaje dzialać
Wczoraj o 17:30 wypiłam Gaviscon, bo miałam zgagę, pojechaliśmy odwieźć mamę, wracaliśmy o 19:30 i znowu zgaga, mimo że w międzyczasie nic nie jadłam

Russian, co to się podziało u Ciebie?

Magda, szybciutko Ci przeszło, całe szczęście że to nie rotawirus.
Mnie bardzo często brzuch swędzi, mimo że smaruję 2-3 razy dziennie.. Ale u mnie to już sama nie wiem, czy swędzi, bo rozstępy, czy swędzi, bo wątroba nie ogarnia.

Znowu pół nocy się drapałam, nogi całe w strupach

Niezdara, u nas chyba już mówili o spacerach, no ale ja opuściłam 4 zajęcia, bo byłam chora i będę nadrabiać (daj boże) w grudniu.

My chcemy na spacer iść od razu. Na drugi dzień pewnie i tak nie będę mieć sił na jakieś kilometrowe spacery, więc pewnie skończy się na 10-20 minutach i do domu. No i dużo zależy od pogody, bo jest różnica, czy będzie +5, czy -20

Miałam dziś pospać, ale jak TŻ wychodzł do pracy to już się obudziłam. Zjadłam śniadanie, umyłam naczynia, wstawiłam pranie i dumam, co by tu dziś porobić.

Muszę poskładać dzieciowe pranie, żeby powiesić to, co się pierze. I tym sposobem mam wszystko wyprane, poza pieluchami Ale te chcę wyprać jak już wszystkie dokupię.

Moja mama jak zobaczyła ile mam ciuchów, to zwątpiła I mam nic już nie kupować

Powinnam wziąć psa na siku, ale jak to zrobić, jak się przytulił do mojego rogala do spania i śpi jakby był środek nocy?

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Niepozorna, jeśli nie przejdzie Ci ten brzuch, to pędem do lekarza, bo to wygląda na skurcze

Trzymam kciuki za wizytujące

Gratki nowych tygodni! My się witamy w 33tc
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-23, 08:55   #3930
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Dotka - przeszło mi pewnie bo lek dostałam w szpitalu i ogólnie narzucilam lekkostrawna dietę na weekend i czasem myślałam że wróciło ale na szczęście nie
Co do ciuszków - kuzynka mamy dzwoniła do niej w sobotę i mówi że jest na targu i za złotówkę takie malutkie ciuszki a ja kręcę głową i mówię że nie chce bo miejsca nie mam oszalały baby normalnie

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Mnie wczoraj wieczorem zaczęło boleć jak na okres ale zasnelam i w nocy już nic nie było dziwne uczucie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości