![]() |
#1501 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem wykoleja, a czasem nie wykoleja... Poza tym - nawet w konwencji minimalistyczny płaszcz typu męskiego zawierają się bardziej i mniej poważne Cytat:
![]() Wypisałam sobie rzeczy, które lubię i od zawsze wybierałam - bez wartościowania, bez niczego - po prostu te, które się najcześciej powtarzajo Cytat:
Styl to naturalność - więc wzięłam na luz i popylam w dżinsach i czerwonym oversajzie ![]()
![]() |
#1503 |
Nindżopesz
|
A ja kupiłam buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A dzyndzelek zostaw, dyskretny jest.
![]() |
#1505 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1507 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z tym poronieniem to faktycznie, pamiętam, słabe. Oni są chyba już tak "znieczuleni" że nie widzą potrzeby objaśniania. Jednak w moich oczach nic ich nie tłumaczy. Wciąż są lekarzami, jakoś zawałowiec dostaje porady co robić w trakcie ataku etc. No nic, bo ja chyba jednak zrobię jeszcze jeden casting na lekarza. Ten obecny - 2 wizyty, za mało by się dowiedzieć czegoś więcej - właśnie wygląda mi na takiego "będzie dobrze, nie panikować". Choć z drugiej strony rzuca różnymi objawami i chorobami z rękawa jakoby w trosce. Niby z jednej strony dobrze, bierze to na zimno i uczula żeby też się próbować tak nastawić. Powiedział że przed 6 tyg nie ma co się pokazywać, sens widzi tak przyjść koło 8smego ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
Mam wrażenie, tak sobie luźno obserwując ludzi, że potrafię wyczuć kto jest przebrany, a kto jest sobą w tak charaterystycznych stylizacjach. To widać, w swobodzie bycia, gestach, ruchach. Mowa ciała! 2. Genialna metoda ![]() 3. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() A dzyndzel je seksi ![]() Sama mam jedne w tym stylu, ale jednak nie są do końca moje ![]() Edit: Wiesz co Red, te "kopytka" są bardzo ładne i typowe. Ja bym jednak na Twoim miejscu strzeliła sobie te szałowe z Venezii. One były niepowtarzalne i obłędnie seksowne. Obłędnie!!!! ![]() ![]() Właśnie zrobiłam przemeblowanie w szafie butowej - zimówki z góry na niższe półki, letnie na górę. I niestety - buty potrzabne ![]() Coś do pół łydki na płąskim, nie wiem jak się to nazywa? Wysoki botek? Taki mało bikerowy biker. Z wąską cholewcią. Mam te z Deicha 3 sezon ale jednak zbyt są klamrowate i takie hmmm troszku gimbaza już ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-23 o 16:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Wtajemniczenie
|
![]() Maja jak zimniej to coś na górę czarnego, gładkiego. Kiecka klasyk. Zatrzymaj koniecznie! Nie nadrobię ![]() Corri, jeśli czujesz, że Twój styl, bierz czerwone ![]()
![]() |
#1509 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Tri, juz nie ma co dumac, czerwone "balerony", jak mówi Majuta już do mnei zaczeły drogę do paczkomata ![]() ![]() Ale jak coś bedzie nie ten tego, to zwracam ![]()
![]() |
#1510 |
Wtajemniczenie
|
Red buty świetne
![]() Szkoda, że nie mogę takich obcasów, bo z chęcią też bym w takich chodziła. Bardzo w Twoim stylu ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Czy ktoś nie ma przypadkiem na spróbowanie nowej wersji Mitsouko EDP i/lub EDT?
![]() |
#1511 | ||
Nindżopesz
|
Dzięki
![]() Cytat:
2. spooko, normalnie się zachował. Byłam u prywaciarza, który rzekł mi to samo tylko w bardziej olewczy sposób a konkretnie "nic pani nie pomogę" ![]() ![]() Natomiast poprzednim razem też u kogoś byłam, już nie pamiętam, w każdym razie tamten poradził zrobić usg żeby sprawdzić gdzie umiejscowione. Też nic nie badał, karty nie zakładał bo za wcześnie. 3. wieeem, te są poprawne, tamte szałowe ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzięki. ![]() Ad buty - jak zwykle rozsądna. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja bym nie potrafiła planować, czytać, kombinować etc,wykończyłoby mnie to chyba, zdałabym sie na zywiol ![]()
![]() |
#1514 | ||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() po pierwsze do noszenia tylko w ręce , po drugie , żeby otworzyć trzeba postawić i użyć obu rąk , po trzecie ciężka , po czwarte absolutnie nie nadaje się do jeżdżenia komunikacją , bo taki sakwojażyk to sztywne twarde pudło , jakby się skrzynkę drewnianą woziło . Wizulalnie cudo , użytkowo totalna porażka . Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem ze to przypadek jeden na milion ale jakoś mnie zestresował, że jest opcja że będę sama rodzić na ulicy ![]() ![]() Cytat:
![]() konkretnie wg om mam na 5 stycznia, aczkolwiek Dzieć jest większy i cały czas wychodzi koniec grudnia, tak 28-31 ![]() dodatkowo mam tę cukrzycę i ona może przyspieszyć wskazania do porodu, czy to sn czy nawet do cesarki bo może Mały być nieproporcjonalnie duży lub tez może sie łożysko przedwcześnie starzeć. No w każdym razie pod koniec to chyba co tydzień albo i częściej wizytę będę miała żeby sprawdzić czy nie trzeba już wyciągać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście prywatnie chodzę ![]() Poza tym chodzę do szkoły rodzenia teraz (na nfz) i wiele tematów jest poruszanych (11 spotkań po 2 godziny), grupa jest mała więc bez problemu można dopytać podczas zajęć/po zajęciach. Poza tym ma sie swoja położną środowiskową której obowiązkiem nie tylko jest przyjść po porodzie obejrzeć malucha i pomóc, ale także jeśli masz pytania to powinna też się z tobą umówić przed porodem i rozwiać wątpliwości. Wiele osób o tym nie wie, ale należy sie to normalnie każdej kobiecie, tak samo jak opieka ginekologa. Moja położna to jest akurat ta od SR, no więc indywidualnie sie, z nią nie spotykam, ale gdybym np musiała leżeć i nie mogła do SR chodzić to bym zapewne sobie taką indywidualną konsultację zorganizowała ![]() No ale czy ta cała edukacja coś da to sie przekonam za miesiąc mniej więcej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. uuu, w Sylwestra ![]() 3. popacz, nawet nie wiedziałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 | ||
Zakorzenienie
|
A ja spod śniegu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | |
Zakorzenienie
|
Ale się za Wami stęskniłam
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1519 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. A, czyli nie mam powodów do niepokoju póki co. Dzięks. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzyndzelek da się zamalować na czarno. Bo to też kocia torba ![]() ![]() ![]() ![]() Ile metrów? ![]() Cesarzowa pachnie na nadgarstku już 13 godzinę. Jestem w szoku. Dawno nic tak długo, poza Montalakami, na mnie się nie trzymało ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2015-11-23 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy drugim to chyba nawet nic nie czytałam , w piątek byłam w pracy , w niedzielę urodziłam ![]() u lekarza byłam wszystkiego z 5 razy przez całą ciąże, wtedy nie było USG ani badań prenatalnych dla każdego
![]() |
#1523 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po prostu Ty, Red i Rejcz jesteście moim trójcą poradniczą ![]() ![]() ![]() Byle jeszcze Flo, Sabb i Gryxio się udzielali - plus Ty i Bar będzie takim, jak go pamiętam sprzed sześciu lat ![]() A teraz tadaaaam poproszę o brawa - więc z powodu że się łatwo nie poddaję, założyłam dziś ten sam plaszcz, ale do niego skorzany średnio szeroki pasek z metalowymi szarotkami w rzędzie, zamotalam identyko w odcieniu szal - zupełnie, ale to zupełnie inaczej ![]() Oraz kupiłam buti : IMG_7271 (Medium).JPG IMG_7272 (Medium).JPG IMG_7273 (Medium).JPG
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam, oj tam, jak u kogo trzy godziny od pierwszego wyczuwalnego skurczu ,30- 40 minut od pierwszego partego i po zabawie ![]()
![]() |
#1525 |
grozi wypollizowaniem
|
a zapomnialam sie pochwalic ze moje dziecko w weekend upiekło brownie z malinami!
kurde chyba nigdy nie jadłam czegos tak pysznego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- jezu laski to wy juz rozic bedziecie?? ale tez czas zapierd...a ![]() jakby mnie kto na wyrywki zapytal to bm powiedziala ze tak 5-6 mies ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- co do porodów- moja oba zaczeły sie od odejscia wód, i gdyby to nie nastapiło to serio nie wiem czy bym poznała ze to juz ![]() ![]()
#1526 | |
Nindżopesz
|
Dzięki
![]() Ju, buty! ![]() Cytat:
![]() Ba! Ja się wczoraj zastanawiałam ile to lat ma już Twój did nr 1? Kończy podstawówkę? Gimnazjum? Liceum?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() Ju, ![]() ![]() Dziewczyny, gdzie kupujecie czapki? ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1529 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. trza się wbić między sezony, póki co udaje mi się chodzić w zwykłej ale rozpiętej kurtce i mam nadzieję, że śnieg nie spadnie przez najbliższy tydzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | ||
Panaroja
|
snad wrednego ziąbu
![]() ![]() ![]() oraz glutów z zatok ![]() Cytat:
![]() 2.reformulacja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() u chińtyków na bazarze ![]() tylko i wyłącznie ![]() O jakżebym chciała zapaść w sen zimowy i do wiosny nie wyłazić z chałupy ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.