|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Jerzyczka o u mnie też dzisiaj hot dogi na kolacje
![]() kasia duzy synek! Gratulacje! Fajnie, że masz już ustalony termin ![]() malwi tak to jest ten tiny love, którego wszystkie kochamy ![]() Nebula to widać było włosy dziecia? ![]() ![]() Cena zawrotna!!! Masakra...
#4204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam o miskę większy, ale teraz myślę, że mogłam o dwie miski większy wziąć
![]() ![]() ![]() W każdym razie ide spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Wtajemniczenie
|
ale się wczytałam w blog "zapytaj położną"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
Ja z tym bolem poczekam chyba do wizyty w piatek... no bo i tak lekarz mi nic nie poradzi
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Czy ta rwa kulszowa jest w razie czego wskazaniem do cc? Moze sie ktoras orientuje? To bylby jedyny plus... |
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zakorzenienie
|
Szczerze Wam powiem, że nadal mam niesmak po wizycie. W ogóle mam zdjęcie małego. Z tego wszystkiego nie pokazałam. Pierwsze zwykłe, a na drugim otworzył oczko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie jeszcze większym słodziakiem ![]() Ja się już nie mogę doczekać aż zobaczę na żywo synka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4212 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam ze ten moment jak dzidzia przychodzi na swiat i widzimy ja po raz pierwszy to cos nie do opisania
![]() Dla tej chwili moglabym rodzic co 9 miesiecy ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- A zdjec nie widze kurde... |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
Nebula, spoko ja sie też zastanawiam czy mi się młody spodoba
![]() ![]() Nie śpię, bo się drapię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam tak przez cala ciaze-co przeczytam o jakims jedzeniu,chce je zjesc juz natychmiast.
Cytat:
Poszlam dzisiaj do apteki po cos na zgage,poinformowalam ze jestem w ciazy. Dostalam tabletki X,wracam do domu, czytam ulotke-bam,nie dla ciezarnych. Maz pojechal wymienic na inne,dostal liste skladnikow ktore moga stosować ciezarne,wraca do domu z lekiem Y-bam,nie dla ciezarnych. Nawet w aptece nie ma nikogo kompetentnego?!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zadomowienie
|
Czarnulax - ładny biustonosz
![]() Nebula - jakie słodkie maleństwo ![]() Ja pamiętam pierwszą reakcję mojej koleżanki po porodzie, która powiedziała "dlaczego moja córka jest taka brzydka?" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 |
Wtajemniczenie
|
Dotka strasznie wredna ta Twoja wątroba :-( dała by Ci trochę odetchnąć...
Może koniec końców lepszy będzie ten szpitala niż ciągle drapanie się ![]() Ja sie bardzo często zastanawiam jak będzie wyglądała moja córeczka ![]() Czarnula bardzo fajny ten stanik ![]() Baby ma tej wyspie już chyba nic nie powinno dziwić no ale jednak zadziwia za każdym razem. Tam nie ma żadnych naprawdę kompetentnych ludzi ![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-24 o 05:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale myślę, że to nieuniknione - zasnęłam o 2-3, po czym obudziłam się o 5, normalnie ekstra. Jeszcze jak na złość nie odeśpię sobie w ciągu dnia, bo jadę do pracy, a popołudniu mam SR. Dzisiaj SR z moim ginem to z nim pogadam od razu o szpitalu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Dzisiaj śnieg i zimno jak no.. ![]() ![]() Ej czy to możliwe że od kremu/oliwki mnie swędzi brzuch? No bo smarowalam się ta oliwka dla dzieci z Babydream i masłem z Perfecta mama i nie swędzialo mnie nic i skończyło się i teraz stosuje oliwke dla mam z Babydream i krem nawilżający z alterry już nie dla mam ale ma fajny skład to wzięłam. I kurcze jakoś od ponad tygodnia mega mnie swędzi brzuch, cycki że ubrać nic nie mogę.. Myślałam że ten krem jest słaby to dodawalam oliwki ale jeszcze gorzej.. I wczoraj wieczorem posmarowalam się oliwka i w nocy złapałam się na drapaniu brzucha. Rano posmarowalam się Nivea kremem do rąk i jest lepiej.. Hmmm może odstawie te kosmetyki i wyciągnę olej z migdalow? Albo poszukam kokosowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wizyta. Trzymajcie kciuki, by szyjka była tam jeszcze jakaś sensowna.
klik Poszukałam po necie i na allegro jest trochę tańszy i większy wybór rozmiarów. Cytat:
![]() Dotka współczuję ![]() magda może Cię coś w tym konkretnym kosmetyku uczula. Spróbuj czymś co wiesz, że wcześniej nie powodowało takiego efektu. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam się ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Wtajemniczenie
|
Czarnula oczywiście kciuki mocne
![]() Kasiulenkowo za Ciebie rowniez ![]()
#4222 |
Zakorzenienie
|
Aaaa tyle sie napisalam i mi nie dodalo posta.
Jeszcze raz. Dzien dobry w ten bialy poranek ![]() Dotka czy te badania sa tak bardzo, bardzo wazne? Moze warto je odpuscic, a zajac sie swoim zdrowiem, bo jesli nie powiedza Ci nic nowego, to moze lepiej isc na to plukanie. Magda moze w tej oliwce jest jakis skladnik, na ktory jestes uczulona. Jak lepiej Ci jest po innym kremie, to ja bym odstawila ![]() To takie najwazniejsze rzeczy, ktore mialam do napisania. :-P
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odstawie i zobaczę właśnie.. Cytat:
Ja zawsze sikam w laboratorium bo nigdy nie wiem jakie badania mam zrobić bo on pisze mega niewyraźnie i w okienku dają mi słoiczek i idę do toalety ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
Zakorzenienie
|
Aaa w ogole co u Kamilki? Jak Martynka?
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zakorzenienie
|
Malwi, są ważne, bo już to jest ostatni dzwonek na USG III trymestru, a z kolei do profesora od genetyki są kosmiczne terminy, także szału nie ma.
No nic, pogadam z ginem, zobaczymy co powie, zobaczę też jak będzie, bo jak w ciagu dnia tez sie bede tak drapac, to nie bedzie wyjscia. Skoro juz nie pomaga ani Ursofalk, ani Essentiale max ani picie duzej ilosci wody ![]() Czarnula, o której wizyta? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
Dotka a takie plukanie ile trwa? Bo jesli daliby Ci leki na plukanie i wypuscili do czwartku, to moze warto. Najlepiej to byloby zadzwonic do gina i sie dowiedziec.
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Ja ryczalam jak bobr jak mi polozyli corke na brzuchu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam że dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze na świecie.. Dla otoczenia niekoniecznie heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() kurcze tez nie mam biustonosza do karmienia myślę czy po porodzie nie kupić; ) śnieg u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.