|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Jerzyczka o u mnie też dzisiaj hot dogi na kolacje
![]() kasia duzy synek! Gratulacje! Fajnie, że masz już ustalony termin ![]() malwi tak to jest ten tiny love, którego wszystkie kochamy ![]() Nebula to widać było włosy dziecia? ale fajnie ![]() Cena zawrotna!!! Masakra...
|
#4204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dasz linka?
|
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam o miskę większy, ale teraz myślę, że mogłam o dwie miski większy wziąć
W razie wu mam sportowy więc jak będzie za mały tamten to będę się nim ratować.. Tylko wzięłam obwód 70 tak jak przed ciążą, ale mieli chyba dziwną rozmiarówkę, bo za duży troszkę W każdym razie ide spać |
|
|
|
#4206 |
|
Wtajemniczenie
|
ale się wczytałam w blog "zapytaj położną"
|
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z tym bolem poczekam chyba do wizyty w piatek... no bo i tak lekarz mi nic nie poradzi
chociaz troche sie martwie ale na IP nie pojade zeby mnie nie chcieli zostawic w szpitalu bez sensu...---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Czy ta rwa kulszowa jest w razie czego wskazaniem do cc? Moze sie ktoras orientuje? To bylby jedyny plus... |
|
|
|
#4208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze Wam powiem, że nadal mam niesmak po wizycie. W ogóle mam zdjęcie małego. Z tego wszystkiego nie pokazałam. Pierwsze zwykłe, a na drugim otworzył oczko
ale nie wiem czy to będzie taki słodziak jakiego sobie wyobrażałam...
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie jeszcze większym słodziakiem ![]() Ja się już nie mogę doczekać aż zobaczę na żywo synka |
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam ze ten moment jak dzidzia przychodzi na swiat i widzimy ja po raz pierwszy to cos nie do opisania
Dla tej chwili moglabym rodzic co 9 miesiecy ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- A zdjec nie widze kurde... |
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula, spoko ja sie też zastanawiam czy mi się młody spodoba
Liczę, że hormony wezmą górę, no bo hmm, noworodki zbyt piękne nie są ![]() Nie śpię, bo się drapię Ja pierniczę, chyba znowu czeka mnie 3dniowy pobyt w szpitalu na przeplukanie, bo już nie daję rady, cała jestem w strupach, nie mogę spać Niby zażywam 2x dziennie ten Ursofalk, ale z nim czy bez niego i tak się drapię.
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tak przez cala ciaze-co przeczytam o jakims jedzeniu,chce je zjesc juz natychmiast.
Cytat:
Poszlam dzisiaj do apteki po cos na zgage,poinformowalam ze jestem w ciazy. Dostalam tabletki X,wracam do domu, czytam ulotke-bam,nie dla ciezarnych. Maz pojechal wymienic na inne,dostal liste skladnikow ktore moga stosować ciezarne,wraca do domu z lekiem Y-bam,nie dla ciezarnych. Nawet w aptece nie ma nikogo kompetentnego?!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4215 |
|
Zadomowienie
|
Czarnulax - ładny biustonosz
Nebula - jakie słodkie maleństwo Ja pamiętam pierwszą reakcję mojej koleżanki po porodzie, która powiedziała "dlaczego moja córka jest taka brzydka?" Potem jak umyli i jej przynieśli to zmieniła zdanie |
|
|
|
#4216 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka strasznie wredna ta Twoja wątroba :-( dała by Ci trochę odetchnąć...
Może koniec końców lepszy będzie ten szpitala niż ciągle drapanie się Ja sie bardzo często zastanawiam jak będzie wyglądała moja córeczka ![]() Czarnula bardzo fajny ten stanik ja jeszcze się nie rozgladalam ale chyba muszę zacząćBaby ma tej wyspie już chyba nic nie powinno dziwić no ale jednak zadziwia za każdym razem. Tam nie ma żadnych naprawdę kompetentnych ludzi
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-24 o 06:26 |
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale myślę, że to nieuniknione - zasnęłam o 2-3, po czym obudziłam się o 5, normalnie ekstra. Jeszcze jak na złość nie odeśpię sobie w ciągu dnia, bo jadę do pracy, a popołudniu mam SR. Dzisiaj SR z moim ginem to z nim pogadam od razu o szpitalu. |
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dzisiaj śnieg i zimno jak no.. Chyba tz musi skoczyć do piwnicy po zimowe buty dla mnie.. Ciekawe czy stopa mi wejdzie Ej czy to możliwe że od kremu/oliwki mnie swędzi brzuch? No bo smarowalam się ta oliwka dla dzieci z Babydream i masłem z Perfecta mama i nie swędzialo mnie nic i skończyło się i teraz stosuje oliwke dla mam z Babydream i krem nawilżający z alterry już nie dla mam ale ma fajny skład to wzięłam. I kurcze jakoś od ponad tygodnia mega mnie swędzi brzuch, cycki że ubrać nic nie mogę.. Myślałam że ten krem jest słaby to dodawalam oliwki ale jeszcze gorzej.. I wczoraj wieczorem posmarowalam się oliwka i w nocy złapałam się na drapaniu brzucha. Rano posmarowalam się Nivea kremem do rąk i jest lepiej.. Hmmm może odstawie te kosmetyki i wyciągnę olej z migdalow? Albo poszukam kokosowego nie wiem czego się czepic..
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wizyta. Trzymajcie kciuki, by szyjka była tam jeszcze jakaś sensowna.
klik Poszukałam po necie i na allegro jest trochę tańszy i większy wybór rozmiarów. Cytat:
Dotka współczuję Jak się tak męczysz, to pewnie będzie chciał Cie na oddział położyć. magda może Cię coś w tym konkretnym kosmetyku uczula. Spróbuj czymś co wiesz, że wcześniej nie powodowało takiego efektu. |
|
|
|
|
#4220 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Witam się i chyba za grubo się ubralam ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4221 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarnula oczywiście kciuki mocne
Kasiulenkowo za Ciebie rowniez
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa tyle sie napisalam i mi nie dodalo posta.
Jeszcze raz. Dzien dobry w ten bialy poranek Dotka czy te badania sa tak bardzo, bardzo wazne? Moze warto je odpuscic, a zajac sie swoim zdrowiem, bo jesli nie powiedza Ci nic nowego, to moze lepiej isc na to plukanie. Magda moze w tej oliwce jest jakis skladnik, na ktory jestes uczulona. Jak lepiej Ci jest po innym kremie, to ja bym odstawila To takie najwazniejsze rzeczy, ktore mialam do napisania. :-P
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odstawie i zobaczę właśnie.. Cytat:
Ja zawsze sikam w laboratorium bo nigdy nie wiem jakie badania mam zrobić bo on pisze mega niewyraźnie i w okienku dają mi słoiczek i idę do toalety nie jest to pierwszy mocz ale też na czczo i nie miałam jeszcze z tym problemów
|
||
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa w ogole co u Kamilki? Jak Martynka?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, są ważne, bo już to jest ostatni dzwonek na USG III trymestru, a z kolei do profesora od genetyki są kosmiczne terminy, także szału nie ma.
No nic, pogadam z ginem, zobaczymy co powie, zobaczę też jak będzie, bo jak w ciagu dnia tez sie bede tak drapac, to nie bedzie wyjscia. Skoro juz nie pomaga ani Ursofalk, ani Essentiale max ani picie duzej ilosci wody ![]() Czarnula, o której wizyta?
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka a takie plukanie ile trwa? Bo jesli daliby Ci leki na plukanie i wypuscili do czwartku, to moze warto. Najlepiej to byloby zadzwonic do gina i sie dowiedziec.
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ryczalam jak bobr jak mi polozyli corke na brzuchu
i mowilam do meza ze jaka ona jest malutka, najmniejszy czowiek jakiego widzialam
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam że dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze na świecie.. Dla otoczenia niekoniecznie heh
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
niedawno wstałam dziś wizyta kurcze tez nie mam biustonosza do karmienia myślę czy po porodzie nie kupić; ) śnieg u mnie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

W razie wu mam sportowy więc jak będzie za mały tamten to będę się nim ratować.. Tylko wzięłam obwód 70 tak jak przed ciążą, ale mieli chyba dziwną rozmiarówkę, bo za duży troszkę
chociaz troche sie martwie ale na IP nie pojade zeby mnie nie chcieli zostawic w szpitalu bez sensu...

ale nie wiem czy to będzie taki słodziak jakiego sobie wyobrażałam...

Ja pierniczę, chyba znowu czeka mnie 3dniowy pobyt w szpitalu na przeplukanie, bo już nie daję rady, cała jestem w strupach, nie mogę spać
Potem jak umyli i jej przynieśli to zmieniła zdanie
nie wiem czego się czepic..
Jak się tak męczysz, to pewnie będzie chciał Cie na oddział położyć.
rosi: