Mamusie styczniowe 2016, cz. VI - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-24, 13:42   #4321
iola14
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
To fajnie, że niedługo kończymy swą przygodę z ciążą i będziemy się rozpakowywać
Nie mogę się doczekać

Malwi Ja chyba nie będę szczepić. Chociaż jak widziałam jak Grześ się męczył to się zastanawiam Tym bardziej, że mała będzie miała kontakt ze starszym rodzeństwem, które może coś przynieść z przedszkola czy szkoły Nie wiem

Ewusia 35 tc Już tak blisko

Kinga Szybko minie

Viki mi też wygodniej w staniku Nie lubię jak mi piersi się o siebie obijają

Jeśli chodzi o mleko to mi też nic nie leci Dziwi mnie to o tyle, że do 20 tygodnia ciąży karmiłam jeszcze piersią. Laktacja zanika ok. 6-8 tygodni. Myślałam, że nie zniknie całkiem ze względu na ciąże a tu niespodzianka Nie mam mleka
iola14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 13:43   #4322
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Mnie też nie leci, ale z tego co rozmawiałam z mamą, to mówiła, żebym się póki co tym nie przejmowała. Natura zrobi swoje
Mnie polecialo dwa razy i to kolo 24 tygodnia. Od tamtej pory cisza

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
W czwartek wieczorem powinien być z powrotem.

Dziękuje dziewczyny

Gratulacje

I pojechał oczywiście upłakałam się. Mąż prosił dzidziusia, aby się ładnie ruszał, żebym mogła być spokojna, a on jak na złość dziś dzień leniuszka chyba ma

Teraz będę się martwić, żeby mały się ruszał i żeby mąż szczęśliwie dojechał, nie lubię jak jedzie sam do Polski, bo ja siedzę i te 12 godzin myślę, a jeszcze pierwszy raz jedzie w dzień, nie wiadomo jak tam z korkami będzie, możne być jeszcze dłużej.

Teraz jakieś zajęcie sobie znaleźć ciekawe muszę.

No popłakałam, mogę wrócić do pisania na temat, a nie swoje smutki
Napewno dojedzie bezpiecznie i pomysl,ze zamowienia Ci przywiezie
A maluszek poszedl spac, bo pewnie tez sie martwi o tate i woli przespac

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
Tez mam ten problem. Noszę staniki 65e/f zalezy od firmy i modelu. Dlatego nie mogę sobie pozwolić na niedopasowane staniki bo od razu odbija się to na jędrności. Po roku noszenia dobrze dobranego stanika kondycja moich piersi uległa takiej zmianie, że pozbyłam się kompleksów na ich punkcie nie popsuję ich sobie teraz. No fckin' way

A co do ceny to wiem. DDlatego mnie to tak zirytowało. Gdybym miała gotówkę to bym im dała odliczoną kwotę i tyle. Ale musiałam zapłacić kartą więc nie bardzo miałam jak dyskutować. Do tego skurcze, stanie przy kontuarze, 10 osób naokoło mnie gapi się na wymianę zdań....no dziwnie się czułam. Chyba nie umiem sobie radzić z takimi sytuacjami.

Pewnie bym zrobila to samo.. I zaplacila a potem sie zloscila. Tak mialam u dentysty-endodonty jak juz bylam w ciazy, mial do zrobienia jeden kanal pod mikroskopem, a nagle przy kasowaniu podal mi kwote prawie 1000 zl, bo zab mial 4 kanaly. Ja w szoku, akurat wzielam 1000 zl ale w zyciu sie nie spodziewalam takiej kwoty i z tego wszystkiego..zaplacilam. Do tej pory nie wiem czy tak mialo byc czy mnie oszukali.
Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Raczej nie wydaje mi się, że kwestia źle dopasowanego, ja na to zwracam uwagę i mnie tam stanik nie uwiera nigdzie, jakby uwierał, to trochę średnio byłoby w ciągu dnia w nim wytrzymać (jednak jak się chociażby pracuje, to poza domem się spędza sporo tego czasu). Ale w domu mi lepiej bez.
Mi tez lepiej w domu bez, chocbym nie wiem jak wygodny biustonosz miala

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
posprzątałam pomyłam podłogę szarlotka się dopieka zmywarka kończy prać mieszkanie wywietrzone patrze na zegarek a tu 13:25 MASAKRA a ja w proszku wizyta o 14:30 o 14:00 będzie mąż

no tak ale jak sie wstaje późno to tak jest

kręgosłup odmawia posłuszeństwa

Przeslij kawalek szarlotki )
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 13:44   #4323
czarnulax
Zakorzenienie

kinga warto pójść chociaż na początek do braffiterki
Stary 2015-11-24, 13:44   #4324
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Mamusie styczniowe 2016, cz. VI

Ja dzis w lozku caly dzien: brzuch sie spina i kregoslup boli.. Az zalapalam dola i zly humor z tego wszystkiego. Jedyne co mnie cieszy to jutrzejsze pierwsze zajecia w szkole rodzenia

Edytowane przez Jerzyczka
Czas edycji: 2015-11-24 o 13:46
Stary 2015-11-24, 13:46   #4325
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej nie wydaje mi się, że kwestia źle dopasowanego, ja na to zwracam uwagę i mnie tam stanik nie uwiera nigdzie, jakby uwierał, to trochę średnio byłoby w ciągu dnia w nim wytrzymać (jednak jak się chociażby pracuje, to poza domem się spędza sporo tego czasu). Ale w domu mi lepiej bez.

to tak jak mi. lubię mieć jak najmniej warstw na sobie, więc po co mam nosić stanik

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość

Pewnie bym zrobila to samo.. I zaplacila a potem sie zloscila. Tak mialam u dentysty-endodonty jak juz bylam w ciazy, mial do zrobienia jeden kanal pod mikroskopem, a nagle przy kasowaniu podal mi kwote prawie 1000 zl, bo zab mial 4 kanaly. Ja w szoku, akurat wzielam 1000 zl ale w zyciu sie nie spodziewalam takiej kwoty i z tego wszystkiego..zaplacilam. Do tej pory nie wiem czy tak mialo byc czy mnie oszukali.

Mi tez lepiej w domu bez, chocbym nie wiem jak wygodny biustonosz miala

Przeslij kawalek szarlotki )

który ząb ci robił? bo pierwsze słyszę o tym żeby robić kanałowe tylko jednego kanału a resztę zostawić...

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 13:46   #4326
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
A ja już szału dostaje od tej codziennej rutyny. Mieszkamy na uboczu Warszawy, na zamknietym osiedlu, nawet sklepu nie ma żadnego, tylko blisko las.Dzis jest zimno wiec nie wychodze.

Mama do mnie dzwoniła i tesknie za nia, za siostrami. Młodsza miałą przyjechać ale szkoła ;/ druga zakochana, nie przyjedzie.

Mąż wraca o 16 i codziennie to samo. W wekkend tylko wychodzimy na zakupy to sobie łaże po ciucholandach i sklepach.

Tak sobie myśle zebym pojechala do domu ale to aż 200km i nie wiem czy dam rade, maz mnie nie posci ;/

Nie mam mozliwosci zeby z nim na weekend tam pojechac bo nie ma tam warunkow dla nas 2, nie bylo by gdzie spac, dla mnie by siostra łózko odstąpiła. Zreszta bym chetnie pojechala sama, na pogaduchy z matka a nie tu maz bedzie sie kręcił

Nie wiem... takie mam dylematy... W sumie to juz 34 tc i mama tez by sie bała zebym sama jechala ale tęsknie za nimi a tu sie strasznie nudze taka sama

Może masz ochotę wpaść jutro na herbatę? O ile możesz się swobodnie poruszać.
Stary 2015-11-24, 13:54   #4327
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
to tak jak mi. lubię mieć jak najmniej warstw na sobie, więc po co mam nosić stanik

który ząb ci robił? bo pierwsze słyszę o tym żeby robić kanałowe tylko jednego kanału a resztę zostawić...

Ja mialam robione wszystkie kanaly, ale przez to,ze bylam juz w ciazy nie moglam miec zrobionego rentgenu,bo to byla wczesna ciaza. Moja dentystka mi zrobila 3 kanaly, a zab bolal nadal. Wiec wyslala mnie do swojego znajomego endodonty,ktory ma mikroskop i byl w stanie znalezc ukryty 4 kanal w zebie. Tez dentysta zrobil ten jeden kanal, a policzyl mnie za zrobienia zeba, czyli 250 zl od jednego kanalu. Czad
Stary 2015-11-24, 14:00   #4328
baby montana
Zakorzenienie

hmm ale jesteś pewna że nie przerobił ci na nowo tych pozostałych trzech?

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

Stary 2015-11-24, 14:04   #4329
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
A taka konsultacja jest darmowa prawda, to po prostu że tak powiem lepsze salony mają taką Panią w obsłudze.
Tak, darmowa, idziesz do sklepu który oferuje taką usługę i ona dopasowuje Ci stanik oczywiście rozmiarówka różnych firm może się różnić
A tak swoją drogą czy w Niemczech Marks&Spencer nie oferuje takiej usługi?
Stary 2015-11-24, 14:04   #4330
Casaa
Zakorzenienie

Kinga, mąż dojedzie i wroci do Ciebie caly i zdrowy Co do doboru stanika to ja chodze do sklepu przy ktorym jest producent stanikow tam jest kobitka, ktora bardzo fajnie dobiera biustonosze

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:05   #4331
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MallaMi Pokaż wiadomość
a mnie jeszcze nic nie leci z cyckow ani kropelki i tak sie zastanawiam czy nie będzie problemu po porodzie laktator kupiłam wiec w razie czego to może trochę pobudzi i wyciągnie co nieco

Mi też nic nie leci, ani troszkę nie urosły...
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:06   #4332
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
hmm ale jesteś pewna że nie przerobił ci na nowo tych pozostałych trzech?

Bylam pewna,ze grzebal tylko pod jednym katem w tym zebie.. Bo pamietalam pozostale kanaly i miejsca gdzie byly i wydaje mi sie,ze mnie oszukal.. Ale teraz to juz bez znaczenia, ulga bez bolu zeba nie do opisania byla, tym bardziej,ze nie moglam zadnych przeciwbolowych wziac
Ale co sie nameczylam i wybulilam kase na tego glupiego zeba to moje. A najlepsze,ze ruszylam go do odswiezenia plomby z wlasnej woli, tydzien przed tym jak dowiedzialam sie,ze jestem w ciazy bo mnie tknelo,ze dawno u dentysty nie bylam :p po tej akcji stwierdzilam,ze najblizszego dentyste zalicze jak mnie zaboli zab a nie ze sama z siebie

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
Mi też nic nie leci, ani troszkę nie urosły...

A moze Ci sie wydaje,ze nie urosly?
Bo mi sie tak caly czas wydawalo dopoki nie zobaczylam dowodu w postaci rozstepu :/
Stary 2015-11-24, 14:12   #4333
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Może masz ochotę wpaść jutro na herbatę? O ile możesz się swobodnie poruszać.
Chętnie ale zależy gdzie mieszkasz czy daleko ode mnie bo nie wiem czy dam radę dojść
Ja mieszkam w Łomiankach
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:14   #4334
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Mikroskopowe leczenie zęba tak po prostu kosztuje. Mój mąż zapłacił jakieś 1200zł na naszej prowincji, ceny takie też i w Krakowie są. Niestety.

Ja miałam przed ciążą 65D , teraz mam w biuście 88, niby większy obwód, ale jednak chyba kupie coś na 65F do szpitala i po porodzie

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:15   #4335
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Jerzyczka - ja do dentysty nie chodzę na kontrolę tylko wtedy gdy coś boli bo inaczej na pewno coś znajdzie Byłam w ciąży bo trzeba i znalazła mi dziurkę heh ale to się zrobi po wszystkim już
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:17   #4336
mojakaren
Zakorzenienie

Lune wcale Ci sie nie dziwie. Ja na szczęście mieszkamnw centrum, wszędzie blisko galeria, sklepy, biblioteka, no i dom rodziców. Z mamcia codziennie sie spotykamy na nordic walking i ploty moja siostra z kolei po slubie przeprowadzila sie do domu tesciow na wies i jest zalamana nudą. Także dobrze Cie rozumiem. A Twoja mama nie moglaby do Ciebie przyjechac na kilka dni?

O leczeniu kanalowym nawet mi nie mowcie bo czeka mnie po raz pierwszy w życiu ale juz po porodzie i chyba umre ze strachu

Kinga mąż na pewno bedzie jechal ostrożnie! A dzidzia pewnie wyczuwa Twoj niepokój

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:20   #4337
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Lune wcale Ci sie nie dziwie. Ja na szczęście mieszkamnw centrum, wszędzie blisko galeria, sklepy, biblioteka, no i dom rodziców. Z mamcia codziennie sie spotykamy na nordic walking i ploty moja siostra z kolei po slubie przeprowadzila sie do domu tesciow na wies i jest zalamana nudą. Także dobrze Cie rozumiem. A Twoja mama nie moglaby do Ciebie przyjechac na kilka dni?
Mama pracuje wiec nie przyjedzie. Cóż bede musiala to jakos przetrwac...
Stary 2015-11-24, 14:23   #4338
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Chętnie ale zależy gdzie mieszkasz czy daleko ode mnie bo nie wiem czy dam radę dojść

Ja mieszkam w Łomiankach

Bemowo lub Pieńkow za łomiankami wiec blisko. W pienkowie mieszkają moi rodzice i czasem udaje mi się do nich zebrać. Może w pt będę jechac to tez mogę wpaść
Stary 2015-11-24, 14:27   #4339
niepozorna
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny Ja dzisiaj też średnio pospałam. Miałam jeszcze takie zalatane przedpołudnie, że dopiero teraz znalazłam chwilę żeby usiąść i odsapnąć.

Czarnula, Kasia za wizytę.

MallaMi mi tam też nic nie leci jeszcze, ale to podobno nie ma znaczenia, więc ja się cieszę, że nic się nie leje

Kinga Na pewno mąż dojedzie spokojnie, a dzidziuś po prostu ma leniuszka. Pewnie niedługo da Ci popalić

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Prosze o dopisanie mi wizyty 28.12 na 12:15 bedzie to kwalifikacyjna wizyta
Dopiero na koniec grudnia idziesz na kwalifikację? Mi się kazali niebawem zgłosić...

I dzisiaj zaczynam 34 tydzień

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:28   #4340
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
Bemowo lub Pieńkow za łomiankami wiec blisko. W pienkowie mieszkają moi rodzice i czasem udaje mi się do nich zebrać. Może w pt będę jechac to tez mogę wpaść
Kiedys mieszkałam na Bemowie. Teraz na osiedlu równoległa to mały kawałek jest od twoich rodziców
Stary 2015-11-24, 14:28   #4341
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Mikroskopowe leczenie zęba tak po prostu kosztuje. Mój mąż zapłacił jakieś 1200zł na naszej prowincji, ceny takie też i w Krakowie są. Niestety.

Ja miałam przed ciążą 65D , teraz mam w biuście 88, niby większy obwód, ale jednak chyba kupie coś na 65F do szpitala i po porodzie
ja płaciłam też coś koło 1500zł za powtórne kanałowe, ale wolę to niż stracić zęba.

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
O leczeniu kanalowym nawet mi nie mowcie bo czeka mnie po raz pierwszy w życiu ale juz po porodzie i chyba umre ze strachu

Kinga mąż na pewno bedzie jechal ostrożnie! A dzidzia pewnie wyczuwa Twoj niepokój

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
jeśli tylko możesz to płać za mikroskopowe, szybciej, lepiej, dokładniej wg mnie. i nie ma czego się bać, serio

Stary 2015-11-24, 14:33   #4342
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Ja chodzę do sklepu, w ktorym mierza i dobieraja cycniki. Przed ciążą miałam 75B, teraz wzięłam od mamy 80D i miseczka jest ok, ale pod cyckami już mi ciasno. Najbardziej mnie wkurza to, że kurde tyle kupiłam przed ciążą staników, tanie to one nie były, a w ciąży nie mogłam już ich założyć

Kinga nie zamartwiaj się, bo Maluszek to czuje. Ja dzisiaj gdzies wyczytałam, że już trzeba unikać dużego strsu, bo to moze wpływać na zachowanie dziecka po porodzie. Skoro mozna sobie oszczedzić stresu, to trzeba tak zrobic

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:34   #4343
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Bylam pewna,ze grzebal tylko pod jednym katem w tym zebie.. Bo pamietalam pozostale kanaly i miejsca gdzie byly i wydaje mi sie,ze mnie oszukal.. Ale teraz to juz bez znaczenia, ulga bez bolu zeba nie do opisania byla, tym bardziej,ze nie moglam zadnych przeciwbolowych wziac
Ale co sie nameczylam i wybulilam kase na tego glupiego zeba to moje. A najlepsze,ze ruszylam go do odswiezenia plomby z wlasnej woli, tydzien przed tym jak dowiedzialam sie,ze jestem w ciazy bo mnie tknelo,ze dawno u dentysty nie bylam :p po tej akcji stwierdzilam,ze najblizszego dentyste zalicze jak mnie zaboli zab a nie ze sama z siebie

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

A moze Ci sie wydaje,ze nie urosly?
Bo mi sie tak caly czas wydawalo dopoki nie zobaczylam dowodu w postaci rozstepu :/

U mnie na szczęście niema takiego dowodu...mam wystarczające więc lepiej dla mnie żeby nie rosły
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:41   #4344
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Piszecie o dopasowanych stanikach, w końcu same natrafiłyście na odpowiedni czy byłyście u brafitterki? Ja jak będę w Polsce to właśnie chciałabym pójść do takiej specjalistki.
po tym jak wszystkie staniki z sieciówek nagle zaczęły mnie denerwować, poczytałam w necie i poszłam do sklepu z braffiterką, szok cenowy przeżyłam i zakochałam się w w dopasowanym obwodzie - już mi stanik na cycki nie wyjeżdżał a po jakimś czasie nawet zauważyłam że troszkę biust urósł - same plusy
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Ja dziś połowę poranka spędziłam dzwoniąc po przychodniach i umawiając wizyty które miałam jeszcze przed porodem załatwić Tak więc w przyszłym tyg mam diabetologa i okulistę, a w następnym konsultację anestezjologiczną, endokrynologa i ginekologa Jeszcze mi dentysta został do umówienia
o to przebadają cię od stóp do głów
Cytat:
ja też uważam że to nie kwestia dopasowania, ja mam staniki dopasowane przez braffiterkę w dobrym sklepie, może po prostu z małym biustem jest wygodnie bez stanika a z dużym nie i ja rozumiem że duży biust może ciążyć, dyndać i wymagać stanika na co dzień ale ja swojego biustu nie odczuwam w ogóle
Cytat:
A co do ceny to wiem. DDlatego mnie to tak zirytowało. Gdybym miała gotówkę to bym im dała odliczoną kwotę i tyle. Ale musiałam zapłacić kartą więc nie bardzo miałam jak dyskutować. Do tego skurcze, stanie przy kontuarze, 10 osób naokoło mnie gapi się na wymianę zdań....no dziwnie się czułam. Chyba nie umiem sobie radzić z takimi sytuacjami.
rozumiem Nebula, nam się tu łatwo mówi ale ja też bym wolała nie robić scen jeszcze przy innych pacjentach
Cytat:
A ja już szału dostaje od tej codziennej rutyny. Mieszkamy na uboczu Warszawy, na zamknietym osiedlu, nawet sklepu nie ma żadnego, tylko blisko las.Dzis jest zimno wiec nie wychodze.
Mama do mnie dzwoniła i tesknie za nia, za siostrami. Młodsza miałą przyjechać ale szkoła ;/ druga zakochana, nie przyjedzie.
Mąż wraca o 16 i codziennie to samo. W wekkend tylko wychodzimy na zakupy to sobie łaże po ciucholandach i sklepach.
Tak sobie myśle zebym pojechala do domu ale to aż 200km i nie wiem czy dam rade, maz mnie nie posci ;/
Nie mam mozliwosci zeby z nim na weekend tam pojechac bo nie ma tam warunkow dla nas 2, nie bylo by gdzie spac, dla mnie by siostra łózko odstąpiła. Zreszta bym chetnie pojechala sama, na pogaduchy z matka a nie tu maz bedzie sie kręcił
Nie wiem... takie mam dylematy... W sumie to juz 34 tc i mama tez by sie bała zebym sama jechala ale tęsknie za nimi a tu sie strasznie nudze taka sama
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:49   #4345
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Wam też tak duszno ciągle? No masakra..
Stary 2015-11-24, 14:49   #4346
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Mi się zdarza... zwłaszcza jak się najem
Stary 2015-11-24, 14:51   #4347
Casaa
Zakorzenienie

Niepozorna, ja dopiero 31tc zaczelam w 36 ma byc wizyta i ustawiam sie na 11.01 wiec w 38tc bedzie cc.

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-24, 14:52   #4348
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Jaki dzis dzien dziewczyny
Szlam do lazienki,zagapilam sie nie wiem kalafior ciazowy i z calej sily przygrzmocilam klamka w brzuch na wysokosci gdzie lekarz pokazywal ostatnio glowke ((( zabolalo mnie jak po uderzeniu, ale teraz mam schize boje sie,ze malemu czegos nie zrobilam bo to akurat miejsce glowki (( myslicie ze wody dobrze chronia malenstwo? ale jestem zla, az sie splakalam
Stary 2015-11-24, 14:55   #4349
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Mi się zdarza... zwłaszcza jak się najem
No zjadłam pół kromki i w sumie zastanawiam się czy nie jestem już głodna więc nie wiem ale nienawidzę tego ucisku

Jerzyczka - moim zdaniem chroni
Stary 2015-11-24, 15:04   #4350
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Mi tak samo. Szczególnie jak się położę wieczorem. Do tego mam ciągle sucho w nosie i to tylko jeszcze bardziej mi utrudnia takie swobodne oddychanie

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Niepozorna, ja dopiero 31tc zaczelam w 36 ma byc wizyta i ustawiam sie na 11.01 wiec w 38tc bedzie cc.

Wyslane z Lumia920.
Aaaa no tak, jakoś nie wzięłam pod uwagę, że możesz mieć młodszą ciążę I na którą klinikę się zdecydowałaś ostatecznie?

Cytat:
Jaki dzis dzien dziewczyny
Szlam do lazienki,zagapilam sie nie wiem kalafior ciazowy i z calej sily przygrzmocilam klamka w brzuch na wysokosci gdzie lekarz pokazywal ostatnio glowke ((( zabolalo mnie jak po uderzeniu, ale teraz mam schize boje sie,ze malemu czegos nie zrobilam bo to akurat miejsce glowki (( myslicie ze wody dobrze chronia malenstwo? ale jestem zla, az sie splakalam
Spokojnie Twoja skóra, macica i jeszcze wody płodowe dobrze chronią Maleństwo. Nie stresuj się

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości