|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
No fakt....troche przesadziłam
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Figurki takie http://www.bbtoystore.com/store/SAC_...y-classic.html Na all znalazłam 1 sztukę i kupiłam, bo długo szukałam. Mam nadzieje,że na żywo będą fajne ![]() Zamawiasz na tym aliexpres tak? Nie słyszałam. A co do K to krostki mniejsze, daję wapno. Jutro sie przejde do lekarza z nim. Despa, dzieki za informacje. Jutro z nim ide ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Byou a dziś w galerii oglądałam to http://czaszabawy.pl/disney-minnie-m...iem-ccx83.html I się i mi i Zuzi podobało ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Sorce, dziekuje, dziekuje, dziekuje za polecenie klocków Unico ![]() Pasują super do Duplo, jest ich dwa razy więcej za tą samą cenę. |
||
|
|
|
#3272 |
|
MBZ♥
|
Demeter oki
![]() A sprawdziłam na all i zestawy z mickey, minnie, plutem, goofim, donaldem i daisy kosztują od 5 dol ![]() Achnaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#3273 |
|
Wtajemniczenie
|
no pewnie zostanie
, bo zdjęcie szwów mamy na 30 listopada
15-07-2006 od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2015-11-23 o 18:57 |
|
|
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi zależy na tym, żeby nie kupić takiego badziewia ![]() http://www.dla-dzieci.ugu.pl/figurki...eci-co-wybrac/ ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Ojej
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
panika dlaczego pomyslalam o Tobie?
|
|
|
|
#3277 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
Żyjemy, mamy się dobrze )Mimi właśnie usnął. Przeważnie nie śpi w dzień co mi bardzo odpowiada bo dzięki temu pada góra o 20. A jak zrobi sobie drzemkę to dopiero o 16 i śpi bite trzy godziny, jest nieprzytomny, nie idzie go dobudzić a potem to do 23 lata więc zdecydowanie wolę pierwszą opcję.Pieluchy nadal u nas rządzą naciskać nie chce za bardzo żeby go nie zniechęcić ale może właśnie metoda Klementyny się sprawdzi. Muszę wypróbować ![]() Poczytałam Was troszkę i nawet mam parę cytatów ) Są ZAJEDWABISTE!!! Serio serio )) i cena ![]() Cytat:
Hej Strippi ![]() Cytat:
Ja też nie lubię Najlepsze dla mnie zakupy to wejść do sklepu, kupić co potrzebne i wyjść. A jak mam coś dla siebie kupić to jestem chora. Brrrrr okropność ![]() Cytat:
Hyhyhy ![]() Teściowa była w wakacje nad morzem i przywieźli Mikołajowi pistolet leży schowany. Też nie uważam takich zabawek.Cytat:
Oj biedna Mimi ostatnio rozciął sobie wargę ale na szczęście obyło się bez wizyty u chirurga. Cytat:
Ooooo muszę lecieć do Pepco w takim razie bo myślę, że to będzie trafiona zabawka ![]() Cytat:
Jestem jestemm ) hej kochana Gdzieś miałam jeszcze cytat odnośnie klocków Mega Blocks. To prawda że z tej firmy nie wszystkie klocki są dobrze dopasowane. Mimi ma pociąg i dodatkowe pudło klocków i te dwie wersje są niespasowane. Wylatują. Nie jestem zadowolona. Szczególnie, że super tanie nie są. Na Gwiazdkę dostanie duplo pociąg i pewnie jakiegoś Zygzaka bo szał na to auto teraz ma ![]() I to chyba na tyle póki co, postaram się poprawić i częściej zaglądać
|
|
#3278 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ojojj.. alez musialo byc uderzenie
![]() biedna Oliwka ![]() kciuki za chirurga! ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
ojjj zdrowiej ![]() Cytat:
zdrowka!Cytat:
Cytat:
(na mojego M. tez czesto mowie Mimi, albo Miki, czy Marcys ![]() o to M. podobnie, tez jak drzemka to 3 godzinna (ale na szczescie chodzimy spac razem najpozniej o 22, wiec daje sie latwo spacyfikowac )cale szczescie wszystko mozna kupic online |
||||
|
|
|
#3279 |
|
Wtajemniczenie
|
uderzenie silne , rozcięcie głębokie. Na myśl o zdjęciu szwów już mi słabo
![]() na szycie poszła z tż a ja siedziałam i wyłam na poczekalni, na usunięcie też pójdzie z tatą bo ja nie dam rady ![]() Ale będzie krzyku... ona nawet nam nie daje sobie opatrunku zmienić, sposobem i małymi kroczkami odklejamy, a tam...ehhh Póki co szaleje nadal a ja zawału dostaje jak widze jak biega itp.
|
#3280 | ||
|
Zadomowienie
|
Hejka
Cytat:
Mam nadzieję, że u nas ten tydzień zdrowo przejdzie... Masakra z tymi chorobami. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
|
|
#3281 |
|
MBZ♥
|
Anika, ucałuj Ją od nas
![]() Na bliznę polecam maść contratubex ![]() Achna teraz się tłumacz czemu znów znikasz? ![]() Demeter jak coś tam zamawiam to patrzę na feedbacki, często są tam realne zdjęcia. Jak nie ma to piszę do sprzedającego i mi wysyła Moderna, już jest dobrze Idealny sikor dla Paniki ![]() Dzisiaj prószył u nas maleńki śnieg-pytanie Zosi: no i gdzie ten Mikołaj?bo opowiadam Jej, że jak będzie śnieg to przyjedzie saniami ![]() I rozkmina nocnikowa: Z:coś mi przyszło do głowy ja: ![]() Z: nie idę dziś spać ja: to nie jest dobry plan Z: psujesz mi humor |
|
|
|
#3282 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moj TZ tez wpadł kiedyś w stol za młodu, do dziś na czole rana taka biała, także praktycznie nie widać. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3284 | |
|
Rozeznanie
|
Miło wiedzieć, że nie jestem sama
Cytat:
Byłam, a potem zdechł mi komp straciłam ulubione i jakoś nie mogłam się zebrać żeby wleźć na forum i odszukać nasz wątek Ale w końcu się udało ))Co za tekst
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
BYou alez przemyslenia ma nasza Zosienka
Zamowilam plakaty, ciekawa jestem baaardzo, co otrzymam ![]() I przy okazji kalendarze na prezenty swiateczne
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() brałabym. taki z dziecięcej wyobraźni jest niszą w rynku ![]() hehhhh... i tym sposobem moje dzieci obkupione aż miło, a ja goła jak bizon ... witaj fajterka.... słodka ta Twoja kaskaderka! Cytat:
T. dziś podpowiadał tacie zwierzątka do rymowania. Dobranoc - pchły na noc, wy żyrafy.. spać do szafy, a bociany obok ściany, wy tygryski do kołyski, a świnie na pierzynie, ty koniku przy nocniku, itp., itd. no i na końcu Michał chciał błysnąć i zrymował sam ![]() a kurki do ...kurnika ![]() konkubent się poryczał
|
|
|
#3287 |
|
MBZ♥
|
Moderna
![]() Pani Twój T jest bardzo inteligentny ![]() ![]() Kury do kurnika to nic w porównaniu do konika na nocniku Achna to już nie gub drogi ![]()
|
|
|
|
#3288 |
|
Rozeznanie
|
A to mi się przypomniało jak niedawno Mimi dostał grę, te rybki co się kręcą i trzeba je łowić. Pokazałam mu co i jak i mówię, że to wędka jest i tym się łowi. I Mimi zaczął łowić i nagle krzyczy: Mama zwędziłem rybkę
![]()
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
torres inteligent -już dawno mówiłam! |
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Jade do pracy, chlop mial alarm przed 5, wiec czekac musialam. A padam na ryj. Coprawda juz goraczki niet, ale noc krecąco gadajaca byla wiec malo co spalam. Dodatkowo to dziadowskie zapalenie gardla mojej malej to chyba wirusowe, bo jak mnie wieczorem sieklo to ani pic ani zjesc. Dobrze ze w domu duomox to odcrazu walnelam i dzis ciut lepiej.
A najlepsze jest to, ze kolo polnocy zaczelo sypac sniegiem, a ja pustak zamiast dzien wczesniej zejsc do piwnicy po buty zimowe, mialam to w dyńce, wiec zapitalam na tej slizgawicy w skorzanych conversach robiac wygibasy rodem z mc Hammera. Rok w lesie wyszedl z ksiegarn, szukalam wczoraj na all, znalazlam jedna, wiecie za ike - 129 zl
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
O masz despa- powodzenia- tylko nie połam się.
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Mamy i my śnieg! 3 płatki na krzyż lecą, ale jest fascynacja i nie było biadolenia przy wyborze do przedszkola
|
|
|
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
|
Despa zdrowka
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Moderna zobacz sobie gazetkę realaa jest pościel w tego królika z tejksiazki "tak bardzo cie kocham"
|
#3294 |
|
Wtajemniczenie
|
Byou, Pani, Achna - się pośmiałam z tekstów
![]() Despa, zdrowia! Ja miałam oddać wiosną buty do zrobienia bo obcas starłam... no i zapomniałam. My dzisiaj też z Fi u lekarza bo kaszle, w nocy płacz, że boli brzuch i kaszlał... ale u lekarza ok. Czysty osłuchowo, śpik się jeszcze "zawiązuje" gdzieś wysoko. Fifi widząc dzisiaj śnieg rano spytał: a co to za śmietki na trawie? Tż w domu, nie mogę się ogarnąć jak mam całą dwójkę w domu od rana i nie jest to weekend. Zaraz jadę z Pchełką do wizytację, a chłopy będą szukać zmiany opon (rychło w czas).
|
|
#3295 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mamy ospe...lagodny przebieg. Z narazona bardzo
![]() Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuuu Demeter zdrowka i żeby małej nie zarazil :/
I ogólnie dla wszystkich zdrowia!!! A teksty waszychdzieci boskie!!! My tez chorzy w sensie ja i tz oby Florka ominelo
|
#3297 |
|
Wtajemniczenie
|
Demeter,oj... dobrze że jednak poszlas. Zdrowka! A szczepilas K.? Od kiedy można na ospe malucha zaszczepić? Pytam z myślą o Twojej Z.? Bo teraz pewnie nerwowe kilka tygodni czy złapała coś czy nie.
Dragusia, zdrowia! Oj chyba sezon chorób ruszył z kopyta.
|
|
#3298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem co z Z, mysle intensywnie czy nie isc z nią i pogadac z pediatrą, bo z tego co czytałam za darmo rodzeństwo chorego ma.Ale nie wiem czy już mozna ją szczepić. I czy teraz jest jeszcze sens i bezpieczne
|
|
|
|
|
#3299 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Piszcie prosze, co mialyscie dzisiaj i wczoraj na obiad, szukam inspiracji na jutro
![]() (u nas dzis bylo leczo, wczoraj makaron zapiekany z jablkami pod smietankowa pierzynka )---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() moj M. tez szaleje - wyzej, szybciej, dalej! Skacze z kanapy, na kanape, rzuca sie w poduszki (chyba ze trzy razy mial mocny upadek, na szczescie nic nie peklo, ale na brwiach ma zgrubienia moze jeszzce sie wchlona w ciagu nastepnych kilku lat )Cytat:
(uwielbiam Cie za ten skrot!)re-we-la-cja! blysnal - inteligencja! ![]() usmialam sie - fajni sa ![]() slodko! Cytat:
wyszla wyszla zamowilam ponad tydzien temu, czas dostawy mial byc 7 dni bo zamawiaja u innych dostawcow, to dzis dostaje maila, ze wysylka sie opozni - na pytanie, o ile sie dostawa opozni -milcza ![]() aaaaa! Podobno ok. 8 grudnia ma byc znowu w ksiegarniach ![]() (Pani do mnie pisze tak: W wyniku aktualizacji terminów dostaw otrzymaliśmy informację, iż musimy jeszcze poczekać kilka dni na wyżej wspomniany produkt. na stronie przy ksiazce termin wskazuja na 8 grudnia Pani z BOK-u chyba probuje mnie wrobic edit. ksiazki juz nie ma w wynikach wyszukiwania ![]() o nie! ) ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
(ja jeszcze duzo kaszle, M. czasami tez - u siebie wlaczylam juz sinupret, to zaczyna z gory puszczac) smietki ojjj... nie ogarniam, jak maz w tygodniu nagle jest w domu, albo wraca wczesniej z pracy ![]() ohhh ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Sorce i jak Pchelka? Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2015-11-24 o 15:48 |
||||||
|
|
|
#3300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo wymyślne ![]() Ale ja chora, smarkam, kicham, także nie mam sił stać przy garach ![]() Niestety wyczytałam, że Z też raczej na bank będzie chora. No nic, trzeba przetrwać. Ale nie wiem teraz co z jej urodzinami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Przyniesiony tort ze świeczkami, dzieci ustawione wokół tortu, śpiewamy "sto lat" i po zakończeniu zanim solenizant zdążył wziąć oddech Karol zdmuchną świeczki i wyszczerzył zęby w uśmiechu
bo ja też patrzę i często na all widzę z aliexpressu rzeczy-oczywiście z odpowiednią ceną

więc zdecydowanie wolę pierwszą opcję.