|
|
#361 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 25-letni prawiczek - miałyście kiedyś taką sytuację?
A ja przeczytałam w sumie z przyjemnością wszystko, co napisała Adeedra - dostanę medal?
|
|
|
|
|
#362 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#363 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale ten osobnik pojawił się w charakterze niezwykle atrakcyjnego dla kobiet okazu - i że te kobiety niby takie ambitne, inteligentne i yada, yada, yada. A to ten sam mechanizm co i bzyknięcie pierwszego atrakcyjnego, które było przytaczane jako właściwość nieambitnych pustostanów. Cytat:
A że Adriana Lima jest brzydka - padło, jak najbardziej. Nie w tym temacie co prawda, ale powspominać miło. Coś, że ma mordę jak kaczka czy jakoś tak. ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#364 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O Adranie Limie było, że się komuś nie podobała, a konkretnie jej usta. Ale brzydką jej nikt nie nazwał. |
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do tych orzeszkowatych dupek - to po prostu dostosowałem poziom wypowiedzi. Fakt, co komu. Po prostu wolę niewysportowane a szczupłe i kształtne ciało niż takie na którym widać mięśnie. Tyle.
|
|
|
|
|
|
#366 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak się nie podoba i zasługuje na jakąś uwagę o ustach, to się nie równa stwierdzeniu, że (dla wypowiadającego te słowa) ona jednak brzydka? |
|
|
|
|
|
#367 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie się podobało bardziej. Dostanę książkę z dedykacją? ![]() Cytat:
Cytat:
> Można zobaczyć, co tracą?
|
|||||
|
|
|
|
#368 |
|
Przyczajenie
|
Moja koleżanka niedawno miała taką sytuację tylko zawód trochę inny
Ciekawe czy to z wyboru, czy z braku odwagi?
|
|
|
|
|
#369 |
|
Konto usunięte
|
Czy ja pisałem że one coś tracą? Chyba każdy może mieć swoje preferencje. Tak samo dziewczyny przy kości mogą sobie pragnąć muskularnych atletów i mi nic do tego.
Nie można, za dużo swoich przemyśleń, kompleksów i poglądów udostępniam by ryzykować że ktoś może mnie rozpoznać. Jestem zwykłym, niewysportowanym, szczupłym acz nie chudym gościem, których setki chodzą po ulicach. |
|
|
|
|
#370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Któryś raz już piszesz to samo, myślałem że w końcu łapiesz o co chodzi, ale widzę że jak grochem o ścianę. Piszę o tym typie Kobiet dlatego, że X postów temu wątek tego dotyczył, a piszę kilka razy, bo ciągle masz jakieś swoje nie wiem skąd wzięte interpretacje Jakie odrzucanie zalotów? Dlatego wyobraź sobie można o tym pisać, bo wystarczy obserwować bliższe i dalsze otoczenie Wyobraź sobie, że nie mam w zwyczaju latać na podrywy, a jak do kogoś robię "zaloty" to mniej więcej coś o tej osobie wiem, albo się dowiaduję jak nawiązuję jakąś relację I może być tak, że wtedy ta osoba okazuje się zupełnie nie w moim typie i sobie daję spokój, albo ja nie jestem w jej i tyle I nie muszę się wyżywać czy żalić. I nie trzeba zalotów, bo wystarczy zwykłe przebywanie w czyjejś obecności w pracy, na uczelni gdziekolwiek, widzieć zachowanie tej osoby, odnoszenie się do innych itd. Nikt nie jest taki, by się podobać każdemu Tak na marginesie księżniczka to pozytywne określenie, pustak nie może być księżniczką Problem masz jakiś ze zrozumieniem czegoś co piszę? Bo inne Kobiety tutaj w większości nie miały Pojmij to w końcu, że dla kogoś może być ważniejszy mózg, osobowość, a uroda jest świetnym dodatkiem, ale jeśli jest uroda, a nie ma mózgu i wartości to ta uroda jest g.. warta. I nie wrzucam wszystkich do jednego worka, kapujesz już? NIGDZIE NIE NAPISAŁEM ŻE ZADBANA I SEKSOWNA WIZUALNIE KOBIETA MUSI BYĆ PUSTAKIEM. To są jakieś Twoje wymysły, które starasz się wetknąć w moje usta ;D. Zwróciłem tylko uwagę, że spora część Kobiet, które są 'wylaszczone" uważa, że są 8 cudem świata dlatego, że mają zgrabne nogi, figure itd. I nie mają nic więcej do zaoferowania A i tak myślą, że są fajne Zrozum, że nie każdy facet musi się zalecać do Kobiety tylko dlatego, że jest ładna. Znałem dużo obiektywnie ładnych Kobiet, za którymi kumple się ślinili i zalecali z różnym skutkiem, a których zachowanie mnie odpychało I nie jeden, który tak był jedną czy drugą olśniony później zwiewał, bo mówił, że po co mu "d..a bez mózgu" ![]() I jak dalej nie rozumiesz i masz jakieś swoje teorie to miej Ale nie wmawiaj mi czegoś, o czym ani nie myślę, ani nie piszę bo to jest komiczne
Edytowane przez chlopak_chlopak Czas edycji: 2015-11-24 o 17:28 |
|
|
|
|
|
#371 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
, a może chociaż Ty siebie przekonasz.
|
||
|
|
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
Czytanie ze zrozumieniem. Nic mniej, nic więcej... Zresztą nie przypominam sobie bym użył słowa "większość" więc proszę ponownie nie wmawiaj mi czegoś, czego nie powiedziałem...
Edytowane przez chlopak_chlopak Czas edycji: 2015-11-24 o 17:49 |
|
|
|
|
#373 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo tak bywa. Cytat:
Cytat:
A zdaje się w wątku o tym, czy do seksu faceci biorą, jak leci, chociaż nie jestem pewna, może to pisał ktoś inny to przepraszam. Cytat:
Gdzie tu zaprzeczenie tego, że ktoś jest atrakcyjny? Możemy zakończyć już ten temat, czy będziemy do tego wracać jeszcze przez kilka następnych miesięcy? |
||||
|
|
|
|
#374 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#375 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast frustraci tutaj jak jeden chcą ładne, szczupłej, a reszta to już wszystko jedno. Jak będzie atrakcyjna, to biorą jak leci. |
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez stewardesa:
Umówi się ze mną = nie uważa się za ósmy cud świata. Nie spojrzy nawet na mnie = pusta księżniczka, muszę wszystkim o tym powiedzieć. Napisane przez anna87 Naprawdę masz obsesję. Nie lubię słowa pusta, ale tak, można się komuś spodobać z wyglądu, a odrzucić zachowaniem. Generalnie z tego co napisała stewardesa to wynika, że facet w ogóle się nie może cenić i w ogóle sikać z radości, że którakolwiek Kobieta na niego spojrzała. Znaczy mam się jako facet oceniać tak nisko, że kobieta uważająca się za 8 cud świata, pomijając czy będzie jakaś dalsza nasza relacja w ogóle nie ma możliwości by się ze mną umówiła? Przecież może się ze mną umówić i uważać się za 8 cud świata i może się nie umówić, a też wcale tak nie uważać. A facet to też nie jest zdesperowana istota co będzie jak pies z jęzorem na brodzie latać za każdą niewiastą ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
Dziewczyno, myślałaś kiedyś by pisać powieści? Bo generalnie wyobraźnie to masz bujną no i swoje fakty dopisujesz jak na zawołanie Pomijając cały absurd Twojej wypowiedzi, to już wcześniej zaznaczyłem, że nigdzie nie przypominam sobie bym użył słowa "większość" Ale Ty chyba żyjesz w swoim świecie ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Btw. że niby ja jestem frustratem? Hahahaha Jedyne co jest frustujące to, że dokoła na pierwszy plan wysuwa się coraz więcej Kobiet, które nie mają żadnych większych wartości, dla których nr 1 są imprezy, zakupy, hedonizm, lans i to czy prezentują się seksownie, i z którymi nie można normalnie pogadać o życiu i wiązać jakichkolwiek planów Można mieć dobrą pracę, radzić sobie i mieć pstro w głowie I frustrujące jest, że wiele normalnych Kobiet na siłę udaje takie "wyzwolone" bo mają wrażenie, że to jest fajne I że większość facetów powie, że można raz dwa wyrwać panienkę na seks, ale ciężko znaleźć Kobietę z którą można wiązać poważne plany na życie. I że mit tego, że to faceci mają pstro w głowie, nie myślą poważnie o życiu itd runął już dawno jak domek z kart. Naprawdę nie widzisz tego, że niektóre kobiety ktore nawet mają powodzenie sa podrywane masowo, bo nikomu nie żal jak im odmówi, bo chodzi tylko o seks? i jak nie ta to inna? A takiej, z którą możesz myśleć o założeniu kiedyś rodziny nie jest tak łątwo znaleźć. Może być piękna, mniej piękna cokolwiek - ale frustrujące jest, że mało takich co nie mają pstro w głowie ;d
Edytowane przez chlopak_chlopak Czas edycji: 2015-11-24 o 18:22 |
|
|
|
|
|
#377 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2015-11-24 o 18:39 |
|||||
|
|
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
Napisane przez chlopak_chlopak :
Natomiast więcej jest z pewnością, pustaków, prawdziwych pustaków, które myślą że są atrakcyjne, bo mają mini i wielkie szpilki, niż tych które nie muszą się codziennie odstawiać i też nie mających nic w głowie. Nie osłabiaj mnie... jest takich osób, które mają pusto w głowie, ale myślą, że jak się odstawią to już są warte uwagi i że każdy o nie będzie zabiegał niż takich które też nie mają nic w głowie, ale też nie uchodzących za gwiazdy w swoim "wylaszczonym wydaniu" Tu nigdzie NIE JEST NAPISANE, że WIĘKSZOŚĆ kobiet podkreślających swoje fizyczne kobiece atrybuty jest pustych. Weź Dziewczyno ogarnij, bo Twoje kolejne interpretacje są coraz bardziej zdumiewające... Napisane przez chlopak_chlopak: Może być piękna, mniej piękna cokolwiek - ale frustrujące jest, że mało takich co nie mają pstro w głowie ;d Wśród ogółu - pięknych, mniej pięknych obiektywnie, zadbanych, niezadbanych, zgrabnych i niezgrabnych, brunetek blondynek i rudych? Teraz już rozumiesz? Bo chyba nie mogę już bardziej łopatologicznie pisać... Edytowane przez chlopak_chlopak Czas edycji: 2015-11-24 o 18:49 |
|
|
|
|
#379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam doedukowanie się, poczytanie książek etc. Serio.To, że faceci masowo wyrywają laski, które mają pstro w głowie świadczy przede wszystkim źle o was samych. Dwa - naprawdę frustruje Cię fakt, że ciężko znaleźć kobietę z którą możesz założyć rodzinę? Mi się zawsze wydawało, że ogólnie trudno jest znaleźć tego partnera na całe życie i to nie dlatego, że płeć przeciwna taka zła, a ze względu na dopasowanie, które powinno być. Ja mam gdzieś ilu jest dojrzałych facetów, a ilu nie - jak mi ktoś nie pasuje to się z nim nie zadaje i problem z głowy, a nie płaczę na forach, że mężczyźni tacy źli Jak nie to nie wiem dlaczego przejmujesz się takimi rzeczami.Ogólnie jak dla mnie problem z dupy. |
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Konto usunięte
|
Wśród rubasznych panów pod 50 tłusta pani ma szansę zrobić porównywalną furorę co i szprycha. Z wiekiem wzrok już nie ten, to i lepiej jak panna jest bardziej rozłożysta, żeby ją było lepiej widać.
Poza tym jest jeszcze dość liczna reprezentacja wielbicieli wielkich tyłków, nie na zasadzie "wszystko jedno, bierę" ale "ale ma d*pe & nothing else matters". Cytat:
Teoretycznie mogę też powiedzieć, że Adriana Lima jest brzydka - fakt, ona od tego automatycznie nie zbrzydnie. A mnie ta dyskryminacja pakerów ubodła... |
|
|
|
|
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
Hahahaha
Z chęcią się doedukuję ;D Odnoszę dziwne wrażenie, że trochę wiem o historii, socjologii i historii socjologii i o psychologii ale spoko Może poczytam wydań Cosmopolitan z lat dawnych ;DOwszem, o facetach też, źle świadczy, zawsze mówiłem, że puszczająca się dziewczyna i facet "ku...rz" to ta sama półka i nigdy nie mówiłem, że facet zaliczający dla sportu jest casanova i w ogóle fajny Ale niestety faceci są pragmatyczni i ułatwiają sobie życie, jak dużo kobiet jest łatwych, a jeszcze uważają, że są fajne i wyzwolone to nie utrudniają sobie faceci życia. Brutalna prawda A co do drugiej części - widzisz generalnie, to to co napisałaś to ja na co dzień mogę mieć w poważaniu Ale forum to takie miejsce, gdzie można sobie wymieniać obserwacje i dyskutować Proponuję ogólnie spojrzeć na temat wątku "25 letni prawiczek - miałyście tak kiedyś?" albo inne pasjonujące "mój facet ma 12 cm czy to dużo czy mało?" Jeszcze coś w kwestii problemów z dupy?
|
|
|
|
|
#382 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#383 |
|
Konto usunięte
|
Przecież napisałeś, że to Cię frustruje. To w końcu masz w poważaniu czy jesteś sfrustrowany z tego powodu? Bo wydaje mi się, że te dwie rzeczy się wykluczają.
|
|
|
|
|
#384 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#385 |
|
BAN stały
|
mnie modeli
Nie no, ja Cię bardzo przepraszam. To jest prawdziwy problem.
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A nad biurkiem mam powieszoną stronę testową drukarki, chociaż pewnie więcej osób by wolało van Gogha, chociażby dla lansu, jeśli już nie ze szczerego zachwytu. |
|
|
|
|
|
#387 |
|
Konto usunięte
|
Och tak czułam, że za dużo sensu Ci się zaplątało do wcześniejszych wypowiedzi. Teraz masz jeszcze problem z cudzymi genitaliami?
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Raczkowanie
|
Stewardesa pasuję, pokonałaś mnie
Muszę ogłosić kapitulację, bo jesteś niesamowitym przypadkiem No tak strasznie poważny problem ;D Ja to myślę, że warto zmienić wtedy faceta. Albo przynajmniej poradzić się w Bravo Girl albo przynajmniej tutaj: "mój facet jest cudowny pod każdym względem, dba o mnie, kocham go, ale ma 12 cm i nie wiem czy ten zwiazek ma sens, to mało czy dużo te 12 cm?" ;D Te tematy są zawsze dobre na poprawę humoru ;D ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
Przeczytaj, pomyśl, napisz.. taka kolejność..zawsze pomocne
|
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2015-11-24 o 19:28 |
|
|
|
|
|
#390 |
|
BAN stały
|
Bo wysportowany mezczyzna =/= typowy paker.
Tak samo jak ktos moze twierdzic ze Lima jest brzydka, tak jak mam prawo twierdzic ze TYPOWI pakerzy sa ohydni. I suchoklatesi. A tu dalej goownoburza bo pare dziewczyn stwierdzilo, ze ma wymagania takie i takie. No jasne, wezme sobie faceta suchoklatesa albo pana z brzuszkiem piwnym, zeby wstydzic sie z nim gdziekolwiek wyjsc, zwlaszcza ze mam taka prace jaka mam. 6 godzin w tygodniu, ale jednak i tak wstyd. Panowie, juz wiemy. Nie mozna od Was niczego wymagac, nawet jesli wymaga sie od siebie. Koniec goownoburzy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

> Można zobaczyć, co tracą?

Ciekawe czy to z wyboru, czy z braku odwagi?

Polecam doedukowanie się, poczytanie książek etc. Serio.