25-letni prawiczek - miałyście kiedyś taką sytuację? - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-24, 19:31   #391
201705042038
Konto usunięte

Dot.: 25-letni prawiczek - miałyście kiedyś taką sytuację?

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Podoba, podoba. Tym samym osobom spodobają się też kocięta i papież w bursztynie, więc średni to lans.
Adrianą Limą pewnie też by nie pogardzili.

No cóż, cena tego obrazu świadczy o tym, że jednak nasz gust jest w mniejszości. I generalnie dyskusja jałowa, bo na pewno obie chcemy go mieć, tylko nas nie stać. Pocieszamy się jedynie.

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez surrrykatka Pokaż wiadomość
Tak samo jak ktos moze twierdzic ze Lima jest brzydka, tak jak mam prawo twierdzic ze TYPOWI pakerzy sa ohydni. I suchoklatesi.
Nikt nie napisał, że Adriana jest brzydka, więc nie, nie masz prawa.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 19:35   #392
chlopak_chlopak
Raczkowanie

A ja uważam, że jak kogoś kocham to nie wstydzę się z nią wychodzić, bo całe życie wychodzę z założenia, że mi się ma podobać, ja mam być szczęśliwy i gówno mnie obchodzi co powiedzą ludzie. A jak Kobiecie się przytyło i ma brzuszek, to zawsze możemy coś z tym zrobić Wygląd można modelować, inne cechy niekoniecznie A jak chciałbym zadać taniego szyku to kupiłbym sobie Bentleya Nie no, zły przykład. Bentleya też bym kupił dla siebie, bo kocham fajne samochody. To może zegarek za 40 tys
chlopak_chlopak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 19:36   #393
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chlopak_chlopak Pokaż wiadomość
A przeczytałaś do czego to napisałem?

Przeczytaj, pomyśl, napisz.. taka kolejność..zawsze pomocne
Czytałam do momentu w którym użyłeś słowa "hedonizm" w kontekście wskazującym na to, że niezupełnie je rozumiesz. Od tamtej pory to ze średnim zaangażowaniem.
I nie wiem do czego się odnosiłeś. A Ty?
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 19:38   #394
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Czytałam do momentu w którym użyłeś słowa "hedonizm" w kontekście wskazującym na to, że niezupełnie je rozumiesz. Od tamtej pory to ze średnim zaangażowaniem.
I nie wiem do czego się odnosiłeś. A Ty?
Spokojnie, doskonale rozumiem O kontekstach już mi się nie chce dyskutować, przyzwyczaiłem się do różnych zdumiewających interpretacji tutaj
Stary 2015-11-24, 19:39   #395
krewet
Zakorzenienie

O jak śmiechłem z postu adeedry, kompletna masakra tamtej paniusi, nawet nie wiem co dodać, napiszę tylko, że wolałbym z Jerzym założyć fan klub Antoniego Macierewicza niż spędzić z surrykatką chociaż ułamek sekundy.

Co do zadbania, nie rozśmieszaj mnie, laskom pomaga makijaż plus fakt, że kobiety mają wrodzony wdzięk i ich ciało obiektywnie jest ładne (chyba, że są grube).
Laska założy ładną sukienkę, pokaże nogi, ładnie się pomaluje i jest seksi. U facetów to tak nie działa.
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 19:44   #396
surrrykatka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Adrianą Limą pewnie też by nie pogardzili.

No cóż, cena tego obrazu świadczy o tym, że jednak nasz gust jest w mniejszości. I generalnie dyskusja jałowa, bo na pewno obie chcemy go mieć, tylko nas nie stać. Pocieszamy się jedynie.

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Nikt nie napisał, że Adriana jest brzydka, więc nie, nie masz prawa.
Cytuje:
"Teoretycznie mogę też powiedzieć, że Adriana Lima jest brzydka - fakt, ona od tego automatycznie nie zbrzydnie."

Napisalam "moze twierdzic". I tak, moge. Nikogo personalnie nie obrazam, wiec chocbym i wykupila czas antenowy w tv i powiedziala "moim zdaniem pakerzy sa ohydni" nic a nic mi nie grozi.

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
A ja uważam, że jak kogoś kocham to nie wstydzę się z nią wychodzić, bo całe życie wychodzę z założenia, że mi się ma podobać, ja mam być szczęśliwy i gówno mnie obchodzi co powiedzą ludzie. A jak Kobiecie się przytyło i ma brzuszek, to zawsze możemy coś z tym zrobić Wygląd można modelować, inne cechy niekoniecznie A jak chciałbym zadać taniego szyku to kupiłbym sobie Bentleya Nie no, zły przykład. Bentleya też bym kupił dla siebie, bo kocham fajne samochody. To może zegarek za 40 tys
Chyba mowimy o fazie WYBORU PARTNERA i przygladania sie potencjalnym. Nie o fazie stalego zwiazku.
Odrozniaj 2 rzeczy.

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
O jak śmiechłem z postu adeedry, kompletna masakra tamtej paniusi, nawet nie wiem co dodać, napiszę tylko, że wolałbym z Jerzym założyć fan klub Antoniego Macierewicza niż spędzić z surrykatką chociaż ułamek sekundy.

Co do zadbania, nie rozśmieszaj mnie, laskom pomaga makijaż plus fakt, że kobiety mają wrodzony wdzięk i ich ciało obiektywnie jest ładne (chyba, że są grube).
Laska założy ładną sukienkę, pokaże nogi, ładnie się pomaluje i jest seksi. U facetów to tak nie działa.

Dyskrymnujesz grube? A moze im przykro? Tak nie wolno!!!

A, to Wam wolno wymagac chudosci, a nam niczego, zapomnialam.

Ja znam kolesia ktory byl piekny. Serio. Ale sie zapuscil. A szkoda. Durna moda na drwala. Zupelnie mu to nie pasuje.

PS a ja raczej nie chcialabym spedzac czasu z Toba wiec mamy konsensus, w jednej rzeczy sie zgadzamy.

Edytowane przez surrrykatka
Czas edycji: 2015-11-24 o 19:46
surrrykatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 19:46   #397
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Cytuje:
"Teoretycznie mogę też powiedzieć, że Adriana Lima jest brzydka - fakt, ona od tego automatycznie nie zbrzydnie."

Napisalam "moze twierdzic". I tak, moge. Nikogo personalnie nie obrazam, wiec chocbym i wykupila czas antenowy w tv i powiedziala "moim zdaniem pakerzy sa ohydni" nic a nic mi nie grozi.
Surrrykatka - nie wychodź już na ring lepiej... cokolwiek napiszesz, bardziej żałośnie to już nie wypadnie, ale masz swój wątek, tam możesz pisać, co Ci na palce spłynie, ku uciesze innych użytkowników.
Stary 2015-11-24, 19:49   #398
krewet
Zakorzenienie

wskaż mój post gdzie mam ból dupy o to, że laski mają wymagania

...i dziwnym trafem nie odniosłaś się do mojego posta ogólnie, brak argumentów?
Stary 2015-11-24, 19:50   #399
surrrykatka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Surrrykatka - nie wychodź już na ring lepiej... cokolwiek napiszesz, bardziej żałośnie to już nie wypadnie, ale masz swój wątek, tam możesz pisać, co Ci na palce spłynie, ku uciesze innych użytkowników.
Tak bardzo Cie boli to ze ludzie maja swoje wymagania? Bo to jedyna rzecz o ktorej tu pisze.
Nie wiem - nie spelniasz ich, nie mozesz ich stawiac a chcialabys, nie mozesz znalezc faceta, facet nie spelnia wymagan - cokolwiek?
Bo serio, z Waszej strony zajezdza to strasznymi kompleksami. Panow ktorym ciezko poderwac kobiete i pan ktore lubia dzialalnosc charytatywna i sa po ich stronie.
Stary 2015-11-24, 19:50   #400
Clevland
Rozeznanie

U faceta liczy się pewność siebie i poczucie humoru.

Znam niskich, łysiejących z brzuszkiem, którzy poderwali/ożenili się z super laskami.
Czy im nie wstyd pokazać się z nimi?
Nie wiem ale dziwnie razem wyglądają.

A jak facet jest nieśmiały i do tego jeszcze wytwarza dystans to może być zaâ˜☠â˜☠â˜☠isty i być prawiczkiem do 30-roku.
Bo po np. 20 roku życie to już robi sobie problem że np. całować się nie potrafi, bzykać też nie i jak on wyjdzie do laski?
Że ona go jeszcze wyśmieje i kolegom powie.
I pętla się zamyka.

Z drugiej strony jak człowiek ma coś pisane,to może chcieć nie wiadomo jak i tak z tego nic nie wyjdzie.

Np. w numerologii każdej literze są przyporządkowane cyfry.
Jakaś tam cyfra odpowiada za rodzinę.
Jeżeli u kogoś takowa nie występuje to może się okazać że jej nie założy.
I wygląd nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu tak będzie mu się układać życie...

Edytowane przez Clevland
Czas edycji: 2015-11-24 o 19:52
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 19:54   #401
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Tak bardzo Cie boli to ze ludzie maja swoje wymagania? Bo to jedyna rzecz o ktorej tu pisze.
Nie wiem - nie spelniasz ich, nie mozesz ich stawiac a chcialabys, nie mozesz znalezc faceta, facet nie spelnia wymagan - cokolwiek?
Bo serio, z Waszej strony zajezdza to strasznymi kompleksami. Panow ktorym ciezko poderwac kobiete i pan ktore lubia dzialalnosc charytatywna i sa po ich stronie.
Zaczynam podejrzewać trolla.
Myślę, że rozwiałaś swoimi postami mit wymagających 30latków.
Stary 2015-11-24, 19:55   #402
krewet
Zakorzenienie

surrykatka powtarzam - wskaż gdzie mam problem z tym, że kobiety mają wymagania?

bo już przywykłem, że na bardziej niewygodne wpisy nie odpowiadasz
Stary 2015-11-24, 19:57   #403
201606291621
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
U faceta liczy się pewność siebie i poczucie humoru.

Znam niskich, łysiejących z brzuszkiem, którzy poderwali/ożenili się z super laskami.
Czy im nie wstyd pokazać się z nimi?
Nie wiem ale dziwnie razem wyglądają.

A jak facet jest nieśmiały i do tego jeszcze wytwarza dystans to może być zaâ˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜â˜☠â˜â˜â ˜â˜☠isty i być prawiczkiem do 30-roku.
Bo po np. 20 roku życie to już robi sobie problem że np. całować się nie potrafi, bzykać też nie i jak on wyjdzie do laski?
Że ona go jeszcze wyśmieje i kolegom powie.
I pętla się zamyka.

Z drugiej strony jak człowiek ma coś pisane,to może chcieć nie wiadomo jak i tak z tego nic nie wyjdzie.

Np. w numerologii każdej literze są przyporządkowane cyfry.
Jakaś tam cyfra odpowiada za rodzinę.
Jeżeli u kogoś takowa nie występuje to może się okazać że jej nie założy.
I wygląd nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu tak będzie mu się układać życie...
Nie. Lubię nieśmiałych, prawiczków też - chętnie przejmuję inicjatywę. KWESTIA GUSTU.

Znałam również masę desperatów uderzających do dziewczyn - cóż, odwagi i pewności im nie brakuje, a wciąż są prawiczkami.

A i taki zabawny fakt - najlepszy pocałunek zaliczyłam z facetem, który nie miał ŻADNEGO doświadczenia. Nigdy się wcześniej nawet nie całował. Za to ci, którzy mieli na pęczki dziewczyn i konkretnie doświadczenie okazali się dość... słabi. A na tle tego pierwszego to już w ogóle

Edytowane przez 201606291621
Czas edycji: 2015-11-24 o 20:02
201606291621 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 20:00   #404
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Surrykatka, wybór Partnera to może być co najwyżej wybór Peugeota Partnera. Co za głupie słowo partner. Wybór? A co, casting robisz i odhaczasz jak w ankiecie jakie cechy posiada każdy kandydat?

Po 2. Nie - nie piszesz o wymaganiach tylko Napisałaś elaborat o sobie włącznie z tym, że rano nakładasz na włosy jedwab, zrozum ludzi to gówno obchodzi A jak mówisz o kompleksach to chyba największy kompleks tutaj masz Ty - kompleks udowodnienia wszystkim wokół, że jesteś za☠☠☠ista. Jak chcesz być za☠☠☠istą czy jesteś za☠☠☠istą to po prostu nią bądź. Kto ma to zauważyć to zauważy Epatowanie wszem i wobec bez mała z napisem na czole "JESTEM ZA☠☠☠ISTA" może przynieść skutek odwrotny do zamierzonego Ale tu radzę trzeźwe spojrzenie z dystansu
Stary 2015-11-24, 20:01   #405
surrrykatka
BAN stały

Cytat:
wskaż mój post gdzie mam ból dupy o to, że laski mają wymagania

...i dziwnym trafem nie odniosłaś się do mojego posta ogólnie, brak argumentów?
Dobrze, odniose sie, chociaz juz o tym pisalam i to jest oczywiste.
1. Ubrac sie trzeba umiec. Kobieta rowniez. Jak zalozy cos co do niej nie pasuje bedzie wygladac ciut smiesznie. A na to trzeba checi, czasu zaangazowania. Nie bez powodu kobieta przymierzy 20 sukienek i zadnej nie kupi.
2. Zobacz ile laski poswiecaja doborowi ciuchow i dodatkow.
3. Wam sie nie chce. Bierzecie pierwszy lepszy podkoszulek, bo koszula to juz gryzie. Nosicie powycierane dzinsy, zamiast zalozyc eleganckie czarne spodnie, nawet z a'la dzinsowego materialu i marynarke do tego. Ale to tak boli...
Buty sportowe do w miare eleganckiego stroju. To jest zalosne.
4. Zapach? Malo ktory mlody pachnie zachwycajaco. A na to jestem bardzo wyczulona, wiec wiem. Interesuja mnie perfumy i potrafie na kilometr wywachac jak facet pachnie. Kobiety nie maja z zapachem takiego problemu.
5. Golcie sie. To nie boli.
6. Cwiczcie choc troche.
7. Zolte zeby sa fe. Laski jak je maja to zbieraja na wybielanie (jak moja kumpela). A facetom to tak bardzo wisi..

Nam wymieniac dalej?
Kobiety poswiecaja sobie wiecej czasu to i efekt maja lepszy.
Niektorzy panowie tez poswiecaja i maja efekt. Moj wybiera garnitur i koszule tak dlugo jak ja sukienke, myslalam ze zdechne az mi pani w sklepie wspolczula. Ale wyglada pieknie.
PS nie, 10-dniowym zarostem, w podkoszulku i krotkich spodenkach nie wygladalby fajnie.

O, widze ze edytowales. Nie napisalam ze Ty masz bol dupy odnosnie wymagan.
Ale caly czas narzekasz jak to facetom jest ciezko, a jak to kobiety je olewaja.

Edytowane przez surrrykatka
Czas edycji: 2015-11-24 o 20:04
Stary 2015-11-24, 20:01   #406
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Przeczytaj, pomyśl, napisz.. taka kolejność..zawsze pomocne
Tak, bo my tu wszystkie mamy problem z czytaniem ze zrozumieniem, a o interpretacji w ogóle nie mamy pojęcia. Może chociaż trochę Twojej mądrości na nas spłynie
Cytat:
No jasne, wezme sobie faceta suchoklatesa albo pana z brzuszkiem piwnym, zeby wstydzic sie z nim gdziekolwiek wyjsc, zwlaszcza ze mam taka prace jaka mam. 6 godzin w tygodniu, ale jednak i tak wstyd.
A gdzież Ty pracujesz i co to ma do rzeczy? I czy to znaczy, że nie pokazałabyś się w ogóle z taką osobą, a nie tylko, że takie masz wymagania co do partnera
Cytat:
A jak chciałbym zadać taniego szyku to kupiłbym sobie Bentleya Nie no, zły przykład. Bentleya też bym kupił dla siebie, bo kocham fajne samochody. To może zegarek za 40 tys
Tak, gdybyś był takim prymitywem jak milionerzy, to kupiłbyś Bentleya lekką ręką. Tak. Wiadomo. To kwestia chęci.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 20:02   #407
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Cytat:
surrykatka powtarzam - wskaż gdzie mam problem z tym, że kobiety mają wymagania?

bo już przywykłem, że na bardziej niewygodne wpisy nie odpowiadasz

Chłopie, szkoda zachodu, nie dojdziesz do tego, bo to już jest zakodowane ;D Tak jak stewardesa zakodowała, że twierdzę, że atrakcyjne Dziewczyny to pustaki i inne lepsze rewelacje i spasowałem w końcu bo to syzyfowa praca
Stary 2015-11-24, 20:06   #408
surrrykatka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Tak, bo my tu wszystkie mamy problem z czytaniem ze zrozumieniem, a o interpretacji w ogóle nie mamy pojęcia. Może chociaż trochę Twojej mądrości na nas spłynie A gdzież Ty pracujesz i co to ma do rzeczy? I czy to znaczy, że nie pokazałabyś się w ogóle z taką osobą, a nie tylko, że takie masz wymagania co do partnera Tak, gdybyś był takim prymitywem jak milionerzy, to kupiłbyś Bentleya lekką ręką. Tak. Wiadomo. To kwestia chęci.

Steeardessa - zle sie wyrazilam. Oczywiscie ze chodzilo o partnera. Ze znajomymi sie pokazuje i wisi mi kto ma brzuch kto nie
Wszystko co pisze odnosi sie do POTENCJALNEGO PARTNERA - wezcie na to poprawke.
Stary 2015-11-24, 20:10   #409
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Cytat:
Tak, bo my tu wszystkie mamy problem z czytaniem ze zrozumieniem, a o interpretacji w ogóle nie mamy pojęcia. Może chociaż trochę Twojej mądrości na nas spłynie

Tak, gdybyś był takim prymitywem jak milionerzy, to kupiłbyś Bentleya lekką ręką. Tak. Wiadomo. To kwestia chęci.
Nie mów, że wszystkie, ja też tak nie napisałem nigdzie, że wszystkie, ale Ty ewidentnie masz z tym problem, ale spokojnie tego da się nauczyć. Z tą moją "radą" to też nie będę tłumaczył, bo po co jak już i tak wiesz swoje

A ja wcale nie uważam np, że milionerzy to prymitywi Są również milionerzy z wielką inteligencją, klasą i innymi przymiotami. Tak jak i są niemilionerzy prymitywni i tacy z klasą . I może nie lekką ręką, ale gdyby mnie było stać, to może bym kupił, albo chociaż wypożyczył. Jedną z moich pasji jest motoryzacja, więc chciałbym się przekonać, jak prowadzi się auto z najwyższej półki. Nie po to by "się pokazać". Prymitywizm objawiłby się gdybym był milionerem i dla kaprysu kupił sobie 5 Bentleyów
Stary 2015-11-24, 20:12   #410
krewet
Zakorzenienie

edytowałem, bo zdanie brzmiało brzydko, aczkolwiek sens ten sam, spokojnie

1. Żaden facet nie rozkminia co pasuje do czego. Po prostu jak laska wygląda schludnie to jest ok.
2. Jak lubią to niech wybierają.
3. Noszę koszule, ale zdaj sobie sprawę, iż np marynarka to już dość oficjalna rzecz, wielu facetów z młodymi buziami wyglądałoby w nich, hm, groteskowo.
4. Zachwycająco, lol, ty robisz coś w życiu poza staniem przed lustrem? Większości normalnych ludzi wystarczy bycie schludnym. Nie wiem, może dawanie 30latkowi obliguje do większego wysiłku, nigdy nie próbowałem.
5. Niektórym pasuje zarost.
6. Większość kobiet nie musi ćwiczyć, żeby wyglądać normalnie.
7. Żaden człowiek, którego spotkałem, nie miał na tyle żółtych zębów, żebym sam zwrócił na to uwagę.
Stary 2015-11-24, 20:12   #411
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie prowokuj. Prędzej czy później i tak się dowiemy, że takie rzeczy, to tylko przez białko, a przecież kijem by nie tknął, wiadomo. Pozostaniemy głupie.
Cytat:
A gdzież Ty pracujesz i co to ma do rzeczy? I czy to znaczy, że nie pokazałabyś się w ogóle z taką osobą, a nie tylko, że takie masz wymagania co do partnera
Przeoczyłaś szczegółowy opis tego, co zrobili temu chłopakowi z pracy?
Reszta się nad nim pastwiła, on próbował jakoś zagadać do niej, olewała go ciągle, a że podejrzewali, że gość ma coś nie tak z głową, to zaczęli się zachowywać super chamsko, bo nie umiał się bronić - bo był niski, wyalienowany i nieporadny.

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2015-11-24 o 20:20
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 20:14   #412
201606291621
Konto usunięte

Cytat:
Nie mów, że wszystkie, ja też tak nie napisałem nigdzie, że wszystkie, ale Ty ewidentnie masz z tym problem, ale spokojnie tego da się nauczyć. Z tą moją "radą" to też nie będę tłumaczył, bo po co jak już i tak wiesz swoje

A ja wcale nie uważam np, że milionerzy to prymitywi Są również milionerzy z wielką inteligencją, klasą i innymi przymiotami. Tak jak i są niemilionerzy prymitywni i tacy z klasą . I może nie lekką ręką, ale gdyby mnie było stać, to może bym kupił, albo chociaż wypożyczył. Jedną z moich pasji jest motoryzacja, więc chciałbym się przekonać, jak prowadzi się auto z najwyższej półki. Nie po to by "się pokazać". Prymitywizm objawiłby się gdybym był milionerem i dla kaprysu kupił sobie 5 Bentleyów
Serio? Co jest złego w tym, że jak ktoś ma kasę to wydaje ją wedle uznania? Powaga, nie widzę w tym nic prymitywnego Ale ja się widocznie nie znam.

Masz dziwny system wartości.

Czas edycji: 2015-11-24 o 20:16
Stary 2015-11-24, 20:28   #413
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Cytat:
Dobrze, odniose sie, chociaz juz o tym pisalam i to jest oczywiste.
1. Ubrac sie trzeba umiec. Kobieta rowniez. Jak zalozy cos co do niej nie pasuje bedzie wygladac ciut smiesznie. A na to trzeba checi, czasu zaangazowania. Nie bez powodu kobieta przymierzy 20 sukienek i zadnej nie kupi.
2. Zobacz ile laski poswiecaja doborowi ciuchow i dodatkow.
3. Wam sie nie chce. Bierzecie pierwszy lepszy podkoszulek, bo koszula to juz gryzie. Nosicie powycierane dzinsy, zamiast zalozyc eleganckie czarne spodnie, nawet z a'la dzinsowego materialu i marynarke do tego. Ale to tak boli...
Buty sportowe do w miare eleganckiego stroju. To jest zalosne.
4. Zapach? Malo ktory mlody pachnie zachwycajaco. A na to jestem bardzo wyczulona, wiec wiem. Interesuja mnie perfumy i potrafie na kilometr wywachac jak facet pachnie. Kobiety nie maja z zapachem takiego problemu.
6. Cwiczcie choc troche.
7. Zolte zeby sa fe. Laski jak je maja to zbieraja na wybielanie (jak moja kumpela). A facetom to tak bardzo wisi..

Nam wymieniac dalej?
Kobiety poswiecaja sobie wiecej czasu to i efekt maja lepszy.
Niektorzy panowie tez poswiecaja i maja efekt. Moj wybiera garnitur i koszule tak dlugo jak ja sukienke, myslalam ze zdechne az mi pani w sklepie wspolczula. Ale wyglada pieknie.
PS nie, 10-dniowym zarostem, w podkoszulku i krotkich spodenkach nie wygladalby fajnie.

O, widze ze edytowales. Nie napisalam ze Ty masz bol dupy odnosnie wymagan.
Ale caly czas narzekasz jak to facetom jest ciezko, a jak to kobiety je olewaja.
Surrykatka, będzie to zaskakujące Ale tu akurat to w sumie Cię rozumiem I masz trochę racji Ale to mnóstwo facetów spełnia Ja np bardzo lubię nosić koszule, bo dobrze się w nich czuję. Lubię też np nosić chinosy, jeśli nie dżinsy. I lubię perfumy, lubię ładny zapach i wiem, że po używanie ładnego zapachu sprawia też przyjemność Kobietom, które mijam, spotykam itd . Tu się zgodzę, że moglibyśmy czasem bardziej się postarać choćby by Wam sprawić przyjemność.

Natomiast po prostu uważam, że to są takie zewnętrzne rzeczy, które zawsze można komuś zasugerować, że mógłby bardziej się postarać. I to ktoś zmieni. Ktoś kto nie zwraca na to uwagi, a prócz tego jest świetnym gościem. A jak wyglądasz jak milion dolarów i nie masz nic poza tym to już ciezko o ratunek Dlatego nie rozumiem takiego zwracania uwagi i nacisku na te kwestie powierzchowne w relacji damsko męskiej

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez sialala3 Pokaż wiadomość
Serio? Co jest złego w tym, że jak ktoś ma kasę to wydaje ją wedle uznania? Powaga, nie widzę w tym nic prymitywnego Ale ja się widocznie nie znam.

Masz dziwny system wartości.
Nie jest w ogóle dziwne i nikt nie broni, kupić luksusowy samochód, dom itd i to jest zrozumiałe i ok. Nikt nie karze milionerowi jeździć zardziewiałym BMW 3 rocznik 1992 i mieszkac w bloku z wielkiej płyty, natomiast już np kupowanie 5 takich samych aut dla kaprysu, albo budowa domu z 20 łazienkami, gdzie korzystam z max 2 jest głupotą i prymitywną chęcią pokazania na co mnie stać Mógłbym z racji, że kocham samochody dla kaprysu sobie je często zmieniać. Tyle. Osobiście wolałbym, by pieniądze nie popier....mi w głowie i np wolałbym sprawić przyjemność obdarowując innych. No ale to mój dziwny system wartości.

Edytowane przez chlopak_chlopak
Czas edycji: 2015-11-24 o 20:30
Stary 2015-11-24, 20:28   #414
surrrykatka
BAN stały

Cytat:
edytowałem, bo zdanie brzmiało brzydko, aczkolwiek sens ten sam, spokojnie

1. Żaden facet nie rozkminia co pasuje do czego. Po prostu jak laska wygląda schludnie to jest ok.
2. Jak lubią to niech wybierają.
3. Noszę koszule, ale zdaj sobie sprawę, iż np marynarka to już dość oficjalna rzecz, wielu facetów z młodymi buziami wyglądałoby w nich, hm, groteskowo.
4. Zachwycająco, lol, ty robisz coś w życiu poza staniem przed lustrem? Większości normalnych ludzi wystarczy bycie schludnym. Nie wiem, może dawanie 30latkowi obliguje do większego wysiłku, nigdy nie próbowałem.
5. Niektórym pasuje zarost.
6. Większość kobiet nie musi ćwiczyć, żeby wyglądać normalnie.
7. Żaden człowiek, którego spotkałem, nie miał na tyle żółtych zębów, żebym sam zwrócił na to uwagę.
1. Znasz wszystkich mezczyzn na swiecie ze wiesz?
2. Zgadzam sie.
3. Groteskowo to wygladaja adidaski do gajerka.
4. Widac nie jestem normalna. Slyszales kiedys o tym ze nie wszystko do wszystkiego pasuje? spojrzalam na szafe - czerwona bluzka z szyfonu rozszerzana ku dolowi wyglada swietnie z czarnymi prostymi spodniami, tragicznie z brazowa olowkowa obcisla spodnica z wysokim stanem. Nie, wybranie ubrania rano zajmuje mi 10 minut. Slyszales o tworzeniu tzw "zestawow" czy tez "kapsul"? Raz na miesiac odwiedzam sklepy. Potem przychodze i patrze do czego pasuja nowe rzeczy. No i ubieram sie klasycznie - ciezko spieprzyc. Szary welniany plaszcz wiazany w talii + brazowe kozaki + czarna sukienka + brazowa torebka co do zasady wyglada dobrze. Nie musze sie zastanawiac - ja CZUJE ciuchy mam ciekawsze zajecia niz spedzanie calego dnia przed lustrem. Pracuje, pracuje hobbystycznie, studiuje, raz w tygodniu wolontariat.
PS ja mu nie "daje".
5. Niektorym owszem. Niektorym.
6. Jesli lubi cellulit... I co znaczy normalnie? Moze w ciuchach ok, ale moze Ty nie wiesz jak kobieta wyglada bez ubrania... I jak wygladaja posladki z cellulitem bez ubrania
7. Bo kobiety sa bardziej spostrzegawcze.
Stary 2015-11-24, 20:31   #415
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Nie golcie się.
Cytat:
Wyglądałby super.
Cytat:
Prymitywizm objawiłby się gdybym był milionerem i dla kaprysu kupił sobie 5 Bentleyów
Nie. Mógłbyś ich kupić 500 i nie miałoby to nic wspólnego z prymitywizmem.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-24, 20:34   #416
201606291621
Konto usunięte

Cytat:
Surrykatka, będzie to zaskakujące Ale tu akurat to w sumie Cię rozumiem I masz trochę racji Ale to mnóstwo facetów spełnia Ja np bardzo lubię nosić koszule, bo dobrze się w nich czuję. Lubię też np nosić chinosy, jeśli nie dżinsy. I lubię perfumy, lubię ładny zapach i wiem, że po używanie ładnego zapachu sprawia też przyjemność Kobietom, które mijam, spotykam itd . Tu się zgodzę, że moglibyśmy czasem bardziej się postarać choćby by Wam sprawić przyjemność.

Natomiast po prostu uważam, że to są takie zewnętrzne rzeczy, które zawsze można komuś zasugerować, że mógłby bardziej się postarać. I to ktoś zmieni. Ktoś kto nie zwraca na to uwagi, a prócz tego jest świetnym gościem. A jak wyglądasz jak milion dolarów i nie masz nic poza tym to już ciezko o ratunek Dlatego nie rozumiem takiego zwracania uwagi i nacisku na te kwestie powierzchowne w relacji damsko męskiej

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

To, że mogę kupić luksusowy samochód, dom itd i ok. Nikt nie karze milionerowi jeździć zardziewiałym BMW 3 rocznik 1992 i mieszkac w bloku z wielkiej płyty, natomiast już np kupowanie 5 takich samych aut dla kaprysu, albo budowa domu z 20 łazienkami, gdzie korzystam z max 2 jest głupotą i prymitywną chęcią pokazania na co mnie stać Mógłbym z racji, że kocham samochody dla kaprysu sobie je często zmieniać. Tyle. Osobiście wolałbym, by pieniądze nie popier....mi w głowie i np wolałbym sprawić przyjemność obdarowując innych. No ale to mój dziwny system wartości.
No dziwny, bo takie coś nie czyni nikogo prymitywnym. Ktoś chce zmieniać auta, ma kasę to niech sobie zmienia. Ja chcę mieć całą kolekcję gier i konsol (różnych wydań, zwykłych, limitowanych etc.) - też nie uważam się za prymitywną. No ale przecież mogłabym sprawiać przyjemność obdarowując innych Co z tego, ze to moja własna zarobiona kasa i mam prawo wydać ją na co chcę

Czas edycji: 2015-11-24 o 20:35
Stary 2015-11-24, 20:36   #417
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Cytat:
Mógłbyś ich kupić 500 i nie miałoby to nic wspólnego z prymitywizmem.
Miałoby.
Stary 2015-11-24, 20:38   #418
surrrykatka
BAN stały

Cytat:

Natomiast po prostu uważam, że to są takie zewnętrzne rzeczy, które zawsze można komuś zasugerować, że mógłby bardziej się postarać. I to ktoś zmieni. Ktoś kto nie zwraca na to uwagi, a prócz tego jest świetnym gościem. A jak wyglądasz jak milion dolarów i nie masz nic poza tym to już ciezko o ratunek Dlatego nie rozumiem takiego zwracania uwagi i nacisku na te kwestie powierzchowne w relacji damsko męskiej [COLOR="Silver"]

L.
Ale zrozum ze ja nie mowie o fazie stalego zwiazku przez CALY CZAS w tym watku.
Ja mowie o fazie - facet chce sie ze mna umowic. I co ja o nim wiem? NIC. Widze. Jak mowi, jak sie ubiera, jaka ma postawe, czuje jak pachnie, slysze ton glosu, widze twarz, stopien zadbania, pewnosc siebie lub jej brak. Na ogol nie ma czasu zeby cokolwiek o sobie powiedziec. Ma kilkanascie sekund, gora minute. albo mnie zaciekawi albo zanudzi.
Pamietaj caly czas, ze nie mowie o fazie "tworzymy zwiazek". Nawet nie o fazie "przespalismy sie ze soba". Nawet nie o fazie "calowalismy sie". Nawet nie "bylismy gdzies kilka razy". Mowie o fazie przed pierwsza randka, ewentualnie pierwszej randki.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Nie golcie się.Wyglądałby super.Nie. Mógłbyś ich kupić 500 i nie miałoby to nic wspólnego z prymitywizmem.

Kwestia gustu. Mnie sie podoba taki jaki jest.
Stary 2015-11-24, 20:39   #419
chlopak_chlopak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sialala3 Pokaż wiadomość
No dziwny, bo takie coś nie czyni nikogo prymitywnym. Ktoś chce zmieniać auta, ma kasę to niech sobie zmienia. Ja chcę mieć całą kolekcję gier i konsol (różnych wydań, zwykłych, limitowanych etc.) - też nie uważam się za prymitywną. No ale przecież mogłabym sprawiać przyjemność obdarowując innych Co z tego, ze to moja własna zarobiona kasa i mam prawo wydać ją na co chcę
Napisałem, że sam bym zmieniał auta.. Nawet często. Prymitywizmem nazwałem kaprys posiadania kilku takich samych aut, co jest zwyczajną głupotą. Mógłbym mieć np luksusowe limo, pięknego youngtimera i 400 konnego potwora do zabawy na torze. Ma to jakiś sens. Kupowanie czegoś tylko by się pokazać, jest głupotą. Bo jaki sens ma kupowanie domu z 10 łazienkami?
Stary 2015-11-24, 20:39   #420
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
1. Znasz wszystkich mezczyzn na swiecie ze wiesz?
2. Zgadzam sie.
3. Groteskowo to wygladaja adidaski do gajerka.
4. Widac nie jestem normalna. Slyszales kiedys o tym ze nie wszystko do wszystkiego pasuje? spojrzalam na szafe - czerwona bluzka z szyfonu rozszerzana ku dolowi wyglada swietnie z czarnymi prostymi spodniami, tragicznie z brazowa olowkowa obcisla spodnica z wysokim stanem. Nie, wybranie ubrania rano zajmuje mi 10 minut. Slyszales o tworzeniu tzw "zestawow" czy tez "kapsul"? Raz na miesiac odwiedzam sklepy. Potem przychodze i patrze do czego pasuja nowe rzeczy. No i ubieram sie klasycznie - ciezko spieprzyc. Szary welniany plaszcz wiazany w talii + brazowe kozaki + czarna sukienka + brazowa torebka co do zasady wyglada dobrze. Nie musze sie zastanawiac - ja CZUJE ciuchy mam ciekawsze zajecia niz spedzanie calego dnia przed lustrem. Pracuje, pracuje hobbystycznie, studiuje, raz w tygodniu wolontariat.
PS ja mu nie "daje".
5. Niektorym owszem. Niektorym.
6. Jesli lubi cellulit... I co znaczy normalnie? Moze w ciuchach ok, ale moze Ty nie wiesz jak kobieta wyglada bez ubrania... I jak wygladaja posladki z cellulitem bez ubrania
7. Bo kobiety sa bardziej spostrzegawcze.
1. Znam ich na tyle, żeby to wiedzieć.
3. I jedno i drugie to lipa, także nie nakazuj wskakiwać komuś w coś co mu nie do końca pasuje.
4. Śmiechłem z analizy, a wiesz, że ładna laska w dżinsach i białej bluzce dalej będzie ładną laską?
5. No więc nie narzucaj wszystkim tego samego.
6. Wiem jak wygląda.
7. ...i poświęcają więcej czasu na głupoty
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości