![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Adka no brak słów
![]() ![]() ![]()
#4802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą pozostawienie mnie bez środków do życia bo zwolnili. Etc oooo ![]() Ale wiecie co wybaczcie - nigdy więcej pracy u polaka za granica.
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalwinka to super wiadomość. Malutka juz spora. Te czekanie chyba najgorsze Ale i tak powiem wam ze ładnie sie trzymamy bo w sumie za kilka dni grudzień a my wszystkie grzeczne w dwupakach ![]() No i Julka jest nasze wątkowe wyjatkowe maleństwo ![]()
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Adka mocne kciuki żeby wszystko poszło po waszej myśli. Powodzenia!
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak. A dzis to mnie wybitnie ciągnie w pachwinach i chodze okrakiem
![]() |
#4806 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki kochana
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Mnie lewa dokucza. Mam wrażenie że mały macza w rym palce :F
#4807 |
Zakorzenienie
|
Adka normalnie brak słów ale to taki typ człowieka. Najgorszy. Najwygodniej tak oczerniać innych a oni cacy i w ogole a jeszcze w dodatku poszkodowani teraz no brak słów.
#4808 |
Zakorzenienie
|
adla oni sa zdrowo szurnieci.
![]() Widac jak chca sie wybielic ale kogo oni w konia robia... dowal im ile wlezie bo go taki typ.ze jak nie oberwie to sie nie zmieni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zakorzenienie
|
Adka masakra. Co za ludzie! Z rodakami to czasami gorzej niz gorzej. Życzę powodzenia i jeśli mogę jakoś pomóc to pisz
![]() Off topic to właśnie testowalam reczny laktator TT. Jest spoko. Udało mi się odciągnąć 15ml siary.. czuję, że niebawem produkcja mleka ruszy, bo cycki mi pecznieja
#4810 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakby któraś z was miała pomysł gdzie można by uderzać dodatkowo oprócz prawników to będę wdzięczna ![]() Halwaya to superowo !!! Ze mleczarnia rusza !
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
ADKA to przechodzi ludzkie pojęcie po prostu, ja nie wiem jak Wy tyle czasu tam wytrzymaliscie? ;/
FIONKA o tym samym pomyślałam, tfu tfu tfu, ze grzeczne z nas kobietki i grzeczne Dzieciaczki mamy i oby tak zostało u każdej do bezpiecznego terminu ![]() HALWAYA super wieści, jak Iga nie będzie cyckala to chociaż trochę swojego mleka z butelki będziesz mogła dac ![]() Już prawie 1, a ja dopiero się klade, wczoraj zaczęłam czytać książkę i dziś się tak wciagnelam, że musiałam już ją skończyć, także kładę się już spać ![]() Chciałam powiedziec, że zostało nam 200 postów, do jubileuszowej części, to co? Damy jeszcze MERVIE i KORITSI szansę, żeby jednak w tym wątku się rozpakowaly? Dziewczyny mocne kciuki za Was! Dobranoc ;* Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Moje Dziecko nie może się w brzuchu uspokoić, jak tu spac? Czuje, ze po tej stronie może być ciekawie... Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Wtajemniczenie
|
Sylwuska - szczerze ja też nie. Szydlo wyszko z worka jak zaczęło się dziać źle jacy ci oni są wspaniali...
A dziewczyny cesarki mają id rana więc zanim wszystskiego wstaniesz to akurat powinny być wieści ze są wypakowane ![]() Wielkie kciuki dziewczyny!!!! Nie możemy się doczekać! ![]()
#4813 |
Rozeznanie
|
Dla.mających wątpliwości jest 3.06 i.co.robie???? No.jasne ze jabłko jem.
---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ---------- Zasnęłam o.1 a już się.obudziłam. Nie.wiem czy nie.pojadę jutro.na IP bo coś.mnie brzuch boki. Twardy jest prawie cały czas i takie dziwne skurcze mam jakby obręcze mnie ktoś zaciskal. Puszcza na.chwilę.i od nowa. Narazie wezmę nospe i do rana pomyślę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Wojniann. My właśnie nie śpimy, bo rozkminiamy dlaczego Iga bie chce spać. Karmie ja co godzinę praktycznie.. ale wygląda, że chce po prostu na mnie spać.. bo pocycka 5 min i spokoj
#4815 |
Rozeznanie
|
Denerwuje się jakoś.tymi.skurczu typu obręcz. Ciekawe czy to.macica.ćwiczy czy faktycznie coś.się.zaczyna.
---------- Dopisano o 03:37 ---------- Poprzedni post napisano o 03:35 ---------- Może małej jabłko zaproponuj. Jak schrupie o 3 to zaśnie. Może na jak ja. Coś jej brakuje i nie może znaleźć miejsca hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Straciłam rachubę ile razy dziś się budziłam. Od godziny nie śpię, wstałam na siku i już miałam pospane ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Leżę pod kroplówką i czekam Jestem tak głodna, że ludzie nawet powinni mnie unikać... ![]()
#4818 |
Zakorzenienie
|
Koristsi mega wielkie kciuki dla Ciebie. Będziemy czekać na relację jak na szpilkach
![]() ![]() ![]() ![]() Dajecie dziewczyny! ![]() Niech nam dziś przybędzie kawalerów ![]()
#4819 |
Raczkowanie
|
Wczoraj mialam niezla wizyte poloznej. Posiedziala,pogadala pozniej chciala posluchac tetna.Jak odchylilam brzuch to byla w szoku..mowi...kobieto ale Ci brzuch opadl i rzeczywiscie wymacala i dopiero ona mi uzmyslowila,ze cala reke moge wlozyc pod cycki a tak nie bylo.Wyglada na to,ze te skurcze w nocy taka demolke mi w macicy zrobily a ja rano wstalam i jakos nie przygladalam sie za wiele.Synek tez tak bardzo nisko sie przemiescil.Ale najwieksze jaja byly jak z 20 min nie mogla tetna znalezc.Czulysmy ruchy,kopniecia..
Nawet czkawke! Ale tetna ni hu hu.Strasznie spanikowalam i w sumie dalej w glowie mi to siedzi czemu tak bylo.Znalazla tetno dopiero jak wstalam i sluchala na stojaco a i tak przez chwilke i malo wyraznie.Martwie sie teraz chociaz ruchy czuje.Wysciskala mi tak ta glowica brzuch ze myslalam ze urodze.No i w ogole powiedziala ze w zwiazku z tym brzuchem to moge za 10dni,max.14 urodzic aaaaa...jaja.Bo ja dalej nie wiem co z cc,cos czuje ze zacznie sie wiec przed terminem. Trzymam dziewczyny kciuki za dzisiejsze porody !!!!! Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na piłce to czasem takie pozycje przyjmuje, że się pokładam ze śmiechu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki i daj koniecznie znać jak już będzie po ![]() Cytat:
![]() Ale Cię wypościli, jeszcze trochę i coś zjesz ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4821 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jeśli tak Ci brzucho opadł, to faktycznie już się zbliża. Ale też nie jest to reguła. A kiedy masz cc? ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Hm spałam dziś 7 godzin ciurkiem i nawet szalejący Młody mnie nie zbudził. No dobra, ocknęłam się, bo mnie strasznie dłonie bolały i rozważałam, czy nie wstać do wc, ale uznałam, że jakoś mi się nie chce ruszyć... I tak mi zeszło do rana. Moje przekonanie, że urodzę jakoś wcześniej zaczyna mi mocno opadać i kierować się w stronę przenoszenia :/ Chyba czas zacząć studiować naturalne wywoływanie, ech. A tymczasem obiecałam sobie dziś przygotować resztą rzeczy dla Małego, cały wieczór robiłam sobie listę, a teraz mi się zupełnie nie chce ruszyć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Koritsi, mervie ![]() Za mna ciezka noc. Valy czas mnie brzuch boli tak konkretnie okresowo (czyli podbrzusze promieniuje mi na nogi) mialam.tak.dzien przed porodem z Hania :/ Teraz nie wiem czy mlody sie pcha czy to przez przeziebienie. Licze na to drugie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny trzymajcie się! Mervie już na stole
![]() Adka słyszałam nie raz, że Polacy za granicą to najgorsze ścierwo i jak najdalej od nich, ale Twoi byli szefowie przechodzą ludzkie pojęcie... Mi dzisiaj w nocy młody wszedł pod żebra po lewej stronie, auć. Pierwszy raz mam tak, że coś mnie przez niego boli ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Ja wczoraj wieczorem miałam długotrwały skurcz i brzuch mnie przy tym bolał jak na okres... skurcz puścił, a brzuch jeszcze chwilę bolał... W ogóle wylatuje mi od wczoraj dużo rozciągliwego śluzu, taki galaretowaty momentami, ale to chyba nie czop, bo czop ma mieć jakiś kolor, a nie być bezbarwny ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- W ogóle dziewczyny trzymam dziś za Was kciuki i czekam na cudowne wieści! ![]() ![]() Moja Mała nie spała w nocy, co się obudziłam to czułam, że się delikatnie wierci ![]()
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witam się i nie mogę się doczekać wiadomości od dziewczyn.
ANIQA czop może być podbarwiony ale może być też żółty albo bezbarwny. Coś czuję że nowy wątek zacznie się wielkim rozpakowywaniem ![]()
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wizyta więc może gin zaglądnie w podwozie, chociaż mówiła, że już tego nie będzie robić, ale wolałabym, żeby sprawdziła jak się sprawy mają ![]()
![]() |
#4827 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Adka normalnie juz brak slow do tego Twojego szefostwa !! niepotrzebnie tylko Ci tyle nerwow zgotowali teraz jak powinnas byc spokojna !! Kortisia powodzenia !!! ![]() Ja dzisiaj w nocy znowu slabo spalam to chyba stres tak na mnie wplywa chociaz przyznam ze az tak bardzo brzuch mnie nie bolal jak dwie poprzednie noce to juz jakis plus moze mala sie juz w kanale rodnym ustawilam trudno stwierdzic :/ Moj Tz tez zestresowany bo dzisiaj mamy wizyte i musimy jechac tramwajem a schize mi robi ze mi wody w tramwaju odejda przez to sama sie wkrecam i kolko sie zamyka ;-) ciekawa jestem co mi lekarz powie bo termin ma niby na niedziele a l4 do soboty mam wypisane i qrde nie chce znowu w poniedzialek do niego isc i tyle placic musze mala w weekend z brzuszka wykurzyc ;-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo możliwe, że czop, nie musi być podbarwiony ![]() Kurcze, chyba faktycznie urodzę ostatnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.