![]() |
#721 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciężarówki po przejściach :)
Cytat:
![]() Powiem szczerze, że mojemu mężowi poszło to całkiem sprawnie i poprawnie. Ciekawe jak przyjdzie mu przewijać i kąpać prawdziwą dzidzię zamiast lalki ![]() Gratulacje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
Mala, jak ja ci zazdroszcze, ze masz juz gabi. Ja tak sie boje, zeby bylo wszystko dobrze. Oby tylko donosic te moje dzieci do konca i szczesliwie urodzic. Chcialabym, zeby juz byly ze mna :-D nie moge sie juz doczekac:-D
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Dziewczyny, a ta poduszka-cebuszka to naprawde przydatna jest? Bo przy mojej dwojce to rzeczywiscie moze byc pomocna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zadomowienie
|
Motylku, dla blizniat sa wieksze poduszki, poszukaj takiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
Dzieki :-D wogole nie mialam pojecia, ze cos takiego jest :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
Widziałam na vlogach z usa, może w pl tez juz takie sa. Sa trochę większe niż klasyczne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Motylku co do poduszki fasolki to dla mnie jest niezbędna, a dla Ciebie to już w ogóle. Jak znajdziesz taką dla bliźniąt to będziesz nawet moga spod pachy dwójkę na raz karmić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Motylku zobacz sobie ![]() http://www.mamanatropie.pl/2015/08/k...-blizniat.html http://dzieciowo.pl/2013/01/jak-do-l...bliznieta.html Wpisz sobie w ogóle w google KARMIENIE BLIŹNIĄT i daj grafikę to CI wyskoczą zdjęcia ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
Musze koniecznie zakupic taka podusie :-D teraz biore tabletki 3xdziennie i cisnienie mam na granicy normy :-( mysle, ze to takie zamkniete kolo, bo ja juz sie denerwuje przed mierzeniem, ze bedzie wysokie. Mierze kilka razy dziennie, zawsze po odpoczynku, bomysle, ze gdybym tak z marszu byle kiedy mierzyla, to pewnie bylyby takie wyniki, ze szok.
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Moj maz tez puki co, bardzo sie boi maluchow, wiec nie wiem jak to bedzie, a zreszta jest kierowca, to pewnie malo w domu bedzie :-( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
O, dokładnie taka kwadratowa widziałam http://podwojneszczescie.net/userdat...f12a6ea55c.jpg
A widzialam ja na jutubie judy, podrzucam link do bloga, trochę niżej jest fotka jak ona karmi na takiej właśnie poduszce http://itsjudytime.com/postpartum-update-6-weeks/ Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2015-11-25 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny, poogladalam i ta poduszka to bardzo pomocna jest :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak mojemu będzie szło kapanie i przewijanie bo chyba nigdy tego nie robił. Ja zresztą też boje się ze nie będę wiedziała jak złapać jak podłożyć pieluche żeby było dobrze ![]() Eve jak po wizycie?wszystko dobrze,zrobiliście w końcu pappa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Aż się rozpływam jak sobie wyobrażam mężczyznę trzymajacego takie maleństwo
![]() Super ze Szymon tak lubi kąpiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Hej,
wczorajsza wizyta ok. Dzidzia tak się wierciła, podskakiwała, obracała się, że doktorek musiałaś się namęczyć żeby cokolwiek zmierzyć ![]() Przezierność wyszła ok 1,2 a kości nosowej niestety nie udało się zmierzyć. No, dalej mam się oszczędzać, bo mam trochę krwi koło łożyska nad ujściem szyjki więc mogę plamić, bo ta krew będzie schodzić ![]() ![]() Z tworzącym łożyskiem nic się nie zmieniło, nadal nisko i zachacza o ujście szyjki. Co do testu, koniec końców chcieliśmy zrobić, ale okazało się że w klinice tego nie robią ![]() ![]() Dzisiaj mam kolejną wizytę, tak się nałożyły dzień po dniu, u nas na usg I trymestru i pogadam z ginem czy u nas można zrobić ten test. Mam nadzieję, że maleństwo dzisiaj nie bedzie takie ruchliwe i da się dokładnie pomierzyć i pooglądać ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Ja też się rozpływam jak wyobraże sobie TŻ gdy kąpie bąbelka ![]() Mam nadzieję, że będzie, bo też nigdy tego nie robił, ale ma większe dłonie niż ja no i musi być ten pierwszy raz ![]()
![]() |
#734 |
Zadomowienie
|
Evelinke, ale masz wiercipietke
![]() ciekawe czy uda sie wam zrobic ten test ![]() co do kapieli, to dziecko szybko nabiera wagi, tacie bedzie latwiej dzwigac dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój synek tak ostatnio guga, że ciągle słychać: em, mam, mama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Eleo co do plamienia to racja, pewnie będę spokojniejsza
![]() Dzisiaj mamy usg I trymestru, ale u naszego gina. Wczorak dr J takie rutynowe zrobił. A co do testu Pappa, to już dzwoniłam do dwóch labo i robią ![]() Cena w jednym to 166 zł a w drugim, gdzie robię badania to 140 zł. Jutro mogę przyjść i zrobić. Ale powiem, wam szczerze że się wacham cały czas. Nie chodzi tu o kasę, tylko o to że to są statystyki, program komputerowy, który moze się pomylić jak wiemy niestety. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Dana to nic tylko słuchać malucha ![]()
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Po wczorajszym usg, wszystko jest dobrze ![]() Jak to doktorek powiedział, nie ma do czego się przyczepić ![]() Oprócz tej kosmówki, ale twierdzi, że pójdzie do góry i mam się nie martwić. I nasz maluch ma jednak 6,19 cm ![]()
![]() |
#738 |
Zadomowienie
|
6 cm szczescia
![]() danae, zazdraszczam:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Eleo cały czas biłam się z myślami, ale koniec końców nie poszłam do labo na badania
![]() Bo to dzisiaj miałabym zrobić.
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
No nic evelinke, jak pisałaś, to komputer i statystyka, można bez tego zyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Eve jak u Was kariotypy były ok to bym nie robiła Pappa. U mnie była mutacja więc robiliśmy, ale i tak najważniejsza przezierność i nosek z USG
![]()
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
Hello kochane
![]() Ja po wczorajszej wizycie i spotkaniu z córeczką poprzez USG ![]() Moja "mała" już nie taka mała bo waży 1,200 ![]() ![]()
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
1200, wspaniale, mala jest już całkiem pokaznych rozmiarow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
No pięknie to ja was przebijam 25 tc i prawie 10 +
![]() Mordsith juz 1200 waży Amelka,jak to leci matko i córko ![]() Eve i dobrze że nie robiliscie, co by to zmieniło. ..Kariotypy ok,usg ok,wszystko jest napewno super. Czytałas jak było u mnie,same stresy jak nie z pappa to z przelykiem,ciągle coś. . Eleo a jak tam u was,bo widziałam ze juz 40 parę dni zostało??Jeju ja niedługo 100 dni do końca. .. Danus guga maluszek juz,ale słodko♡♡♡ Tak sobie myślę że pierwsze dni to będę siedzieć patrzeć na malutką nawet jak śpi a w domu nic nie zrobie♡♡♡ Idę robić sernik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zadomowienie
|
witajcie,
jakby ktos szukal:
edit: dzis juz sie ceny zmienily, jest cyber monday i najtaniej jest na smyk.com ![]() w ogole 1 grudnia jest dzien darmowej dostawy ![]() Edytowane przez Eleo765 Czas edycji: 2015-11-30 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza ostatnio
![]() Dziewczyny, co tam u was słychać ??? Jak się czujecie ? Jak wasze brzuszki rosną ? Motylku ty już pewnie masz ładnych rozmiarów ![]()
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
EVE mi maleje brzuszek to tez sie liczy? ;P
Wlasnie jedziemy do endokrynologa a tsh mam tragiczne bo 0,08. Masakra. Dobrze ze juz wizyta. No ale chcialam napisac ze w radio wlasnie uslyszalam ze nowy dupek minister zakoczyl program i juz nie bedzie przedluzenia. Nic nie wytlumaczyl. Tego co z zarodkami albo parami w trakcie leczenia tez nie ![]()
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Mala, miejmy nadzieję że będziesz mogła go zabrać kiedy będziesz gotowa, oby placenie bylo najmniejszym problrmen. Kurde, może nie będzie tak zle jak myslimy. To sa nasze komórki, nikt nie ma prawa nimi rozporzadzac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Smutne to wszystko :-(
Mnie też ciekawi co z naszymi śnieżynkami.Trzeba będzie dzwonic się dowiadywać,my mamy 2.. Eve a co u was?odpoczywasz? Ja dziś byłam po zwolnienie ![]() ![]() O MAŁA mi przypomniała o mojej wizycie u endo.. Cały czas miałam ładne wyniki tsh i ft4 na dawce 125 na ostatniej wizycie dr zmniejszyła mi dawkę do 100 letroxu i dziś odebrałam wynik tsh prawie 4 :-( kiepsko co, zwiększam znów na 125 co? Czy czekać na wizytę za tydzień? Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2015-12-01 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.