|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Cytat:
Facet sie stara, widac ze mu w jakis sposob zalezy i tego sie trzymaj. Cech charateru az tak sie nie zmieni, a wyglad zawsze mozna ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Dlatego ja uwazam, ze trzeba byc otwartym. Wtedy wiele rzeczy przychodzi naturalnie, nie ma tego czajenia sie takiego nienaturalnego, analizy kazdgo ruchu, czy wypada czy nie. Ta niepewnosc i nienaturalnosc w zachowaniu da sie wyczuc.
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Czytam Was, i czytam, i nie mogę zrozumieć tych rozkmin w stylu: czy to aby nie za szybko napisać na drugi dzień? Może napiszę za tydzień, żeby nie wyjść na desperatkę. Może jednak za 3 dni, bo za tydzień, to wyjdzie że mi nie zależy.
... Dużego doświadczenia w randkowaniu nie mam, ale ja widzę to tak: Oboje się sobie wzajemnie spodobaliście, fajnie się i gadało, i śmiało, i oboje macie ochotę na więcej. Jak dla mnie całkiem normalne jest napisanie nawet na drugi dzień jakiejś propozycji. Jeśli ktoś by Cię uznał przez to za desperatkę to od razu uznaję go za debila.(W ogóle uznawanie kogoś za desperata jest debilizmem i ludzie myślący w takich kategoriach i oceniający innych również - w moim odczuciu) I po co takim sobie głowę zawracać. Jeśli WAM będzie się podobało, to oboje będziecie ucieszeni, że ten drugi się odezwał. Innej opcji nie widzę. To znaczy że Tobie się podobało, a jemu nie - to proste, że w takim przypadku on nie będzie się starał, a to widać od razu. Po sobie takim głowę zawracać. Odwrotnie również. Nie wiem czy jasno się wyraziłem, bo mam z tym czasem problemy. W głowie pełno myśli, ale wyrzucić je z siebie sensownie jest problemem. W skrócie: jeśli się komuś spodobasz(całościowo) to będzie się bardzo cieszył że do niego piszesz. Nie wyjdziesz na nachalną. A jeśli tak to odbierze to znaczy, że aż tak bardzo do siebie nie pasujecie. Edytowane przez iPlynieSieDalej Czas edycji: 2015-11-24 o 00:02 |
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Parę dni pisałam na Tinder z chłopakiem, super się gadało, a tu teraz wchodzę i patrze a on mnie odmatchowal
ani cześć ani pocaluj mnie w dupę. aż się odechciewa inwestować czas w poznawanie kogoś jak się dzieją takie rzeczy.
|
|
|
#3604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poprostu zwróciłam na to uwagę , tak samo jak zwróciłabym uwagę jakby śmierdział , nie miał zęba etc . Nie wydaje mi się aby to sprawiło że jestem jakoś specjalnie wymagająca
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest tylko element wygladu ktory przykuwa wzrok i tyle
|
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
Jutro ma byc koniec świata według przepowiedni Nostradamusa,niby traktuje to zawsze przymrużeniem oka,ale niepokój jest
|
|
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
;p
|
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee nie wierzę aby koniec świata to było jakieś łubudu i świata nie ma. I to nie meteoryt, czy jakiś bóg rozwali świat. Ludzie sobie z tym dobrze poradzą. Niemniej zabawna była ta panika przed każdym końcem świata. Kiedyś było jakies wyznanie, które wierzyło w któryś tam koniec świata, ludzie rozdali wszytko, wyjechali na pustynię i zdziwko. Nic się nie stało.
Kobietki (i faceci, jesli tacy tu są). Macie problemy ze zdjęciami miejsc intymnych? - Pierwszy facet. pisałam z nim na gg, ale jakoś tak się nie kleiło. Niby piszemy, ale często temat zbacza na "nieodpowiednie tematy". Raz mu powiedziałam, że nie mam ochoty pisać o seksie. Uspokoił się i jakoś lepiej się rozmawiało. Nagle bez żadnego ostrzeżenia dostaję zdjęcie penisa. Facet stwierdził, że on myślał że ja chcę. Zerwałam kontakt. - Kobieta. Jestem biseksualna i nie miałam nic przeciwko seksowi z kobietą, ale ona była tak zdesperowana, że nie miałam ochoty na poznanie jej (a była naprawdę ładna). W końcu powiedziałam, że mnie odpycha. Co dostałam? Zdjęcie narządów płciowych... - I wczoraj. Faceta poznałam na "s". Coś tam pisalismy o seksie, ale dawno i nieprawda. Zapomniałam zupełnie o nim. Nagle pisze. Wyszedł temat spotkania. Zapytałam o intencje "masaż a potem się zobaczy". Napisałam mu, że faceta od seksu już mam i nie sypiam z wieloma na raz. Ten dalej natrętnie aż napisał "może to Cię przekona" i co? Zdjęcie penisa... Nosz... Gościa zablokowałam. Spotykacie się z tym, czy ja mam takie "szczęście"? A przypomniał mi sie facet, którego poznalam na czacie. Chciał się spotkać. No w porządku. Ale u niego. Na seks. Napisałam, że chyba żartuje. Jego odpowiedź? "Nie jestem taki głupi aby płacić za kawę bez seksu potem". No niby tak ![]() Polecam czaty. To wylęgarnia takich wlasnie kwiatków
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
pannaatopowa, mi się takie perełki nie zdarzyły, jeszcze :P
Choć od jakiegoś czasu nie korzystam z portalu, przez co nie poznaję ludzi w tenże sposób.
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie takie perełki tez na szczescie nie zdarzyło
raz tylko mój znajomy mnie uraczył takim zdjęciem. Jak można się domyśleć, przestał być moim znajomym ![]() Najgłośniejszy koniec świata to chyba miał byc jak był sylwester 1999/2000. Pamietam ze wtedy niby nikt nie wierzył, ale jednak wszyscy się troche bali
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie są dziwni.
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie sobie sami zrobią koniec świata, patrząc na to, co się teraz dzieje.
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
Mi zdjęc penisa nikt nie wysłał jeszcze
) Propozycje na seks to wiadomo ale zdjęc nie było A mój amant słuchajcie wypisuje do mnie od 7:30 ![]() Naprawdę miło wiedzieć że się spodobałam i zrobiłam fajne wrażenie ale hmm "zajedzie " mnie wiadomościami.. Pewnie zaraz dostane od Was bury że przeciez fajnie że pisze ![]() Ok fajnie ale nadmiar jest tak samo uciążliwy jak brak wiadomości
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chłopak myśli o Tobie od samego rana, ba, pewnie nie mógł również w nocy spać z nadmiaru wrażeń
|
|
#3617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() Optymizm, ze hej ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
Albo piszesz dwuznaczne teksty lub lub odrazu ujawniasz sie ze swoja orientacja ? Bo troche ciezko mi uwierzyc w zwykla dyskusje czysto swiatopogladowa i takie akcje z genitaliami. Temat seksu w jakis sposob musial byc poruszany.
|
|
#3618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No zwracam zwracam ale nie dyskwalifikuje od razu ![]() na szczęscie hahaha
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
pseudofeministka, polecam się na przyszłość
|
#3620 |
|
Rozeznanie
|
Nigdy mi się nie zdarzyło żeby ktoś przesłał mi takie zdjęcia, a i niemoralne propozycje bardzo rzadko mi się zdarzają, a jeśli już to są albo bardzo uprzejme, w stylu ,,wybacz, że coś takiego Ci proponuję, zrozumiem jeśli Ci się to nie spodoba, ale czy zechciałabyś zgodzić się na dyskretne spotkania...", albo facet udaje, że chce związku, ale w końcu wychodzi czego naprawdę chce.
U mnie teraz zastój, bo facet z którym się spotkałam nadal ze mną co prawda pisze, ale o kolejnym spotkaniu cicho sza. A widzieliśmy się w czwartek. |
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
wiele razy dostawałam zdjęcia tak niespodziewanie ze niby piszemy a tu nagle fotka i ja się pytam co to jest a tu odpowiedz: myślałem ze ci się spodoba...
faceci na prawdę mogą być żałośni.
|
|
|
#3622 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tzn. nie jestem pewien ale ja tak np. mam, że jak jestem napalony to nagle wszystkie dziewczyny mi się zaczynają podobać, nawet te które niekoniecznie lubię :V Ja bym nie wysłał fotki swoje penisa nawet gdyby mnie ktoś poprosił. Jest mój i nikomu go nie oddam !! ![]() A tak serio. To dziwne, chociaż sam przyznam, że jak kiedyś miałem jakieś internetowe znajomości to dostawało się jakieś zdjęcia. Założyłem sobie po prostu, że niektóre kobiety lubią się pochwalić kształtami. Ale nie jakieś obrzydliwe typu zdjęcie narządów tylko takie bardziej ładne z artystycznego punktu widzenia
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-11-24 o 19:01 |
|
|
|
|
#3623 |
|
Zadomowienie
|
oddawać nie musisz mozesz sie zawsze "podzielić"
![]() Mój amant pisze intensywnie i proponuje randki w domu z przytulaniem , napisałam mu ze spotkanie ok ale nie zamierzam cisnąc od razu do niego zeby przystopował wiec napisał ze oczywiscie ale mu sie tak spodobałam ze juz nie wie co mowi tja , a ja mam 15 lat ![]()
|
|
|
|
#3624 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Raczkowanie
|
Nie wierzę, że tacy ludzie istnieją
|
|
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
Sex rzadzi dzisieszym swiatem, nie ma co sie oszukiwac
|
|
#3627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak juz cos ma w seksie rzadzic to frustracja sesualna
Czlowiek zaspokojony nie zachowuje sie w ten sposob :P---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- hahaha uwazaj, bo jeszcze skorzystam ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
No ciezko napisac. Mnie sie cos takiego nie zdarzylo :P Albo przyciagasz frustratow seksualnych :P
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może Lublin to zagłębie desperatów?
|
|
|
#3630 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I to samo w drugą stronę. Ktoś by zaczął wypisywać to wystarczy zmienić numer. Zresztą to tylko kawałek mięsa. Na jakimś gejowskim portalu miałoby większe branie jakbyś wstawiła jakiegoś alvaro spinającego się przed lustrem. Parę razy pytałem czy nie boją się wysyłać takich zdjęć. W końcu mogę być jakimś poâ☠â☠â☠em i zawsze było, że wzbudzam zaufanie ![]() Zresztą zdjęcia mnie specjalnie nie kręcą. No chyyba, że bym dostał zdjęcie jakiejś dziewuszki w zwiewnej sukience w kwiaty, sandałkach i z kwiatkiem we włosach Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-11-25 o 11:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

Napisał "ok jak wolisz " takze lekki foszek
Generalnie rozmawia się fajnie ale facet mi się raczej niepodoba 

ani cześć ani pocaluj mnie w dupę. aż się odechciewa inwestować czas w poznawanie kogoś jak się dzieją takie rzeczy.