Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-25, 17:46   #3001
kilkakroplizcytryny
Rozeznanie

Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX

Cytat:
Napisane przez Mirindo Pokaż wiadomość

Wczoraj czytałam ciekawy artykuł pt "Dlaczego po stosunku na stojąco nie mozna zajść w ciaze" i teraz wiem ze zamiast antykoncepcji lepiej stosować grawitacje

My pomagalismy takiej jednej rodzinie kiedyś ... A potem doszło do tego ze oni wymagali od Nas.... Tez mieli 4 dzieci ale sami byli alkoholikami... Chyba kazde dziecko z innego ojca. Pomagalismy oddając im ubrania i buty dla dzieci, które zbieralismy od znajomych. Potem doszło do tego ze je sprzedawali zamiast ubrac dzieci, ze przychodzili i wprost mowili ze wola nowe a nie używane i ze im sie te buty nie podobają co dostali dla dzieci, ze np. ostatnio dostali cos miesiąc temu wiec wpadli sie przypomnieć
Trudny temat taka pomoc bo ciezko znalezc prawdziwego potrzebującego
rodzice szkoda tylko tych dzieci...
kilkakroplizcytryny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 17:55   #3002
monimyszek
Zakorzenienie

My wspieramy dzieci, jest taka opcja dla szkół, idea mi się podoba.
Po za tym można zawsze pomóc w inny sposób, nawet w lekcjach dzieciakom z rodzin zaniedbanych ,kupic bułkę, batonika, buty, książke.
Trzeba byc dyskretnym w takim działaniu, bo to są sprawy intymne, nie wszyscy to patole, menele, alko...etc.
Nie trzeba od razu lecieć z paczką za tyle czy za tyle kasy....
Wiele z takich kobiet sporo w zyciu przeszło już w swoich domach rodzinnych, one nie znają innego zycia. Smutne, ale prawdziwe, nie umieją inaczej zyc.

Edytowane przez monimyszek
Czas edycji: 2015-11-25 o 17:57
monimyszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:04   #3003
Konsti5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Kari- ja mam te :
https://www.eobuwie.com.pl/botki-car...ssic-nero.html

Oddawałam 3 razy i od otrzymania paczki do zwrotu nie minęło nigdy więcej niż 4 dni czyli od wysyłki max 7 dni.
Dzięki Ania, czyli można zaryzykować.
Konsti5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:05   #3004
anciaahk
kosmitka

Z pozoru wydaje się, że ta szlachetna paczka jest najwłaściwsza, bo dociera do konkretnej rodziny, a nie na konto fundacji, z której 70% to są koszty zarządu, a jedynie 40% trafia do rodzin, których też do końca ani fundacja ani my nie jesteśmy w stanie zweryfikować. Przyznam, że ja nie pomagam w żaden z tych sposobów, bo oba nie są jednak doskonałe, a na końcu łańcuszka nie zawsze znajdzie się rodzina tej pomocy potrzebująca. Podobnie jak OnaZ nie pomagałbym pijakom - szkoda oczywiście dzieci jest najbardziej, ale często to bierze się z ich "nadprodukcji", co jest efektem bezmyślności rodziców.
Czytałam opisy naszego miasta, są 32 rodziny, kilka osób samotnych i starszych mnie poruszyło, bo tam faktycznie niewiele mogliby zrobić. Ale młodzi rodzice - przepraszam - kilkorga dzieci - nie pójdą do pracy, bo nie mają z kim dziecka zostawić? No ja też nie mam, ale od tego są przedszkola, żłobki, opiekunki. Nie chcę się nakręcać, ale jak się czyta, to czasem ręce opadają .

Trochę z tą ideą miałam kontaktu, bo mój mąż grał charytatywny koncert w ramach promocji paczki.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:11   #3005
asullka00
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj czytałam ciekawy artykuł pt "Dlaczego po stosunku na stojąco nie mozna zajść w ciaze" i teraz wiem ze zamiast antykoncepcji lepiej stosować grawitacje

My pomagalismy takiej jednej rodzinie kiedyś ... A potem doszło do tego ze oni wymagali od Nas.... Tez mieli 4 dzieci ale sami byli alkoholikami... Chyba kazde dziecko z innego ojca. Pomagalismy oddając im ubrania i buty dla dzieci, które zbieralismy od znajomych. Potem doszło do tego ze je sprzedawali zamiast ubrac dzieci, ze przychodzili i wprost mowili ze wola nowe a nie używane i ze im sie te buty nie podobają co dostali dla dzieci, ze np. ostatnio dostali cos miesiąc temu wiec wpadli sie przypomnieć
Trudny temat taka pomoc bo ciezko znalezc prawdziwego potrzebującego
Hej ja tez sie moge na ten temat wypowiedziec i wiem ze nie bede w tym wiecej uczestniczyc. Kiedys razem z rodzicami obdarowalismy samotna matke z 3 nastoletnich dzieci. Potrzebowala przede wszystkim pralki odziezy jedzenia isrodkow czyszczacych. Pralke dostala i mnostwo jedzenia, sr czyszczacych i uzywanych ubran. Lacznie bylo kilka wielkich pak i podzielilismy to na 2 dni. Gdy to zawiezlismy to juz sie troche zdziwilismy bo w domu bylo bardzo czysto schludnie- nie bylo widac zadnej biedy. W przepokoju bylo widac modne ladne i niezniszczone buty czy kurtki. Mieszkanie bardzo dobrze sie prezentowalo nawet mozna bylo powiedziec ze lepiej niz u mnie... Kobieta niby dziekowala ale chciala nas jak najszybciej splawic. Na 2 dzien dowiezlismy reszte. Kobieta przyjela nas w drzwiach i podkreslila to wyjatkowo ze od rana caly czas wszystko segreguje i pierze- ok byly to ciuchy uzywane, ale byly wyprane czyste niezniszczone. Moze nie chciala nas wpuscic bo wszystko popakowala do worow i miala zamiar wyniesc pod kontener... Raczej nie byla skromna czy zawstydzona ze tak duzo dostala Ogolne wrazenie bylo takie ze wziac wziela ale chyba oczekiwala nie wiadomo czego i do specjalnie biednych nie nalezala...

Edytowane przez asullka00
Czas edycji: 2015-11-25 o 18:19
asullka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:14   #3006
Lilotron
Zakorzenienie

Mierzyłam marynarkę z Sp w zariuszu i fajna jest ale była tylko Mka wiec za duża ImageUploadedByWizaz Forum1448471437.867046.jpg

Mierzyłam tez te kozaki z venezii wiec wrzuce fotki poglądowo ImageUploadedByWizaz Forum1448471502.488100.jpgImageUploadedByWizaz Forum1448471514.140006.jpgImageUploadedByWizaz Forum1448471643.965554.jpgImageUploadedByWizaz Forum1448471656.866558.jpg
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:18   #3007
lleenka
Rozeznanie

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/je...8p2810456.html te też fajnie leżały Mnie zależało na bardzo dobrze dopasowanych w łydce i kostce, bo tylko w takich chodzę

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:28   #3008
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Mierzyłam marynarkę z Sp w zariuszu i fajna jest ale była tylko Mka wiec za duża Załącznik 6094616

Mierzyłam tez te kozaki z venezii wiec wrzuce fotki poglądowo Załącznik 6094617Załącznik 6094618Załącznik 6094619Załącznik 6094620
Marynarka wygląda świetnie ale materiał zrobił na mnie właśnie wrażenie mechacącego się i zaciągającego
Buty też fajnie leżą W ogóle bardzo podobają mi się spodnie
Stary 2015-11-25, 18:32   #3009
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
No więc właśnie... O to mi chodziło...
Ania odpiszesz mi na prv?
Stary 2015-11-25, 18:40   #3010
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Z pozoru wydaje się, że ta szlachetna paczka jest najwłaściwsza, bo dociera do konkretnej rodziny, a nie na konto fundacji, z której 70% to są koszty zarządu, a jedynie 40% trafia do rodzin, których też do końca ani fundacja ani my nie jesteśmy w stanie zweryfikować. Przyznam, że ja nie pomagam w żaden z tych sposobów, bo oba nie są jednak doskonałe, a na końcu łańcuszka nie zawsze znajdzie się rodzina tej pomocy potrzebująca. Podobnie jak OnaZ nie pomagałbym pijakom - szkoda oczywiście dzieci jest najbardziej, ale często to bierze się z ich "nadprodukcji", co jest efektem bezmyślności rodziców.
Czytałam opisy naszego miasta, są 32 rodziny, kilka osób samotnych i starszych mnie poruszyło, bo tam faktycznie niewiele mogliby zrobić. Ale młodzi rodzice - przepraszam - kilkorga dzieci - nie pójdą do pracy, bo nie mają z kim dziecka zostawić? No ja też nie mam, ale od tego są przedszkola, żłobki, opiekunki. Nie chcę się nakręcać, ale jak się czyta, to czasem ręce opadają .

Trochę z tą ideą miałam kontaktu, bo mój mąż grał charytatywny koncert w ramach promocji paczki.
gdzie jest informacja,że 70% idzie na działania statutowe?

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez asullka00 Pokaż wiadomość
Hej ja tez sie moge na ten temat wypowiedziec i wiem ze nie bede w tym wiecej uczestniczyc. Kiedys razem z rodzicami obdarowalismy samotna matke z 3 nastoletnich dzieci. Potrzebowala przede wszystkim pralki odziezy jedzenia isrodkow czyszczacych. Pralke dostala i mnostwo jedzenia, sr czyszczacych i uzywanych ubran. Lacznie bylo kilka wielkich pak i podzielilismy to na 2 dni. Gdy to zawiezlismy to juz sie troche zdziwilismy bo w domu bylo bardzo czysto schludnie- nie bylo widac zadnej biedy. W przepokoju bylo widac modne ladne i niezniszczone buty czy kurtki. Mieszkanie bardzo dobrze sie prezentowalo nawet mozna bylo powiedziec ze lepiej niz u mnie... Kobieta niby dziekowala ale chciala nas jak najszybciej splawic. Na 2 dzien dowiezlismy reszte. Kobieta przyjela nas w drzwiach i podkreslila to wyjatkowo ze od rana caly czas wszystko segreguje i pierze- ok byly to ciuchy uzywane, ale byly wyprane czyste niezniszczone. Moze nie chciala nas wpuscic bo wszystko popakowala do worow i miala zamiar wyniesc pod kontener... Raczej nie byla skromna czy zawstydzona ze tak duzo dostala Ogolne wrazenie bylo takie ze wziac wziela ale chyba oczekiwala nie wiadomo czego i do specjalnie biednych nie nalezala...
współczuje
my wszystkie męskie ubrania zawsze zawozimy do Caritasu oni oddają je do domu dla bezdomnych mężczyzn
Stary 2015-11-25, 18:42   #3011
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Marynarka wygląda świetnie ale materiał zrobił na mnie właśnie wrażenie mechacącego się i zaciągającego
Buty też fajnie leżą W ogóle bardzo podobają mi się spodnie
ja moze klikne marynarke, jak bedzie sie cos dzialo to zawsze mozna reklamowac to akurat byla Mka wiec nie lezala jakos super, lepsza Ska bedzie

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Które elastyczne? Ja wróciłam z tymi granatowymi i czarnymi: http://www.zara.com/pl/pl/trf/jeans/...8p2815137.html Mierzyłam wszystkie, byle bez dziur, ale wyglądałam tragicznie. Muszę jutro powiedzieć trenerowi, że musimy intensywniej odchudzać moje nogi Te jeszcze: http://www.zara.com/pl/pl/trf/jeans/...8p2815140.html były oki, ale za długie niestety, a ja nie lubię się bawić w zwężanie.

ja akurat chcialam gladkie szare i wzielam te, bardzo elastyczne http://www.zara.com/pl/pl/trf/jeans/...8p2945593.html
Stary 2015-11-25, 18:45   #3012
gabi1234
Zakorzenienie

kto się połączy ze mną w beznadziejnym nastroju?
Stary 2015-11-25, 18:46   #3013
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ja moze klikne marynarke, jak bedzie sie cos dzialo to zawsze mozna reklamowac to akurat byla Mka wiec nie lezala jakos super, lepsza Ska bedzie [
Obydwie i szara i granatowa sa fajne wizualnie, dobrze lezą i cena przyjemna, ale faktem jest jak pisałam, ze zmechcone i powyciagne nitki w kazdej widziałam, to mnie nieco studzi I chyba wiekszosc myśli ponownie, bo na stronie dalej pełna rozmiarówka.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:48   #3014
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Monicar ja nic nie mam na PW
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:48   #3015
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Obydwie i szara i granatowa sa fajne wizualnie, dobrze lezą i cena przyjemna, ale faktem jest jak pisałam, ze zmechcone i powyciagne nitki w kazdej widziałam, to mnie nieco studzi I chyba wiekszosc myśli ponownie, bo na stronie dalej pełna rozmiarówka.

Powiem Ci ze na tych u mnie nie było widać zmechacenia ale wierze na słowo w razie czego chyba by nie było problemu z reklamacja?
Stary 2015-11-25, 18:49   #3016
Mirindo
Zadomowienie

Fajne te marynary ale szkoda ze kiepskiej jakości...
Mirindo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:53   #3017
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Powiem Ci ze na tych u mnie nie było widać zmechacenia ale wierze na słowo w razie czego chyba by nie było problemu z reklamacja?
Może były mało mierzone, z magazynu wyjete niedawno, bo tylko takie były całe, reszta kazda była powynitkowywana Zas w jednej granatowej calutki jeden rękaw był zmechacony skulkowany , nie wiem, co ktos robił w przymierzalni
No wziełabym obie, gdybym sie tego własnie nie obawiała.
W sumie fakt, można reklamować, ale czy będa robić problemy czy nie, to już nie wiadomo

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Fajne te marynary ale szkoda ze kiepskiej jakości...
No patrzac na wieszak, nie mam dobrego zdania o jakosci, ale pamietam, ze jak wisiały 2 miesiace temu w normalnej cenie i je ogladałam, to całe były.
No i ktoś mi pisał, ze ma ta marynarke kupowana za pelna cene jakis czas temu, nosi ja i nic sie nie dzieje. Wiec moze da sie jednak uzytkować bez strat?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-25, 18:55   #3018
asullka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

współczuje
my wszystkie męskie ubrania zawsze zawozimy do Caritasu oni oddają je do domu dla bezdomnych mężczyzn

ja czasem wole komus cos dac nie wiedzac nic o nim, zeby sie pozniej nie rozczarowac
asullka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 18:58   #3019
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
ja czasem wole komus cos dac nie wiedzac nic o nim, zeby sie pozniej nie rozczarowac
Stary 2015-11-25, 18:58   #3020
Mirindo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość

No patrzac na wieszak, nie mam dobrego zdania o jakosci, ale pamietam, ze jak wisiały 2 miesiace temu w normalnej cenie i je ogladałam, to całe były.
No i ktoś mi pisał, ze ma ta marynarke kupowana za pelna cene jakis czas temu, nosi ja i nic sie nie dzieje. Wiec moze da sie jednak uzytkować bez strat?
Może na SP uszyli partie z gorszych materiałów
Zbieram sie mentalnie by w piątek jechać na BF m.in. Zare odwiedzić to może je obejrzę jeśli moja najbliższa beznadziejna Zara będzie je miała....
Mirindo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:06   #3021
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Może na SP uszyli partie z gorszych materiałów
Zbieram sie mentalnie by w piątek jechać na BF m.in. Zare odwiedzić to może je obejrzę jeśli moja najbliższa beznadziejna Zara będzie je miała....
Jakoś nie bardzo w to wierzę ...one od długiego leżenia w sklepie i przymeirzania tak się pewno sterały. Jednakże nie wróży im to za dobrze. Kurcze, mnie sie podobaja, bo naprawdę sa super, fajnie lezą, etc i cena, ale ten materiał no .....

Ja sie w piątek nie ruszam na zadne BF

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-11-25, 19:16   #3022
kikikaka5
Zadomowienie

Cytat:
Ja wszystkie ubrania oddaję koleżance,która udziela się w różnych fundacjach.Ludzie cieszą się dosłownie ze wszystkiego.
kikikaka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:19   #3023
anciaahk
kosmitka

U mnie to wygląda tak:
1. Marynarka dla mnie super i chciałabym ją zostawić.
2. Spódnica - nie wiem, za mocno pociągnięty ma ten rozporek, musiałabym dać do zszycia.
3. Spodnie z SP są ok, ale nie da im się zrobić fajnego zdjęcia, bo na zdjęciach mam wrażenie, że dodają kg. Są jakościowo fajne, luźne, naprawdę super.

Spodnie o męskim kroju Kamilkowe out, rozmiar 36 bardzo wąski w łydkach, a spada mi z , koszule krótkie z SP też out.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4968.JPG (129,9 KB, 193 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4966.JPG (120,8 KB, 196 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4967.JPG (123,9 KB, 158 załadowań)

Stary 2015-11-25, 19:21   #3024
la dra
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Wiadomo coś na temat Black Friday w Zarze? Wiem, że Inditex coś planuje w Oysho, Pull&Bear etc., ale czy Zara i Massimo Dutti są z tego wyłączone? Jakoś nie moge sobie przypomniec jak to bylo w zeszlym roku.. Może ktoras z was pamieta?

la dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:22   #3025
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Mierzyłam marynarkę z Sp w zariuszu i fajna jest ale była tylko Mka wiec za duża Załącznik 6094616

Mierzyłam tez te kozaki z venezii wiec wrzuce fotki poglądowo Załącznik 6094617Załącznik 6094618Załącznik 6094619Załącznik 6094620
Marynarka dla mnie naprawdę super, materiał z pozoru nie wydaje się być mechacący. Nie wiem, co z nią robić. Buty też świetne, ale czuję, że to nie będzie moja długość.
Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Jak ktoś od lat siedzi w kontroli wydatkowania środków fundacji, to widzi takie rzeczy niestety

Stary 2015-11-25, 19:27   #3026
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Leżą dobrze

Cytat:
ja akurat chcialam gladkie szare i wzielam te, bardzo elastyczne http://www.zara.com/pl/pl/trf/jeans/...8p2945593.html
Na szare w ogóle nie zwracałam uwagi.

Pytałaś o powód mojej reklamacji- czarny kolor na dżinsach wyblakł zupełnie tworząc nieestetyczne smugi. To już kolejna para takich spodni i dzieje się z nimi to samo zawsze Ale dla mnie są idealne pod względem długości i dopasowania, więc nie szukam nawet zamiennika w innych sklepach. Tylko bawię się w reklamacje

Czy drastyczne powiększenie dziur w dżinsach można reklamować? Jedna jest na kolanie i masakrycznie się powiększyła. Oczywiście na skutek mojego użytkowania, ale powinno być jakieś zabezpieczenie przed rozpruciem wręcz

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2015-11-25 o 19:29
lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:30   #3027
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to wygląda tak:
2. Spódnica - nie wiem, za mocno pociągnięty ma ten rozporek, musiałabym dać do zszycia.
3. Spodnie z SP są ok, ale nie da im się zrobić fajnego zdjęcia, bo na zdjęciach mam wrażenie, że dodają kg. Są jakościowo fajne, luźne, naprawdę super.

Spodnie o męskim kroju Kamilkowe out, rozmiar 36 bardzo wąski w łydkach, a spada mi z , koszule krótkie z SP też out.
Które?

We wszystkim super
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:30   #3028
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to wygląda tak:

spódnica super, dorwałam dziś s-ke zobacze jak u mnie, u Ceibie mi sie bardz podoba
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-25, 19:37   #3029
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Leżą dobrze

Na szare w ogóle nie zwracałam uwagi.

Pytałaś o powód mojej reklamacji- czarny kolor na dżinsach wyblakł zupełnie tworząc nieestetyczne smugi. To już kolejna para takich spodni i dzieje się z nimi to samo zawsze Ale dla mnie są idealne pod względem długości i dopasowania, więc nie szukam nawet zamiennika w innych sklepach. Tylko bawię się w reklamacje

Czy drastyczne powiększenie dziur w dżinsach można reklamować? Jedna jest na kolanie i masakrycznie się powiększyła. Oczywiście na skutek mojego użytkowania, ale powinno być jakieś zabezpieczenie przed rozpruciem wręcz

A ktore to dokładnie? Ja miałam podobnie z kilkoma parami ale tez kupuje takie same bo dobrze lezą

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
U mnie to wygląda tak:

Super wygladasz i w spódnicy ale fakt, do pracy takiej nie założysz ale moze na innej wyjścia marynarka tez z pozoru mi sie nie wydawała kiepskiej jakości, widziałam duzo gorsze okazy w zarze za większa kase. Ale moze faktycznie u mnie nowki z magazynu były
Stary 2015-11-25, 19:40   #3030
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Marynarka dla mnie naprawdę super, materiał z pozoru nie wydaje się być mechacący. Nie wiem, co z nią robić. Buty też świetne, ale czuję, że to nie będzie moja długość.

Jak ktoś od lat siedzi w kontroli wydatkowania środków fundacji, to widzi takie rzeczy niestety
nie wszystkie fundacje są takie, bardzo dużo Wielka Orkiestra wydaje na działania statutowe ale nie wszystkie fundacje tak mają

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości