|
|
#1621 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
|
|
#1622 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
mnie to zawsze musza spotykać takie "atrakcje"
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karlik jest fajny gość i za ziemniaki się nie obrazi ![]() Kothy nie było ![]() A taka o, tylko w kolorze ecru http://celprohurt.pl/product-pol-3341-Czapka-Polar-Hat-230-pomaranczowa.html ![]() A jakiej przepienknej łurody łobrazek czymie
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#1624 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem, czy ona nieswiadomie, czy co, moze po znieczuleniu i zabiegu u stoma była ogłupiała? Bo wiesz, widziałam jej kurtkę na wieszaku i uwierz mi, ja bym nie pomyliła, nawet jakby mi w jedna godzine pol szczeki zebów wyrwali ![]() Jej wnetrze kurtki było panterkowe, a moej czarne, przede wszystkim ja kaptur z futerkiem, ona sam kołnierz ![]() Fasony tez inne. ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobieca intuicja Mamy koleżance futro podmienili w teatrze. Weszła w norkach a oddali nutrie i nijak nie była w stanie udowodnić, że to nie jej Oznaczanie paltocików to jednak dobry pomysł.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#1626 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() O jezuu,, To zostało jej tamto futro, swojego nie odzyskała? ![]() Ja chyba bede targała ze soba odzienie bo nie dowierzam ludziom
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Zależy jakie. Do workowatego Korsiaka włazi a do mojego pomaminego Papillona wchodzi tylko butelka mleka i to na pych
![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Worek Korsowy tyż mam, mimo ze nie jest sztywny, przeciwnie, to jednak wiela tam nie wlezie ![]() Ooops, szkoda ze ze wtedy se selfiaków nie robiła, bo miałaby dowód rzeczowy ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------
|
|
#1631 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najszybciej rośnie chyba didka Spo - dziś 3latka a jutro do szkoły! ![]() Cytat:
ale Katty jednak sprawdzony człowiek Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nosz takie mam właśnie uczucie, skurczu. O ja pitole, co się z tym robi? Leczy? Bo mam wizję operacji, oglądałam kiedyś przerażający program o chorobach płuc, i se myślę, uff jak dobrze, zę tego nie mam, a tymczasem. Tylko droga do diagnozy daleka, najpierw skier, potem termin
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-25 o 16:23 |
||||||
|
|
|
#1632 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.o biedna 3. wręcz idealna do codziennego biegania .4.nie snasz sie Cytat:
ojojku ![]() Cytat:
się regularnie wdycha leki z inhalatorka i/lub łyka i tyle .chyba zaraz sobie kolejną kawę zrobię...
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1633 |
|
Nindżopesz
|
Nieźle
![]() Mój TŻ kiedyś po domówce podprowadził płaszcz teściowej organizatorki Oba proste czarne wełniane, jego do pół uda, jej pewnie do łydki, tylko rękawy miał za krótkie. Kapnął się dopiero szukając portfela, wcześniej mu te rękawy przed nadgarstek nie przeszkadzały.I pamiętam, że kiedyś zawsze były problemy na domówkach - większość niezależnie od płci w czarnych glanach i weź znajdź swoje po pijaku, rozmiarem i ilością dziurek oba buty dopasuj
|
|
|
|
#1634 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Wiesz, niby przepraszała mnie potem, no ale co miała robić w obecnosci tylu osob (recepcja, stomatolog, mój małz, pacjent jeden w poczekalni). ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() Mnie sie nigdy nie udało nieswiadomie pomylic z kapota ![]() No i co innego po domówce, a co innego u dentysty na trzeźwo i bardzo jasnym pomieszczeniu ![]() Tym bardziej, ze wisiała tam jeszcze jedna "podobna" czarna kurtka - mojego małza,az dziw, ze jego nie włozyła
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1637 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1638 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
możesz sobie robić nebulizacje z samej soli fizjologicznej , rozkurczyć pewnie nie rozkurczy , ale może zwiększyć komfort oddychania .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Mnie już nic nie zdziwi, od kiedy mam mi opowiedziala jak elegancka kobietka w lumpie zapierdzielila kurtkę za 8 zl ( wszystko wycenione było, dzień wyprzedażowy). Swoją na grzbiecie miala czarną. Łazila miedzy wieszakami, ogladała itd itp. Zdjęła kurtałę z wieszaka, zdjęła tą co łaziła w niej po lumpie, nalozyła wieszakową , obejrzała się w lustrze, i poszla łazić dalej. Po kilku minutach wyszla i kulturalnie do widzenia powiedziala. A jej kurteczka zostala tam gdzie zdjęła
|
|
|
|
|
#1640 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dziewczyny nie podkopujcie mi wiary w ludzi, bo sie załame ![]() Nie no jestem realistką, wiem ze nie wszyscy sa uczciwi, ze sa kombinatorzy, ale matko, ze az tak??
|
|
#1641 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wtedy selfiaków nie było Mnie podszewkę w Zachęcie w skórzanej kurtałce kiedyś rozdarli i od tamtej pory niczego, poza goretexową okryjbidą, nie zostawiam w szatniach. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
A ja się dziwiłam, że w osiedlowym ciuchlandzie co chadzam do niego oglądać podróbki mają monitoring
|||
|
|
|
#1642 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1643 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No wiem, dlatego pisałam, ze szkoda Bo na pewno z takim dowodem by było inaczej Ja podswiadomie zawsze wolałam okrycia targac za soba, ale sa sytuacje, kiedy naprawdę sie inaczej nie da, jak powiesic na wieszaku
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
Powąchałam znowu LP No9 Penhaligon`s i mnie olśniło - tak pachniały perfumy ciocio-babci, które z ZSRR przywiozła w 1975
![]() Tylko które to były, to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1645 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, oglądałam jak byłam mniejsza Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
niewiniątko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
choć w sumie to już chyba mnie nic nie zdziwi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||||
|
|
|
#1646 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() fogle to marzą mi się prawdziwe radzieckie perfumy , ech,marzenie ściętej głowy... mój nie ma zarostu natomiast o ile go znam , to co sądziłby o brokacie , absolutnie nie nadawałoby się do powtórzenia w kulturalnem towarzystwie ![]() Cytat:
te główki Dzieciątka z reguły jakoś dziwnie bywały na szyi osadzone
||
|
|
|
#1647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no po pierwsze od razu po studiach stwierdziłam ze nie będę robić nic związanego ze studiami i się przekwalifikowałam jednocześnie studiując i pracując już w tym nowym kierunku. Stricte w tej branży jakieś 2 lata pracowałam u 2 pracodawców. Później zaczęłam robić typowo przy projektach i tam też zajmowałam różne stanowiska od zarządzania poprzez rozliczanie finansowe (a podobno humanistką jestem ) aż po pisanie nowych projektów. W międzyczasie robiłam też tłumaczenia i korekty tekstów. Ogólnie na żadnym stanowisku nie byłam dłużej niż rok. Niby mniej więcej kręcę się w jednej branży, ale tak jak wiatr zawieje to się douczam i zajmuję nowymi rzeczami Znad wody mineralnej |
|||
|
|
|
#1648 |
|
Piers do przodu
|
Ahoj Baru snad kawusi na pobudzenie
|
#1649 |
|
Nindżopesz
|
Lete na KTG bo tętno zawężone a brzuch twardawy. Gin straszy, że zatrzymają tak więc na wszelki wypadek żegnajcie
![]() Over and out. |
|
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

wiem, głupie myslenie, ale tak mi jakos na mysl przyszło
Na szczescie Pani na recepcji szybko ustaliła, kto wychodził niedawno i zlokalizowała osobę która dokonała zamiany kurtek 

duch proroczy Cię natchł był na szczęście
Kobieca intuicja 
bo nie dowierzam ludziom 

. nie pamietasz moich barowych rozkminek gimnazjalnyhc?

O ja pitole, co się z tym robi? Leczy? Bo mam wizję operacji, oglądałam kiedyś przerażający program o chorobach płuc, i se myślę, uff jak dobrze, zę tego nie mam, a tymczasem. Tylko droga do diagnozy daleka, najpierw skier, potem termin