|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016:) Część V
Też już idę spać. Dzisiaj nie dostałam nawet smsa od tż.
Zawsze się martwię, gdy tak długo milczy.![]() Dobranoc dziewczyny, żeby się nam dzisiaj takie głupoty nie śniły.
|
|
#4292 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam bez niczego z zakupów. Wszystko mi się podobało tylko nic na ciążę, już miałam łzy w oczach i postanowiliśmy wrócić do domu.
Jutro pobuszuję w Internecie i może sobie coś znajdę. Dodatkowo chcę kupić elegancką sukienkę
|
|
|
|
#4293 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4294 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam w tesco - promocja -30% od dziś do 29.11 Kupiłam 2pak pajacyków z pingwinkiem, body w chmurki i białe i pieluszki ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
nie ma tam działu ciążowego chyba - ale mają dużo takich przedłużanych bluzeczek czy luźniejszych fasonów http://www.takko.com/pl_pl/takko-fashion.html |
||
|
|
|
#4295 |
|
Zadomowienie
|
hej
dzień zleciał szybko. Byłam dziś odwiedzić koleżankę Cały dzień plecy mnie bolą i jestem jakaś zmęczona... No nic ide zaraz spać ![]() nieznajoma0 Dobrze, że pojechałaś do szpitala, oni się odpowiednio Tobą zajmą
|
|
|
|
#4296 |
|
przyczajony tygrys
|
Dziekuje wszystkim i kazdej z osobna za troske o nas.vto dla mnie duzo znaczy. Na prawde
![]() ![]() ![]() Wizaz mi sie nie wczytywal wczoraj. Myslalam ze to wina mojego tel 1 nocy spalam z 20 min. Teraz, 2 nocy pospalam troche od 19. Jedzenie fatalne: snadanie- zupa mleczna z ryzem lub dlactych na diecie 2 kromki chleba+ kosteczka masla. Obiad-ryz,surowka i mieso takie jak gotowany mielony. Wygladal na surowe . Kolacja-2 kromki chleba, kawaleczek masla i kielbasy(dlugosc ok pol kciuka). Dobrze, ze mnie tz dokarmia.Kroplowke druga skonczylam ok 17, dali mi odpoczac na noc. Zobacze co.dzis powiedza. Bede walczyc o usg. Z jednej str chce do domu, z drugiej-jesli mialabym bezwzglednie lezec-to wole tu. Bo w domu bym miala poczucie winy, ze obiad, ze kurz.... Obserwuje teraz cialo (bez kroplowki- tzn jakbyvznow bylvskurcz to je mam wolac i od razu kroplowka) i juz teraz kazde zaklucie mnie niepokoi. Sie strachu najadlam, bo bylo wszystko ok, a tu nagle. Takie cos.cale nie moge dac sie zwaruowac. Musze byc dzielna dla malej! Przepraszam za dlugiego posta. Potrzebowalam sie wygadac
|
#4297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi się śniło zaś że mi leci krew z nosa ![]() Cytat:
![]() dzien dobry.
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Polly ja robiłam te placuszki z pierwszego przepisu jaki mi wyskoczył w google po wpisaniu placuszki owsiane z jabłkami. Pisze z tel i nie mam jak wstawić linka.
O promocji w Tesco pissłam Wam już w srode., że od wczoraj obowiązuje. Piękne rzeczy są ale ja już nic nie kupuje z ciuchow bo mam aż za dużo. Opłaca się przecenione rzeczy były np 2 pak półśpiochów po 18zl to po rabacie niecałe 11zl. Koszulki po 8-9zł, zestaw pajac, czapeczka, spodnie adresowe i bluzka z długim 37zł. |
|
|
|
#4299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem jak to wygląda więc dobrze, że TŻ Cię karmi ![]() Na pewno będzie lepiej super, że masz pozytywne podejście strach na pewno jest ale jesteś pod opieką lekarzy i słusznie, leż sobie spokojnie tam i odpoczywajcie ![]() Dzień dobry tak w ogóle !Witam się ostatniego dnia 6.miesiąca od jutra III trymestr Kawał drogi mam do Tesco a takie śliczne rzeczy mają :beczy:
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-11-27 o 07:39 |
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde to moze ja nakupie a Wy mi przelejecie kase
gdzie wy mieszkacie hehe ja na moim zadu.p.iu mam 2 tesco, u rodzicow 1 spore Ja myslalam ze dzis jest 26 hahaha a to juz od wczoraj ta promo jest
|
|
|
|
#4301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurde, miałam jechać do Tesco do innego miasta, bo mają większe, ale póki co taka mgła, że się nigdzie nie ruszam.
|
|
|
#4303 |
|
przyczajony tygrys
|
Zapomnialam sie pochwalic:wczoraj zaczelam 25tc. Jeszcze cjociaz z 10
Jade 3 kroplowke. Zaraz obchod. 4 zastrzyki na plucka wzielam (tyle zlecila moja dr prowafzaca w sr).
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
U nas mgla byla wieczorem teraz jest ladnie ale mrozno.
|
|
|
|
#4305 |
|
Zadomowienie
|
U nas dzisiaj troszkę biało
nie lubię zimy ![]() Zobaczcie na fb profil "Dogadamy się - szydełkiem dla maluchów"
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że zaraz opadnie.
![]() Cytat:
Zdecydowanie bardziej niż upalne lato.![]() Muszę się w końcu nauczyć robić na szydełku. Na drutach się nauczyłam sama, ale szydełko mi nie wychodzi.
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Nieznajoma, trzymaj się dzielnie, nie ma się co stresować, jesteś teraz pod opieką i na pewno zareagują gdy tylko trzeba będzie, a wierzę że obejdzie się tylko na strachu.
Co do krwi z nosa w ciąży to normalne A co do pulsu, to przecież dziewczyny wiadomo że w ciąży cały organizm się zmienia, musi podjąć cięższą pracę i normalnym jest że puls wzrasta, ja nie mam pojęcia jaki mam puls, nie przyszło by mi do głowy się tym przejmować. Ciśnienie jest ważne, i trzeba je kontrolować, ale proszę was nie martwicie się tak o wszystko bo osiwiejecie za młodu na prawdę ![]() Ja lubię zimę, ale tylko taką białą i oglądaną zza okna ![]() Co do Tesco to jak pojedziemy pewnie do Polski to jak zawsze żadnych promocji już nie będzie Do tej pory nie kupowałam ubranek dla Sławka bo mam zapas po Radku, ale jak zobaczyłam śpiochy, z identycznym wzorem jak ma Radek to nie mogłam się oprzeć http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0321472023.html
|
#4308 |
|
przyczajony tygrys
|
Po obchodzie. Tz ma mi kupic magnez. Beda mnie przestawiac na doustny. To wtedy 3 tabl beda: no spa, du... Cos tam i ten magnez. Watpie czu jutro wyjde.
Ale najgorsze jest to ze od sr nie wolno mi dotykac brzuszka.
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis jest jakis black friday.. co to za dziwny dzien
wszedzie sa promocje z okazji black friday chyba jestem jakas niedouczona ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- A ja sie zastanawiam czy zrobic sobie rzesy 1:1 hmm |
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to zaczerpnięte z Ameryki, wczoraj było święto Dziękczynienia i dzień po tym jest właśnie czarny piątek, mega promocje, szał pał.
|
|
#4311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
To progesteron na podtrzymanie ciąży Wiem, że cięzko brzuszka nie dotykac, ale tak lepiej dla Maluszka
|
|
#4312 |
|
Konto usunięte
|
Hejka mamusie, podczytuje Was, pomiędzy sprzątaniem.
Obudziłam się dziś o 2 w nocy wyspana, gotowa na poranną kawę ( ja tam nie rezygnuje z kawy espresso, ani zielonej herby, raz dziennie pije, dobrze sie czuje. A poza tym mam od zawsze niskie ciśnienie bez tej dawki chyba bym nie dała rady funkcjonować ) Wstałam i do 5 buszowałam w necie, później mnie zmożyło spanie i tak do 7.30 sloneczko, mira - mój ten sam tym, on sie dobrze czuje, jada syf popija piwem, a cholesterol jak u jego ojca wysoki.Masakra z chłopami mira81;-dzis by mi się taki wózeczek przydał na zakupy, musze wode kupić, a śnieg wypadł i mąż zabronił auto brać bo na letnich oponach jeszcze fasolka1987;- dla mnie te z chińczyka w pasie w sam raz, one mają taki szeroki pas że normalnie w nich bym nie chodziła i jeszcze jakieś podwyższone. moonunit;-relacja z wizyty dokładnie jak bym o swojej słyszała : "z maluchem i mną ok Synek waży 550 gramów a byl to ostatni dzień 22 tyg Dostalam dużo zdjęć"mj tez ma na jednej fotce takie wyprostowane długie nóżki ![]() Super że wszystko ok ![]() darolka- dobrze że z tym chłopczykiem ok, są takie dzieci szczupłe.Ale to w cale nie musi znaczyć że z nimi coś nie tak. Mój synek ma 5 lat i waży 28 kg, i jest wiekszym od rowieśników, mam sie martwic że jeste za duży? Jeśli ma wyniki w normie, jest aktywną i nic jej nie dolega to olej te rady. Bo widzisz jak Ci lekarzy umieja doradzać, czasami trzeba samemu analizowac anie w ślepo słuchać lekarzy. Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-11-27 o 09:02 |
|
|
|
#4313 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
Nieznajoma trzymaj się! Lepiej być w szpitalu, bo tam musisz odpoczywać,aw domu to tak, jak pisałaś wszystko jest do zrobienia. Kurz drażni,a to przecież chwila wstać i przetrzeć ;-) Życzę Ci dużo wytrwałości i cierpliwości ![]() Ja dzisiaj robię obczajkę tych dżinsów na necie. Może przesadzam z tym ubraniem, bo mam tuniki, swetry itp. Ale dżinsy to będzie taki powrót do normalności ;-) Poza tym idziemy na chrzest i muszę ładne wyglądać,a sukienki to mam ale dopasowane, więc muszę coś wykombinować. |
|
|
|
#4314 |
|
Konto usunięte
|
A u mnie z tym remontem końca nie widać- mąż mnie przedwczoraj wkurzył na maksa:"a czego ja taki głupi decydowałem się na to, zamiast po pracy wypoczywać to ja muszę charować do północy, a kto to widział po 3 latach w nowym domu remont robić, a ja tu nic nie widzę, ciemno...a to a sro"
Zmamrał się jak mógł i stwierdził że skończy te dwa pokoje co zaczął i tyle,- to nic że klatkę schodową całą poszpaklował i wygląda jak muchomor z białymi plamami, resztę on będzie malować w lecie( w lecie mówi że bedzie malowac w zimie bo roboty multum ).. Jak się wkurzyłam !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Rano wczoraj na dzień dobry opieprzyłam z góry na dół, i o 14 przyjechał ze swoja ekipą malować ![]() Ogólnie dzień był dobry, sprzedałam niepotrzebne rzeczy, zastanawiam się co z zabawkami, bo wyniosłam kolejną porcją zabawek Igorka na strych to pół strychu w zabawkach. Ja nie wiem czy to gdzieś oddać czy też próbować sprzedawać, ale to bardziej by sklep opłacało się otworzyć (ja nie żartuje) niż każdą wyceniać, fotografować opisywać .. Wypadl snieg u nas- fajnie biało ![]() Jeansy te co kupiłam z H&M (przez neta )za duże i nie wiem co teraz Dziś zaczynam 24 tydzień, stanęłam na wadzę a tu dalej 49, schudłam o 800 gr.
Edytowane przez 201704101323 Czas edycji: 2015-11-27 o 09:08 |
|
|
|
#4315 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
Od rana mam powera i jade na szmacie komody ogarniete i ulozone ciuszki dla małej. Zamowiłam wcz piekna zaslone Jakies pomysly na obiad dziewczyny? |
|
|
|
#4318 |
|
Konto usunięte
|
magda16262;- super komoda, powiedz gdzie kupowałaś czy tam są półki czy szuflady, i za ile ?
misia880;- 36 wzięłam, i w nogawkach pupie za duże, a niby miały być ok wedle pomiarów
|
|
|
|
#4319 |
|
Wtajemniczenie
|
i wg bellybest friend trymestry się liczy w danym dniu miesiaca na kiedy jest termin np ja mam termin na 6.03 więc 6.12 zaczynam 3 trymestr mimo ze 27 tydzien zaczynam 29.11
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- słoneczko zaloguj się na http://www.bellybestfriend.pl będziesz na bieżąco z miesiacami trymestrami i info co kiedy i jak
|
|
|
|
#4320 |
|
Konto usunięte
|
milenujdka;- ja też mam chrzest ale w styczniu, kupiłam ostatnio 2 sukienki teraz na mnie jeszcze w brzuchu za luźne, jedna na święta druga na chrzest
![]() (ale to były na prawdę okazyjne rzeczy sh-endowe ale myślę że na styczeń będzie jak ulał ![]() Też mam bzika na punkcie ubioru więc się nie przejmuj ![]() Nieznajoma zdrówka dla Ciebie i cierpliwości! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Zawsze się martwię, gdy tak długo milczy.

pierwszy raz w życiu! Chyba nie muszę się martwić 

strach na pewno jest ale jesteś pod opieką lekarzy